- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Bende senin gibiyim herşeyi döne döne soruyorum yanlış birşey olmasın diye birde eşime diyorum sen sor yanlış birşey olmasınEe arabayla giderim ben de ya yakın aslında yürüyerekte ama 15 dk git 15 dk gel çok riske atmiim dedim aman ne biliim korku geldi çok rahatımdır normalde de işte yanlış bişi yaparım diye korkuyorumBugün ilk iğneyi olcakken bile gene aradım doktoru teyit ettirmeye manyak demiştir bana
Bende senin gibiyim herşeyi döne döne soruyorum yanlış birşey olmasın diye birde eşime diyorum sen sor yanlış birşey olmasın
sizin adınıza o kadar mutluyum ki ne güzel heyecanlardır eminim her anınızın keyfini çıkarın sizin tecrübelerinizi ihtiyacımız var.Kuzum muhtemelen diğer tedavinden dolayı oluşmuştur ve geçecektir kist inşallah. Hayırlısı ile transfer ve pozitif haberlerinizi alırız inşallah şükür kuzum. Yeni heyecanlar var yeni endişeler o şekilde devam ediyor.
Bu süreç bizi böyle yapıyor canım ne yazıkkiben tek girdim bugün doktora yarısında ağlamaya başladım zaten tutamadım ki aklımda niye böleyiz yaa çok komikk sen kaç haftalık hamişsin kuzum keyfin yerinde dimi
Ayyy canım benimiyiyim sen nasılsın? Valla epeydir giremiyorum buralara ne var ne yok hiç takip edemedim hamilelik nasıl gidiyor bebişlerin nasıl ben 2. Adeti oldum geçen gittim muayene etmedi ama kan testine göre tedaviyi değiştireceğim bu sefer lucrin iğne vurucaz dedi adetin 21. Günü. Sebebi ise rahimde bişi görmüş adida adenomiyozis miş buda sanırım rahim duvarının kas içerisinde kalınlaşmasıymis ve buda kanama yapıyormuş benim netten araştırdığım kadarıyla. Dr ihtimal olabilir dedi pek detay vermedi. Lucrin ile nasıl olacak bu iğne tam olarak ne işe yarıyor pek bir bilgimde yok.
Maalesef bizler her zaman ki gibi güzel heyecanlarına değil korku ve endişelerle geçiriyoruz kuzum. Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kavuşabilmeyi nasip etsin. Güzel haberler üzerine konuşalımsizin adınıza o kadar mutluyum ki ne güzel heyecanlardır eminim her anınızın keyfini çıkarın sizin tecrübelerinizi ihtiyacımız var.
Valla helal olsun ne deyim bunca yıllık saglikciyim degil kalcadan göbekten ignelerimi bile yapamadm korkudanBenım ablam ılkyardım kurusndan egıtım alırken ozamanlar babannemle dedem bızde yasardı onlara hep ıgne yapardı bana da ögretmıstı ondan berıdır yapıyorum
Maşallah barikallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBu süreç bizi böyle yapıyor canım ne yazıkki8+5 kuzum inşallah zaman su gibi akar geçer. inşallah sende güzel sonuçlarını burada paylaşırsın
Ay kuzum bende diyorum ki hep ya doktorun başı kalabalıksa ya hemşire karıştırdıysa ya ben yanlış anladıysam ya yanlış uyguladıysamEe arabayla giderim ben de ya yakın aslında yürüyerekte ama 15 dk git 15 dk gel çok riske atmiim dedim aman ne biliim korku geldi çok rahatımdır normalde de işte yanlış bişi yaparım diye korkuyorumBugün ilk iğneyi olcakken bile gene aradım doktoru teyit ettirmeye manyak demiştir bana
Eşim ilk transferimde sonra dikkat edilmesi gerekenleri söylerken telefonda kayda almıştı ben anestezi altında uyuşuktum yanlış eksik olmasın diye kayda almıştı sonra faydası olmuştu gerçektenben tek girdim bugün doktora yarısında ağlamaya başladım zaten tutamadım ki aklımda niye böleyiz yaa çok komikk sen kaç haftalık hamişsin kuzum keyfin yerinde dimi
Ben hemşirelere bile güvenemiyorum.Ben kendım vuruyorumyıllardır
Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde bile ses kaydı alıyorum canım.Eşim ilk transferimde sonra dikkat edilmesi gerekenleri söylerken telefonda kayda almıştı ben anestezi altında uyuşuktum yanlış eksik olmasın diye kayda almıştı sonra faydası olmuştu gerçekten
Kafa gidik çok komiğiz ya Allahımm ama bizi biz anlıyoruz etraf anlamaz millet ne varki dio öle diil ama işteAy kuzum bende diyorum ki hep ya doktorun başı kalabalıksa ya hemşire karıştırdıysa ya ben yanlış anladıysam ya yanlış uyguladıysamne buhranlardan geliyoruz
Merhaba2 kez transfer oldum transfer öncesi kesinlikle bu iğneden yaptırdım. Sebebi ise doktorum dediki vücut anormal şekilde gelişmesin dışardan takviyelerle buyutucez herşeyi 3. Aya kadar o yuzden seni üzecek birşey yapmayız dedi içim rahatladı. Benim kuzen de tüp bebek yaptırdı o iğneden vurulmadı.
Eşim ilk transferimde sonra dikkat edilmesi gerekenleri söylerken telefonda kayda almıştı ben anestezi altında uyuşuktum yanlış eksik olmasın diye kayda almıştı sonra faydası olmuştu gerçekten
Evet çok şükür hamileyim. Allah'ım iisteyen herkese nasip etsin biran önce insaallah. Bazen bir şeyleri çok zorlama ikinci denemede olmazsa gene derim deyip kafamı rahat tuttum ilk 3 gün önemliydi dikkat acısından geri kalan zamanımı normal hayatıma devam ederek çalışarak geçirdim. Ilkinde acemilikte vardı bilmiyordum nasıl bir yöntem sürekli aklımdaydı:) ilaçların prospektüslerini okuyarak zamanı doldurdum neredeyse ne ise yarar yararı var mı? Gibi :)) sakın ol ki tutunmada kaygısız olsun annesine bağlansınMerhabapeki şuan gebe misiniz? İnşallah öyledir umarım bende de işe yarar ben tam olarak hala nasıl bir etkiye sahip bu iğne anlayamadım ama. Bende ilk transferimde bu iğneden vurulmamistim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben birakali 2 hafta oldu canim benimde aklıma takılıyor ama yapacak bisey yok
Kuzum progestan kalça iğnesi nasıl kendin vuruyorsunBen kendım vuruyorumyıllardır
Transferden sonra insan yaptığı her hareketten şüphe duyuyor, benim gidip yaptırmam sebebim oydu, her gün yürü asm ye git geri gel şüphe duyacaktımm... Bi de ben transfer öncesi sadece fitil kullandım transfer günü 100 progestan başladık sabah akşam, her Dr un yoğurt yiyişi farklıBana 50 mg verdi ben de bilmiyorum az mı diye düşündüm fitil mitil yok ta belki sonra arttırırsen de gidip mi vurduyosun baby ben transfer den sonra nasıl giderim diye kfama taktım işte evde kendimiz yapbilir belki die ama olmicak herhalde
Koldan yapılabiliyor diye biliyorum canım karın yerineprolutexi kalçadan yaptıran var mı kızlar göbeğimde yer kalmadı artık çok ağrıyor ya iğnenin üzerinde hem i.m hem subkutan diyor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?