Ben açıkçası keseden bişe olacağını sanmam. Sıcak su önermezler. O yüzden uzun süredir şöyle buharıyla sıcak duştan mahrumumKızlar bir soru ile geldim bu kez. Banyoda kese yapmak sorun oluşturur mu acabaçok ihtiyaç duyuyorum ama korkuyorum da vücudu gevşetiyor filan
seninde gayet iyi yani öyle demek istemiştimKuzum yani bir sorun olarak demedi bana sordum hatta gayet iyi dedi kalınlaşmaya devam ediyo dedi haftaya dedi belki salı olmazsa perşembe olur yani kafaya takmıyorum ben
inşallah cnm yaa.hayırlısıyla düzelme olur.aynen cnm sonu güzel olsunda bekleyelimCnm çok sağol rahim kalinlaşmış olsa da bu kanama beni korkutuyor.inş tamamen kesilirHayırlısı olsun, sonu güzel olsun, ben beklerim
Normalde sıcak su ile banyo severim ama aynen mahrumuz o konuda uyarı yaptılar zaten. Keseyi bilemedim sıcak banyo olmayınca çok etkili değil ama bakalımBen açıkçası keseden bişe olacağını sanmam. Sıcak su önermezler. O yüzden uzun süredir şöyle buharıyla sıcak duştan mahrumum
yazdın yazdın.ewt cnm yarın da progestanlar eklenecek ilalarıma.progestan ağızdan,vajinadan.birde göbekten iğneKuzu sana yazmadım galiba kafa gittiDoktordan iyi bilemem sonuçta şimdi dese şimdi olcam Herhalde perşembe günü verir bana da ekstra progestan vs
seninde gayet iyi yani öyle demek istemiştim
Hayırlı olsun kuzum gözünüz AydınCanım bende olmadı henüz hatta bugüne kadar acaba falan dedim. Çok şükür bugün kalp atışını da duyduk
Transferden sonra kaçıncı gün banyo yaptınız peki?? Benim yarın 4. Gün, yarın yapayım diyorummAh kuzum ben de öyleyim. Ama öyle banyo yapmaktan sıkıldımkendimi kirli hissediyorum
bende cnm senin gibiyim 31 aralıkta başladı serüvenim 7 haziranda tamamlanacak inşallah,devamıda güzel gelir inşallah.hepimiz için hayırlısı..Ah sorma kuzum ben ilk görüşmeye Ocak’ta gittim, transfer Mayıs sonu oldubeklerken hiç zaman geçmiyor gibi ama dönüp bakınca da vay be diyorum ne ara geçti bunca ay. Sonucu güzel olsun, hayırlı olsun daha da beklerdik..şimdi de test günü bekliyorum, beklemek hiç bitmiyor yani
Yani progestana basladiktan alti gun sonra transfer olmus oluyosun zaten oyle yapiyolarmis biraz arastirdim bugun deyazdın yazdın.ewt cnm yarın da progestanlar eklenecek ilalarıma.progestan ağızdan,vajinadan.birde göbekten iğne
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın inşallah
yaa cnm gözün aydın..çok mutlu oldum senin adına..Selam kızlar
Çok şükür bugün kalp atışını duyduk
Şimdilik herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İlaçlar devam duphaston vagifem kestik. Bant 2 taneye indi. Hayırlısı bakalım
Bana da doktpr burda okuduklarımdan bir ilaç eksik bişi verse huzursuzlanıyorum.. daha pozitifi görmeden kanama korkusu başladı.. ama bu aşamada kimsenin elinden bişi gelmiyor diye kendimi sakinleştiriyorum.. Zor kuzucum ama aklımızı meşgul tutup gönlümüzü ferahlatacağız başka yolu yok. İnşallah hepinizin kanamaları biter biran önceÖyle bir psikolojiki bütün ilaclari kullanirsam onu iyilestirecekmisim gibi hissediyorum..
Kizz dur yapmaaa aaaa olmamis biseyin stresine niye giriosun kiyamam sanaaBana da doktpr burda okuduklarımdan bir ilaç eksik bişi verse huzursuzlanıyorum.. daha pozitifi görmeden kanama korkusu başladı.. ama bu aşamada kimsenin elinden bişi gelmiyor diye kendimi sakinleştiriyorum.. Zor kuzucum ama aklımızı meşgul tutup gönlümüzü ferahlatacağız başka yolu yok. İnşallah hepinizin kanamaları biter biran önce
ewt cnm yanlış hatırlamıyorsam 5.gün embriyosu için 5 gün önceden , 3.embriyosu için 3 gün önceden başlanıyor...Yani progestana basladiktan alti gun sonra transfer olmus oluyosun zaten oyle yapiyolarmis biraz arastirdim bugun deHadi bakalim cok heyecanlii kuzum yaaa sen nasil duruosunn bende persembe baslarsam sali transfer olabilirim insallah
Eger oyle olursa yine arka arkaya beklicez kuzummewt cnm yanlış hatırlamıyorsam 5.gün embriyosu için 5 gün önceden , 3.embriyosu için 3 gün önceden başlanıyor...
Herkesin doktoruna göre degisiyor canım ben daha hic bir ilacı bırakmadm mesela ama bazıları biseyler bıraktıkızlarr size bir sorum var.yarın progestan kapsül ve iğnelerine başlayacağım.
progestan kapsülü günde 3 kez ağızdan , 2 kez vajinadan alacağım.
progestan dex 25 mg iğneyi günde 2 kez göbekten yapacağım.
herkesin tedavisi farklıdır tabi ama iğneyi ne kadar süre kullandınız ve günde kaç doz yaptınız,hafta geçtikce günlük dozunuz azaldı mı..
evet cnm yaa.iki gün ara olur en fazla aramızda herhalde.. ya ne güzel bir düşünce..Eger oyle olursa yine arka arkaya beklicez kuzummveee o kadar cok istiyorum ki babalar gununde esime ufak bir surpriz hazirlamak istiyorum o gune denk geliyor bir de onun heyecanini yasiyorum icimde ve ilk sana soyluyorum
progestanla alakalı iğne kullanıyor musun cnm.Herkesin doktoruna göre degisiyor canım ben daha hic bir ilacı bırakmadm mesela ama bazıları biseyler bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?