Kizz dur yapmaaa aaaa olmamis biseyin stresine niye giriosun kiyamam sanaa sen once pozitifi gorcen sevincezzz lutfen ama sirayi bozmaa
Hahaa doğru diyosun kuzumm, işte burda okudukça, evde de otur otur ondan oluyo hep belki benim pozitif senin transfer gününe denk gelir

Ben sadece progestan iğne kullandım canım transferden 5 gün önce başladım hala kullanıyorum 50 mg iki ampul yaptırıyorum doktorum 10 hafta aynı şekilde devam edeceğiz dedi sonrasında başka bir protokol uygular mı bilmiyorum

Canım günde dört fitil bir prolutex iğne 9 hafta kullandım. Haftada bir proluton hala devam ediyor . Sanırım 12.haftaya kadar devam ettirecek bilmiyorum

Ben transferden beri banyoda cok kisa kalıyorum suyu fazla sicaklastirmiyorum kesede yapmadım daha belki saçma ama kendimce böyle tedbirlerim var

Ah kuzum ben de öyleyim. Ama öyle banyo yapmaktan sıkıldım kendimi kirli hissediyorum

Ben açıkçası keseden bişe olacağını sanmam. Sıcak su önermezler. O yüzden uzun süredir şöyle buharıyla sıcak duştan mahrumum
Kızlar ben ilk günden beri haftada bir kese kullanıyorum. Keseden kastım lif tabii, gayet yumuşak. Suyu da öyle ılık yapmıyorum. Zaten soğuk memlekette yaşıyoruz, ılık hasta eder beni. Normalde hepten kaynar su ile yıkanırdım (neredeyse), şimdi sadece biraz ılıttım. Yine ılıktan daha sıcak yani. Rahat olun diye söyleyeyim dedim.

anladım cnm.başka bir ilde tanıdık eczacı arkadaşımız var uzun süre kullanılacaksa ondan almayı düşünüyorum.kutusu 185 tl haftada 2 kutu kullancağım eğer böyle devam ederse oradan alırım elimde bulunur diye düşünüyorum.gerçi doktorada soracağım..

evet cnm yaa.iki gün ara olur en fazla aramızda herhalde.. ya ne güzel bir düşünce.. bende kurbanda hal hatır sorar gibi rahatça çocuk yok mu diye soranlara gözünüz aydın rahatlayın hamileyim demek istiyorum
Ben kimseye solemek istemiyorum ama iste kalabaligiz iki tarafta illa ki ogrenilcek Allahim saglik versin o gunleri gorelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…