Kızlar valla bende ev temizliği hıc yapmadım tedavıydı transferdı hıc umrumda olmuyor surecler o kadar zorkı sızde kendınızı kotu hissetmeyın bossverınn
Bıraz esım yapıyor bıraz ablam arada ugruyor derken ıdare ediyoruz
Kişisel temizliğe gelınce lazerlı oldugum ıcın suanda hıc kıl temizliğine de ıhtıyacım yok zamnında ıyıkı yaptırmısım

Ben lazerden önce hep jiletle alıyordum şimdi yine öyle devam ediyorum doğru değil ama en azından bir süre böyle devam edeyim dedim
Jilet sürekli kaşındırıyor bir de sürekli sir yaptım koltuk altım yok denecek kadar az çıkıyor diğer bölgeler çok azalmadı ama şimdi jilet olursa biliyorum sonrası kötü olacak. Genital bölgeyi eldiven ile alacağım ağda yapamam oraya. Sadece bacaklar için almış olacağım açıkçası Ağdayı. İnşallah sorun yaşamam. Erteledim sürekli. Ayy göbek aşırı fenalarda eşim abla dan abiliğe gidiyorsun diye dalga geçti Diğer yerlerde hızlı uzama var ama şükür artış yok

Hepimizde o kuruntu oluyo canım çok sevindim inşallah güzel güzel ilerleriz
Valla Bi oh dedim ki sorma canım herşey normale döndü. İçeri girer girmez doktor sohbete başlayacak hocam önce onları görelim sonra konuşuruz bol bol dediim gülüyorlar inşallah Allahım içimize ferahlık bebeklerimize de sağlık sıhhat versin inşallah canım

Hayır bir de benim gibi öncesinde de temizlik yapmayan var bir de onun evini düşünün. Artık yardıma gelen abla küsmediyse bana çağıracağım mecburen ben de. Virüsten korkuyorum lakin mecburum şu an

Yaaa nasıl geçti nasılsın ? Ne dedi dökül ilaçlarını kullanacak mısın
Dökülüyorum Ya hamdolsun çok iyiyim öncelikle böyle bir ohhh yok yani. Hocam bu bana 1 hafta gider dedim
İlaçlar devam dedi midem için ekstra rennie yazdı. Kan sonuçlarımda da biraz sorunlar vardı ya o da karaciğeri biraz toparlayalım dedi. Yumurta yeme Bi süre ya da çok seyrek ye dedi( bende günde 2 yumurta haşlaması olmadı 1 yemeye çalışıyordum) ara ver dedi. Yağlı kızartmalardan uzak dur bol bol meyve sebze dedi. Bakalım inşallah onları da toparlarız.
Romatoloğuma da uğradım kan sonuçlarını görüşmek için o da hastalığımdan kullandığım iğne var ona geçelim Bi süre dedi sedimantasyon yüksekti çünkü iltihabı azaltalım dedi. Bakalım neler olucak göreceğiz

Ay hadi gözün Aydın minnaklar ne yapıyordu hareket yakaladınız mı hiç çok merak ediyorum bir yumurta zor yiyorum ben ya iki nerdeee... zorla burnumu kapatarak yolluyorum resmen enzimler benimde biraz yüksekti şimdi nasıl bilmiyorum ama hayırlısı bakalım. İnşallah romantizmanda hafifler kuzum

Tospaa gibi duruyolardı 2.11 cm lermiş. Pancar motoru gibiymiş kalp sesleri öyle diyor doktor Ama ilk duyduğumdan bu yana birinin sesi çok az açıkçası zaten kesede yatağına sinmiş gibi duruyo. Doktor biraz geride o dedi ondan böyle ses az dedi Allah kuvvet versin olumsuz bişe konuşmadı şimdilik. Ha bu de şu meşhur söz stres yapma sana zararı var dedi eşim de onun üstüne beni şikayet etti azcık içimden dedim tamam yapmam
Ama hareket yoktu canım burda hangi arkadaşımındı birinin bebişinde hareket görmüşlerdir dimi. Bizde görmedi bişe de demedi onla ilgili açıkçası.
Sen de inşallahh gürürsün sağlıkla

ayy ne güzel için rahatlamıştır canım benim de pazartesi kontrol fena stres bastı

Hareket için çok küçük değiller mı bilmiyorum ki banada doktorum aralarında birgün görünüyor ama belkide aynıdır duruş pozisyonundan kaynaklsnıyor olabilir dedi bir tanesi toparlanmıştı

Canım benimde birinin ses daha az idi. Şimdi nasıllar bilmiyorum inşallah iyidirler Aynen biri demişti sanırım bende ondan merak ettim sekizde ben de hareket filan görmedim dediğin gibi biri resmen çapraz yüzüstü yatıyordu doktor görüntülemekte zorluk bile çekmişti inşallah iyidir yavrum İnşallah kuzum ya aşırı merak içindeyim. Bana da dedi doktor kızdı bile hatta da işte nerdeee illa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…