- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Canımmm ne demek ınsallahhCanım benim, çok teşekkür ederim.
Modunuzu düşürmeyeyim diye yazamadım kaç gündür ama takipteyim.
Ben geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım, bebeğimin kalbi durmuş maalesef.
Kilya cığım, çok destek oldun bana. Acaba benim yüzümden mi bu kadar karalar bağladın? Gerçekten çok üzülürüm öyleyse.
Yasamademek123 canım benim, sen de çok destek oldun ve çok içselleştirdin. Hastanede olmana sevindim, en azından evde kendi kendini yemezsin. Kontrol altında olursun.
Lütfen bizi habersiz bırakma canım benim.
Kilya ve Yasamademek123 arkadaşlarımı biliyordum da, @smr00 ve Labellaaa , siz de yaşamışsınız daha önce aynı şeyi.
Zor ama yapacak bişiy yok.
Gayet iiyim şu an.
Veren de Rabbim alan da...
Verdiği zaman şükredip aldığı zaman da sabretmek düşüyor bize.
Bakalım, biraz toparlayayım.
İlk adetten sonra doktorumla görüşüp ne zaman uygun görürse kalan 6 embriyomuz için hazırlıklara başlamak istiyoruz.
Sizler de dua ederseniz çok sevinirim.
Hayr olsun ınsallahGünaydın arkadaşlarımyine karmakarışık rüyaların sabahı işe başlamışım işte varın gerisini siz düşünün
İnşallah canımmHayr olsun ınsallahcanımm
Canım ben 2 kayıp yaşadım üst üste 2 sinde de kürtaj oldum ama hep hayırlısı buymuş dedim ve devam ettim Allah sabrını veriyor gerçekten. Ne zaman nereden kapı açılacağı hiç belli olmuyor çok güzel sayıda embriyoların var bu harika bir haber en güzel en sağlıklı hayırlı bebişler seninle olacak inşallah haberlerini bekliyoruz kuzumCanım benim, çok teşekkür ederim.
Kilya cığım, çok destek oldun bana. Acaba benim yüzümden mi bu kadar karalar bağladın? Gerçekten çok üzülürüm öyleyse.
Yasamademek123 canım benim, sen de çok destek oldun ve çok içselleştirdin. Hastanede olmana sevindim, en azından evde kendi kendini yemezsin. Kontrol altında olursun.
Kilya ve Yasamademek123 arkadaşlarımı biliyordum da, @smr00 ve Labellaaa , siz de yaşamışsınız daha önce aynı şeyi.
Gayet iiyim şu an.
İlk adetten sonra doktorumla görüşüp ne zaman uygun görürse kalan 6 embriyomuz için hazırlıklara başlamak istiyoruz.
Değilsin arkadaşımValla yanlız değilmişim. Ama nedir bu arkadaşım yaa
Benimde 6. Haftada başladı
Ben her gün kalkıp hadi 14 gün kaldı hadi 13 gün kaldı saatleri sayıyorum evdegerçekten geçerken öyle zor geçiyor ki. Bulantılarım tam 6. Haftada bir anda başladı şimdi 11 haftalık olmuşum 5 hafta geçmiş şaşırıyorum ne çabuk diye. Aslında hiç çabuk geçmedi
Ben sırt ağrılarımdan da uyuyamadığım için mecbur çekiyorumDeğilsin arkadaşımsabah ve akşam çok fazla oluyo , akşamları erkenden uyuyup bulantiyi ağrıyı görmek istemiyorum.
Günaydın canım. Dön dön dön dön egzersiz yapsam o kadar hareket etmemGünaydın arkadaşlarımyine karmakarışık rüyaların sabahı işe başlamışım işte varın gerisini siz düşünün
Bulantı da kötü ama kilo aldırmaz işte kızlar her kötünün içinde bir iyi var. Benim bulantı değil mesela. Ufak ufak sürekli bir şey yemem gerek yiyince rahatlıyor. Kısa süreli . Ama yanma gibi kazıntı gibi böyle ağırlık oluyor.Değilsin arkadaşımsabah ve akşam çok fazla oluyo , akşamları erkenden uyuyup bulantiyi ağrıyı görmek istemiyorum.
Canımm benim cok üzüldm inan bir sıkıntın sikayetinde yoktu diye hatırlıyorm seni ama dedigin gibi verende alan Allah herseyin hayırlısıCanım benim, çok teşekkür ederim.
Gayet iiyim şu an.
Yatakta döne döne mi şiştinGünaydın canım. Dön dön dön dön egzersiz yapsam o kadar hareket etmemuyuyamadım sabah kalktım bir tartıldım aç karnına nasıl kilolu çıktım canım sıkıldı bir anda pırt diye kilo almışım. Yeme düzenim de değişmedi ki tamam yiyorum kabulde her zaman ki gibi bir anda nasıl bu kadar kilo aldım diyet yap diyecekler zaten kendimce yapıyorum ki birkaç gün tuzu normal tükettim hazır yemek yedim çünkü ondan oldu heralde yoksa yatakta döne döne mi şiştim
Ayy bende korkuyorm cok kilo almaktan ama yapacak bisey yok bari buna takmiyim kafami diyorm salıyorum. Sende bosver canim ayrica iki bebe taşıyorsun karninda...Günaydın canım. Dön dön dön dön egzersiz yapsam o kadar hareket etmemuyuyamadım sabah kalktım bir tartıldım aç karnına nasıl kilolu çıktım canım sıkıldı bir anda pırt diye kilo almışım. Yeme düzenim de değişmedi ki tamam yiyorum kabulde her zaman ki gibi bir anda nasıl bu kadar kilo aldım diyet yap diyecekler zaten kendimce yapıyorum ki birkaç gün tuzu normal tükettim hazır yemek yedim çünkü ondan oldu heralde yoksa yatakta döne döne mi şiştim
Bebegım ben zaten hastanedeyim normal randevuyu gectı benım işİnşallah canımmNe yapsak gün mü saysak kontrol günlerimize birlikte. Geçmiyor kuruyoruz üzülüyoruz etkileniyoruz haliyle rüyalarımıza giriyor. Senin Bi dahaki kontrolün ne zaman ben cuma gideceğim
canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım benimde kanama alanı 6mm di 11mm oldu keseyle birlikte büyüyo sanki korkuyorum bugün leke yok ama ağrı var rüyamda da hep kanamam oluyo sürekli kabus napıcaz böyle Allahım korusun saklasın bebeklerimiziBebegım ben zaten hastanedeyim normal randevuyu gectı benım iş
Insallah gecıcek bu gunlerdebizde stressiz hamılelık geçırıcez
Aynen öyle her saniye eziyetli geliyor Allah yardımcımız olsun kader arkadaşımBenimde 6. Haftada başladıbugün tam 1 ay oldu ins hepimizin bulantıları ağrıları biter
Bulantiyla hiç çabuk gecmiyo maalesef , çok zorluyor.Yaşayanlar bilir.
Bende bu da oluyor bak kazıntı ve ağırlık gibi değişik bişey yani bi huzursuzluk oluyo rahat değilmşm gibi tarifi zorBulantı da kötü ama kilo aldırmaz işte kızlar her kötünün içinde bir iyi var. Benim bulantı değil mesela. Ufak ufak sürekli bir şey yemem gerek yiyince rahatlıyor. Kısa süreli . Ama yanma gibi kazıntı gibi böyle ağırlık oluyor.
Benımde dün 33mm dı canımcanım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım benimde kanama alanı 6mm di 11mm oldu keseyle birlikte büyüyo sanki korkuyorum bugün leke yok ama ağrı var rüyamda da hep kanamam oluyo sürekli kabus napıcaz böyle Allahım korusun saklasın bebeklerimizi
Şiştim diye bir deyim var ya sabahı beklerken şiştim işte bence kilo değilYatakta döne döne mi şiştine yatıyoruz hep canım benim yiyip yatıyoruz çok normal. Bak sana bişe diyim mi aldığın kilolara takma Allah aşkına kafaya takmadığımız bişe kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?