- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Canım aman o göbekten yapılana benzemez kendini emin ellere emanet et Allah korusun sinire felan denk getirirCanimcim saol detayli bilgi icinbugun hemsire vurdu hic acimadi ama sonra eve gelince agri hissettim o kadar Tabi bunu uZuuun sure olunca kalca da yer kalmayinca nasil olur tahmin edemiyorum Allahim bu emeklerimizi bos cikarmasin yani benim annem kayinvalidem falan yapiyo igne saglik calisani diiller ama doktoa da sordum hemsire yapsin bosver simdi onlari diince korktum Esimde merakli ben yaparim ne var dio gobejten olanlari o yapti da
Benim kan testimi 12. Güne istedi doktor yaa, çatlarım heralde o güne kadar kaç tane yaparımbenim 5.gun embriyosu 5.gun cok silik cizgiyle pozitifi gordum 9.gun kan testiydi zaten insallah seninde pozitiffir cnm
İllaki yer kalıyorCanimcim saol detayli bilgi icinbugun hemsire vurdu hic acimadi ama sonra eve gelince agri hissettim o kadar Tabi bunu uZuuun sure olunca kalca da yer kalmayinca nasil olur tahmin edemiyorum Allahim bu emeklerimizi bos cikarmasin yani benim annem kayinvalidem falan yapiyo igne saglik calisani diiller ama doktoa da sordum hemsire yapsin bosver simdi onlari diince korktum Esimde merakli ben yaparim ne var dio gobejten olanlari o yapti da
Yok be güzelim senden değil işte hepimiz zor bulduk korkularımız çok o yüzden...İnşallah güzel haber alıp vermeyi okadar çok istiyorum ki. Çünkü dediğin çok doğru burda güzel şeyler duyunca umut oluyor hep bize, kötü haberler aldığımızda da ümitsizlik tabi. O yüzden sebep oluyorsam böyle konuşarak sizlerin karamsar olmanıza hakkınızı helal edin
Ben kendım vuruyorumCanım yapan kişiye yavaş enjekte etmesini söyle, gerçekten yavaşbir on dk bastır üstüne... Bi de vuruşmadan önce vücut sıcaklığına getirilirse çok acıtmıyor demişlerdi. Vurulan kadar ilacı koltuk altında ısıtanlar falan varmış o da iş görüyormuş ama ben hiç yapmadım. Maalesef kolay dağılan bir iğne değil 56 tane vuruldum ordan biliyorum at kestaneli kremi mi ne ya da acil Bi şey kremi bilmiyorum bi krem var ya komşum ondan sürmüştü Bi kaç kez morluklar falan çabucak gidiyordu onunla. Belki böyle Bi krem edinebilirsiniz.
Benim alt komşum vurdu bu arada hepsini, kalçadan iğne vurmayı bildiği için. Hatta eşime de öğretti Bi 10 tanesini de eşim vurdu
Kuzum korkutmaCanım aman o göbekten yapılana benzemez kendini emin ellere emanet et Allah korusun sinire felan denk getirir
Kiz kalcadan nasil vuruyosun kendinBen kendım vuruyorumyıllardır
Aminn kuzumm
Bana 50 mg verdi ben de bilmiyorum az mı diye düşündüm fitil mitil yok ta belki sonra arttırırİllaki yer kalıyorben 100 mg kullanıyorum transfer öncesinde başladım hala devam ediyorum iğnenin acısı 2-3 saat sonra başlıyor vurulduğu anda birşey olmuyor ama sonrasında acısını çıkarıyor bugün doktoruma bir kaç sefer kanadığını söyledim bacaktan vurabilirsin dedi
Aynadan bakarak arrık alıstımKiz kalcadan nasil vuruyosun kendin
Bende fitil kullanmadım. yok kuzum hep gidip tıp merkezinde yaptırdım hatta transferden sonra bana 3 gün yerinden hiç kalkma evden vurdurabilirsen evde vurdu dediler o yüzden tanıdık vasıtasıyla sağlık çalışanı gelip yaptı Allah razı olsunBana 50 mg verdi ben de bilmiyorum az mı diye düşündüm fitil mitil yok ta belki sonra arttırırsen de gidip mi vurduyosun baby ben transfer den sonra nasıl giderim diye kfama taktım işte evde kendimiz yapbilir belki die ama olmicak herhalde
Nasıl yaniiii
Nasıl kuzum yaAynadan bakarak arrık alıstım
Canım bacak ya da koldan vurmayı sorabilirsin doktoruna daha çok açıyor açıkçası ama biraz göbeğin rahatlarprolutexi kalçadan yaptıran var mı kızlar göbeğimde yer kalmadı artık çok ağrıyor ya iğnenin üzerinde hem i.m hem subkutan diyor ama bilemedim
NeeeeeAynadan bakarak arrık alıstım
Alemsin sen yaaaa sana helal olsunn aslan kadınAynadan bakarak arrık alıstım
Ee arabayla giderim ben de ya yakın aslında yürüyerekte ama 15 dk git 15 dk gel çok riske atmiim dedim aman ne biliim korku geldi çok rahatımdır normalde de işte yanlış bişi yaparım diye korkuyorumBende fitil kullanmadım. yok kuzum hep gidip tıp merkezinde yaptırdım hatta transferden sonra bana 3 gün yerinden hiç kalkma evden vurdurabilirsen evde vurdu dediler o yüzden tanıdık vasıtasıyla sağlık çalışanı gelip yaptı Allah razı olsunsonrasında yine gidip gelmeye başladım ama ben hep arabayla gidip geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?