5.denemem canım bir düşük bir kimyasalım oldu diğerleri tutmadı 37e gircem yaşdan dolayı da doktorun belki böyle yapmak istemiştir ama tabi 5.güne getirip o güne kalanı transfer etmesi sanki bize daha mantıklı geliyorda doktorunun da vardır bildiğiya tutarsa ama sonucta az da olsa bir ihtimal ve ben bunu asla göze alamam. senin adina cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahkacinci denemende oldu ve yasin kac canim?
İnşallah canım benim.hayrunnisa85 geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin. Kalan embriyolarin varmış ne güzel insallah onlar sana sıkı sıkı tutunacaklar ve kucagina alman nasip olacak.. Her ser de bir hayır vardır
cnm bende adetin 9. günü gittim 6.5 du kalınlığı iyi bir sorun yok dedi.günde 3 estroferm kullanıyordum o güne kadar,o günden sonra 4 günde bir climara bant yapıştırılan bantda ekledi..Kızlarr helloo nasılsınızz ? Ben şimdi doktordan çıktım estrofem devam dedi, perşembe bir daha çağırdı kalınlık 6.5 dedi iyi mi sizce ?? Haftaya salı da yaparız transfer dedi
İnsallah canım ya cok sagol yarın belli olur bakalı.Canım benim geçmiş olsun bence gaz sancısıdır gaz sancısıda öyle kötü oluyor kasıklarında kasılma yoksa bence Allah ın izni ile bebeklerle ilgili değildir
cnm geçmiş olsun.cumartesiye kadar inşallah istenilen seviyeye ulaşır kanaman da biter.nar suyu iç cnm çok iyi geliyormuş duvar kalınlaşmasına..Cnm doktordan geldim.Rahim az kalinlasmis 6.5mm olmus istenilen kalinlikta degil.kanama gözüküyor dedi.estrofemi birakalim,cyclo ya gecelim dedi ve dozunu arttirdi sabah 2,aksam 2 ye cikardi.cumartesi tekrar kontrole çağırdı
7-14 mm aralığında istiyor genellikle doktorlar.bakalım cumartesi ne diyecek cnm hayırlısı olsun..Bugün adetin 13.günü.cumartesi tekrar 17. Gün kontrole cagirdi kalinlasmaya devam ediyor mu diye?nisan ayindaki transferimde 16. Günde 11 mm cikti fitile baslatti ve 23.gün transfer olmustum.
Beni de perşembe yani 12.gün çağırdı işte bakalım yani ben pek anlamıyorum ama baktığım kadarıyla 7-14 mm arası transfer için uygun diyorBugün adetin 13.günü.cumartesi tekrar 17. Gün kontrole cagirdi kalinlasmaya devam ediyor mu diye?nisan ayindaki transferimde 16. Günde 11 mm cikti fitile baslatti ve 23.gün transfer olmustum.
aynen vardir bir bildigi deyip teslim oluyoruz. hayirlisi olsun tekrardan sizin icin5.denemem canım bir düşük bir kimyasalım oldu diğerleri tutmadı 37e gircem yaşdan dolayı da doktorun belki böyle yapmak istemiştir ama tabi 5.güne getirip o güne kalanı transfer etmesi sanki bize daha mantıklı geliyorda doktorunun da vardır bildiği
Yaaa evet resmen geldi çattı çok şükürHayirli olur insallah kuzum. Daha 1 hafta var kalinlasma biraz daha artar... ayy gunler geldi catti gordunmu bak
Kuzum yani bir sorun olarak demedi bana sordum hatta gayet iyi dedi kalınlaşmaya devam ediyo dedi haftaya dedi belki salı olmazsa perşembe olur yani kafaya takmıyorum bencnm bende adetin 9. günü gittim 6.5 du kalınlığı iyi bir sorun yok dedi.günde 3 estroferm kullanıyordum o güne kadar,o günden sonra 4 günde bir climara bant yapıştırılan bantda ekledi..
hayirlisi olsun canm saglikla kucagina almayi nasip etsinYok kuzum sıkıntısı için demedim. Nasip olmayınca 20 sinde de sıkıntı. Sadece doktorların genel tavrını diyorum ben de 33 yaşındayım ve çift transferde ısrarcı oldu doktorum benim de kafam karışıktı kabul ettim. Tutundular çok şükür.
sancında oluyomu canım benim çok oluyo yaBenımde dün 33mm dı canım
Kahverengi leke gelıyor bebegın kalp atısına baktılar bırax ewel o kadar ne yapcaklar bılmıyorum ınsallah saglıkla atlatırız
Cnm çok sağol rahim kalinlaşmış olsa da bu kanama beni korkutuyor.inş tamamen kesilir7-14 mm aralığında istiyor genellikle doktorlar.bakalım cumartesi ne diyecek cnm hayırlısı olsun..
Sağol cnm hakkimizda hayırlısı olsunBeni de perşembe yani 12.gün çağırdı işte bakalım yani ben pek anlamıyorum ama baktığım kadarıyla 7-14 mm arası transfer için uygun diyor
Amin kuzum doktor en hayırlısını bilir zaten acelemiz yok doğrusu ne zamansa o olsun korona da olabilir sonuçtaSağol cnm hakkimizda hayırlısı olsun
Valla kuzm diğerlerini hatırlamıyorum ama 10+2 de 3.5 cm çıktı baş popo mesafesi. Komple vücut 7-8 cm dedi dr.Ne guzel ben simdi bu durumu taktim kafaya.
6 haftada boyu ne olmali bebegin peki? benim en son 0.76 cm cikmisti.
son bir sey daha soracagim canim sana. senin taze transfer mi dondurulmus transfer mi ve kacinci gun embriyolariydi???Yok kuzum sıkıntısı için demedim. Nasip olmayınca 20 sinde de sıkıntı. Sadece doktorların genel tavrını diyorum ben de 33 yaşındayım ve çift transferde ısrarcı oldu doktorum benim de kafam karışıktı kabul ettim. Tutundular çok şükür.
Çok yağlı ve acı bir şey yesem anında midem ağrıyor (normalde hiç tınlamaz midem, her şeyi rahat yerim bu arada). Ama yemeği bitirip sindirilmesini bekleyince ağrı geçiyor. Sende sürekli devam ediyorsa midende zaten normalde de bir hadsasiyet varmış demek ki diye düşünüyorum.Kızla Allah rızası için şu mide ağrısı çekeniniz yokmu napyosunuz. Neyinnesi bu ağrı bir haftadır saçımı yolcam girdiği zamanlarda Bi yolu yöntemi var mı geçirmenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?