Tüp bebekte sanirim herkesin bi lekelenmesi kanamasi vs oluyormu? Bu yaziyi okuyan hic lekelenme kanama yaşamayan varmi tüp bebekte?
Bende 9.haftaya kadar hiç bişi olmadı canım. Ama sonucu biliyorsun.
Korkma onun için. Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar. Doktorunu bilgilendir yeter.

Tüp bebekte sanirim herkesin bi lekelenmesi kanamasi vs oluyormu? Bu yaziyi okuyan hic lekelenme kanama yaşamayan varmi tüp bebekte?
ben tutan hamileliğimde hiç bir lekelenme kanama yaşamadım canım kalbi durduğu için kendi düşmesini beklemiştik mesela yine düşmemişti kürtaj oldum ama kanama yaşayan çok oluyor hiç yaşamayanda oluyor kişiden kişiye değişiyor bence

Açıkcası ben de, bende olmamasından bile işgillenmiştim bir ara çünkü 1 ya da 2 kişi var olmayan. Ben de bu durumdan endişelenmiyor değilim normali o mu diye

Geçmiş olsun canım. Ozaman kanama olmayınca kalp durması daha çok görülüyor diyebilirmiyiz

Geçmiş olsun canım. Ozaman kanama olmayınca kalp durması daha çok görülüyor diyebilirmiyiz
bilmiyorum ki o zaman neden oldu çok güzel gidiyordu hiç kanamam lekelenmem olmadı nasıl kalbi durdu diye kendimi yedim ve en kaliteli embriyo diye konuldu bana kalbi durdu ama bi arkadaşıma bu embriyodan birşey olmaz kalitesi kötü dedi doktor koyarken sürekli kanama geçirdi 3 ayı zor atlattı şimdi kucagına aldı

Hadi ya ne güzel valla ben korkmaya başladım ozamn

Benim bugun kirmizi nokta nokta geldi. Daha sonra pembeye döndü yine hastaneye gitsem yatirmiyorlarki...
Kuzummm devlet hastanesıne gıt kac tane özele gıttım ama devlette kadın dogum hastanelerınde yatırıyorlar ıhmal etme canım nı usg kanama alanı felan baktır

Orası öyle tabi de şuan en çok korktuğum şey bu rüyalarıma giriyor. Allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…