Merhaba bayanlar. Ben 24 mayista 5. gun embriyo transferi oldum. Korktugumdan test yapmak istemiyorum. Acaba negatifse adet ne zaman baslar yoksa aldigimiz progesteron adet olmamizi geciktiriyor mu negatif olsa bile?

Aaa kizlar yine karalari baglamissiniz yafuu.. bi gidip geliyorum bi bakiyorum ki herkes baska olumsuzlugu takmis kafasina
Hadi size biraz nostalji yaptirayim da kafaniz dagilsin transfer sonrasi belirtileriniz nelerdi? 2. Gundeyim, sadece sag kasigimda azcik agri oluyor bazen, ayakta kaldigimda fln.. sizlerde neler olmustu??

Merhaba bayanlar. Ben 24 mayista 5. gun embriyo transferi oldum. Korktugumdan test yapmak istemiyorum. Acaba negatifse adet ne zaman baslar yoksa aldigimiz progesteron adet olmamizi geciktiriyor mu negatif olsa bile?
Hayırlı olsun canım transferin. Evet ilaçlar geciktiriyor regli. Bugün 7.gün isterseniz kan gününü bekleyin yoksa 9.günde falan kaset test yapabilirsiniz

Hiç keyfim yok arkadaşlarMoralim bozuk.Adetimin 12.günü ve estrofem kullanmama rağmen hafif vajinal kanama ve lekelenmem devam ediyor.Yarın kontrol günüm transfer tarihi verilecekti.Sanırım bu şekilde transfer olmazKanama neyden kaynakli olabilir acaba ciddi bir sorunum mu var

Kuzum benim regl agrisi olmustu. Tek tarafli kasik agrim oldu, sonra karin agrim oldu, agri iki tarafli kasik agrisina döndü bi süre sonra. Ama çok siddetli değildi belli belirsizdi. Pozitif aldiktan 3 5 gun sonra agri siddetlendi bende. Hatirladigim böyle kuzum. Saglikla pozitifi al devami saglikla gelsin canim...

Kızla Allah rızası için şu mide ağrısı çekeniniz yokmu napyosunuz. Neyinnesi bu ağrı bir haftadır saçımı yolcam girdiği zamanlarda Bi yolu yöntemi var mı geçirmenin

Kızla Allah rızası için şu mide ağrısı çekeniniz yokmu napyosunuz. Neyinnesi bu ağrı bir haftadır saçımı yolcam girdiği zamanlarda Bi yolu yöntemi var mı geçirmenin
Yediklerinle mi alakalı acaba canım. Başka çeken var mı bilmiyorum ama ben hiç çekmedim şükür

Normalde yasadigin biseymiydi gebeliktemi yaşamaya basladin? Eger simdi yasiyosan bende mide yanmasi oluyo bazen . Ama agri yok. Ilık süt icmek yudum yudum iyi geliyor mide agrisina diye biliyorum ben.

Yediklerinle mi alakalı acaba canım. Başka çeken var mı bilmiyorum ama ben hiç çekmedim şükür
Benim mis gibi iştahım vardı. acıkıyorum yine ağrıdan yiyemiyorum su bile içemiyorum 3 litre su içen ben bugün 900 ml içmişim. Allah çektirmesin valla kim neyi yaşıyorsa o ona büyük dert

Normalde yasadigin biseymiydi gebeliktemi yaşamaya basladin? Eger simdi yasiyosan bende mide yanmasi oluyo bazen . Ama agri yok. Ilık süt icmek yudum yudum iyi geliyor mide agrisina diye biliyorum ben.
Seneler önce ülser başlangıcım vardı ama yıllardır ağrımıgordu. 1 haftadır var. Düğal süreçten mi yoksa folik asit verdi bir tane içinde demir de var çok karışık Bi ilaç ondan mı bilemedim bugün içemedim bile onu ağrım var diye. Doğal bişeyler arıyorum geçirecek ama nette yazanlar riskli olabilir nane limon bitki çayı falan. Süt de rahatlatıyor maalesef

Cnm benim,benim arkadaşım tüp bebek yaptırdığında adet kanamaları çokluğunda kanalları gördü ve maşallah şuanada 6 yaşında oğlu var.Sağlıklıysa o seni bırakmaz Allah’ın izniyle

Neyse yarın belli olacak transfer tarihin belki denk gelmez.duruma göre karar verirsin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…