Gözün aydın yavrucum beklemek hakikaten çok zor
Ayda 1 normali çok da şeapmamak lazım diyen ben son 4 günde kafamda kırk şey kurmaya başladım en son 7+4te gördüm şimdi 11+4 olacak bugün başka Bi yere gidip sağlıklı mı onu görsem bari diye düşünürken yakaladım az önce kendimi 3.5 hafta oldu halbuki yani Bi şey kalmadı...

Kızlar ya gece 10 dan beri sancı cekiyorum dün koraz ve kavun yemistim vaz sancisi diye dusundum ama öyls sancılar ki anlatamam sag dan sola donemedm simdi de bacagimi cekip corabimi bile giyemedm ayaga kalkarken felan cok agrim var umarm bebege bisey olmaz

Kuzum dün aynı şeyi karpuzla yaşadım için rahat etmeyecekse git baktır bebişe ama yüksek ihtimal gaz sancısıdır

Bende beklerim diyordum 21 gün vardı bugün itibariyle yok ben de başka yere gideyim diyordum sonra şansımı deneyeyim belki alırlar erkene dedim bir hafta erkene aldı sağ olsun sekreteri. İkili test dedi ya ona da gerildim galiba kuzum. Bende 8+3 de gittim 13+2 de çağırdılar cidden ama nerdeyse beş hafta oluyor. 12+1 e çağırdılar nasipse. Önemli değil bunlar belki de Rabbim kendi esirgesin Biz kendimiz duramıyoruz yerimizde

Muhtemelen gaz sancisi bana da oluyor yediklerime bagli canim. Hicbisry olmaz merak etme...

Canım benim Allah hayırlısını nasip etsin inşallah Üç embriyo biraz bana da korkutucu geliyor. İki olsa hadi o yapılıyor ama üç çok nadir yapılan bir transfer. Hele istemiyorsan bence ısrarcı ol. Ve aşı konusunda ben açıkçası hamile iken de nasip olursa yaptırmayı düşünüyorum.

Canım benim geçmiş olsun bence gaz sancısıdır gaz sancısıda öyle kötü oluyor kasıklarında kasılma yoksa bence Allah ın izni ile bebeklerle ilgili değildir

Kizlar ben birde bu haftasonu ev taşıcam. Ve semtim degisiyor doktor bile bulamadim daha. Sonradan doktora baslamak ta sorun olacak basini bilmiyor etmiyor. Sorun olmaz değil mi? Napalim hayirlisi artik...

Kizlar ben birde bu haftasonu ev taşıcam. Ve semtim degisiyor doktor bile bulamadim daha. Sonradan doktora baslamak ta sorun olacak basini bilmiyor etmiyor. Sorun olmaz değil mi? Napalim hayirlisi artik...

cevabin icin cok tesekkur ederim canim
bana gore 2 tane bile mumkun deil cunku ya olursa istemedigim bir sey. tabi her sey nasip. aşi konusunda nasil bu kadar cesursun gercekten helal olsun sana ama ben biraz korkagim galiba. allah hepimize en hayirlisini nasip etsin ins

35 yaşından sonra genelde iki transferde ısrarcı oluyorlar tabii önemli olan senin ne istediğin. Bence sen kararından eminden doktorun illa ona göre hareket edecektir. Hastalıktan daha çok korkuyorum canım. Normal şartlarda basit ağrı kesici içmeye bile korkuyorum ama covid farklı. Bitecek gibi değil sürekli varyasyonlar filan ülkemizde de insanların çok riayet ettiğini düşünmüyorum başkalarına karşı özellikle. Çoğu doktor artık öneriyor ve bir çok yaptıran var. Henüz aşı sıram da gelmedi kendi doktorumla da tam konuşmadım ama yaptırmak daha ağır basıyor.

Labellaaa Z zeynep5 Birumuttuyasataninsani
Çooooooook teşekkür ederim kızlar.

Transferin başından beri belirti arayıp durduk ya hani!
Herkeste ve herkesin her hamileliğinde bu belirtiler farklı olabiliyormuş, bu süreçte bunu çok iyi anladım.
Onun için kanaması olanlar, ağrısı sancısı olanlar, bulantısı olanlar veya hiçbir belirtisi olmayanlar...
Gerçekten stres yapılacak, korkulacak bir durum yok.
Ben çok evham yaptım, ordan biliyorum.
İçinizde bir can var ve o kadar ayrı bir alem ki orası, doktorlar bile belli bir yere kadar müdahalede bulunabiliyorlar.
Tamamen Rabbim ne derse o oluyo.
O’na teslim olmak gerek aslında ama işte gerçekten zor, biliyorum.

Tekrar hamile kalırsam nasıl olurum bilmiyorum, inşallah ilkinden daha kaygılı olmam.
Yalnız şunun farkındayım, ne kadar az kişi bebeği bilirse o kadar iyiymiş.
Bir dahaki sefere (Allah nasip ederse tabii) anne babalara bile söylemeyi düşünmüyorum.
Evet, destekleri çok oldu ama onları teselli etmek o kadar yordu ki beni.
Tekrar aynı şeyleri yaşamayı hiç istemiyorum.

Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı hepimize nasip etsin.
Dualarımdasınız, duanızda unutmayın.

bu arada bende ne zaman doktora gitsem hep 1 gun geri atti bebegin günü. Bu normalmi sizlerde hep ayni sabit mi çıkıyor haftasi günü? Yada ilk haftalarda mi boyle oluyo?
İnan ultrasona göre diye hiç konuşmuyor doktorum. Her gittiğimde transfer gününe göre konuşuyor ilk aylarda olabiliyor bu oynamalar ondan benim doktorum hiç bahsini bile açmıyor canım

Hangi ayetin meali bilmiyorum ama rahimde olanı bir tek Allah bilir diyor. Öyle canım doktorlar bir yere kadar. Ve hep varsayımsal şeyler aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…