Canım benimm
Allah sabrını versin inşallah sana çok üzüldüm. Bugün de tam bunu konuşmuştuk Fazla bişey denmiyor ama Allah sabrını arttırsın inşallah üzüldüm çok gerçekten
Umarım herşey daha iyisi olacağı için böyle olmuştur inşallahh daha güzel ışıklar yansın önünde Sana dua edeceğim

cnm ne denilebilir ki allah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin sana bu süreçler çok zor ama ne güzel seni bekleyen 6tane embriyon var

canım çok geçmiş olsun tedirgindin çok zaten nasıl bir teselli olur bilmiyorum ama donmuşların olmasına çok sevindim inşallah bundan sonraki denemende kucağına alırsın

Allahım senin güzel kalbine en hayırlısını sağlıklısını versin inşallah

Canım benim olur mu hiç aklımızdan çıkmayan şeyler bu konular. Ara ara oluyor artıyor ara ara azalıyor bu duygular. Çok güzel yazmışsın Rabbim güzel gönlüne göre versin. Her daim dualarımda olacaksın. Eminim çok güzel şeyler yaşayacaksın Seni bekleyen tazecik umutlar var. En sorunsuz en kolay şekilde gerçekleşsin o umutlar

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim en güzel en hayırlı şekilde inşallah

Okuyunca çok üzüldüm canım Allah sabır versin bir daha böyle birşey yaşatmadın inşallah bir dahaki transferinde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Mesajını okuyunca üzülsem de hiç olumsuz hissetmedim, eminim çok kısa zamanda en hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın.. İlk ve son olsun bu kayıp dilerimki senin için. Geçmiş olsun

nurselek tupaaaaa pink21 H Hazel9 Kilya B bsrbrk88 tiny miracle T Tsk06
Çoooooooook teşekkür ederim kızlar.
İnşallah sizlerden cinsiyet haberleri gelmeye başladığında ben de sizlere güzel haberler veririm.

Bence daha fazla kimsenin modunu düşürmeyelim ve tupaaaaa nın dediği gibi 1000.sayfamızı kutlayalım.
Chocalete canım benim, topiğinin bu kadar rağbet göreceğini biliyor muydun bilmiyorum ama her sayfadaki her mesajı teker teker okuyan biri olarak başta sana sonra da paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Gerçekten o kadar çok şey öğrendim ki sizlerden anlatamam.
İyi ki varsınız.

Sen şu mesajini unutma sayfa 1000 de. Bi bukadar bile olmadan bebeginle olacaksin ve saglikla devam edecek gebeligin kuzum

cnmmm,senin güzel haberini verdiğin günü de buradan bayram gibi kutlarız inşallah..
aynen senin gibi bütün msjları okuyan biri olarak bu topikten çok şey öğrendim.birbirimize destek olduk,umutsuz olanı umutlandırdık,düşeni ayağa kaldırdık,birbirimize yoldaş olduk.
sende iyi varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…