Canım aman o göbekten yapılana benzemez kendini emin ellere emanet et Allah korusun sinire felan denk getirir

İllaki yer kalıyor ben 100 mg kullanıyorum transfer öncesinde başladım hala devam ediyorum iğnenin acısı 2-3 saat sonra başlıyor vurulduğu anda birşey olmuyor ama sonrasında acısını çıkarıyor bugün doktoruma bir kaç sefer kanadığını söyledim bacaktan vurabilirsin dedi

Yok be güzelim senden değil işte hepimiz zor bulduk korkularımız çok o yüzden...

H Hazel9 Kuzummm hadi hayırlı uğurlu olsun harika hsberler verecegine hic suphem yok

T Tsk06 heeeyyy taze anne geliyo mis gibi pozitif senden cok inaniyorummm. Ovulasyon testi ile pozitif ogrenen bendim ama az gününü bekle derim hemen yapma

Darisi tubişin başina

Ben kendım vuruyorum yıllardır

Aminn kuzumm
T Tsk06 alicaz güzel haberi kuzumdan ben de çok inanıyorum inşallahh sona kalanlar ekibii de gelio arkanızdan tupaaaaa

Bana 50 mg verdi ben de bilmiyorum az mı diye düşündüm fitil mitil yok ta belki sonra arttırır sen de gidip mi vurduyosun baby ben transfer den sonra nasıl giderim diye kfama taktım işte evde kendimiz yapbilir belki die ama olmicak herhalde

prolutexi kalçadan yaptıran var mı kızlar göbeğimde yer kalmadı artık çok ağrıyor ya iğnenin üzerinde hem i.m hem subkutan diyor ama bilemedim

Bende fitil kullanmadım. yok kuzum hep gidip tıp merkezinde yaptırdım hatta transferden sonra bana 3 gün yerinden hiç kalkma evden vurdurabilirsen evde vurdu dediler o yüzden tanıdık vasıtasıyla sağlık çalışanı gelip yaptı Allah razı olsun sonrasında yine gidip gelmeye başladım ama ben hep arabayla gidip geldim

prolutexi kalçadan yaptıran var mı kızlar göbeğimde yer kalmadı artık çok ağrıyor ya iğnenin üzerinde hem i.m hem subkutan diyor ama bilemedim
Canım bacak ya da koldan vurmayı sorabilirsin doktoruna daha çok açıyor açıkçası ama biraz göbeğin rahatlar

Ee arabayla giderim ben de ya yakın aslında yürüyerekte ama 15 dk git 15 dk gel çok riske atmiim dedim aman ne biliim korku geldi çok rahatımdır normalde de işte yanlış bişi yaparım diye korkuyorum Bugün ilk iğneyi olcakken bile gene aradım doktoru teyit ettirmeye manyak demiştir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…