Cnm çok stres ettin İnşallah bir sıkıntı çıkmaz..Hiç keyfim yok arkadaşlarMoralim bozuk.Adetimin 12.günü ve estrofem kullanmama rağmen hafif vajinal kanama ve lekelenmem devam ediyor.Yarın kontrol günüm transfer tarihi verilecekti.Sanırım bu şekilde transfer olmaz Kanama neyden kaynakli olabilir acaba ciddi bir sorunum mu var
Benim de tek tarafli agru genelde sagda, ama histeroskopiden sonra da sag tarafim agriyordu hep, belirti diye bakmiyorum.. insallah hayirlisiyla pozitifi gorurum.. sizin kanamalariniz beni de uzuyor, endiselendiriyor cok. Insallah pozitif alan herkes bu sikintili zamanlari da saglikla atlatir da keyfini cikarir herkes artik hamile olmaninKuzum benim regl agrisi olmustu. Tek tarafli kasik agrim oldu, sonra karin agrim oldu, agri iki tarafli kasik agrisina döndü bi süre sonra. Ama çok siddetli değildi belli belirsizdi. Pozitif aldiktan 3 5 gun sonra agri siddetlendi bende. Hatirladigim böyle kuzum. Saglikla pozitifi al devami saglikla gelsin canim...
Ah kuzum Rabbim yardimciniz olsun saglikla dönün evinize insallahKuzularr ben hastaneye yatırıldım 33 mm kanama alanı varkontrol amaclı yatırdılar duanızı esirgemeyin
Rabbim şifa versin canim guzelce dinlen düzelecek merak etmeKuzularr ben hastaneye yatırıldım 33 mm kanama alanı varkontrol amaclı yatırdılar duanızı esirgemeyin
Ben benKızla Allah rızası için şu mide ağrısı çekeniniz yokmu napyosunuz. Neyinnesi bu ağrı bir haftadır saçımı yolcam girdiği zamanlarda Bi yolu yöntemi var mı geçirmenin
Hayırlı olsun canım transferin. Evet ilaçlar geciktiriyor regli. Bugün 7.gün isterseniz kan gününü bekleyin yoksa 9.günde falan kaset test yapabilirsiniz
Tesekkurler. bende acaba adet olmazsam umitleniyim mi demistimHayırlı olsun canım transferin. Evet ilaçlar geciktiriyor regli. Bugün 7.gün isterseniz kan gününü bekleyin yoksa 9.günde falan kaset test yapabilirsiniz
Canım bende günde 3 litre su içerdim, 1 aydir 1 bucuk litreyi bitiremiyorumBenim mis gibi iştahım vardı. acıkıyorum yine ağrıdan yiyemiyorum su bile içemiyorum 3 litre su içen ben bugün 900 ml içmişim. Allah çektirmesin valla kim neyi yaşıyorsa o ona büyük dert
Cnm çok çok geçmiş olsun.biran önce kanamam biter inşallahKuzularr ben hastaneye yatırıldım 33 mm kanama alanı varkontrol amaclı yatırdılar duanızı esirgemeyin
Gecmis olsun cnm dualarımız senin ve bebişinle olsunKuzularr ben hastaneye yatırıldım 33 mm kanama alanı varkontrol amaclı yatırdılar duanızı esirgemeyin
Canım sağlıkla dönün evinize inşallahKuzularr ben hastaneye yatırıldım 33 mm kanama alanı varkontrol amaclı yatırdılar duanızı esirgemeyin
Yaa valla bulantı olsa parmak atıp kuscam bu sefer de o yoracak ama bu ağrı taş var sanki midemde. Şimdi suya limon sıktım az rahatlatıyor gibi psikolojik de olabilir belki bilmiyorum ama sen de deneBen ben1 aydır bulantı, mide ağrısı bi çaresini bulamadım, çok zor tek temennim 3 ayda geçer diye Allahım yardımcımız olsun .
Korkma canım sadece çok erken yapma pozitifse de negatif çıkma riski oluyor sonuçta boşa üzülmeTesekkurler. bende acaba adet olmazsam umitleniyim mi demistimkan verilmiyor oldugum yerde evde test yapicam ama cok korkuyorum.
Valla yanlız değilmişim. Ama nedir bu arkadaşım yaaCanım bende günde 3 litre su içerdim, 1 aydir 1 bucuk litreyi bitiremiyorum
Geçmiş olsun canımm, dualarımız seninleKuzularr ben hastaneye yatırıldım 33 mm kanama alanı varkontrol amaclı yatırdılar duanızı esirgemeyin
Canım benim, çok teşekkür ederim.hayrunnisa85 canim sen nerelerdesin ben merak etmeye başladım...
Kuzum Rabbim sana tez zamanda en istedigin sekilde gonlundekini versin insallah... embriyon olmasina çok sevindim sukurler olsun. Yüreği büyük bir insan olduğun bakiş acindan belli oluyor. Umarim mükafatini alacaksin en kisa zamanda. Ben ne diyecegimi pek boyle durumlarda bilemiyorum ama dedigin gibi verende alanda Allah. Ol diyecek ve olacak bi sonrakinde insallah kuzumCanım benim, çok teşekkür ederim.
Modunuzu düşürmeyeyim diye yazamadım kaç gündür ama takipteyim.
Ben geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım, bebeğimin kalbi durmuş maalesef.
Kilya cığım, çok destek oldun bana. Acaba benim yüzümden mi bu kadar karalar bağladın? Gerçekten çok üzülürüm öyleyse.
Yasamademek123 canım benim, sen de çok destek oldun ve çok içselleştirdin. Hastanede olmana sevindim, en azından evde kendi kendini yemezsin. Kontrol altında olursun.
Lütfen bizi habersiz bırakma canım benim.
Kilya ve Yasamademek123 arkadaşlarımı biliyordum da, S smr00 ve Labellaaa , siz de yaşamışsınız daha önce aynı şeyi.
Zor ama yapacak bişiy yok.
Gayet iiyim şu an.
Veren de Rabbim alan da...
Verdiği zaman şükredip aldığı zaman da sabretmek düşüyor bize.
Bakalım, biraz toparlayayım.
İlk adetten sonra doktorumla görüşüp ne zaman uygun görürse kalan 6 embriyomuz için hazırlıklara başlamak istiyoruz.
Sizler de dua ederseniz çok sevinirim.
Canım çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum çok üzgünüm hayırlısı olsun doğru söylüyorsun veren de Allah alan da hepimizin hakkında hayırlısı. Dualarım seninle canımCanım benim, çok teşekkür ederim.
Kilya cığım, çok destek oldun bana. Acaba benim yüzümden mi bu kadar karalar bağladın? Gerçekten çok üzülürüm öyleyse.
Yasamademek123 canım benim, sen de çok destek oldun ve çok içselleştirdin. Hastanede olmana sevindim, en azından evde kendi kendini yemezsin. Kontrol altında olursun.
CLütfen bizi habersiz bırakma canım benim.
Kilya ve Yasamademek123 arkadaşlarımı biliyordum da, S smr00 ve Labellaaa , siz de yaşamışsınız daha önce aynı şeyi.
Gayet iiyim şu an.
İlk adetten sonra doktorumla görüşüp ne zaman uygun görürse kalan 6 embriyomuz için hazırlıklara başlamak istiyoruz.
canım ne güzel embriyoların varmış hazırda. cok zor biliyorum acını yaşayıp tekrar ayaga kalkıp devam ediyorsun bir şekilde allahım sana birdaha bu acıyı yaşatmasın zamanı gelince kucağına alırsın yavrunu inşallahCanım benim, çok teşekkür ederim.
Lütfen bizi habersiz bırakma canım benim.
Gayet iiyim şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?