Cnm çok stres ettin İnşallah bir sıkıntı çıkmaz..

Benim de tek tarafli agru genelde sagda, ama histeroskopiden sonra da sag tarafim agriyordu hep, belirti diye bakmiyorum.. insallah hayirlisiyla pozitifi gorurum.. sizin kanamalariniz beni de uzuyor, endiselendiriyor cok. Insallah pozitif alan herkes bu sikintili zamanlari da saglikla atlatir da keyfini cikarir herkes artik hamile olmanin

Kızla Allah rızası için şu mide ağrısı çekeniniz yokmu napyosunuz. Neyinnesi bu ağrı bir haftadır saçımı yolcam girdiği zamanlarda Bi yolu yöntemi var mı geçirmenin
Ben ben 1 aydır bulantı, mide ağrısı bi çaresini bulamadım, çok zor tek temennim 3 ayda geçer diye Allahım yardımcımız olsun .

Hayırlı olsun canım transferin. Evet ilaçlar geciktiriyor regli. Bugün 7.gün isterseniz kan gününü bekleyin yoksa 9.günde falan kaset test yapabilirsiniz
Hayırlı olsun canım transferin. Evet ilaçlar geciktiriyor regli. Bugün 7.gün isterseniz kan gününü bekleyin yoksa 9.günde falan kaset test yapabilirsiniz
Tesekkurler. bende acaba adet olmazsam umitleniyim mi demistim kan verilmiyor oldugum yerde evde test yapicam ama cok korkuyorum.

Ben ben 1 aydır bulantı, mide ağrısı bi çaresini bulamadım, çok zor tek temennim 3 ayda geçer diye Allahım yardımcımız olsun .
Yaa valla bulantı olsa parmak atıp kuscam bu sefer de o yoracak ama bu ağrı taş var sanki midemde. Şimdi suya limon sıktım az rahatlatıyor gibi psikolojik de olabilir belki bilmiyorum ama sen de dene

hayrunnisa85 canim sen nerelerdesin ben merak etmeye başladım...
Canım benim, çok teşekkür ederim.
Modunuzu düşürmeyeyim diye yazamadım kaç gündür ama takipteyim.
Ben geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım, bebeğimin kalbi durmuş maalesef.

Kilya cığım, çok destek oldun bana. Acaba benim yüzümden mi bu kadar karalar bağladın? Gerçekten çok üzülürüm öyleyse.

Yasamademek123 canım benim, sen de çok destek oldun ve çok içselleştirdin. Hastanede olmana sevindim, en azından evde kendi kendini yemezsin. Kontrol altında olursun.
Lütfen bizi habersiz bırakma canım benim.

Kilya ve Yasamademek123 arkadaşlarımı biliyordum da, S smr00 ve Labellaaa , siz de yaşamışsınız daha önce aynı şeyi.
Zor ama yapacak bişiy yok.

Gayet iiyim şu an.
Veren de Rabbim alan da...
Verdiği zaman şükredip aldığı zaman da sabretmek düşüyor bize.
Bakalım, biraz toparlayayım.
İlk adetten sonra doktorumla görüşüp ne zaman uygun görürse kalan 6 embriyomuz için hazırlıklara başlamak istiyoruz.
Sizler de dua ederseniz çok sevinirim.

Kuzum Rabbim sana tez zamanda en istedigin sekilde gonlundekini versin insallah... embriyon olmasina çok sevindim sukurler olsun. Yüreği büyük bir insan olduğun bakiş acindan belli oluyor. Umarim mükafatini alacaksin en kisa zamanda. Ben ne diyecegimi pek boyle durumlarda bilemiyorum ama dedigin gibi verende alanda Allah. Ol diyecek ve olacak bi sonrakinde insallah kuzum

Canım çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum çok üzgünüm hayırlısı olsun doğru söylüyorsun veren de Allah alan da hepimizin hakkında hayırlısı. Dualarım seninle canım

canım ne güzel embriyoların varmış hazırda. cok zor biliyorum acını yaşayıp tekrar ayaga kalkıp devam ediyorsun bir şekilde allahım sana birdaha bu acıyı yaşatmasın zamanı gelince kucağına alırsın yavrunu inşallah

Çok teşekkür ederim Chocalete ve Esra_rengiz1016 ve S smr00
Rabbim sabrını verdi çok şükür, eşim de ben de gayet iyiyiz.
İlk transferim, ilk hamileliğim ve ilk kaybım...
Yapabileceğimiz bir şey yoktu maalesef, elimizden geleni yaptık biz.

Transfer günü veya bir gün sonra bir rüya görmüştüm. Buzdolabını açıyordum yumurta almak için, raf bomboştu.
Kafamı bi kaldırıyordum üst rafta bi dolu yumurta.
Hiç buna yormamıştım o zaman, çift transferden biri tuttu. Heralde ondan demiştim. Meğer bunu yaşayacakmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…