Yaa şimdi uzun da açıkçası hiç elim pratik değildir beceremem mecbur kaldık şu süreçte. Kartuş olanlardan alıp deneyim o zaman canımBen o kazan tipi Bime gelmişti aldım. Boncuk adayı erittim. Çok deneyümleyemedim ama sanki uğraştırıyor gibi geldi. Tabi pratikse senin elin alışıksan deneyebilirsin. Kartuşlu olanım da vardı o daha pratik. Ama her ikisinde de kısa olmaması gerekiyor tüylerin yoksa almıyor maalesef
Ay sağ ol canım kattık alacağım dediğin markaya bakayım o zaman sağ olcnm ben kartuşlu kullanıyorum yıllardır.vivet kullandım sesu kullandım en son kuafa başladım.en beğendiğim kuaf.zaten kuaförlerde onu kullanıyor onu öneriyor.
Valla hiç uğraşmıyorum ya ağdaya gidiyordum tekrar gitmeye başlasammı diyorum ben de. Hiç kendim uğraşamycam gibi. Bizim 2 3 saatte yaptığımızı yarım saatte şipşak yapıyorlar yaYaa şimdi uzun da açıkçası hiç elim pratik değildir beceremem mecbur kaldık şu süreçte. Kartuş olanlardan alıp deneyim o zaman canım
cnm pudralı pudrasız olanları var ona dikkat et kullanacağın böylegeye göre al ağdanı .koltuk altı,kol,bikini bölgesi,yüz de pudralı kullan.bacak bölgesinde pudrasız tercih et.Ay sağ ol canım kattık alacağım dediğin markaya bakayım o zaman sağ ol
Ben de sanki hiçbişeye yetişemicem gibi iyice panik oldum her güne bir şey koymaya çalışıyorum da napiim aman olduğu kadarayy cnm ewt ya pazartesi çok az kaldıdün gittim awm de son son bi güzel gezdim bugünde temizlik işlerine başladım.nisan da dip köşe girmiştim ama yine bir griştim.pazar günüde yemekleri yaptım mı tammdır
Ay bunu da söylediğin iyi oldu canımcnm pudralı pudrasız olanları var ona dikkat et kullanacağın böylegeye göre al ağdanı .koltuk altı,kol,bikini bölgesi,yüz de pudralı kullan.bacak bölgesinde pudrasız tercih et.
Covid den korkuma yoksa bende giderdim açıkçası çünkü dediğin gibi iki üç saat uğraş durValla hiç uğraşmıyorum ya ağdaya gidiyordum tekrar gitmeye başlasammı diyorum ben de. Hiç kendim uğraşamycam gibi. Bizim 2 3 saatte yaptığımızı yarım saatte şipşak yapıyorlar ya
Ya ben kendimi kasarım diye ağdadan çok korkuyorum yapamıyorum o yüzdenAy sağ ol canım kattık alacağım dediğin markaya bakayım o zaman sağ ol
Saatli vurdur canım sen yinede elinden geldiğince günde bir sefer vurduyoruz sonuçta ben hep aynı saatte vurduruyorum sadece kontrole gittiğimde biraz zaman oynuyorBen de sanki hiçbişeye yetişemicem gibi iyice panik oldum her güne bir şey koymaya çalışıyorum da napiim aman olduğu kadarAnnem gelicek kalcak o yüzden de rahatladım biraz Gitcem şimdi iğne olmaya genee saati önemli diil dediler bana da öyledir inşallah
Bence ılık agda deneyebilirsin bana en rahati o geliyor hemen sür bezle çekYaa şimdi uzun da açıkçası hiç elim pratik değildir beceremem mecbur kaldık şu süreçte. Kartuş olanlardan alıp deneyim o zaman canım
Başka türlü de uğraşılmıyor kuzum. Makine çok canımı yakıyor yapamıyorum hiç. Mecburen yoksa ben de pek zorlanacağımYa ben kendimi kasarım diye ağdadan çok korkuyorum yapamıyorum o yüzden
Ay onu beceremiyorum canımBence ılık agda deneyebilirsin bana en rahati o geliyor hemen sür bezle çek
Yani dun ilk dozdu ya gec e kaldim bugun ayarliim saatini dedim sonra her gun ayni vurdururum artikSaatli vurdur canım sen yinede elinden geldiğince günde bir sefer vurduyoruz sonuçta ben hep aynı saatte vurduruyorum sadece kontrole gittiğimde biraz zaman oynuyor
O zaman kartus alırsa ilk bi bacagina sür bekle bende alerji yapmıstı önlem olsunAy onu beceremiyorum canımsürülüyor her yere ince süremiyorum filan sinir ediyor
Ben lazerden önce hep jiletle alıyordum şimdi yine öyle devam ediyorum doğru değil ama en azından bir süre böyle devam edeyim dedimBaşka türlü de uğraşılmıyor kuzum. Makine çok canımı yakıyor yapamıyorum hiç. Mecburen yoksa ben de pek zorlanacağım
nisanda tranfer olacak diye o ay dolap içlerine kadar dip köşe bir temizlik yapmıştım ama nasip olmadıBen de sanki hiçbişeye yetişemicem gibi iyice panik oldum her güne bir şey koymaya çalışıyorum da napiim aman olduğu kadarAnnem gelicek kalcak o yüzden de rahatladım biraz Gitcem şimdi iğne olmaya genee saati önemli diil dediler bana da öyledir inşallah
Ben de mayista olcak diye dedigin gibi kendimi kirdim twmizlikten ama olmadinisanda tranfer olacak diye o ay dolap içlerine kadar dip köşe bir temizlik yapmıştım ama nasip olmadıbugün başladım bende dolap üstü,altı ,koltuk kılıfları falan yarın yatak yorgan pencere yaparım pazar tam temizlik yemek oldu mu tamamdır.allah hepimize kolaylık versin
Kızlar aynen hiç yormayın kendinizi ben de heryeri dip köşe temzılemiştim mutfak dolaplarını bile indirdim içindekileri yıkadım tam temzılık yaptım. Şuan ev leşşşşşBen de mayista olcak diye dedigin gibi kendimi kirdim twmizlikten ama olmadisimdi yormuyorum kendimi hic oldugu kadar napiyim Sen de yorma vucudunu cok saglam vucut lazim simdi asiriya kacma
Var ya korkup duruyoruz 2 aya coviti bitireceklerCovid den korkuma yoksa bende giderdim açıkçası çünkü dediğin gibi iki üç saat uğraş dur
Bozma sinirini hicc yavas yavas yaparsin sonra ustten ustten simdi sen onemlisin ev onemli diilKızlar aynen hiç yormayın kendinizi ben de heryeri dip köşe temzılemiştim mutfak dolaplarını bile indirdim içindekileri yıkadım tam temzılık yaptım. Şuan ev leşşşşşbir de bulantı olunca hiçbirşey yapılmıyor. Berbat halde ev sinirlerm bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?