- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Kanama suanda aktıf degıl arada leke gelıyordu son bı kac saattır yoknası oldun canım geçti mi kanama
Benim bugun kirmizi nokta nokta geldi. Daha sonra pembeye döndü yineKanama suanda aktıf degıl arada leke gelıyordu son bı kac saattır yok
Ama ıcerı sı nasıl acaba
İnşallah pozitifin ayak sesleridir bunlar ikimiz için deaynı şeyleri yaşadım bende senin gibi dün regl agrısı ile uyandım korktum bugünde birşeyim yok öyle zaman bi an önce geçsin diye bekliyorum
Bende 9.haftaya kadar hiç bişi olmadı canım. Ama sonucu biliyorsun.Tüp bebekte sanirim herkesin bi lekelenmesi kanamasi vs oluyormu? Bu yaziyi okuyan hic lekelenme kanama yaşamayan varmi tüp bebekte?
Canım ben yaşamadım hiç lekelenme ve kanama. Ve bir ara başlarda sizlerde olunca Bi bende olmaması kendimden bile şüphe ettirdiTüp bebekte sanirim herkesin bi lekelenmesi kanamasi vs oluyormu? Bu yaziyi okuyan hic lekelenme kanama yaşamayan varmi tüp bebekte?
ben tutan hamileliğimde hiç bir lekelenme kanama yaşamadım canım kalbi durduğu için kendi düşmesini beklemiştik mesela yine düşmemişti kürtaj oldum ama kanama yaşayan çok oluyor hiç yaşamayanda oluyor kişiden kişiye değişiyor benceTüp bebekte sanirim herkesin bi lekelenmesi kanamasi vs oluyormu? Bu yaziyi okuyan hic lekelenme kanama yaşamayan varmi tüp bebekte?
inşallah canım bugün icime bir karamsarlık çöktü olmadı mı diye düşünüp durdum inşallah yanlış hissediyorumdurİnşallah pozitifin ayak sesleridir bunlar ikimiz için de
Geçmiş olsun canım. Ozaman kanama olmayınca kalp durması daha çok görülüyor diyebilirmiyizben tutan hamileliğimde hiç bir lekelenme kanama yaşamadım canım kalbi durduğu için kendi düşmesini beklemiştik mesela yine düşmemişti kürtaj oldum ama kanama yaşayan çok oluyor hiç yaşamayanda oluyor kişiden kişiye değişiyor bence
bilmiyorum ki o zaman neden oldu çok güzel gidiyordu hiç kanamam lekelenmem olmadı nasıl kalbi durdu diye kendimi yedim ve en kaliteli embriyo diye konuldu bana kalbi durduGeçmiş olsun canım. Ozaman kanama olmayınca kalp durması daha çok görülüyor diyebilirmiyiz
Hadi ya ne güzelbilmiyorum ki o zaman neden oldu çok güzel gidiyordu hiç kanamam lekelenmem olmadı nasıl kalbi durdu diye kendimi yedim ve en kaliteli embriyo diye konuldu bana kalbi durduama bi arkadaşıma bu embriyodan birşey olmaz kalitesi kötü dedi doktor koyarken sürekli kanama geçirdi 3 ayı zor atlattı şimdi kucagına aldı
korkma canım etrafımda hiç kanaması olmadan tüp bebekle sağsalim kucagına alanda var bence bu iş nasip işi allahım hayırlı sağlıklı evlat versin düşün düşün kendimizi yiyoruz ama nasipten öteye geçilmiyorHadi ya ne güzelvalla ben korkmaya başladım ozamn
tesekkur ederim. inss herkes icin en hayirlisi en guzeli olurCanım benim labavatuar ortami anne rahmi kadar guzel ve bebek icin saglikli olmadigi icin 3. Gune gelen guzel embiriyolarini koymak istiyorlar bu daha saglikli . Kafana kotu dusunceler getirme doktorun en dogru kararı vermis senin icin
saol canimÜçüncü gün ve dondurulmuştu kuzum
Kuzummm devlet hastanesıne gıt kac tane özele gıttım ama devlette kadın dogum hastanelerınde yatırıyorlar ıhmal etme canım nı usg kanama alanı felan baktırBenim bugun kirmizi nokta nokta geldi. Daha sonra pembeye döndü yinehastaneye gitsem yatirmiyorlarki...
hepimiz yaşadık hala yaşıyoruz canım ne zaman bitcekse bu durum proluton iğne işe yarıyorTüp bebekte sanirim herkesin bi lekelenmesi kanamasi vs oluyormu? Bu yaziyi okuyan hic lekelenme kanama yaşamayan varmi tüp bebekte?
Orası öyle tabi de şuan en çok korktuğum şey bu rüyalarıma giriyor. Allahım hayırlısını versinkorkma canım etrafımda hiç kanaması olmadan tüp bebekle sağsalim kucagına alanda var bence bu iş nasip işi allahım hayırlı sağlıklı evlat versin düşün düşün kendimizi yiyoruz ama nasipten öteye geçilmiyor
Canım bende olmadı henüz hatta bugüne kadar acaba falan dedim. Çok şükür bugün kalp atışını da duydukTüp bebekte sanirim herkesin bi lekelenmesi kanamasi vs oluyormu? Bu yaziyi okuyan hic lekelenme kanama yaşamayan varmi tüp bebekte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?