Kızlar bir soru ile geldim bu kez. Banyoda kese yapmak sorun oluşturur mu acaba çok ihtiyaç duyuyorum ama korkuyorum da vücudu gevşetiyor filan
Ben açıkçası keseden bişe olacağını sanmam. Sıcak su önermezler. O yüzden uzun süredir şöyle buharıyla sıcak duştan mahrumum

Ben açıkçası keseden bişe olacağını sanmam. Sıcak su önermezler. O yüzden uzun süredir şöyle buharıyla sıcak duştan mahrumum
Normalde sıcak su ile banyo severim ama aynen mahrumuz o konuda uyarı yaptılar zaten. Keseyi bilemedim sıcak banyo olmayınca çok etkili değil ama bakalım

Kuzu sana yazmadım galiba kafa gitti Doktordan iyi bilemem sonuçta şimdi dese şimdi olcam Herhalde perşembe günü verir bana da ekstra progestan vs
yazdın yazdın.ewt cnm yarın da progestanlar eklenecek ilalarıma.progestan ağızdan,vajinadan.birde göbekten iğne

bende cnm senin gibiyim 31 aralıkta başladı serüvenim 7 haziranda tamamlanacak inşallah,devamıda güzel gelir inşallah.hepimiz için hayırlısı..

yazdın yazdın.ewt cnm yarın da progestanlar eklenecek ilalarıma.progestan ağızdan,vajinadan.birde göbekten iğne
Yani progestana basladiktan alti gun sonra transfer olmus oluyosun zaten oyle yapiyolarmis biraz arastirdim bugun de Hadi bakalim cok heyecanlii kuzum yaaa sen nasil duruosunn bende persembe baslarsam sali transfer olabilirim insallah

Selam kızlar
Çok şükür bugün kalp atışını duyduk
Şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İlaçlar devam duphaston vagifem kestik. Bant 2 taneye indi. Hayırlısı bakalım
yaa cnm gözün aydın..çok mutlu oldum senin adına..
kucağına almayı nasip etsin allahım

Öyle bir psikolojiki bütün ilaclari kullanirsam onu iyilestirecekmisim gibi hissediyorum..
Bana da doktpr burda okuduklarımdan bir ilaç eksik bişi verse huzursuzlanıyorum.. daha pozitifi görmeden kanama korkusu başladı.. ama bu aşamada kimsenin elinden bişi gelmiyor diye kendimi sakinleştiriyorum.. Zor kuzucum ama aklımızı meşgul tutup gönlümüzü ferahlatacağız başka yolu yok. İnşallah hepinizin kanamaları biter biran önce

Kizz dur yapmaaa aaaa olmamis biseyin stresine niye giriosun kiyamam sanaa sen once pozitifi gorcen sevincezzz lutfen ama sirayi bozmaa

Yani progestana basladiktan alti gun sonra transfer olmus oluyosun zaten oyle yapiyolarmis biraz arastirdim bugun de Hadi bakalim cok heyecanlii kuzum yaaa sen nasil duruosunn bende persembe baslarsam sali transfer olabilirim insallah
ewt cnm yanlış hatırlamıyorsam 5.gün embriyosu için 5 gün önceden , 3.embriyosu için 3 gün önceden başlanıyor...

ewt cnm yanlış hatırlamıyorsam 5.gün embriyosu için 5 gün önceden , 3.embriyosu için 3 gün önceden başlanıyor...
Eger oyle olursa yine arka arkaya beklicez kuzumm veee o kadar cok istiyorum ki babalar gununde esime ufak bir surpriz hazirlamak istiyorum o gune denk geliyor bir de onun heyecanini yasiyorum icimde ve ilk sana soyluyorum

kızlarr size bir sorum var.yarın progestan kapsül ve iğnelerine başlayacağım.
progestan kapsülü günde 3 kez ağızdan , 2 kez vajinadan alacağım.
progestan dex 25 mg iğneyi günde 2 kez göbekten yapacağım.
herkesin tedavisi farklıdır tabi ama iğneyi ne kadar süre kullandınız ve günde kaç doz yaptınız,hafta geçtikce günlük dozunuz azaldı mı..

Herkesin doktoruna göre degisiyor canım ben daha hic bir ilacı bırakmadm mesela ama bazıları biseyler bıraktı

Eger oyle olursa yine arka arkaya beklicez kuzumm veee o kadar cok istiyorum ki babalar gununde esime ufak bir surpriz hazirlamak istiyorum o gune denk geliyor bir de onun heyecanini yasiyorum icimde ve ilk sana soyluyorum
evet cnm yaa.iki gün ara olur en fazla aramızda herhalde.. ya ne güzel bir düşünce.. bende kurbanda hal hatır sorar gibi rahatça çocuk yok mu diye soranlara gözünüz aydın rahatlayın hamileyim demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…