Gözün aydın canım Allah devamını getirsinSelam kızlar
Çok şükür bugün kalp atışını duyduk
Şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İlaçlar devam duphaston vagifem kestik. Bant 2 taneye indi. Hayırlısı bakalım
Sağol canım Amin inşallahGözün aydın canım Allah devamını getirsin
kötüyü düşünme canım allahın izniyle birşey olmazOrası öyle tabi de şuan en çok korktuğum şey bu rüyalarıma giriyor. Allahım hayırlısını versin
Evet kilo almadim hatta 1.5 kilo verdim , ama inan ki bulantı çok zor, kusmaya çalıştıkça rahim ve bebek kasılıyo, bebeğin kasılması da tedirgin ediyo . kilo almaya razıyımBulantı da kötü ama kilo aldırmaz işte kızlar her kötünün içinde bir iyi var. Benim bulantı değil mesela. Ufak ufak sürekli bir şey yemem gerek yiyince rahatlıyor. Kısa süreli . Ama yanma gibi kazıntı gibi böyle ağırlık oluyor.
Hafta da 1 dimi o ıgnehepimiz yaşadık hala yaşıyoruz canım ne zaman bitcekse bu durum proluton iğne işe yarıyor
Gözun aydın olsunn canımCanım bende olmadı henüz hatta bugüne kadar acaba falan dedim. Çok şükür bugün kalp atışını da duyduk
evet doktor bir daha kanama olursa yaptırırsın dedi perşembe olmuştum iğneyi umarım olmaz bir dahaHafta da 1 dimi o ıgne
Kader arkadaşımAynen öyle her saniye eziyetli geliyor Allah yardımcımız olsun kader arkadaşımannemle aynı şeyleri yaşıyorum o da anlatıyor sana hamileyken aynen böyleydim diye. Eşim yemek yerken Ben yatak odasına geçiyorum oranın kapısını kapatıyoruz ordan mutfagın kapısı kapalı ordan da balkonun kapısını kapatıyor orda yemek yiyebiliyor. Yemek zaten yapamıyorum göremiyorum bile yapmak ne mümkün. Sürekli ya dışardan ya annelerden yemek yiyor diyorm ki çocuklu bulantılı anneler ne yapıyor acaba kendine yetemiyor insan çook çok sabır gerektiren bir süreç haftaya kadar biter inşallah diye dua ediyorum
İnsallahh kuzummevet doktor bir daha kanama olursa yaptırırsın dedi perşembe olmuştum iğneyi umarım olmaz bir daha
proluton ağır bir iğne olduğu için lekeden kanamaya dönünce verdi bana canım benim bir pedlik kanama olmuştu ama bazı doktorlar lekelenmede de veriyormuşBen kanami bildiriyorum ama proluton vs vermiyorlar bana. Sadece prolutex kullaniyorm. Acaba çok yogun bir kanama olmadigi icin mi? Sizlerin kanamasi leke gibi mi adet gibi mi arkadaslar? Sadece peceteyemi geliyo biraz daha mi fazla?
Kanama olmasada hersey yolunda olmayabiliyor evet ama yinede elimde degil
Ben kanami bildiriyorum ama proluton vs vermiyorlar bana. Sadece prolutex kullaniyorm. Acaba çok yogun bir kanama olmadigi icin mi? Sizlerin kanamasi leke gibi mi adet gibi mi arkadaslar? Sadece peceteyemi geliyo biraz daha mi fazla?
Kanama olmasada hersey yolunda olmayabiliyor evet ama yinede elimde degil
Bana doktorum transfer sonrası direk proluton başlattı. 4 günde 1 yaptırıyorum. Benim de giç prolutex vs iğnem yok, progestanı fitil olarak kullanıyorum. Bence sadece kanamayla alakalı diil canım protokole göre de değişiyor.proluton ağır bir iğne olduğu için lekeden kanamaya dönünce verdi bana canım benim bir pedlik kanama olmuştu ama bazı doktorlar lekelenmede de veriyormuş
Kuzum eminin çok zordur kolay bir durum değil esprisine söyledim öyle. İnşallah kısa sürede geçer bulantılarınızEvet kilo almadim hatta 1.5 kilo verdim , ama inan ki bulantı çok zor, kusmaya çalıştıkça rahim ve bebek kasılıyo, bebeğin kasılması da tedirgin ediyo . kilo almaya razıyımYanma da zordur muhakkak Rabbim yardımcınız olsun
Öyle bir psikolojiki bütün ilaclari kullanirsam onu iyilestirecekmisim gibi hissediyorum..Bana doktorum transfer sonrası direk proluton başlattı. 4 günde 1 yaptırıyorum. Benim de giç prolutex vs iğnem yok, progestanı fitil olarak kullanıyorum. Bence sadece kanamayla alakalı diil canım protokole göre de değişiyor.
Ben transferden beri banyoda cok kisa kalıyorum suyu fazla sicaklastirmiyorum kesede yapmadım daha belki saçma ama kendimce böyle tedbirlerim varKızlar bir soru ile geldim bu kez. Banyoda kese yapmak sorun oluşturur mu acabaçok ihtiyaç duyuyorum ama korkuyorum da vücudu gevşetiyor filan
Ah kuzum ben de öyleyim. Ama öyle banyo yapmaktan sıkıldımBen transferden beri banyoda cok kisa kalıyorum suyu fazla sicaklastirmiyorum kesede yapmadım daha belki saçma ama kendimce böyle tedbirlerim var
Sağol canım Amin İnşallah
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın inşallahGözun aydın olsunn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?