kızlar şimdi bi yazı okudumda kanama alanı olduğunda ağrı kramp gibi semptomlar olmaz yazıyor bizim bu ağrılarımız ne o zaman

8+1 canım yerleşme kanamasını bende transferden hemen sonra falan sanıodum bu da kesenin kendine yer açması olarak bilinen yerleşme kanamasıymış diğer doktor göremedi mesela kendi doktorum renkli ultrasonda gördü ay sorma walla tuvalete gitmeye korkuyorum resmen

ama önceki gebeliğimde hiç böyle bi ağrım olmamıştı bilemedim
Ahh canım bende 15 yıl once gecırdım 2 gebelık bunların hıc bırını yasamadım ne progestan ne Kansulandırıcı sadece kansızlıktan ılac kullanıyordum toplasan 1 dogumumda en fazla 4 kez usg görmusumdur cok degısık bbu gebelık tedavıden mıı dolayı mı yoksa dönemden mı anlamak zor

Kızlar bişe dicem duphaston ve progestan fitil kullananlar hiç bir kez bile almadığınız oldu mu? Ben 1.5 ay içinde ilk defa dün gece 12dekini uyuyakalmışım alarmı da duymadım bir uyandım gece 3 o saatte almam doğru olmaz diye almadım. Bi sorun olur mu acaba ya

Kızçeler napıyosunuz ? Bişi sorcam karides ve ton balığı zararlı mı bu süreçler de ? Bazıları evet bazıları hayır diyo bilemedimn

Kızçeler napıyosunuz ? Bişi sorcam karides ve ton balığı zararlı mı bu süreçler de ? Bazıları evet bazıları hayır diyo bilemedimn
Ağır metal içerdiği için önerilmiyor çok tüketilmesi genel anlamda dip balıkları önerilmiyor kuzum

Her ikisinden de kuzum. Tedavi zorluğu ayrı ama yapılan araştırmalar insanların eskiye nazaran daha zor ürediğini ve üreme sürecinin daha ağrılı olduğunu gösteriyormuş. Allah senden alıp nesli tükenmekte olan hayvanlara versin diye diye insan soyunu kurutacağız az kaldı

Son düzenleme:
Ürün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya. Rüyamda çok kötü şeyler gördüm bebeğimle ilgili. dün birkaç post okudum Allah korusun çocuğunun kalbi 8-9-10 . Haftalarda duran. Ya doktor da tam bir ay sonrasına randevu verdi ben çok korkuyorum neden böyle oluyor ya. Bu hamilelik hep böyle mi geçecek ? Mesela kalp durursa belirti de vermeyebiliyormuş.

Bende bunu kafaya takıyorum. Beni taaa 13+3 de çağırmış resmen bir aydan da fazla. Daha onuncu haftadayım ve sekizinci haftada muayene oldum. Kafam hep doktora gitmekte bilmiyorum çok zor gerçekten. Rabbim korusun esirgesin sağlık versin

Amin. Sürekli diyorum başka bir doktordan da mı randevu alsam. Tüp bebek doktoruma gidiyorum ben takip için de. O da bu konuda çok kesin ayda bir randevu diyor

Amin. Sürekli diyorum başka bir doktordan da mı randevu alsam. Tüp bebek doktoruma gidiyorum ben takip için de. O da bu konuda çok kesin ayda bir randevu diyor
Benim de öyle öne çekelim desem kabul etmez. Ben de başka doktorama gitsem diyorum ama tek seferlik muayeneleri de sevmiyorum. Kafam karışık ama içim rahat etmeyecek o kadar beklemeye de. Bilemiyorum beklerim diyordum ama korku oluyor her an

Gerçekten şuan da düşündüğüm tek şey bu benim de. Çok dillendirmiyorum burda ama varmış benim gibi olan. Nasıl buluyoruz bilmiyorum her defasında endişelenecek şeyleri. Benim de bu hafta cuma 8+5 olmuş olucak benim 2 haftam bile geçmek bilmiyor 1 ay niye veriyor yaa hekimin

benim daha önceki gebeliğim öyle oldu malesef kontrole diye gittim kalbi durmuştu allah kimseye yaşatmasın zor ama kötü düşünme allah onun nasibini vermişse hiç birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…