Canımmm ne demek ınsallahh dün cok yoruldum ılactan basım cok döndü bırdde duyup arayanlar derken halim kalmamıstı ıyıyım şükür sen merak etmebenı ınsallah en kısa zamanla rabbım sanacokkk guzel hamılelık versın bugunlerı unuttursun

Canım ben 2 kayıp yaşadım üst üste 2 sinde de kürtaj oldum ama hep hayırlısı buymuş dedim ve devam ettim Allah sabrını veriyor gerçekten. Ne zaman nereden kapı açılacağı hiç belli olmuyor çok güzel sayıda embriyoların var bu harika bir haber en güzel en sağlıklı hayırlı bebişler seninle olacak inşallah haberlerini bekliyoruz kuzum

Ben her gün kalkıp hadi 14 gün kaldı hadi 13 gün kaldı saatleri sayıyorum evde gerçekten geçerken öyle zor geçiyor ki. Bulantılarım tam 6. Haftada bir anda başladı şimdi 11 haftalık olmuşum 5 hafta geçmiş şaşırıyorum ne çabuk diye. Aslında hiç çabuk geçmedi

Benimde 6. Haftada başladı bugün tam 1 ay oldu ins hepimizin bulantıları ağrıları biter
Bulantiyla hiç çabuk gecmiyo maalesef , çok zorluyor.Yaşayanlar bilir.

Değilsin arkadaşım sabah ve akşam çok fazla oluyo , akşamları erkenden uyuyup bulantiyi ağrıyı görmek istemiyorum.
Ben sırt ağrılarımdan da uyuyamadığım için mecbur çekiyorum Ama Allah Bu günümüzden geri koymasın inşallah. Çekelim de sonu güzel olsun inşallah yarabbim

Günaydın arkadaşlarım yine karmakarışık rüyaların sabahı işe başlamışım işte varın gerisini siz düşünün
Günaydın canım. Dön dön dön dön egzersiz yapsam o kadar hareket etmem uyuyamadım sabah kalktım bir tartıldım aç karnına nasıl kilolu çıktım canım sıkıldı bir anda pırt diye kilo almışım. Yeme düzenim de değişmedi ki tamam yiyorum kabulde her zaman ki gibi bir anda nasıl bu kadar kilo aldım diyet yap diyecekler zaten kendimce yapıyorum ki birkaç gün tuzu normal tükettim hazır yemek yedim çünkü ondan oldu heralde yoksa yatakta döne döne mi şiştim

Değilsin arkadaşım sabah ve akşam çok fazla oluyo , akşamları erkenden uyuyup bulantiyi ağrıyı görmek istemiyorum.
Bulantı da kötü ama kilo aldırmaz işte kızlar her kötünün içinde bir iyi var. Benim bulantı değil mesela. Ufak ufak sürekli bir şey yemem gerek yiyince rahatlıyor. Kısa süreli . Ama yanma gibi kazıntı gibi böyle ağırlık oluyor.

Canımm benim cok üzüldm inan bir sıkıntın sikayetinde yoktu diye hatırlıyorm seni ama dedigin gibi verende alan Allah herseyin hayırlısı

Yatakta döne döne mi şiştin e yatıyoruz hep canım benim yiyip yatıyoruz çok normal. Bak sana bişe diyim mi aldığın kilolara takma Allah aşkına kafaya takmadığımız bişe kalsın

Ayy bende korkuyorm cok kilo almaktan ama yapacak bisey yok bari buna takmiyim kafami diyorm salıyorum. Sende bosver canim ayrica iki bebe taşıyorsun karninda...
Korkumdan çıkamıyorum ben tartiya okadar şişim. Bi de ne yesem gaz yapıyo. Et falan tüketemiyorum ben midemi bulandiriyo. Habire hamurisi cekiyo canim...

İnşallah canımm Ne yapsak gün mü saysak kontrol günlerimize birlikte. Geçmiyor kuruyoruz üzülüyoruz etkileniyoruz haliyle rüyalarımıza giriyor. Senin Bi dahaki kontrolün ne zaman ben cuma gideceğim
Bebegım ben zaten hastanedeyim normal randevuyu gectı benım iş
Insallah gecıcek bu gunlerde bizde stressiz hamılelık geçırıcez

Bebegım ben zaten hastanedeyim normal randevuyu gectı benım iş
Insallah gecıcek bu gunlerde bizde stressiz hamılelık geçırıcez
canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım benimde kanama alanı 6mm di 11mm oldu keseyle birlikte büyüyo sanki korkuyorum bugün leke yok ama ağrı var rüyamda da hep kanamam oluyo sürekli kabus napıcaz böyle Allahım korusun saklasın bebeklerimizi

Benimde 6. Haftada başladı bugün tam 1 ay oldu ins hepimizin bulantıları ağrıları biter
Bulantiyla hiç çabuk gecmiyo maalesef , çok zorluyor.Yaşayanlar bilir.
Aynen öyle her saniye eziyetli geliyor Allah yardımcımız olsun kader arkadaşım annemle aynı şeyleri yaşıyorum o da anlatıyor sana hamileyken aynen böyleydim diye. Eşim yemek yerken Ben yatak odasına geçiyorum oranın kapısını kapatıyoruz ordan mutfagın kapısı kapalı ordan da balkonun kapısını kapatıyor orda yemek yiyebiliyor. Yemek zaten yapamıyorum göremiyorum bile yapmak ne mümkün. Sürekli ya dışardan ya annelerden yemek yiyor diyorm ki çocuklu bulantılı anneler ne yapıyor acaba kendine yetemiyor insan çook çok sabır gerektiren bir süreç haftaya kadar biter inşallah diye dua ediyorum

Bende bu da oluyor bak kazıntı ve ağırlık gibi değişik bişey yani bi huzursuzluk oluyo rahat değilmşm gibi tarifi zor

Bugun prolutex iğnemin son günüüüüüü 11. Haftada bırak dediler bana 1 hafta da estrofem ve progestanı 2 ye düşürüp kullanıcam 12. Haftda ilaçlarım bitmiş olacak inşallah. 2. Bebeğime kadar amiiinnnnn inşallah o günleri de görürüzz burada hep birlikte

Benımde dün 33mm dı canım
Kahverengi leke gelıyor bebegın kalp atısına baktılar bırax ewel o kadar ne yapcaklar bılmıyorum ınsallah saglıkla atlatırız

Yatakta döne döne mi şiştin e yatıyoruz hep canım benim yiyip yatıyoruz çok normal. Bak sana bişe diyim mi aldığın kilolara takma Allah aşkına kafaya takmadığımız bişe kalsın
Şiştim diye bir deyim var ya sabahı beklerken şiştim işte bence kilo değil yavrum hayati öneme sahip bende yoksa takmam da. Tansiyon sorunum var bir de ikiz olunca doktorlar çok önem veriyor. Hem benim hem bebeklerin sağlığı için. O yüzden ilk haftalar en azından kilo almamam gerekiyordu yoksa katı bir diyet verecek o da çok zor. Hayırlısı bakalım yapacak bir şey yok bebekler iyi olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…