Bilemiyorum ki bir ay sonra görüşelim bir dahakine dedi. Bir aydan da fazla oluyor verdikleri tarih. Hayırlısı olsun bakalım. Rabbim bize bebişlerimize sağlık versin

Bilemiyorum ki bir ay sonra görüşelim bir dahakine dedi. Bir aydan da fazla oluyor verdikleri tarih. Hayırlısı olsun bakalım. Rabbim bize bebişlerimize sağlık versin
Amin canım benim. Modunun düştüğü çok belli oluyor ama senin. Sen beni burda düştüğümde kaldıran arkadaşlardan birisin enerjini seviyorum Her duygunun yaşa elbette ama umarım bunda uzun süre kalmazsın. Sanırım sürenin uzun olması karamsarlığa sürükledi. Kendi doktorun ara kontrol istediğin taktirde yaparsa Bi görüş olmadı ya çünkü başka doktora gitmek bana çok iç açıcı gelmiyor sen bilirsin elbette ama

bence beklemeyin kızlar evet kalp durunca belirti vermiyor malesef inşallah yaşamayız böyle bişey bana bugün dr um 11.hafta gel dedi dedimki o kadar bekleyemem bide leke durumu flnda olduğu için o da ne zaman istersen gel o zaman dedi ısrarcı olsa baska doktora giderim ben daha önce bekledim ve çok pişman oldum bebeği kurtaramazdık belki ama bana bişey olabilirdi o yüzden beklemem yani yine siz bilirsiniz

Sağ ol kuzum böyle düşündüğün için Öyle biraz modum düşük bu aralar. Ben de başka doktora gitme fikrine çok sıcak değilim öncesini bilmiyor sonrasını bilmiyor çok sağlıklı gelmiyor o yüzden. Belki arayıp öne çekebilirler mi sorarım olmadı. Hayırlısı bakalım. İnşallah hepimiz için güzel geçsin zaman

Benzer durumu bende yaşadım kuzum maalesef Rabbim kimseye yaşatmasın Benim de kafam karışık bakayım ararım olmadı

Hayırlısı canım ara sen İnşallah hepimiz için

Kızçeler napıyosunuz ? Bişi sorcam karides ve ton balığı zararlı mı bu süreçler de ? Bazıları evet bazıları hayır diyo bilemedimn
Zararlı canım. Ton balığı konserve oldugu için ağır metaller içeriyor o bebeğe zararlı diğeri zaten midye gurubundan onları da yemek tehlikeli diye biliyorum

Aynen katılıyorum benm ilk doğal yolla kaldıgım hamileliğimde herşey yolundaydı gelişim vs. En son 9. Haftada gördüm. Dr 12. Haftada çağırmıstı bir daha. 12 de gittiğimde 10 haftalık kalbinin durdugunu öğrendm. Ve ne bir kanama ne bir belirti oldu. Bu yuzden bu korkuyu atlatmıyorum ben de 2 haftada bir gidiyorum dr da 2 haftada bir çağırıyor tedbiri elden bırakmayalım diye. En son 10+2 de gördüm 12+5 te çağırdı inşallah gittiğimde sağlıkla devam ediyor olacak bulantılarıma güveniyorum ben de

Peki neden olduğunu soylediler mi sizlere? B bsrbrk88 Kilya Labellaaa
Allahim tekrarini yasatmasin insallah saglikla gelsinler simdi hepinize hepimize

Rabbim tekrar yaşatmasın en korktuğumuz şey işte çünkü ne belirti ne bişey var bunda Allahım esirgesin

Benim bulandım falan da yok. Güvenecek birşeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…