Bende senin gibiyim herşeyi döne döne soruyorum yanlış birşey olmasın diye birde eşime diyorum sen sor yanlış birşey olmasın

Bende senin gibiyim herşeyi döne döne soruyorum yanlış birşey olmasın diye birde eşime diyorum sen sor yanlış birşey olmasın
ben tek girdim bugün doktora yarısında ağlamaya başladım zaten tutamadım ki aklımda niye böleyiz yaa çok komikk sen kaç haftalık hamişsin kuzum keyfin yerinde dimi

sizin adınıza o kadar mutluyum ki ne güzel heyecanlardır eminim her anınızın keyfini çıkarın sizin tecrübelerinizi ihtiyacımız var.

ben tek girdim bugün doktora yarısında ağlamaya başladım zaten tutamadım ki aklımda niye böleyiz yaa çok komikk sen kaç haftalık hamişsin kuzum keyfin yerinde dimi
Bu süreç bizi böyle yapıyor canım ne yazıkki 8+5 kuzum inşallah zaman su gibi akar geçer. inşallah sende güzel sonuçlarını burada paylaşırsın

2 kez transfer oldum transfer öncesi kesinlikle bu iğneden yaptırdım. Sebebi ise doktorum dediki vücut anormal şekilde gelişmesin dışardan takviyelerle buyutucez herşeyi 3. Aya kadar o yuzden seni üzecek birşey yapmayız dedi içim rahatladı. Benim kuzen de tüp bebek yaptırdı o iğneden vurulmadı.

sizin adınıza o kadar mutluyum ki ne güzel heyecanlardır eminim her anınızın keyfini çıkarın sizin tecrübelerinizi ihtiyacımız var.
Maalesef bizler her zaman ki gibi güzel heyecanlarına değil korku ve endişelerle geçiriyoruz kuzum. Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kavuşabilmeyi nasip etsin. Güzel haberler üzerine konuşalım

Bu süreç bizi böyle yapıyor canım ne yazıkki 8+5 kuzum inşallah zaman su gibi akar geçer. inşallah sende güzel sonuçlarını burada paylaşırsın
Maşallah barikallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin hayırlısıyla kuzucum çok saol desteğin için ayy bu arada iğneyi dolapta mı saklıodun 25 derece altında tutun dio buzdolabında saklayın demio ama bir arkadaş dolapta saklayın yazmış kafsm karıştı

Ay kuzum bende diyorum ki hep ya doktorun başı kalabalıksa ya hemşire karıştırdıysa ya ben yanlış anladıysam ya yanlış uyguladıysam ne buhranlardan geliyoruz

Eşim ilk transferimde sonra dikkat edilmesi gerekenleri söylerken telefonda kayda almıştı ben anestezi altında uyuşuktum yanlış eksik olmasın diye kayda almıştı sonra faydası olmuştu gerçekten

Eşim ilk transferimde sonra dikkat edilmesi gerekenleri söylerken telefonda kayda almıştı ben anestezi altında uyuşuktum yanlış eksik olmasın diye kayda almıştı sonra faydası olmuştu gerçekten
Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde bile ses kaydı alıyorum canım.
Doktor anlatırken başka bir şeye odaklanıp onunla ilgili soru sorucam diye arada bazı şeyler kaçıyo cidden.

Ay kuzum bende diyorum ki hep ya doktorun başı kalabalıksa ya hemşire karıştırdıysa ya ben yanlış anladıysam ya yanlış uyguladıysam ne buhranlardan geliyoruz
Kafa gidik çok komiğiz ya Allahımm ama bizi biz anlıyoruz etraf anlamaz millet ne varki dio öle diil ama işte Neyse öyle böyle doğru yapmışsın ki bak maşallah daha güzel günler görceksin inşallah darısı bizlerin başına

Merhaba peki şuan gebe misiniz? İnşallah öyledir umarım bende de işe yarar ben tam olarak hala nasıl bir etkiye sahip bu iğne anlayamadım ama. Bende ilk transferimde bu iğneden vurulmamistim

ben de ilk opu öncesi ses kaydı almıştım ya işe yarıo gerçekten eşime söliim o da kaydetsin şimdi transfer günü söylerler se bişiler

Merhaba peki şuan gebe misiniz? İnşallah öyledir umarım bende de işe yarar ben tam olarak hala nasıl bir etkiye sahip bu iğne anlayamadım ama. Bende ilk transferimde bu iğneden vurulmamistim
Evet çok şükür hamileyim. Allah'ım iisteyen herkese nasip etsin biran önce insaallah. Bazen bir şeyleri çok zorlama ikinci denemede olmazsa gene derim deyip kafamı rahat tuttum ilk 3 gün önemliydi dikkat acısından geri kalan zamanımı normal hayatıma devam ederek çalışarak geçirdim. Ilkinde acemilikte vardı bilmiyordum nasıl bir yöntem sürekli aklımdaydı:) ilaçların prospektüslerini okuyarak zamanı doldurdum neredeyse ne ise yarar yararı var mı? Gibi :)) sakın ol ki tutunmada kaygısız olsun annesine bağlansın

Transferden sonra insan yaptığı her hareketten şüphe duyuyor, benim gidip yaptırmam sebebim oydu, her gün yürü asm ye git geri gel şüphe duyacaktımm... Bi de ben transfer öncesi sadece fitil kullandım transfer günü 100 progestan başladık sabah akşam, her Dr un yoğurt yiyişi farklı şüpheye düşme güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…