Zor gerçekten rabbim yardımcımız olsun inşallah herşey güzel olsun.Benim bulandım falan da yok. Güvenecek birşeyim yok
Amin canım inşallah bir daha yaşatmasınRabbim tekrar yaşatmasın en korktuğumuz şey işte çünkü ne belirti ne bişey var bunda Allahım esirgesin
Zor gerçekten rabbim yardımcımız olsun inşallah herşey güzel olsun.
Benim de canım maalesefBenim bulandım falan da yok. Güvenecek birşeyim yok
Hayırlı olsun canım transferin. Evet ilaçlar geciktiriyor regli. Bugün 7.gün isterseniz kan gününü bekleyin yoksa 9.günde falan kaset test yapabilirsinizMerhaba bayanlar. Ben 24 mayista 5. gun embriyo transferi oldum. Korktugumdan test yapmak istemiyorum. Acaba negatifse adet ne zaman baslar yoksa aldigimiz progesteron adet olmamizi geciktiriyor mu negatif olsa bile?
Aaa öyle durum varsa yapar benim ilk gebeligimde o 2.kese yok olana kadar benim kanamam olmustubugündü bişey yok görünürde bebek iyi ve kanama alanı var bide boş kese var o daha kaybolmadı o da yapıyo olabilir bu ağrıları
Kuzum benim regl agrisi olmustu. Tek tarafli kasik agrim oldu, sonra karin agrim oldu, agri iki tarafli kasik agrisina döndü bi süre sonra. Ama çok siddetli değildi belli belirsizdi. Pozitif aldiktan 3 5 gun sonra agri siddetlendi bende. Hatirladigim böyle kuzum. Saglikla pozitifi al devami saglikla gelsin canim...Aaa kizlar yine karalari baglamissiniz yafuu.. bi gidip geliyorum bi bakiyorum ki herkes baska olumsuzlugu takmis kafasina
Hadi size biraz nostalji yaptirayim da kafaniz dagilsintransfer sonrasi belirtileriniz nelerdi? 2. Gundeyim, sadece sag kasigimda azcik agri oluyor bazen, ayakta kaldigimda fln.. sizlerde neler olmustu??
Yediklerinle mi alakalı acaba canım. Başka çeken var mı bilmiyorum ama ben hiç çekmedim şükürKızla Allah rızası için şu mide ağrısı çekeniniz yokmu napyosunuz. Neyinnesi bu ağrı bir haftadır saçımı yolcam girdiği zamanlarda Bi yolu yöntemi var mı geçirmenin
Normalde yasadigin biseymiydi gebeliktemi yaşamaya basladin? Eger simdi yasiyosan bende mide yanmasi oluyo bazen . Ama agri yok. Ilık süt icmek yudum yudum iyi geliyor mide agrisina diye biliyorum ben.Kızla Allah rızası için şu mide ağrısı çekeniniz yokmu napyosunuz. Neyinnesi bu ağrı bir haftadır saçımı yolcam girdiği zamanlarda Bi yolu yöntemi var mı geçirmenin
Benim mis gibi iştahım vardı. acıkıyorum yine ağrıdan yiyemiyorum su bile içemiyorum 3 litre su içen ben bugün 900 ml içmişim. Allah çektirmesin valla kim neyi yaşıyorsa o ona büyük dertYediklerinle mi alakalı acaba canım. Başka çeken var mı bilmiyorum ama ben hiç çekmedim şükür
Seneler önce ülser başlangıcım vardı ama yıllardır ağrımıgordu. 1 haftadır var. Düğal süreçten mi yoksa folik asit verdi bir tane içinde demir de var çok karışık Bi ilaç ondan mı bilemedimNormalde yasadigin biseymiydi gebeliktemi yaşamaya basladin? Eger simdi yasiyosan bende mide yanmasi oluyo bazen . Ama agri yok. Ilık süt icmek yudum yudum iyi geliyor mide agrisina diye biliyorum ben.
Cnm benim,benim arkadaşım tüp bebek yaptırdığında adet kanamaları çokluğunda kanalları gördü ve maşallah şuanada 6 yaşında oğlu var.Sağlıklıysa o seni bırakmaz Allah’ın izniyleGünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim iyi 8+4 kalp atışlarıda güzel ama kanama alanı devambu da beni çok korkutuyor resmen 6.haftadan beri devam ediyor hiç sevinemiyorum sürekli korkuyorum bebeğe bişey olacak diye oksaparıda yapmıyorum kaç gündür ne olacak böyle bilmiyorum bi makalede kanama alanının büyüklüğü kesenin büyüklüğüne oranlarına göre erken doğum ve düşükle sonuçlandığını okudum kanama alanının büyüklüğü kese büyüklüğüne yakınsa düşük oranı artıyormuş doktor çok büyük değil dedi benimkine ama ya büyürse diye korkuyorum of of
Canım Allah yardımcın olsun geçici bir süreç olacak inşallahKuzularr ben hastaneye yatırıldım 33 mm kanama alanı varkontrol amaclı yatırdılar duanızı esirgemeyin
Neyse yarın belli olacak transfer tarihin belki denk gelmez.duruma göre karar verirsin cnm..Yani tam öğrenceğim tarihlere gelicek diye düşünüyorum , korkuyorum kanama vs olursa diye işte ne biliiim pişmanlık duymak istemiyorum. Önce transfer oluyimde bakalım nasıl olcam ağrı sızı duruma göre uğrarım dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?