İnşallah canımm benim inşallahBebegım ben zaten hastanedeyim normal randevuyu gectı benım iş
Insallah gecıcek bu gunlerdebizde stressiz hamılelık geçırıcez
Benim de habire hamurişi çekmesine rağmen kendimi tuttuğumu zannediyordum. Yemiyorum diyemem ama istediğim gibi de yemedim açıkçasıAyy bende korkuyorm cok kilo almaktan ama yapacak bisey yok bari buna takmiyim kafami diyorm salıyorum. Sende bosver canim ayrica iki bebe taşıyorsun karninda...
Korkumdan çıkamıyorum ben tartiyaokadar şişim. Bi de ne yesem gaz yapıyo. Et falan tüketemiyorum ben midemi bulandiriyo. Habire hamurisi cekiyo canim...
Benim de ikiz ben tartıya çıkmıyorumŞiştim diye bir deyim var ya sabahı beklerken şiştim işte bence kilo değilyavrum hayati öneme sahip bende yoksa takmam da. Tansiyon sorunum var bir de ikiz olunca doktorlar çok önem veriyor. Hem benim hem bebeklerin sağlığı için. O yüzden ilk haftalar en azından kilo almamam gerekiyordu yoksa katı bir diyet verecek o da çok zor. Hayırlısı bakalım yapacak bir şey yok bebekler iyi olsun da
Aynen işte bana soruyorlar bulantın var mı diye yok bulantı diyorum ama değişik bir his oluyor özellikle akşama doğru sabah ve gece olmuyorBende bu da oluyor bak kazıntı ve ağırlık gibi değişik bişey yani bi huzursuzluk oluyo rahat değilmşm gibi tarifi zor
Bak şimdi ne kadar sağlıklı beslendim hazır şuan midem ağrımıyo gömdüm yarım tostŞiştim diye bir deyim var ya sabahı beklerken şiştim işte bence kilo değilyavrum hayati öneme sahip bende yoksa takmam da. Tansiyon sorunum var bir de ikiz olunca doktorlar çok önem veriyor. Hem benim hem bebeklerin sağlığı için. O yüzden ilk haftalar en azından kilo almamam gerekiyordu yoksa katı bir diyet verecek o da çok zor. Hayırlısı bakalım yapacak bir şey yok bebekler iyi olsun da
Sürekli tartı üstündeyim bir anda artıyor zatenBenim de ikiz ben tartıya çıkmıyorum
Az dur ben de çıkcamSürekli tartı üstündeyim bir anda artıyor zatentecrübe ile sabit her gün iyi iyi almamışım diyorum bir sabah kalkıyorum fırt diye fırlamış. Ay bilsem bebiklerim sağlıkla vaktinde doğacak asla takmam şu süreçte zaten. Neyse bakalım artık katı sınırlar getirirlerse de uyarız mecburen hayırlısı o son haftalara gelelim de
Arada yapıyorum yavrum ben de. Canım her istediğinde yapsam on kilo almış olurdumBak şimdi ne kadar sağlıklı beslendim hazır şuan midem ağrımıyo gömdüm yarım tost
Ben hamile kaldığımdan beri karmakarışık rüyalar görüyorum düzenli bir uykuda uyuyamiyorum oda büyük ihtimal dönerken ani hareket etmeyeyim ki bebişlere birşey olmasın diye hergün aynı durumGünaydın arkadaşlarımyine karmakarışık rüyaların sabahı işe başlamışım işte varın gerisini siz düşünün
Sabah çık aç karnına madem karar verdinAz dur ben de çıkcam
Offf ya neyli yaptınBak şimdi ne kadar sağlıklı beslendim hazır şuan midem ağrımıyo gömdüm yarım tost
Bende her sabah uyanır uyanmaz tartının üstündeyim kilo aldım mı verdim mi onun kontrolünü yapıyorumGünaydın canım. Dön dön dön dön egzersiz yapsam o kadar hareket etmemuyuyamadım sabah kalktım bir tartıldım aç karnına nasıl kilolu çıktım canım sıkıldı bir anda pırt diye kilo almışım. Yeme düzenim de değişmedi ki tamam yiyorum kabulde her zaman ki gibi bir anda nasıl bu kadar kilo aldım diyet yap diyecekler zaten kendimce yapıyorum ki birkaç gün tuzu normal tükettim hazır yemek yedim çünkü ondan oldu heralde yoksa yatakta döne döne mi şiştim
+1.5Sabah çık aç karnına madem karar verdin
Çok masum ne kaşar koydum ne sucuk beyaz peynirli domatesliOfff ya neyli yaptın
İyi iyi diyordum bu sabah bir anda gözlerime inanamadım. Hayırlısı bakalım ya ne diyelim inşallah sağlıkla büyüsün bebikler sorunsuz kucağımıza alalım ben kendi vücudumda değilim çok fazla. Endişem bebekler içinBende her sabah uyanır uyanmaz tartının üstündeyim kilo aldım mı verdim mi onun kontrolünü yapıyorum
Tost diye ona mı diyorsun tamam ben anladım neden aldığımı ben yapınca çift kaşarlı yapıyorumÇok masum ne kaşar koydum ne sucuk beyaz peynirli domatesli
Bana ulaşamamışsın toplamda 2 oldu+1.5Tost 1.5 kilo olmaz yani sonuçta
YaaaTost diye ona mı diyorsun tamam ben anladım neden aldığımı ben yapınca çift kaşarlı yapıyorum
Evet doğru Bi an gaza geldimBana ulaşamamışsın toplamda 2 olduama sen tok karnına sayma yavrum onu zaten
Ben bir de salça sürüyorum ohhh bence çok fresh en sevdiğim kahvaltı oluyorYaaaay onu yiyemem kiii içim de almaz domatesle daha fresh oluyo
Fresh tost da neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?