Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde bile ses kaydı alıyorum canım.
Doktor anlatırken başka bir şeye odaklanıp onunla ilgili soru sorucam diye arada bazı şeyler kaçıyo cidden.
Valla hassas konular kuzum alınan ilaçlar hormon ilacı başka şeye benzemez yani bende tedirgin olurum. Allah dan bizde ilaçları gün gün saat saat yazıyorlar tek tek

Şükür kuşum amiiin Hiç söyleme ödüm kopuyordu her muayenede yanlış mı oluyor diye. Çünkü doz ayarlaması yapmam gerekiyordu tamamı yapılmıyordu ne gerilirdim

Çok saol canım teşekkür ederim inşallah herkes hayırlısı ile kucağına alır bizlerde alırız Benim iğnelerim oda sıcaklığında canım eczacıyada sormuştum koymanıza gerek yok demişti

ben de ilk opu öncesi ses kaydı almıştım ya işe yarıo gerçekten eşime söliim o da kaydetsin şimdi transfer günü söylerler se bişiler
Dikkat etmen gerekenleri söylüyorlar ben transferde de anestezi almıştım eşim kendini garantiye almış ay bende soru soruyorum ama ses kaydını dinlerken bile hatırlamadım sorularımı cevapları nasıl aklımda kalsın baya iyi olmuştu

prolutexi kalçadan yaptıran var mı kızlar göbeğimde yer kalmadı artık çok ağrıyor ya iğnenin üzerinde hem i.m hem subkutan diyor ama bilemedim
Ben hep göbekten yaptım dr.um şimdi ise progestan kalçadan iğne verdi devlet onu karsiliyormus amakan sulandırıcı gibi koldan bacaktan da olur herhalde prolutex..

Kızlar konu dışı ama acaba aranızda sir kazanlarından ya da ayrıca kartuşlu olanlardan kullanan var mı ? Önerisi olan ?

Kızlar konu dışı ama acaba aranızda sir kazanlarından ya da ayrıca kartuşlu olanlardan kullanan var mı ? Önerisi olan ?
Ben o kazan tipi Bime gelmişti aldım. Boncuk adayı erittim. Çok deneyümleyemedim ama sanki uğraştırıyor gibi geldi. Tabi pratikse senin elin alışıksan deneyebilirsin. Kartuşlu olanım da vardı o daha pratik. Ama her ikisinde de kısa olmaması gerekiyor tüylerin yoksa almıyor maalesef

ayy cnm ewt ya pazartesi çok az kaldı dün gittim awm de son son bi güzel gezdim bugünde temizlik işlerine başladım.nisan da dip köşe girmiştim ama yine bir griştim.pazar günüde yemekleri yaptım mı tammdır

cnm ben kartuşlu kullanıyorum yıllardır.vivet kullandım sesu kullandım en son kuafa başladım.en beğendiğim kuaf.zaten kuaförlerde onu kullanıyor onu öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…