İyiyim canım. Doktorum 3-4 gün merdiven inip çıkma demişti, yarın artık 4. Gün proluton yaptırmaya çıkacağım, ona heyecanlıyımsen nasılsın canım nasıl gidiyor
Ah sorma kuzum ben ilk görüşmeye Ocak’ta gittim, transfer Mayıs sonu olduSaol kuzum valla ilk kontrole martta gittim haziran oldu transfer tarihi, Allahım herşeyin zamanını bilir inşallah hayırlısıyla sonuçlanır hepimizin kiii
Ne güzel canım maşallah inanırmısın dünden önceki gün biz de annemlere gittik yedim içtim herşeyi hiçbişeyim yoktu. Evde kendimiz mi yapıyoruz acabaMerhaba arkadaşlar,
Biraz uzaktan takip edebiliyorum sizi. Mide bulantılarından bahsetmişsiniz, benim de öyleydi, gerçekten ağzıma lokma alamıyordum, her şey kokuyorduDoktorum bulantı için ilaç önerdi ama o kadar çok ilaç alıyorum ki, onları tutarken bile midem bulanıyordu. Ekstra ilaç istemedim. derken geçen hafta annemin yanında kaldım, çok iyi geldi bu değişiklik. Anne evinde annemin yemeklerinden yedim, içtim Annem de çok memnun oldu.
Bi dahaki doktor randevumuz 12. haftada, ikili test için de kan vericez. Bu arada pregnancy+ diye bi applikasyon buldum, bebeğin haftalık gelişimi ve bizim yaşadığımız süreç hakkında bilgi veriyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım güzel günler görelim de hayırlısıyla beklerizz napalım işimiz ne zaten hayat durmuş pandemi den dolayıAh sorma kuzum ben ilk görüşmeye Ocak’ta gittim, transfer Mayıs sonu oldubeklerken hiç zaman geçmiyor gibi ama dönüp bakınca da vay be diyorum ne ara geçti bunca ay. Sonucu güzel olsun, hayırlı olsun daha da beklerdik..şimdi de test günü bekliyorum, beklemek hiç bitmiyor yani
Valla kuzum eskiler nasıl yapıyormuş bizim tedavi diye mi zor geçiyor bu tarz şeyler çıkıyor hiç bilemiyorum. Geçmiş olsunGebeliğin tetiklemediği Bi hastalık söyleyin banaaaaankilozanım azdı ülser azdı
Kontrolde kendi hocama söyleyim de gaviscon falan verir heralde artık
Tedavi ile diye bence. Bi de şimdi ne eskisi gibi ki canım. Herşey eskisi gibi olsa bu zorlukları bile yaşamazdık herşey spontan olurdu. Tüp bebek kliniğinde bile beklerken her defasında etraftaki hastaları da gözlemliyoruz konuşuyoruz eşimle, bakıyoruz hep genç gencecik herkes ve infertilite virüs gibi yaygın. Hiçbişe eskisi gibi değil ne hayat şartları stres faktörü ennn başta beslenme radyasyon o kadar çok maker var ki bizim bunları yaşamamız için aslında. Ben bizden sonrakilere mesela daha çok endişeleniyorumValla kuzum eskiler nasıl yapıyormuş bizim tedavi diye mi zor geçiyor bu tarz şeyler çıkıyor hiç bilemiyorum. Geçmiş olsun
canım benimde geçen hafta çok ağrıdı patates haşlaması biraz rahatlattı benim de gastrit olunca problem oluyorGebeliğin tetiklemediği Bi hastalık söyleyin banaaaaankilozanım azdı ülser azdı
Kontrolde kendi hocama söyleyim de gaviscon falan verir heralde artık
aynı şeyleri yaşadım bende senin gibi dün regl agrısı ile uyandım korktum bugünde birşeyim yok öyle zaman bi an önce geçsin diye bekliyorumİyiyim canım. Doktorum 3-4 gün merdiven inip çıkma demişti, yarın artık 4. Gün proluton yaptırmaya çıkacağım, ona heyecanlıyımannem yanımda, hiç iş yaptırmıyor, saat başı bi kalkıp yürüyorum fazla ayakta durunca ağrı oluyor.. Bugün sabah tam bir regl sabahıydı, bel ağrısı, alt karın ağrısı vardı, hatta telaşla kanama var mı diye kalktım baktım.. Sanki göğüslerim de bi tık acıyor gibi ama çok da diil, emin diilim acıyomu acımıyo mu Sen nasılsın?
Rahatlattı mı. bunu da denerim fazlası kabızlık yapar tabi az Bi şekilde yerim teşekkür ederimcanım benimde geçen hafta çok ağrıdı patates haşlaması biraz rahatlattı benim de gastrit olunca problem oluyor
Öyle canım maalesef... Çevremde bile o kadar yaygın ki. Çoğu kişi tedavi ile bebek sahibi oldu. Bence eskiye dönüş olacak gelecekte.Tedavi ile diye bence. Bi de şimdi ne eskisi gibi ki canım. Herşey eskisi gibi olsa bu zorlukları bile yaşamazdık herşey spontan olurdu. Tüp bebek kliniğinde bile beklerken her defasında etraftaki hastaları da gözlemliyoruz konuşuyoruz eşimle, bakıyoruz hep genç gencecik herkes ve infertilite virüs gibi yaygın. Hiçbişe eskisi gibi değil ne hayat şartları stres faktörü ennn başta beslenme radyasyon o kadar çok maker var ki bizim bunları yaşamamız için aslında. Ben bizden sonrakilere mesela daha çok endişeleniyorum
Kuzum ben eylülde gittim başlamak için ocakta ancak başladık teeee nisanda transfer oldum 8 ayda anca kısmet olduSaol kuzum valla ilk kontrole martta gittim haziran oldu transfer tarihi, Allahım herşeyin zamanını bilir inşallah hayırlısıyla sonuçlanır hepimizin kiii
Kuzum ben eylülde gittim başlamak için ocakta ancak başladık teeee nisanda transfer oldum 8 ayda anca kısmet oldu
Ahh kuzumm benımkı en fazla 10 dk dur sonra yat dıo zamani bebeleri tembellerSelam kızlar... Belim kopuyor kopuyor. Ağrı olanlar bence hareket halinde oldukları için oluyor. Kalktım evde iki yeri vileda bir tv sehpa tozu aldım çok ağrıdı belim. Biraz pişmanda oldumda ne bileyim hareketsizlik de iyi değil. Neyse bel ağrısı olanlar bence yeterince yatmıyorlar
Evet canım aminnn inşallaahh. Ben bak o kadar bekledim ama bir kere olsun of bu ay da mı olmadıı ya demedim tamam dedm hayırlısı dedim içim çok huzurluydu çok şükür tutundu. İnşallah sen de güzel haberlerni burdan bize vereceksinama bak beklediğine değmiş şeker çok şükür bebişin de sağlıkla gelsin dünyaya inşallah şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir diye bir ayet var bakara suresinde hep aklıma gelir. Zorlaştırıyosa bekletiyosa elbet en güzelini vericeği içindir böyle telkin ettim kendimi her zaman darısı başımıza en doğru zaman da sağlıkla gelir inşallah şimdi ki duam da bu
haşlanmış patates üstüne tuz biraz zeytinyağı gezdirdim rahatlattı canım dene istersen zeytinyapı olunca kabızlık yapmaz heralde benim kabızlık sorunum olmayınca sorun yaşamadımRahatlattı mı. bunu da denerim fazlası kabızlık yapar tabi az Bi şekilde yerim teşekkür ederim
nası oldun canım geçti mi kanamaBurada kımler vardı kanamadan hastanede yatan kızlar
Çok şükür kuzumEvet canım aminnn inşallaahh. Ben bak o kadar bekledim ama bir kere olsun of bu ay da mı olmadıı ya demedim tamam dedm hayırlısı dedim içim çok huzurluydu çok şükür tutundu. İnşallah sen de güzel haberlerni burdan bize vereceksin
Tamam canım deniycemhaşlanmış patates üstüne tuz biraz zeytinyağı gezdirdim rahatlattı canım dene istersen zeytinyapı olunca kabızlık yapmaz heralde benim kabızlık sorunum olmayınca sorun yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?