Benim de habire hamurişi çekmesine rağmen kendimi tuttuğumu zannediyordum. Yemiyorum diyemem ama istediğim gibi de yemedim açıkçası ya işte ondan almamam çok önemliymiş aslında kuzum. Erken doğum zaten yaşanıyor inşallah o günleri görürsek o fikre alıştım gibi de kilo daha da öne çekiyor bebeklerin yaşam desteği alma ihtimali artıyor hiç istemiyor doktorlar tam aksine tekil gebelikte sorun değil aslında kilo çok fazla.

Benim de ikiz ben tartıya çıkmıyorum

Bende bu da oluyor bak kazıntı ve ağırlık gibi değişik bişey yani bi huzursuzluk oluyo rahat değilmşm gibi tarifi zor
Aynen işte bana soruyorlar bulantın var mı diye yok bulantı diyorum ama değişik bir his oluyor özellikle akşama doğru sabah ve gece olmuyor

Bak şimdi ne kadar sağlıklı beslendim hazır şuan midem ağrımıyo gömdüm yarım tost

Benim de ikiz ben tartıya çıkmıyorum
Sürekli tartı üstündeyim bir anda artıyor zaten tecrübe ile sabit her gün iyi iyi almamışım diyorum bir sabah kalkıyorum fırt diye fırlamış. Ay bilsem bebiklerim sağlıkla vaktinde doğacak asla takmam şu süreçte zaten. Neyse bakalım artık katı sınırlar getirirlerse de uyarız mecburen hayırlısı o son haftalara gelelim de

Az dur ben de çıkcam

Günaydın arkadaşlarım yine karmakarışık rüyaların sabahı işe başlamışım işte varın gerisini siz düşünün
Ben hamile kaldığımdan beri karmakarışık rüyalar görüyorum düzenli bir uykuda uyuyamiyorum oda büyük ihtimal dönerken ani hareket etmeyeyim ki bebişlere birşey olmasın diye hergün aynı durum

Bende her sabah uyanır uyanmaz tartının üstündeyim kilo aldım mı verdim mi onun kontrolünü yapıyorum

Bende her sabah uyanır uyanmaz tartının üstündeyim kilo aldım mı verdim mi onun kontrolünü yapıyorum
İyi iyi diyordum bu sabah bir anda gözlerime inanamadım. Hayırlısı bakalım ya ne diyelim inşallah sağlıkla büyüsün bebikler sorunsuz kucağımıza alalım ben kendi vücudumda değilim çok fazla. Endişem bebekler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…