Ozaman lekelenme tarzi kanamalar bebek saglikla buyurkende olabiliyor demekki. Hemen panik olmamak lazim demekki..allahim saglikla nasip etsin hepimizeCanim ben gecen sene dusuk yaparken doktoruma, simdi diyosunuzki sagliksizsa dusuyor bu iyi bisi, ama bizde kanama olunca dusmesin diye ilac takviyesi yapiyoruz, e bu sagliksiz embriyonun tutunmasi icin mudahale etmek diil mi, ya sagliksiz bebek olmasina yol aciyorsak tutunmasini saglayip diye sormustum..o da kanama olunca sagliksiz embriyonun ne yaparsan yap dusecegini, destek ilacla tutunup yola devam edenin yeterince saglikli oldugunu soylemisti.. bir de simdiki tup bebek doktorumda, embriyonun rahme koyulduktan sonra surekli baskalastigini, saglikli olanin bir sure sonra hucre degisimine ugrayip degisebilecegini soylemisti..yani kanama tutunmaya calisirken, buyurken olabiliyor,yeterince saglikliysa buyumeye devam ediyor yoksa kopup gidiyor
Ahh bıtmıyor korkular tutana kadar tutsa sonra kese yı görsek sonra kalp atısı sonrada ıste hep bırlıkte yasıyoruz rabbım korusun onlarıKizlar bisey sorucam. Simdi bir saglikli bebegin düşmesi çok zor diye yazilar okuyorum. Ama kromozom Problemleri vs varsa düşük kacinilmaz oluyormus ve zaten saglikli olmadigi icin vucut atiyormuş. Bunu biliyoruz. Peki kromozom sorunu yok diyelim sağlıklı gebelik. Ve kanama var. Bu kanama nedeni ne oluyo ozaman? Ben sirf bu lekeler yuzunden sevinemez oldum bebegimeagriyla eslik ediyor bende adet agrisi gibi ve bacakta kramplar karnimda hep bi atraksiyon.
Ayrica bütün ilaclari birakmistim sadece fitil vardi. 2 gun sonra lekelenme yine baslayinca Tekrar igneye döndüm.
al benden de o kadarGünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim iyi 8+4 kalp atışlarıda güzel ama kanama alanı devambu da beni çok korkutuyor resmen 6.haftadan beri devam ediyor hiç sevinemiyorum sürekli korkuyorum bebeğe bişey olacak diye oksaparıda yapmıyorum kaç gündür ne olacak böyle bilmiyorum bi makalede kanama alanının büyüklüğü kesenin büyüklüğüne oranlarına göre erken doğum ve düşükle sonuçlandığını okudum kanama alanının büyüklüğü kese büyüklüğüne yakınsa düşük oranı artıyormuş doktor çok büyük değil dedi benimkine ama ya büyürse diye korkuyorum of of
Prospektüsü açıp bakabilirsin pıhtılaşması olanlarda dikkatli kullanılmalı diyor. Hatta tüp bebek ilaçlarının doğum kontrol haplarının hepsi yapıyor. Kişide pıhtılaşma sorunu olmasa bile çoğu doktor coraspin başlatır tüp bebekte çünkü kullanılan ilaçlar yapıyor. Benim ilk tedavimde coraspin vardı bunda taşıyıcılıkta çıkınca oksapara çevirdi doktor. Alınan ilaçlar tetikler diye. O yüzden önemli bir konu kuzumCok sagol canım progestan nın pıhtılasma yaptıgını bılmıyordumaksam vurdum kanama olmadı cok sukur ama ıcerıde bı sıkıntı olur mu kese etrafı kanama da kansulandırıcı cogaltsa aktıf kanama olur du dimi
Aynen oylee, herkes anlatiyor iste 9 ay boyunca kanamasi olanlar oluyor.. tabi ki gonul isterki hic olmasin kanama, kalbimiz sikismasin bir de bunun endisesiyle.. ama panik olmadan beklemek lazim, ben hep dusecekse kimsenin elinden birsey gelmez diye dusunup rahatlatiyordum kendimi, o zaman doktorum bile son zamanlarda senin kadar sakin bir hastam olmamisti demistiOzaman lekelenme tarzi kanamalar bebek saglikla buyurkende olabiliyor demekki. Hemen panik olmamak lazim demekki..allahim saglikla nasip etsin hepimize
sağol canım inşallah sonu güzel olur benimde sürekli adet sancım oluyo şuanda var kanamada kırmızı renk başlıyor aonra açık pembeye dönüp sonra geçiyor 3gün leke var 3gün yok o şekilde devam editor miktar olarakta tuvalete gittikçe geliyor yani öyle çok aktif bi kanama değil ama insanı korkutuyor bence rahim ağzında bi yara fln yoksa kesin kanama alanı vardır canım bazen göremiyorlar dr lar benim ilk kanamam baya bardaktan boşalır gibi olmuştu onda göremediler bir gün sonra gördüler belli olmuyo yani inşallah seninde hemen geçer ilaçları bırakmayada kullanmayada korkuyorumGeçmiş olsun insallah ben de hep okuyorm bu konuyu. Bu sekilde saglikli doğum yapan da çok okuyorum. seninde bebegin saglikli dogacak canim insallah. Peki kanama ne renk oluyo sende ve miktar olarak nasil? Bende de var ve kanama alani gormedi doktor ama acaba goremedi mi diye taktim bende
Ben birakali 2 hafta oldu canim benimde aklıma takılıyor ama yapacak bisey yokGunaydın kızlar
Kanama olumca kansulandırııcı bırakılıyor ya genelde ben dün aksam yaptım cok şükür kanamam olmadı
Ama ıcerıde sıkıntı olur mu
Cunku 2 gun vurunmayınca korktum bu sefer pıhtı sebebı ıle beebege bısey olur dıe medıpol dekı dr a yazmıstım o yapabılırsın demıstı
Sızler nasıl yaptınız kanama zamanı kan sulandırıcıları
Her ultrason kağıdında yazmıyor. Yazarsa w d harfleriyle gösteriliyor. Mesela ben şu an 10 hafta 6 gündeyim, benimki 10w6d şeklinde yazılır.Kizlar nerde yaziyor bu hafta bilgisi ben hiç bisey anlamıyorum
Yazıyormuş ben burda yazilanlari görünce anlamlandirabildimHer ultrason kağıdında yazmıyor. Yazarsa w d harfleriyle gösteriliyor. Mesela ben şu an 11 hafta 6 gündeyim, benimki 11w6d şeklinde yazılır.
evet hemen geçmezmiş ama çok fazla sancım oluyor sadece leke olsa belki bu kadar korkmamBiz 5.haftada gördük kanama alanını iki gün sonra 9. Hafta bitiyor kanama alanı hala var ve küçülme bile olmamış. Doktorum bana dedi ki bu hemen geçecek birşey değil. Vücut kaybetmezsebebek büyüdükçe baskı yaparak küçülecek dedi. Bu sürede lekelenebilirsin korkma demişti. Ben hep okuyorum kümeninki hemen geçmemiş zaten. Bence 12-16 haftalar arası bitebilir diye TAHMİN ediyorum
oksaparda yapabilir kanamayı dedi bugün dr aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yaniProspektüsü açıp bakabilirsin pıhtılaşması olanlarda dikkatli kullanılmalı diyor. Hatta tüp bebek ilaçlarının doğum kontrol haplarının hepsi yapıyor. Kişide pıhtılaşma sorunu olmasa bile çoğu doktor coraspin başlatır tüp bebekte çünkü kullanılan ilaçlar yapıyor. Benim ilk tedavimde coraspin vardı bunda taşıyıcılıkta çıkınca oksapara çevirdi doktor. Alınan ilaçlar tetikler diye. O yüzden önemli bir konu kuzum
Farklı açılardan ölçülen değerlerdir onlar. Çok önemli bşr fark değil kafaya takmaYazıyormuş ben burda yazilanlari görünce anlamlandirabildimbilmiyordum.bide kagidin üstünde 8 w 3 d yazıyor altında 8w6d onu da anlamadım
canım ben en son cuma gittiğimde kanama lekelenme vardı renkli ultrasonla baktı doktor kesenin altında kanama var ama bu yerleşme kanaması kese rahimde yerleşirken damarı zedelemiş dedi yani böyle de çok oluyormuş inşallah bir daha olmaz ama sürekli panik hal olunuyorOzaman lekelenme tarzi kanamalar bebek saglikla buyurkende olabiliyor demekki. Hemen panik olmamak lazim demekki..allahim saglikla nasip etsin hepimize
Kuzum doktor en doğrusunu bilir kişiye göre o kadar değişir ki durum arkadaşın hali hazırda pıhtılaşma sorunu varmış o yüzden kullanmaması daha kötü olabiliroksaparda yapabilir kanamayı dedi bugün dr aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yani
Yani tam öğrenceğim tarihlere gelicek diye düşünüyorum , korkuyorum kanama vs olursa diye işte ne biliiim pişmanlık duymak istemiyorum. Önce transfer oluyimde bakalım nasıl olcam ağrı sızı duruma göre uğrarım dediğin gibicnm 3. gün normal hayata dönebiliriniz diyorlar eğer ilk iki güne denk gelmezse çok yakın arkadaşımın diyorsun git görün. o kadardan birşey olacağını düşünmüyorum.
Peki kacinci haftadasin sen canim? Umarim tekrarlamaz? 6.7. Haftalsrda hala yerlesiyormu bebek? Ayy valla insallah oyledir korkuyorm ama eldende bisey gelmiyor. Her gittigim doktor baska bisey anlatiyo yapacak bisey yok diyo. Ama her tuvalet sonrasi leke gormek cok uzuyor elde degil. Rabbim hepimize saglikla nasip etsin...canım ben en son cuma gittiğimde kanama lekelenme vardı renkli ultrasonla baktı doktor kesenin altında kanama var ama bu yerleşme kanaması kese rahimde yerleşirken damarı zedelemiş dedi yani böyle de çok oluyormuş inşallah bir daha olmaz ama sürekli panik hal olunuyor
Bende oldu 4. Gunu baslamisti agrilarim... hemde full tek tarafli agriydi bi dönem.kızlar transferimin 5.günü ilk günü sayarsak belim huzursuz edici bir ağrı var ve tek taraflı kasık agrısı sizde de olmuşmuydu
biri adet gününe göre diğeri ultrason ölçümüne göre diye biliyorum ben canımYazıyormuş ben burda yazilanlari görünce anlamlandirabildimbilmiyordum.bide kagidin üstünde 8 w 3 d yazıyor altında 8w6d onu da anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?