karidesi bilmiyorum ama ton balığı doktorum kesinlikle uzak dur dediKızçeler napıyosunuz ? Bişi sorcam karides ve ton balığı zararlı mı bu süreçler de ? Bazıları evet bazıları hayır diyo bilemedimn
Bilemiyorum ki bir ay sonra görüşelim bir dahakine dedi. Bir aydan da fazla oluyor verdikleri tarih. Hayırlısı olsun bakalım. Rabbim bize bebişlerimize sağlık versinGerçekten şuan da düşündüğüm tek şey bu benim de. Çok dillendirmiyorum burda ama varmış benim gibi olan. Nasıl buluyoruz bilmiyorum her defasında endişelenecek şeyleri. Benim de bu hafta cuma 8+5 olmuş olucak benim 2 haftam bile geçmek bilmiyor 1 ay niye veriyor yaa hekimin
Amin canım benim. Modunun düştüğü çok belli oluyor ama senin. Sen beni burda düştüğümde kaldıran arkadaşlardan birisin enerjini seviyorumBilemiyorum ki bir ay sonra görüşelim bir dahakine dedi. Bir aydan da fazla oluyor verdikleri tarih. Hayırlısı olsun bakalım. Rabbim bize bebişlerimize sağlık versin
benim bulantım yok öncekindede yoktu ama bu ağrı çok fena inşallah dediğin gibidirBenim de önceki gebeligimde midem bulanmamıştı mesela ama bunda ölüyorum bulantidan
Dr kontrolün ne zamanbenim bulantım yok öncekindede yoktu ama bu ağrı çok fena inşallah dediğin gibidir
bence beklemeyin kızlar evet kalp durunca belirti vermiyor malesef inşallah yaşamayız böyle bişey bana bugün dr um 11.hafta gel dedi dedimki o kadar bekleyemem bide leke durumu flnda olduğu için o da ne zaman istersen gel o zaman dedi ısrarcı olsa baska doktora giderim ben daha önce bekledim ve çok pişman oldum bebeği kurtaramazdık belki ama bana bişey olabilirdi o yüzden beklemem yani yine siz bilirsinizBenim de öyle öne çekelim desem kabul etmez. Ben de başka doktorama gitsem diyorum ama tek seferlik muayeneleri de sevmiyorum. Kafam karışık ama içim rahat etmeyecek o kadar beklemeye de. Bilemiyorum beklerim diyordum ama korku oluyor her an
bugündü bişey yok görünürde bebek iyi ve kanama alanı var bide boş kese var o daha kaybolmadı o da yapıyo olabilir bu ağrılarıDr kontrolün ne zaman
Sağ ol kuzum böyle düşündüğün içinAmin canım benim. Modunun düştüğü çok belli oluyor ama senin. Sen beni burda düştüğümde kaldıran arkadaşlardan birisin enerjini seviyorumHer duygunun yaşa elbette ama umarım bunda uzun süre kalmazsın. Sanırım sürenin uzun olması karamsarlığa sürükledi. Kendi doktorun ara kontrol istediğin taktirde yaparsa Bi görüş olmadı ya çünkü başka doktora gitmek bana çok iç açıcı gelmiyor sen bilirsin elbette ama
Benim belim.hep ağrımıştı halende hafif hafif devam ediyorkızlar transferimin 5.günü ilk günü sayarsak belim huzursuz edici bir ağrı var ve tek taraflı kasık agrısı sizde de olmuşmuydu
Benzer durumu bende yaşadım kuzum maalesef Rabbim kimseye yaşatmasınbence beklemeyin kızlar evet kalp durunca belirti vermiyor malesef inşallah yaşamayız böyle bişey bana bugün dr um 11.hafta gel dedi dedimki o kadar bekleyemem bide leke durumu flnda olduğu için o da ne zaman istersen gel o zaman dedi ısrarcı olsa baska doktora giderim ben daha önce bekledim ve çok pişman oldum bebeği kurtaramazdık belki ama bana bişey olabilirdi o yüzden beklemem yani yine siz bilirsiniz
Balik yemek istiyorsan yüzey baliklarini tercih edeceksin canimKızçeler napıyosunuz ? Bişi sorcam karides ve ton balığı zararlı mı bu süreçler de ? Bazıları evet bazıları hayır diyo bilemedimn
Hayırlısı canım ara senSağ ol kuzum böyle düşündüğün içinÖyle biraz modum düşük bu aralar. Ben de başka doktora gitme fikrine çok sıcak değilim öncesini bilmiyor sonrasını bilmiyor çok sağlıklı gelmiyor o yüzden. Belki arayıp öne çekebilirler mi sorarım olmadı. Hayırlısı bakalım. İnşallah hepimiz için güzel geçsin zaman
Biliyorum Canım ama balık çok sevmiyorum da karides güveç yapıcaktım akşama henüz hamile diilim zaten sorun olmaz benceBalik yemek istiyorsan yüzey baliklarini tercih edeceksin canim
Zararlı canım. Ton balığı konserve oldugu için ağır metaller içeriyor o bebeğe zararlı diğeri zaten midye gurubundan onları da yemek tehlikeli diye biliyorumKızçeler napıyosunuz ? Bişi sorcam karides ve ton balığı zararlı mı bu süreçler de ? Bazıları evet bazıları hayır diyo bilemedimn
Aynen katılıyorum benm ilk doğal yolla kaldıgım hamileliğimde herşey yolundaydı gelişim vs. En son 9. Haftada gördüm. Dr 12. Haftada çağırmıstı bir daha. 12 de gittiğimde 10 haftalık kalbinin durdugunu öğrendm. Ve ne bir kanama ne bir belirti oldu. Bu yuzden bu korkuyu atlatmıyorum ben de 2 haftada bir gidiyorum dr da 2 haftada bir çağırıyor tedbiri elden bırakmayalım diye. En son 10+2 de gördüm 12+5 te çağırdı inşallah gittiğimde sağlıkla devam ediyor olacakbence beklemeyin kızlar evet kalp durunca belirti vermiyor malesef inşallah yaşamayız böyle bişey bana bugün dr um 11.hafta gel dedi dedimki o kadar bekleyemem bide leke durumu flnda olduğu için o da ne zaman istersen gel o zaman dedi ısrarcı olsa baska doktora giderim ben daha önce bekledim ve çok pişman oldum bebeği kurtaramazdık belki ama bana bişey olabilirdi o yüzden beklemem yani yine siz bilirsiniz
Peki neden olduğunu soylediler mi sizlere? B bsrbrk88Aynen katılıyorum benm ilk doğal yolla kaldıgım hamileliğimde herşey yolundaydı gelişim vs. En son 9. Haftada gördüm. Dr 12. Haftada çağırmıstı bir daha. 12 de gittiğimde 10 haftalık kalbinin durdugunu öğrendm. Ve ne bir kanama ne bir belirti oldu. Bu yuzden bu korkuyu atlatmıyorum ben de 2 haftada bir gidiyorum dr da 2 haftada bir çağırıyor tedbiri elden bırakmayalım diye. En son 10+2 de gördüm 12+5 te çağırdı inşallah gittiğimde sağlıkla devam ediyor olacakbulantılarıma güveniyorum ben de
benim daha önceki gebeliğim öyle oldu malesef kontrole diye gittim kalbi durmuştuallah kimseye yaşatmasın zor ama kötü düşünme allah onun nasibini vermişse hiç birşey olmaz
Rabbim tekrar yaşatmasın en korktuğumuz şey işte çünkü ne belirti ne bişey var bunda Allahım esirgesinAynen katılıyorum benm ilk doğal yolla kaldıgım hamileliğimde herşey yolundaydı gelişim vs. En son 9. Haftada gördüm. Dr 12. Haftada çağırmıstı bir daha. 12 de gittiğimde 10 haftalık kalbinin durdugunu öğrendm. Ve ne bir kanama ne bir belirti oldu. Bu yuzden bu korkuyu atlatmıyorum ben de 2 haftada bir gidiyorum dr da 2 haftada bir çağırıyor tedbiri elden bırakmayalım diye. En son 10+2 de gördüm 12+5 te çağırdı inşallah gittiğimde sağlıkla devam ediyor olacakbulantılarıma güveniyorum ben de
Benim bulandım falan da yok. Güvenecek birşeyim yokAynen katılıyorum benm ilk doğal yolla kaldıgım hamileliğimde herşey yolundaydı gelişim vs. En son 9. Haftada gördüm. Dr 12. Haftada çağırmıstı bir daha. 12 de gittiğimde 10 haftalık kalbinin durdugunu öğrendm. Ve ne bir kanama ne bir belirti oldu. Bu yuzden bu korkuyu atlatmıyorum ben de 2 haftada bir gidiyorum dr da 2 haftada bir çağırıyor tedbiri elden bırakmayalım diye. En son 10+2 de gördüm 12+5 te çağırdı inşallah gittiğimde sağlıkla devam ediyor olacakbulantılarıma güveniyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?