- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Seninki benimkinden farklı heralde canım benimki o kadar pahalı değil 4 kutuya kadar devlet karşılıyo cüzzi birşey ödüyorum normaldede kutusu 75 küsür falandı o yüzden 4 er kutu şeklinde yazdırıyorumanladım cnm.başka bir ilde tanıdık eczacı arkadaşımız var uzun süre kullanılacaksa ondan almayı düşünüyorum.kutusu 185 tl haftada 2 kutu kullancağım eğer böyle devam ederse oradan alırım elimde bulunur diye düşünüyorum.gerçi doktorada soracağım..
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah kuzumBemde cınsıyetı ogrenıp babalr gunu suprız dıe dusundum ama nasıp kısmet
Aminn insallahhAllahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah kuzum
Ne desek boş ve zor canım eger dr un beklemedeyse umut var demekkı boyle olabılıyordur rabbım mucizenı versınMerhaba kızlar 10 Mayıs'ta transferim yapıldı 6 haftalık gebeyim keseyi gördük ama boş dedi doktor. Transfer yapılalı 21 gün oldu haftaya da bebek görünmezse yapacak birşey yok dedi doktor olumsuz konuştu çok moralim bozuldusiz bebeği ve kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz?
senin kullandığın iğne muhtemelen kalçadan yapılandır.onu devlet karşılıyor.benim kullandığımı (progestan dex 25mg) devlet karışlamıyor maalesef..Seninki benimkinden farklı heralde canım benimki o kadar pahalı değil 4 kutuya kadar devlet karşılıyo cüzzi birşey ödüyorum normaldede kutusu 75 küsür falandı o yüzden 4 er kutu şeklinde yazdırıyorum
cnm nasıl oldun halen hastanede misin..Bemde cınsıyetı ogrenıp babalr gunu suprız dıe dusundum ama nasıp kısmet
Kanama kac saattır hıc yok leke bılecnm nasıl oldun halen hastanede misin..
Ahh canm problemsiz gecırssem bende cok ıstıyorum tadını cıkarayım artık ama rısklıyım hastanedeyimKizlar hamile kalmak icin okadar zorluk cektiniz suan hamilesiniz ve tadini cikartamiyorsunuz kendinize sitres yaratip cocuklarinizida bunaltiyosunuz yeter sıkıntı yapmak yerine keyfini cıkartın stres yapmayın burda bir suru hamile kalmak isteyen insan var yapmayın etten pücten sebepler le bahane bulmayin
İnsallah tez zamanda atlatırsın. Gecmis olsun ama okudukca uzuluyorum kendinize de yazik bebege de yazik onlar siz ne hisederseniz yaparsaniz onlarda hisediyor.Ahh canm problemsiz gecırssem bende cok ıstıyorum tadını cıkarayım artık ama rısklıyım hastanedeyimhep kaybetme korkusu yasıyoruz
İnşallah bir dahada yaşamazsın canım ismini her gördükçe dua ediyorumKanama kac saattır hıc yok leke bıle
Aksam dr una sordum kanama durunca cıkıs dedıler bakalım artık acaaba ıcerıdekı kanama alanı nasıl olcakkendılıgınden emilir dıyolar ama nasıl anlı caz
Kendine cok dikkat et stres yapma lutfen dua et bol bol bebegini sev onunla konus ikinizede iyi gelir insallah Allah kalbine gore versin tez zamanda iyiles bebegine kavuşAhh canm problemsiz gecırssem bende cok ıstıyorum tadını cıkarayım artık ama rısklıyım hastanedeyimhep kaybetme korkusu yasıyoruz
Başakşehir çam sahura şehir Hastanesi'ne gidebilirsinizHanımlar, tüp bebek için rapor alan var mı aranızda? Nasıl ve nereden alınır yardımcı olabilir misiniz? İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet ediyorum ben bu tarafta nereye başvurabilirim acaba?
Ben dün muayene oldum dr küçülmüş dedi leke kesildi bol su içtim ve yattim sanirim kendiliginden geçiyorKanama kac saattır hıc yok leke bıle
Aksam dr una sordum kanama durunca cıkıs dedıler bakalım artık acaaba ıcerıdekı kanama alanı nasıl olcakkendılıgınden emilir dıyolar ama nasıl anlı caz
ne güzel canım maşallah darısı bana ağrın oluyomuydu rahimde kasılma gibiBen dün muayene oldum dr küçülmüş dedi leke kesildi bol su içtim ve yattim sanirim kendiliginden geçiyor
ne güzel kanaman durmuş.inşallah içindeki kanama alanı da biran önce biter kısa sürede atlatırsın inşallah..Kanama kac saattır hıc yok leke bıle
Ayy canım allah razı olsun kanama alanına daha bakmadılar ıste onu bılmıyorumİnşallah bir dahada yaşamazsın canım ismini her gördükçe dua ediyorumKanama alanın azalmış mı peki baktılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?