Ozaman lekelenme tarzi kanamalar bebek saglikla buyurkende olabiliyor demekki. Hemen panik olmamak lazim demekki..allahim saglikla nasip etsin hepimize

Ahh bıtmıyor korkular tutana kadar tutsa sonra kese yı görsek sonra kalp atısı sonrada ıste hep bırlıkte yasıyoruz rabbım korusun onları

al benden de o kadar

Prospektüsü açıp bakabilirsin pıhtılaşması olanlarda dikkatli kullanılmalı diyor. Hatta tüp bebek ilaçlarının doğum kontrol haplarının hepsi yapıyor. Kişide pıhtılaşma sorunu olmasa bile çoğu doktor coraspin başlatır tüp bebekte çünkü kullanılan ilaçlar yapıyor. Benim ilk tedavimde coraspin vardı bunda taşıyıcılıkta çıkınca oksapara çevirdi doktor. Alınan ilaçlar tetikler diye. O yüzden önemli bir konu kuzum

Ozaman lekelenme tarzi kanamalar bebek saglikla buyurkende olabiliyor demekki. Hemen panik olmamak lazim demekki..allahim saglikla nasip etsin hepimize
Aynen oylee, herkes anlatiyor iste 9 ay boyunca kanamasi olanlar oluyor.. tabi ki gonul isterki hic olmasin kanama, kalbimiz sikismasin bir de bunun endisesiyle.. ama panik olmadan beklemek lazim, ben hep dusecekse kimsenin elinden birsey gelmez diye dusunup rahatlatiyordum kendimi, o zaman doktorum bile son zamanlarda senin kadar sakin bir hastam olmamisti demisti bakalim tup bebekde de oyle sakin kalabilecek miyim

sağol canım inşallah sonu güzel olur benimde sürekli adet sancım oluyo şuanda var kanamada kırmızı renk başlıyor aonra açık pembeye dönüp sonra geçiyor 3gün leke var 3gün yok o şekilde devam editor miktar olarakta tuvalete gittikçe geliyor yani öyle çok aktif bi kanama değil ama insanı korkutuyor bence rahim ağzında bi yara fln yoksa kesin kanama alanı vardır canım bazen göremiyorlar dr lar benim ilk kanamam baya bardaktan boşalır gibi olmuştu onda göremediler bir gün sonra gördüler belli olmuyo yani inşallah seninde hemen geçer ilaçları bırakmayada kullanmayada korkuyorum

Ben birakali 2 hafta oldu canim benimde aklıma takılıyor ama yapacak bisey yok

Her ultrason kağıdında yazmıyor. Yazarsa w d harfleriyle gösteriliyor. Mesela ben şu an 11 hafta 6 gündeyim, benimki 11w6d şeklinde yazılır.
Yazıyormuş ben burda yazilanlari görünce anlamlandirabildim bilmiyordum.bide kagidin üstünde 8 w 3 d yazıyor altında 8w6d onu da anlamadım

evet hemen geçmezmiş ama çok fazla sancım oluyor sadece leke olsa belki bu kadar korkmam

oksaparda yapabilir kanamayı dedi bugün dr aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yani

canım ben en son cuma gittiğimde kanama lekelenme vardı renkli ultrasonla baktı doktor kesenin altında kanama var ama bu yerleşme kanaması kese rahimde yerleşirken damarı zedelemiş dedi yani böyle de çok oluyormuş inşallah bir daha olmaz ama sürekli panik hal olunuyor

cnm 3. gün normal hayata dönebiliriniz diyorlar eğer ilk iki güne denk gelmezse çok yakın arkadaşımın diyorsun git görün. o kadardan birşey olacağını düşünmüyorum.
Yani tam öğrenceğim tarihlere gelicek diye düşünüyorum , korkuyorum kanama vs olursa diye işte ne biliiim pişmanlık duymak istemiyorum. Önce transfer oluyimde bakalım nasıl olcam ağrı sızı duruma göre uğrarım dediğin gibi

Peki kacinci haftadasin sen canim? Umarim tekrarlamaz? 6.7. Haftalsrda hala yerlesiyormu bebek? Ayy valla insallah oyledir korkuyorm ama eldende bisey gelmiyor. Her gittigim doktor baska bisey anlatiyo yapacak bisey yok diyo. Ama her tuvalet sonrasi leke gormek cok uzuyor elde degil. Rabbim hepimize saglikla nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…