Evet kilo almadim hatta 1.5 kilo verdim , ama inan ki bulantı çok zor, kusmaya çalıştıkça rahim ve bebek kasılıyo, bebeğin kasılması da tedirgin ediyo . kilo almaya razıyım Yanma da zordur muhakkak Rabbim yardımcınız olsun

Kader arkadaşım duamız şu olsun en fazla 3 aya kadar bulantılarımız geçsin ins. Ben de günü kurtaracak basit şeyler yapmaya çalışıyorum, soğana hiç tahammülüm yok
9 ay böyle olursa ne yaparım bilmiyorum

Ben kanami bildiriyorum ama proluton vs vermiyorlar bana. Sadece prolutex kullaniyorm. Acaba çok yogun bir kanama olmadigi icin mi? Sizlerin kanamasi leke gibi mi adet gibi mi arkadaslar? Sadece peceteyemi geliyo biraz daha mi fazla?

Kanama olmasada hersey yolunda olmayabiliyor evet ama yinede elimde degil

proluton ağır bir iğne olduğu için lekeden kanamaya dönünce verdi bana canım benim bir pedlik kanama olmuştu ama bazı doktorlar lekelenmede de veriyormuş

proluton ağır bir iğne olduğu için lekeden kanamaya dönünce verdi bana canım benim bir pedlik kanama olmuştu ama bazı doktorlar lekelenmede de veriyormuş
Bana doktorum transfer sonrası direk proluton başlattı. 4 günde 1 yaptırıyorum. Benim de giç prolutex vs iğnem yok, progestanı fitil olarak kullanıyorum. Bence sadece kanamayla alakalı diil canım protokole göre de değişiyor.

Kuzum eminin çok zordur kolay bir durum değil esprisine söyledim öyle. İnşallah kısa sürede geçer bulantılarınız

Kızlar bir soru ile geldim bu kez. Banyoda kese yapmak sorun oluşturur mu acaba çok ihtiyaç duyuyorum ama korkuyorum da vücudu gevşetiyor filan

Öyle bir psikolojiki bütün ilaclari kullanirsam onu iyilestirecekmisim gibi hissediyorum..

Kızlar bir soru ile geldim bu kez. Banyoda kese yapmak sorun oluşturur mu acaba çok ihtiyaç duyuyorum ama korkuyorum da vücudu gevşetiyor filan
Ben transferden beri banyoda cok kisa kalıyorum suyu fazla sicaklastirmiyorum kesede yapmadım daha belki saçma ama kendimce böyle tedbirlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…