Geçmiş olsun canım dün yatış yapmışsın şimdi gördüm. Ne durumdasın şimdi?Kuzularr ben hastaneye yatırıldım 33 mm kanama alanı varkontrol amaclı yatırdılar duanızı esirgemeyin
Evet işte 4 5 yıl önce epey stresli bir dönemim oldu felaket ağrılarım olmuştu ozman doktor ülser başlangıcı demişti stres kaynaklı oluşmuş. Ama geçen zamanda 5 kez olmamıştır. Yeni başladı rahat yiyordum senin gibi şu dönemde 1 2 haftadır yağlı ve baharatlı da yiyorum açıkçası hiç dikkat etmiyorum başlardaki gibi onlardanda olabilir dediğin gibi. Ne diyim umarım geçici süreli bişeydirÇok yağlı ve acı bir şey yesem anında midem ağrıyor (normalde hiç tınkamaz midem, her şeyi rahat yerim bu arada). Ama yemeği bitirip sindirilmesini bekleyince ağrı geçiyor. Sende sürekli devam ediyorsa midende zaten normalde de bir hadsasiyet varmış demek ki diye düşünüyorum.
Aaa geçmiş olsun canım ya hiç bilmiyordum. O kötü anları ilk etapta ben de yalnız geçirmek isterdim, en iyisini yapmışsın. Geride embriyon olması büyük şans. Bende yapılan işlemlerde geride hiç kalmadı. İnşallah gerek de kalmaz. Allah bir sonraki tedavi sürecinde sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım benim, çok teşekkür ederim.
Modunuzu düşürmeyeyim diye yazamadım kaç gündür ama takipteyim.
Ben geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım, bebeğimin kalbi durmuş maalesef.
Kilya cığım, çok destek oldun bana. Acaba benim yüzümden mi bu kadar karalar bağladın? Gerçekten çok üzülürüm öyleyse.
Yasamademek123 canım benim, sen de çok destek oldun ve çok içselleştirdin. Hastanede olmana sevindim, en azından evde kendi kendini yemezsin. Kontrol altında olursun.
Lütfen bizi habersiz bırakma canım benim.
Kilya ve Yasamademek123 arkadaşlarımı biliyordum da, S smr00 ve @angelbaby29 , siz de yaşamışsınız daha önce aynı şeyi.
Zor ama yapacak bişiy yok.
Gayet iiyim şu an.
Veren de Rabbim alan da...
Verdiği zaman şükredip aldığı zaman da sabretmek düşüyor bize.
Bakalım, biraz toparlayayım.
İlk adetten sonra doktorumla görüşüp ne zaman uygun görürse kalan 6 embriyomuz için hazırlıklara başlamak istiyoruz.
Sizler de dua ederseniz çok sevinirim.
7 haftalikken kalp atisini duymustum ve doktor tam 1cm demistiNe guzel ben simdi bu durumu taktim kafaya.
6 haftada boyu ne olmali bebegin peki? benim en son 0.76 cm cikmisti.
Geceen gece cok oldu batın içi hassas bırde gaz eklenince bıcak keser gıbı ama sımdı cok sukur sancım yoksancında oluyomu canım benim çok oluyo ya
TaKıpteler canım sureklı tansıyın seker ates bakılıyor ilaclari mi bırda kendılerı verıyor sabahta kalp atısına bakıldı o kadar beklemedeyımGeçmiş olsun canım dün yatış yapmışsın şimdi gördüm. Ne durumdasın şimdi?
Canım benim labavatuar ortami anne rahmi kadar guzel ve bebek icin saglikli olmadigi icin 3. Gune gelen guzel embiriyolarini koymak istiyorlar bu daha saglikli . Kafana kotu dusunceler getirme doktorun en dogru kararı vermis senin icinarkadaslar size bir sey sormak istiyorum. nisan ayında ilk tup bebegim yapildi ve 23 nisan kan testi sonucum negatifti. dondurulmus 3 tane embiyom var ve 31.05.2021 yani dün itibariyle 2.reglimle birlikte transfer icin tekrar hazirliklar basladi. kafama takilan dr'um 3 tane 3.gun embiruyolarinin hepsini transfer etmek istiyor ve bu konuda cok israrci. bunu ne ben ne de eşim asla istemiyoruz. ayin 10da kontrole cagirdi ve bunu istemedigimi tekrar soylemek istiyorum. yaşim 36 ve ben saglikla sihhatle Allahta nasip ederse 1 cocuk istiyorum. sizce burda dr'un mantigi ne olabilir.embiruyolar mi kaliteli degil diye dusunuyorum ama israrla bana kaliteleri iyi diyor. peki ozaman 5.gune bekletelim kalan olursa transfer edelim en azindan bosuna hayal kirikligi olmaz diyorum. onuda kabul etmiyor. aciklamasi da şu, kaliteli olsa bile lab.ort dayanamayabiliyrlarmis o yuzden riske atamayiz diyor. ve ben guven problemi yasamaya basladim. cok moralim bozuk ve komple her seyi birakasim var. zaten kovid aşisi vs işin içine girecek diye allak bullak oldum ogrtmneim ve hamileyken aşi siram gelirse ve olamazsam eylulde nasil okula baslarim simdiden onlari dusunuyorum. allak bullak durumdayim. yardimci olursaniz bir fikir verirseniz cok sevinirim.
Kuzu sana yazmadım galiba kafa gitticnm bende adetin 9. günü gittim 6.5 du kalınlığı iyi bir sorun yok dedi.günde 3 estroferm kullanıyordum o güne kadar,o günden sonra 4 günde bir climara bant yapıştırılan bantda ekledi..
benim de 6+1 de 0,51cmçıkmıştı bende çok takmıştım 6+6 da kanama için gittiğimde 0,9 çıktı ama normali kaç bilmiyorumNe guzel ben simdi bu durumu taktim kafaya.
canım bende 6+5te 0.84cm çıktı 8+4 2cmNe guzel ben simdi bu durumu taktim kafaya.
Amin önemli olan sağlıkla kucaklamak. İkiz riskli olduğu için ben de tereddütte idim doktor yüzde onbeş ikisinin tutunması hayırlısı olsun diyeceksin dedi. Öyle diyorum sağlıklı ve kolay kavuşalım. Senin içinde en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun kuzumhayirlisi olsun canm saglikla kucagina almayi nasip etsin
ben de en fazla 2 diycem ki onu bile istemiyorum cok korkuyorum. nasip artik tekrardan cok tesekkur ederim
Üçüncü gün ve dondurulmuştu kuzumson bir sey daha soracagim canim sana. senin taze transfer mi dondurulmus transfer mi ve kacinci gun embriyolariydi???
Kuzum gebelik ülser gastrit tetikliyormuş. Onun içinde en iyisi doktora görünmen sanırım.Evet işte 4 5 yıl önce epey stresli bir dönemim oldu felaket ağrılarım olmuştu ozman doktor ülser başlangıcı demişti stres kaynaklı oluşmuş. Ama geçen zamanda 5 kez olmamıştır. Yeni başladı rahat yiyordum senin gibi şu dönemde 1 2 haftadır yağlı ve baharatlı da yiyorum açıkçası hiç dikkat etmiyorum başlardaki gibi onlardanda olabilir dediğin gibi. Ne diyim umarım geçici süreli bişeydir
Valla benim doktorum hiç söylemiyor sadece sekizinci haftada ölçtü o da öylesine bana bile söylemedi yani bence ilk haftalar çok anlam ifade etmiyor kızlarbenim de 6+1 de 0,51cmçıkmıştı bende çok takmıştım 6+6 da kanama için gittiğimde 0,9 çıktı ama normali kaç bilmiyorum
Tatlıımmm hadi gözün aydınKızlarr helloo nasılsınızz ? Ben şimdi doktordan çıktım estrofem devam dedi, perşembe bir daha çağırdı kalınlık 6.5 dedi iyi mi sizce ?? Haftaya salı da yaparız transfer dedi
sen nasılsın canım nasıl gidiyorTatlıımmm hadi gözün aydıniyi olmasa zaten hiç riske atmıyolar ya ekstra ilaç veriyorlar ya da transferi erteliyolar. Hadi bakalım son 1 hafta demek senin için de artık hayırla sonuçlandın inşallah
Gebeliğin tetiklemediği Bi hastalık söyleyin banaaaaKuzum gebelik ülser gastrit tetikliyormuş. Onun içinde en iyisi doktora görünmen sanırım.
Saol kuzum valla ilk kontrole martta gittim haziran oldu transfer tarihi, Allahım herşeyin zamanını bilir inşallah hayırlısıyla sonuçlanır hepimizin kiiiTatlıımmm hadi gözün aydıniyi olmasa zaten hiç riske atmıyolar ya ekstra ilaç veriyorlar ya da transferi erteliyolar. Hadi bakalım son 1 hafta demek senin için de artık hayırla sonuçlandın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?