- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Doktora gittin mi canımVar ya korkup duruyoruz 2 aya coviti bitirecekler
GittimDoktora gittin mi canım
Hepimizde o kuruntu oluyo canım çok sevindim inşallah güzel güzel ilerlerizGittimbak boşa kuruntu yaptın dersiniz diye bişe demedin
Ne oldu ben bısey mı kacırıdımGittimbak boşa kuruntu yaptın dersiniz diye bişe demedin
Yaaa aman aman öyle yapayım kuzumO zaman kartus alırsa ilk bi bacagina sür bekle bende alerji yapmıstı önlem olsun
Jilet sürekli kaşındırıyor bir de sürekli sir yaptım koltuk altım yok denecek kadar az çıkıyor diğer bölgeler çok azalmadı ama şimdi jilet olursa biliyorum sonrası kötü olacak. Genital bölgeyi eldiven ile alacağım ağda yapamam oraya. Sadece bacaklar için almış olacağım açıkçası Ağdayı. İnşallah sorun yaşamam. Erteledim sürekli. Ayy göbek aşırı fenalardaBen lazerden önce hep jiletle alıyordum şimdi yine öyle devam ediyorum doğru değil ama en azından bir süre böyle devam edeyim dedim
Valla Bi oh dedim ki sorma canım herşey normale döndü. İçeri girer girmez doktor sohbete başlayacak hocam önce onları görelim sonra konuşuruz bol bol dediim gülüyorlarHepimizde o kuruntu oluyo canım çok sevindim inşallah güzel güzel ilerleriz
Ay bitsin ne olur ya. Evden kafamı çıkaramıyorum korkumaVar ya korkup duruyoruz 2 aya coviti bitirecekler
Yaaa nasıl geçti nasılsın ? Ne dedi dökül ilaçlarını kullanacak mısınGittimbak boşa kuruntu yaptın dersiniz diye bişe demedin
Ya ben bir haftadır negatif top gibiyim de burdaNe oldu ben bısey mı kacırıdım
Hayır bir de benim gibi öncesinde de temizlik yapmayan varKızlar aynen hiç yormayın kendinizi ben de heryeri dip köşe temzılemiştim mutfak dolaplarını bile indirdim içindekileri yıkadım tam temzılık yaptım. Şuan ev leşşşşşbir de bulantı olunca hiçbirşey yapılmıyor. Berbat halde ev sinirlerm bozuluyor
DökülüyorumYaaa nasıl geçti nasılsın ? Ne dedi dökül ilaçlarını kullanacak mısın
Ben full çif maskeyleyim ya nereye gidersem gideyim. Marketlere falan gidiyorum ne yalan söyleyimAy bitsin ne olur ya. Evden kafamı çıkaramıyorum korkuma
Ay hadi gözün Aydın minnaklar ne yapıyordu hareket yakaladınız mı hiç çok merak ediyorumDökülüyorumYa hamdolsun çok iyiyim öncelikle böyle bir ohhh yok yani. Hocam bu bana 1 hafta gider dedim
İlaçlar devam dedi midem için ekstra rennie yazdı. Kan sonuçlarımda da biraz sorunlar vardı ya o da karaciğeri biraz toparlayalım dedi. Yumurta yeme Bi süre ya da çok seyrek ye dedi( bende günde 2 yumurta haşlaması olmadı 1 yemeye çalışıyordum) ara ver dedi. Yağlı kızartmalardan uzak dur bol bol meyve sebze dedi. Bakalım inşallah onları da toparlarız.
Romatoloğuma da uğradım kan sonuçlarını görüşmek için o da hastalığımdan kullandığım iğne var ona geçelim Bi süre dedi sedimantasyon yüksekti çünkü iltihabı azaltalım dedi. Bakalım neler olucak göreceğiz
Bende çıktığımda çift maskeliyim ama artık nefes alamıyorum maskeden en iyisi hiç çıkmıyorum ay oldu market filan görmedimBen full çif maskeyleyim ya nereye gidersem gideyim. Marketlere falan gidiyorum ne yalan söyleyim
Tospaa gibi duruyolardıAy hadi gözün Aydın minnaklar ne yapıyordu hareket yakaladınız mı hiç çok merak ediyorumbir yumurta zor yiyorum ben ya iki nerdeee... zorla burnumu kapatarak yolluyorum resmen enzimler benimde biraz yüksekti şimdi nasıl bilmiyorum ama hayırlısı bakalım. İnşallah romantizmanda hafifler kuzum
ayy ne güzel için rahatlamıştır canım benim de pazartesi kontrol fena stres bastıTospaa gibi duruyolardı2.11 cm lermiş. Pancar motoruymuş gibi kalpleri öyle diyor doktor Ama ilk duyduğumdan bu yana birinin sesi çok az açıkçası zaten kesede yatağına sinmiş gibi duruyo. Doktor biraz geride o dedi ondan böyle ses az dedi Allah kuvvet versin olumsuz bişe konuşmadı şimdilik. Ha bu de şu meşhur söz stres yapma sana zararı var dedi eşim de onun üstüne beni şikayet etti azcık içimden dedim tamam yapmam
Ama hareket yoktu canım burda hangi arkadaşımındı birinin bebişinde hareket görmüşlerdir dimi. Bizde görmedi bişe de demedi onla ilgili açıkçası.
Sen de inşallahhgürürsün sağlıkla
Hareket için çok küçük değiller mı bilmiyorum kiTospaa gibi duruyolardı2.11 cm lermiş. Pancar motoru gibiymiş kalp sesleri öyle diyor doktor Ama ilk duyduğumdan bu yana birinin sesi çok az açıkçası zaten kesede yatağına sinmiş gibi duruyo. Doktor biraz geride o dedi ondan böyle ses az dedi Allah kuvvet versin olumsuz bişe konuşmadı şimdilik. Ha bu de şu meşhur söz stres yapma sana zararı var dedi eşim de onun üstüne beni şikayet etti azcık içimden dedim tamam yapmam
Ama hareket yoktu canım burda hangi arkadaşımındı birinin bebişinde hareket görmüşlerdir dimi. Bizde görmedi bişe de demedi onla ilgili açıkçası.
Canım benimde birinin ses daha az idi. Şimdi nasıllar bilmiyorum inşallah iyidirlerTospaa gibi duruyolardı2.11 cm lermiş. Pancar motoru gibiymiş kalp sesleri öyle diyor doktor Ama ilk duyduğumdan bu yana birinin sesi çok az açıkçası zaten kesede yatağına sinmiş gibi duruyo. Doktor biraz geride o dedi ondan böyle ses az dedi Allah kuvvet versin olumsuz bişe konuşmadı şimdilik. Ha bu de şu meşhur söz stres yapma sana zararı var dedi eşim de onun üstüne beni şikayet etti azcık içimden dedim tamam yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?