Hahaa doğru diyosun kuzumm, işte burda okudukça, evde de otur otur ondan oluyo hepKizz dur yapmaaa aaaa olmamis biseyin stresine niye giriosun kiyamam sanaasen once pozitifi gorcen sevincezzz lutfen ama sirayi bozmaa
Ben 3 güne bir yaptırıyorm canım bide fitil varprogestanla alakalı iğne kullanıyor musun cnm.
Beşinci günde yaptımTransferden sonra kaçıncı gün banyo yaptınız peki?? Benim yarın 4. Gün, yarın yapayım diyorumm
cnm iğnen kalçadan yapılan mı senin..Ben 3 güne bir yaptırıyorm canım bide fitil var
Ben sadece progestan iğne kullandım canım transferden 5 gün önce başladım hala kullanıyorum 50 mg iki ampul yaptırıyorum doktorum 10 hafta aynı şekilde devam edeceğiz dedi sonrasında başka bir protokol uygular mı bilmiyorumkızlarr size bir sorum var.yarın progestan kapsül ve iğnelerine başlayacağım.
progestan kapsülü günde 3 kez ağızdan , 2 kez vajinadan alacağım.
progestan dex 25 mg iğneyi günde 2 kez göbekten yapacağım.
herkesin tedavisi farklıdır tabi ama iğneyi ne kadar süre kullandınız ve günde kaç doz yaptınız,hafta geçtikce günlük dozunuz azaldı mı..
Ben elimden geldiğince az kalıyorum canım o kadar ki bir sürüyorum öyle hala fazla durmaktan çekiniyorumKızlar bir soru ile geldim bu kez. Banyoda kese yapmak sorun oluşturur mu acabaçok ihtiyaç duyuyorum ama korkuyorum da vücudu gevşetiyor filan
Bende öyleyim canım esasında. Ama artık kendimi kötü hissettiriyor. Size sorayım dedim. Anladım ki herkes aynı bende öyle devam edeyim o vakit biraz dahaBen elimden geldiğince az kalıyorum canım o kadar ki bir sürüyorum öyle hala fazla durmaktan çekiniyorum
Canım günde dört fitil bir prolutex iğne 9 hafta kullandım. Haftada bir proluton hala devam ediyor . Sanırım 12.haftaya kadar devam ettirecek bilmiyorumkızlarr size bir sorum var.yarın progestan kapsül ve iğnelerine başlayacağım.
progestan kapsülü günde 3 kez ağızdan , 2 kez vajinadan alacağım.
progestan dex 25 mg iğneyi günde 2 kez göbekten yapacağım.
herkesin tedavisi farklıdır tabi ama iğneyi ne kadar süre kullandınız ve günde kaç doz yaptınız,hafta geçtikce günlük dozunuz azaldı mı..
Ben transferden sonra başladım kızlarewt cnm yanlış hatırlamıyorsam 5.gün embriyosu için 5 gün önceden , 3.embriyosu için 3 gün önceden başlanıyor...
Ben transferden beri banyoda cok kisa kalıyorum suyu fazla sicaklastirmiyorum kesede yapmadım daha belki saçma ama kendimce böyle tedbirlerim var
Ah kuzum ben de öyleyim. Ama öyle banyo yapmaktan sıkıldımkendimi kirli hissediyorum
Kızlar ben ilk günden beri haftada bir kese kullanıyorum. Keseden kastım lif tabii, gayet yumuşak. Suyu da öyle ılık yapmıyorum. Zaten soğuk memlekette yaşıyoruz, ılık hasta eder beni. Normalde hepten kaynar su ile yıkanırdım (neredeyse), şimdi sadece biraz ılıttım. Yine ılıktan daha sıcak yani. Rahat olun diye söyleyeyim dedim.Ben açıkçası keseden bişe olacağını sanmam. Sıcak su önermezler. O yüzden uzun süredir şöyle buharıyla sıcak duştan mahrumum
anladım cnm.başka bir ilde tanıdık eczacı arkadaşımız var uzun süre kullanılacaksa ondan almayı düşünüyorum.kutusu 185 tl haftada 2 kutu kullancağım eğer böyle devam ederse oradan alırım elimde bulunur diye düşünüyorum.gerçi doktorada soracağım..Ben sadece progestan iğne kullandım canım transferden 5 gün önce başladım hala kullanıyorum 50 mg iki ampul yaptırıyorum doktorum 10 hafta aynı şekilde devam edeceğiz dedi sonrasında başka bir protokol uygular mı bilmiyorum
anladım cnm saol bana progestanı kapsül fitil iğne basmış doktorum maşallahCanım günde dört fitil bir prolutex iğne 9 hafta kullandım. Haftada bir proluton hala devam ediyor . Sanırım 12.haftaya kadar devam ettirecek bilmiyorum
Ben kimseye solemek istemiyorum ama iste kalabaligiz iki tarafta illa ki ogrenilcekevet cnm yaa.iki gün ara olur en fazla aramızda herhalde.. ya ne güzel bir düşünce..bende kurbanda hal hatır sorar gibi rahatça çocuk yok mu diye soranlara gözünüz aydın rahatlayın hamileyim demek istiyorum
Aayyy hadiii bakalimmmHahaa doğru diyosun kuzumm, işte burda okudukça, evde de otur otur ondan oluyo hepbelki benim pozitif senin transfer gününe denk gelir
Evet canım proluton yapılıyorcnm iğnen kalçadan yapılan mı senin..
Ben transferden sonra başladım kızlar
amin inşallah cnm..Ben kimseye solemek istemiyorum ama iste kalabaligiz iki tarafta illa ki ogrenilcekAllahim saglik versin o gunleri gorelim insallah
Herkese farklı uygulanıyor kuzum. Benimki de bana çok geliyorduanladım cnm saol bana progestanı kapsül fitil iğne basmış doktorum maşallah
Aynen kuzum öyle bir süreçherkesin bambaşka işte tek bir doğru yok kiiiiiii
aynen cnm tahlillerimize göre,kendi uyguladıkları protokollerine göre değişiyor.Herkese farklı uygulanıyor kuzum. Benimki de bana çok geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?