cnm çok geçmiş olsun.kavun karpuz gaz yapar muhtemelen ondandır..Kızlar ya gece 10 dan beri sancı cekiyorum dün koraz ve kavun yemistim vaz sancisi diye dusundum ama öyls sancılar ki anlatamam sag dan sola donemedm simdi de bacagimi cekip corabimi bile giyemedm ayaga kalkarken felan cok agrim var umarm bebege bisey olmaz
kolaylılar diliyorum ,aman canım dikkat ettik taşınıren kendini çok yormaKizlar ben birde bu haftasonu ev taşıcam. Ve semtim degisiyor doktor bile bulamadim daha. Sonradan doktora baslamak ta sorun olacak basini bilmiyor etmiyor. Sorun olmaz değil mi? Napalim hayirlisi artik...
Ewett kuzumm rabbım cok guzel sekılde yasatsın sana ama hıc evham yapmam deme bak bem ılkkez gibi ne telaslıyım o duygulara mudahale etmek cok zor ama bısekılde gecıyor hersey olacagına varıyor rabbımden hayırlısı@angelbaby29 @zeynep5 @Birumuttuyasataninsani
Çooooooook teşekkür ederim kızlar.
Transferin başından beri belirti arayıp durduk ya hani!
Herkeste ve herkesin her hamileliğinde bu belirtiler farklı olabiliyormuş, bu süreçte bunu çok iyi anladım.
Onun için kanaması olanlar, ağrısı sancısı olanlar, bulantısı olanlar veya hiçbir belirtisi olmayanlar...
Gerçekten stres yapılacak, korkulacak bir durum yok.
Ben çok evham yaptım, ordan biliyorum.
İçinizde bir can var ve o kadar ayrı bir alem ki orası, doktorlar bile belli bir yere kadar müdahalede bulunabiliyorlar.
Tamamen Rabbim ne derse o oluyo.
O’na teslim olmak gerek aslında ama işte gerçekten zor, biliyorum.
Tekrar hamile kalırsam nasıl olurum bilmiyorum, inşallah ilkinden daha kaygılı olmam.
Yalnız şunun farkındayım, ne kadar az kişi bebeği bilirse o kadar iyiymiş.
Bir dahaki sefere (Allah nasip ederse tabii) anne babalara bile söylemeyi düşünmüyorum.
Evet, destekleri çok oldu ama onları teselli etmek o kadar yordu ki beni.
Tekrar aynı şeyleri yaşamayı hiç istemiyorum.
Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı hepimize nasip etsin.
Dualarımdasınız, duanızda unutmayın.
kolay gelsin canım doktor bende bulamadım zaten ilk üç ay tüp bebek doktoruyla ilerlemek daha mantıklı dedi benim tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarım ama bir taraftan da araştırıyorumKizlar ben birde bu haftasonu ev taşıcam. Ve semtim degisiyor doktor bile bulamadim daha. Sonradan doktora baslamak ta sorun olacak basini bilmiyor etmiyor. Sorun olmaz değil mi? Napalim hayirlisi artik...
Cnm doktordan geldim.Rahim az kalinlasmis 6.5mm olmus istenilen kalinlikta degil.kanama gözüküyor dedi.estrofemi birakalim,cyclo ya gecelim dedi ve dozunu arttirdi sabah 2,aksam 2 ye cikardi.cumartesi tekrar kontrole çağırdı
3 tane transfer şansın artması için büyük ihtimal canım zaten hepsinin tutması zor ihtimal ben hep iki transfer oldum ikiside tutmadı bu son denemede bir tane transfer oldum tuttu kısmetinde varsa zatentek konan ikiye üçe de bölünür dedi doktorumarkadaslar size bir sey sormak istiyorum. nisan ayında ilk tup bebegim yapildi ve 23 nisan kan testi sonucum negatifti. dondurulmus 3 tane embiyom var ve 31.05.2021 yani dün itibariyle 2.reglimle birlikte transfer icin tekrar hazirliklar basladi. kafama takilan dr'um 3 tane 3.gun embiruyolarinin hepsini transfer etmek istiyor ve bu konuda cok israrci. bunu ne ben ne de eşim asla istemiyoruz. ayin 10da kontrole cagirdi ve bunu istemedigimi tekrar soylemek istiyorum. yaşim 36 ve ben saglikla sihhatle Allahta nasip ederse 1 cocuk istiyorum. sizce burda dr'un mantigi ne olabilir.embiruyolar mi kaliteli degil diye dusunuyorum ama israrla bana kaliteleri iyi diyor. peki ozaman 5.gune bekletelim kalan olursa transfer edelim en azindan bosuna hayal kirikligi olmaz diyorum. onuda kabul etmiyor. aciklamasi da şu, kaliteli olsa bile lab.ort dayanamayabiliyrlarmis o yuzden riske atamayiz diyor. ve ben guven problemi yasamaya basladim. cok moralim bozuk ve komple her seyi birakasim var. zaten kovid aşisi vs işin içine girecek diye allak bullak oldum ogrtmneim ve hamileyken aşi siram gelirse ve olamazsam eylulde nasil okula baslarim simdiden onlari dusunuyorum. allak bullak durumdayim. yardimci olursaniz bir fikir verirseniz cok sevinirim.
Cnm benim doktor 6,5 mm begenmediKızlarr helloo nasılsınızz ? Ben şimdi doktordan çıktım estrofem devam dedi, perşembe bir daha çağırdı kalınlık 6.5 dedi iyi mi sizce ?? Haftaya salı da yaparız transfer dedi
Canım bana iyi dedi 6,5 için kalınlaşmaya devam ediyo dedi estrofem i de sabah iki akşam 2 dediCnm doktordan geldim.Rahim az kalinlasmis 6.5mm olmus istenilen kalinlikta degil.kanama gözüküyor dedi.estrofemi birakalim,cyclo ya gecelim dedi ve dozunu arttirdi sabah 2,aksam 2 ye cikardi.cumartesi tekrar kontrole çağırdı
Sagol kuzu yok elimi surmicem ben. Kayinvalidemde olucam ben o esnada...kolaylılar diliyorum ,aman canım dikkat ettik taşınıren kendini çok yormahayırlısıyla iyi bir doktor bulursun inşallah..
Hayirli olur insallah kuzum. Daha 1 hafta var kalinlasma biraz daha artar... ayy gunler geldi catti gordunmu bakKızlarr helloo nasılsınızz ? Ben şimdi doktordan çıktım estrofem devam dedi, perşembe bir daha çağırdı kalınlık 6.5 dedi iyi mi sizce ?? Haftaya salı da yaparız transfer dedi
cnm ben günde 3 kullaniyordum.sabah 2 aksam 2 ye cikardi.nisan ayindaki transferde kalinlik 11 mm cikmisti cok iyi demisti simdi6,5mm icin ince dedi.tabi bende hafif kanama lekelenme de varCanım bana iyi dedi 6,5 için kalınlaşmaya devam ediyo dedi estrofem i de sabah iki akşam 2 dedi
Cok mantikli aslinda evet. Bakalim ben napicam zaman ne gösterecek...kolay gelsin canım doktor bende bulamadım zaten ilk üç ay tüp bebek doktoruyla ilerlemek daha mantıklı dedi benim tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarım ama bir taraftan da araştırıyorum
Senin kaçıncı günün ? Benim bugün 10.günüm canımcnm ben günde 3 kullaniyordum.sabah 2 aksam 2 ye cikardi.nisan ayindaki transferde kalinlik 11 mm cikmisti cok iyi demisti simdi6,5mm icin ince dedi.tabi bende hafif kanama lekelenme de var
evet 35 sonrasi biraz sıkınti nasip artik..35 yaşından sonra genelde iki transferde ısrarcı oluyorlar tabii önemli olan senin ne istediğin. Bence sen kararından eminden doktorun illa ona göre hareket edecektir. Hastalıktan daha çok korkuyorum canım. Normal şartlarda basit ağrı kesici içmeye bile korkuyorum ama covid farklı. Bitecek gibi değil sürekli varyasyonlar filan ülkemizde de insanların çok riayet ettiğini düşünmüyorum başkalarına karşı özellikle. Çoğu doktor artık öneriyor ve bir çok yaptıran var. Henüz aşı sıram da gelmedi kendi doktorumla da tam konuşmadım ama yaptırmak daha ağır basıyor.
Bugün adetin 13.günü.cumartesi tekrar 17. Gün kontrole cagirdi kalinlasmaya devam ediyor mu diye?nisan ayindaki transferimde 16. Günde 11 mm cikti fitile baslatti ve 23.gün transfer olmustum.Senin kaçıncı günün ? Benim bugün 10.günüm canım
ya tutarsa ama sonucta az da olsa bir ihtimal ve ben bunu asla göze alamam. senin adina cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah3 tane transfer şansın artması için büyük ihtimal canım zaten hepsinin tutması zor ihtimal ben hep iki transfer oldum ikiside tutmadı bu son denemede bir tane transfer oldum tuttu kısmetinde varsa zatentek konan ikiye üçe de bölünür dedi doktorum
Yok kuzum sıkıntısı için demedim. Nasip olmayınca 20 sinde de sıkıntı. Sadece doktorların genel tavrını diyorum ben de 33 yaşındayım ve çift transferde ısrarcı oldu doktorum benim de kafam karışıktı kabul ettim. Tutundular çok şükür.evet 35 sonrasi biraz sıkınti nasip artik..
sen peki hamilemisin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?