Yaa şimdi uzun da açıkçası hiç elim pratik değildir beceremem mecbur kaldık şu süreçte. Kartuş olanlardan alıp deneyim o zaman canım

cnm ben kartuşlu kullanıyorum yıllardır.vivet kullandım sesu kullandım en son kuafa başladım.en beğendiğim kuaf.zaten kuaförlerde onu kullanıyor onu öneriyor.
Ay sağ ol canım kattık alacağım dediğin markaya bakayım o zaman sağ ol

Yaa şimdi uzun da açıkçası hiç elim pratik değildir beceremem mecbur kaldık şu süreçte. Kartuş olanlardan alıp deneyim o zaman canım
Valla hiç uğraşmıyorum ya ağdaya gidiyordum tekrar gitmeye başlasammı diyorum ben de. Hiç kendim uğraşamycam gibi. Bizim 2 3 saatte yaptığımızı yarım saatte şipşak yapıyorlar ya

Ay sağ ol canım kattık alacağım dediğin markaya bakayım o zaman sağ ol
cnm pudralı pudrasız olanları var ona dikkat et kullanacağın böylegeye göre al ağdanı .koltuk altı,kol,bikini bölgesi,yüz de pudralı kullan.bacak bölgesinde pudrasız tercih et.

Ben de sanki hiçbişeye yetişemicem gibi iyice panik oldum her güne bir şey koymaya çalışıyorum da napiim aman olduğu kadar Annem gelicek kalcak o yüzden de rahatladım biraz Gitcem şimdi iğne olmaya genee saati önemli diil dediler bana da öyledir inşallah

Valla hiç uğraşmıyorum ya ağdaya gidiyordum tekrar gitmeye başlasammı diyorum ben de. Hiç kendim uğraşamycam gibi. Bizim 2 3 saatte yaptığımızı yarım saatte şipşak yapıyorlar ya
Covid den korkuma yoksa bende giderdim açıkçası çünkü dediğin gibi iki üç saat uğraş dur

Saatli vurdur canım sen yinede elinden geldiğince günde bir sefer vurduyoruz sonuçta ben hep aynı saatte vurduruyorum sadece kontrole gittiğimde biraz zaman oynuyor

Başka türlü de uğraşılmıyor kuzum. Makine çok canımı yakıyor yapamıyorum hiç. Mecburen yoksa ben de pek zorlanacağım
Ben lazerden önce hep jiletle alıyordum şimdi yine öyle devam ediyorum doğru değil ama en azından bir süre böyle devam edeyim dedim

nisanda tranfer olacak diye o ay dolap içlerine kadar dip köşe bir temizlik yapmıştım ama nasip olmadı bugün başladım bende dolap üstü,altı ,koltuk kılıfları falan yarın yatak yorgan pencere yaparım pazar tam temizlik yemek oldu mu tamamdır.allah hepimize kolaylık versin

Ben de mayista olcak diye dedigin gibi kendimi kirdim twmizlikten ama olmadi simdi yormuyorum kendimi hic oldugu kadar napiyim Sen de yorma vucudunu cok saglam vucut lazim simdi asiriya kacma

Ben de mayista olcak diye dedigin gibi kendimi kirdim twmizlikten ama olmadi simdi yormuyorum kendimi hic oldugu kadar napiyim Sen de yorma vucudunu cok saglam vucut lazim simdi asiriya kacma
Kızlar aynen hiç yormayın kendinizi ben de heryeri dip köşe temzılemiştim mutfak dolaplarını bile indirdim içindekileri yıkadım tam temzılık yaptım. Şuan ev leşşşşş bir de bulantı olunca hiçbirşey yapılmıyor. Berbat halde ev sinirlerm bozuluyor

Bozma sinirini hicc yavas yavas yaparsin sonra ustten ustten simdi sen onemlisin ev onemli diil Zaten gelen giden olmuyo kim ne dicek gormeyiver evini ohh miss evim de gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…