Amin canım inşallah onları düşünüyoruz hiç aklımızan çıkmıyoki değişik birşey yiyeceğim zaman hemen bakıyorum bebeğe bir zararı var mı diye sonra yiyorum inşallah aldığımız kiloları bebişlerimiz için alıyoruzdur onlar alsınlar biz almayalım

İnşallah kuzum ilk haftalarda anneye yarıyor sadece ama olsun ilerleyen haftalarda inşallah bebekler alsın sadece. Öyle ya roka yiyecektim geçen araştırdım yedim mesela ister istemez tedirgin oluyor insan

İnşallah kuzum ilk haftalarda anneye yarıyor sadece ama olsun ilerleyen haftalarda inşallah bebekler alsın sadece. Öyle ya roka yiyecektim geçen araştırdım yedim mesela ister istemez tedirgin oluyor insan
İnşallah canım bu süreçleri sağlıklı bir şekilde atlatırız inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız

Salça tuzlu yapmıyor mu canım ben tuzlu olur diye korkumdan yiyemiyorum
Yapıyor maalesef kuzum yemeklere filan atmıyordum tuz öyle şeylerde gözüme gelmiyordu ama birkaç gündür hazır yemek yiyorum tuzları normal sanırım ondan hemen fark etti tartıda

bu arada bende ne zaman doktora gitsem hep 1 gun geri atti bebegin günü. Bu normalmi sizlerde hep ayni sabit mi çıkıyor haftasi günü? Yada ilk haftalarda mi boyle oluyo?

Yapıyor maalesef kuzum yemeklere filan atmıyordum tuz öyle şeylerde gözüme gelmiyordu ama birkaç gündür hazır yemek yiyorum tuzları normal sanırım ondan hemen fark etti tartıda
Yememeye çalış canım sende biliyosun onlar çok hızlı kilo aldırıyor birde tuz oranı yememiz gerekenden biraz fazla bence

Aa iyi hadi çok sevindim canım en azından şuanda daha rahatsındır

arkadaslar size bir sey sormak istiyorum. nisan ayında ilk tup bebegim yapildi ve 23 nisan kan testi sonucum negatifti. dondurulmus 3 tane embiyom var ve 31.05.2021 yani dün itibariyle 2.reglimle birlikte transfer icin tekrar hazirliklar basladi. kafama takilan dr'um 3 tane 3.gun embiruyolarinin hepsini transfer etmek istiyor ve bu konuda cok israrci. bunu ne ben ne de eşim asla istemiyoruz. ayin 10da kontrole cagirdi ve bunu istemedigimi tekrar soylemek istiyorum. yaşim 36 ve ben saglikla sihhatle Allahta nasip ederse 1 cocuk istiyorum. sizce burda dr'un mantigi ne olabilir.embiruyolar mi kaliteli degil diye dusunuyorum ama israrla bana kaliteleri iyi diyor. peki ozaman 5.gune bekletelim kalan olursa transfer edelim en azindan bosuna hayal kirikligi olmaz diyorum. onuda kabul etmiyor. aciklamasi da şu, kaliteli olsa bile lab.ort dayanamayabiliyrlarmis o yuzden riske atamayiz diyor. ve ben guven problemi yasamaya basladim. cok moralim bozuk ve komple her seyi birakasim var. zaten kovid aşisi vs işin içine girecek diye allak bullak oldum ogrtmneim ve hamileyken aşi siram gelirse ve olamazsam eylulde nasil okula baslarim simdiden onlari dusunuyorum. allak bullak durumdayim. yardimci olursaniz bir fikir verirseniz cok sevinirim.

Kuzum daha yeni gördüm mesajını kaybın için çok üzüldüm, inşallah buraya yine güzel haberlerini yazacaksın. Dirayetin, gücün için de kocaman kalbinden öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…