Allah allaahhhBen bir de salça sürüyorum ohhh bence çok fresh en sevdiğim kahvaltı oluyor
Ben gidip biraz depresyona gireyim off o zamanda tatlı ister canım. En iyisi hiç bir yere girmeyeyim de boğazımı tutayımEvet doğru Bi an gaza geldim
Amin canım inşallah onları düşünüyoruz hiç aklımızan çıkmıyoki değişik birşey yiyeceğim zaman hemen bakıyorum bebeğe bir zararı var mı diye sonra yiyorumİyi iyi diyordum bu sabah bir anda gözlerime inanamadım. Hayırlısı bakalım ya ne diyelim inşallah sağlıkla büyüsün bebikler sorunsuz kucağımıza alalım ben kendi vücudumda değilim çok fazla. Endişem bebekler için
İnşallah kuzum ilk haftalarda anneye yarıyor sadece ama olsun ilerleyen haftalarda inşallah bebekler alsın sadece. Öyle ya roka yiyecektim geçen araştırdım yedim mesela ister istemez tedirgin oluyor insanAmin canım inşallah onları düşünüyoruz hiç aklımızan çıkmıyoki değişik birşey yiyeceğim zaman hemen bakıyorum bebeğe bir zararı var mı diye sonra yiyoruminşallah aldığımız kiloları bebişlerimiz için alıyoruzdur onlar alsınlar biz almayalım
Salça tuzlu yapmıyor mu canım ben tuzlu olur diye korkumdan yiyemiyorumBen bir de salça sürüyorum ohhh bence çok fresh en sevdiğim kahvaltı oluyor
İnşallah canım bu süreçleri sağlıklı bir şekilde atlatırız inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırızİnşallah kuzum ilk haftalarda anneye yarıyor sadece ama olsun ilerleyen haftalarda inşallah bebekler alsın sadece. Öyle ya roka yiyecektim geçen araştırdım yedim mesela ister istemez tedirgin oluyor insan
Yapıyor maalesef kuzumSalça tuzlu yapmıyor mu canım ben tuzlu olur diye korkumdan yiyemiyorum
Nereye girsen zararla çıkarsın şimdi boşver dur durduğun yerdeBen gidip biraz depresyona gireyim off o zamanda tatlı ister canım. En iyisi hiç bir yere girmeyeyim de boğazımı tutayım
Amin amin amin kuzumİnşallah canım bu süreçleri sağlıklı bir şekilde atlatırız inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız
Aynen öyle görünüyor her şey boğazıma çıkıyorNereye girsen zararla çıkarsın şimdi boşver dur durduğun yerde
Oh neguzel canim şükür..Kızlar şansımı denemek için doktorun sekreterine mesaj atmıştım acaba erkene alamaz mıyız diye benim beklediğimden de erkene almıştam bir hafta. Ben üç dört gün bekliyordum. inşallah her şey yolundadır
Stres bastı iyice daha 15 gün varOh neguzel canim şükür..
Benm son adet tarihimle tam uyumlu çıkıyor bebeğin boyu günübu arada bende ne zaman doktora gitsem hep 1 gun geri atti bebegin günü. Bu normalmi sizlerde hep ayni sabit mi çıkıyor haftasi günü? Yada ilk haftalarda mi boyle oluyo?
Yememeye çalış canım sende biliyosun onlar çok hızlı kilo aldırıyor birde tuz oranı yememiz gerekenden biraz fazla benceYapıyor maalesef kuzumyemeklere filan atmıyordum tuz öyle şeylerde gözüme gelmiyordu ama birkaç gündür hazır yemek yiyorum tuzları normal sanırım ondan hemen fark etti tartıda
Aa iyi hadi çok sevindim canım en azından şuanda daha rahatsındırKızlar şansımı denemek için doktorun sekreterine mesaj atmıştım acaba erkene alamaz mıyız diye benim beklediğimden de erkene almıştam bir hafta. Ben üç dört gün bekliyordum. inşallah her şey yolundadır
Kuzum daha yeni gördüm mesajınıCanım benim, çok teşekkür ederim.
Modunuzu düşürmeyeyim diye yazamadım kaç gündür ama takipteyim.
Ben geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım, bebeğimin kalbi durmuş maalesef.
Kilya cığım, çok destek oldun bana. Acaba benim yüzümden mi bu kadar karalar bağladın? Gerçekten çok üzülürüm öyleyse.
@Drystc86 canım benim, sen de çok destek oldun ve çok içselleştirdin.Hastanede olmana sevindim, en azından evde kendi kendini yemezsin. Kontrol altında olursun.
Lütfen bizi habersiz bırakma canım benim.
Kilya ve @Drystc86 arkadaşlarımı biliyordum da, @smr00 ve Labellaaa , siz de yaşamışsınız daha önce aynı şeyi.
Zor ama yapacak bişiy yok.
Gayet iiyim şu an.
Veren de Rabbim alan da...
Verdiği zaman şükredip aldığı zaman da sabretmek düşüyor bize.
Bakalım, biraz toparlayayım.
İlk adetten sonra doktorumla görüşüp ne zaman uygun görürse kalan 6 embriyomuz için hazırlıklara başlamak istiyoruz.
Sizler de dua ederseniz çok sevinirim.
Aynen kuzum öyle doktor zaten millet olarak çok yediğimizi söyledi. Aksine tuzlu şeyler midemi rahatlıyor şu dönemde. Daha dikkat edeyim inşallahYememeye çalış canım sende biliyosun onlar çok hızlı kilo aldırıyor birde tuz oranı yememiz gerekenden biraz fazla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?