Evet işte 4 5 yıl önce epey stresli bir dönemim oldu felaket ağrılarım olmuştu ozman doktor ülser başlangıcı demişti stres kaynaklı oluşmuş. Ama geçen zamanda 5 kez olmamıştır. Yeni başladı rahat yiyordum senin gibi şu dönemde 1 2 haftadır yağlı ve baharatlı da yiyorum açıkçası hiç dikkat etmiyorum başlardaki gibi onlardanda olabilir dediğin gibi. Ne diyim umarım geçici süreli bişeydir

Aaa geçmiş olsun canım ya hiç bilmiyordum. O kötü anları ilk etapta ben de yalnız geçirmek isterdim, en iyisini yapmışsın. Geride embriyon olması büyük şans. Bende yapılan işlemlerde geride hiç kalmadı. İnşallah gerek de kalmaz. Allah bir sonraki tedavi sürecinde sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım dün yatış yapmışsın şimdi gördüm. Ne durumdasın şimdi?
TaKıpteler canım sureklı tansıyın seker ates bakılıyor ilaclari mi bırda kendılerı verıyor sabahta kalp atısına bakıldı o kadar beklemedeyım
Mesela ben progestan 200mg gunde 6 tane alıyordum onu cok dedıler gunde 3 verıyorlar

Canım benim labavatuar ortami anne rahmi kadar guzel ve bebek icin saglikli olmadigi icin 3. Gune gelen guzel embiriyolarini koymak istiyorlar bu daha saglikli . Kafana kotu dusunceler getirme doktorun en dogru kararı vermis senin icin

cnm bende adetin 9. günü gittim 6.5 du kalınlığı iyi bir sorun yok dedi.günde 3 estroferm kullanıyordum o güne kadar,o günden sonra 4 günde bir climara bant yapıştırılan bantda ekledi..
Kuzu sana yazmadım galiba kafa gitti Doktordan iyi bilemem sonuçta şimdi dese şimdi olcam Herhalde perşembe günü verir bana da ekstra progestan vs

hayirlisi olsun canm saglikla kucagina almayi nasip etsin
ben de en fazla 2 diycem ki onu bile istemiyorum cok korkuyorum. nasip artik tekrardan cok tesekkur ederim
Amin önemli olan sağlıkla kucaklamak. İkiz riskli olduğu için ben de tereddütte idim doktor yüzde onbeş ikisinin tutunması hayırlısı olsun diyeceksin dedi. Öyle diyorum sağlıklı ve kolay kavuşalım. Senin içinde en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun kuzum

Kuzum gebelik ülser gastrit tetikliyormuş. Onun içinde en iyisi doktora görünmen sanırım.

Selam kızlar... Belim kopuyor kopuyor. Ağrı olanlar bence hareket halinde oldukları için oluyor. Kalktım evde iki yeri vileda bir tv sehpa tozu aldım çok ağrıdı belim. Biraz pişmanda oldumda ne bileyim hareketsizlik de iyi değil. Neyse bel ağrısı olanlar bence yeterince yatmıyorlar

Kızlarr helloo nasılsınızz ? Ben şimdi doktordan çıktım estrofem devam dedi, perşembe bir daha çağırdı kalınlık 6.5 dedi iyi mi sizce ?? Haftaya salı da yaparız transfer dedi
Tatlıımmm hadi gözün aydın iyi olmasa zaten hiç riske atmıyolar ya ekstra ilaç veriyorlar ya da transferi erteliyolar. Hadi bakalım son 1 hafta demek senin için de artık hayırla sonuçlandın inşallah

Tatlıımmm hadi gözün aydın iyi olmasa zaten hiç riske atmıyolar ya ekstra ilaç veriyorlar ya da transferi erteliyolar. Hadi bakalım son 1 hafta demek senin için de artık hayırla sonuçlandın inşallah
sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Kuzum gebelik ülser gastrit tetikliyormuş. Onun içinde en iyisi doktora görünmen sanırım.
Gebeliğin tetiklemediği Bi hastalık söyleyin banaaaa ankilozanım azdı ülser azdı
Kontrolde kendi hocama söyleyim de gaviscon falan verir heralde artık

Saol kuzum valla ilk kontrole martta gittim haziran oldu transfer tarihi, Allahım herşeyin zamanını bilir inşallah hayırlısıyla sonuçlanır hepimizin kiii

Merhaba arkadaşlar,
Biraz uzaktan takip edebiliyorum sizi. Mide bulantılarından bahsetmişsiniz, benim de öyleydi, gerçekten ağzıma lokma alamıyordum, her şey kokuyordu Doktorum bulantı için ilaç önerdi ama o kadar çok ilaç alıyorum ki, onları tutarken bile midem bulanıyordu. Ekstra ilaç istemedim. derken geçen hafta annemin yanında kaldım, çok iyi geldi bu değişiklik. Anne evinde annemin yemeklerinden yedim, içtim Annem de çok memnun oldu.
Bi dahaki doktor randevumuz 12. haftada, ikili test için de kan vericez. Bu arada pregnancy+ diye bi applikasyon buldum, bebeğin haftalık gelişimi ve bizim yaşadığımız süreç hakkında bilgi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…