Hareket için çok küçük değiller mı bilmiyorum ki banada doktorum aralarında birgün görünüyor ama belkide aynıdır duruş pozisyonundan kaynaklsnıyor olabilir dedi bir tanesi toparlanmıştı
Bence de küçük. Kilyam sordu diye dedim ama belki gören de vardır bilemem ki
Evet pozisyonları duruşları çok şey değiştiriyor galiba canım

Amaaan o laf kalıp gibi ya "stres yapma" ben bu lafa sinir oluyorum. Çok düz Bi laf. Hani öneride bulunmak başka üzülme bak böyle böyle yap şu şekilde davran. Ama böyle denilince ekstra sinir oluyorum
İnşallah sular gibi geçsin günler hemen gör sağlıkla sen de Bi ohh de canım benim

Aynen çünkü seni kötü hissettirerek söyleniyor insan daha sinir oluyor ah kuzum ya amin inşallah

Doktora göründük teyzeleri. Bebişimizin durumu gayet yerinde. Bu kez eşim de gördü. Cinsiyet tahmini yapamadı, hiçbir şey belli değil daha dedi. Taklalar atıyordu kereta. Şükürler olsun.

SAT'a göre 11+3 haftalıktı, doktor ölçüme göre 12+0 görünüyor, çok yakın değerler, sen bu değerlerde kabul et dedi. Yani 11+3 ile.

Canım benim hayırlı olsun darısı bizlere olsun

Tebrik ederim kuzum çok şükür evet bende artık rahatım ikincide daha deneyimli ve rahat olurum ilk üç gün dikkat eder sonraki günler normal yaşantıya devam ederim

Göbeğin çıktı mı canım

Göbeğin çıktı mı canım
Ay çoktan çıktı ya. Yumurta toplama ayından kalan yağlanmalar duruyordu yine karın çevremde ama bu seferki göbeğimin tam ortasında plastik bir futbol topu büyüklüğünde oluştu. Hele bu hafta iyice belirginleşti. Ve gebeliğin başından beri hiç kilo artışı yok. Yani artık bebek şişkinliği olduğundan eminim. 4 aya kadar falan gizlerim diyordum da ne mümkün, gören anlıyor artık. Üstelik örtülüyüm ve her zamanki gibi bol giyiyorum ama o da fayda etmiyor artık.

Benim annemin de karnı çok çıkardı, ona çektim sanırım.

Benimde çıktı da normal mi değil mi bilemedim ondan senin daha ileri hafta olarak ama yakın sorayım dedin ben de kilo artışı da var aynen beni tanıyanlar anlar hemen. Beşinci aya kadar saklayanlar var bende asla mümkün olmazmış

Merhaba,
Bende Nisan ayı transferimde 2. Tüp bebek denememde ikiz gebelik oluştu 10. Haftada kalpleri durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj ile alınan meteryaller genetik inceleme ve patolojiye gönderildi. Aranızda kürtajdan sonra alınan bebekler incelemeye gönderilen var mı? Gelen sonuç kalplerinin neden durduğunu gösterir mi? Şuan dondurulmuş embriyomuz yok kürtajdan sonra ne kadar sürede tekrar yumurta toplama işlemi yapılır? Daha doktora gitmeme var başına böyle bir durum gelmiş birisi var mı? Nasıl bir süreç beni bekliyor merak ediyorum.

Rabbim kolaylık versın ınsallahhh cok daha guzel sekılde karsına cıkarsın canım

Kuzum merhaba, beta 250 Progesteron 8 çıktı, bi hafta gecti adetim ama doktor Progesteron uz buldu. Sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi. Sizin durumunuz ne oldu?

Kuzum benimde beta 250 Progesteron 8 çıktı, sağlıksız gebelik gibi dedi doktor ama, sizin durumunuz ne oldu

Hello hanımlar
Güzel haberlerinizi takip ediyorum. Keyifli, sağlıklı bi süreç geçirelim ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben bu ara cinsiyet belirleme partisi videoları izliyorum instagramda. Hayal kurmak bedava, hem no stres yani. Şimdiden parti hazırlıklarına başlamak istiyorum. Tabi sınırlı sayıda (sadece yakın ailemizin katılacağı şekilde) küçük bi sürpriz parti.
Bu arada çok erken ama bebeklerin cinsiyetleri hakkında tahmini olan var mı? Bizim en son doktor randevumuzda kalp atışını dinlemiştik. Doktora kaç diye sormuştum, 160 civarı demişti. Biraz araştırınca 140 altı olursa erkek bebek, 140 üstü olursa kız bebekmiş. Sonra bunları düşünüp bebek alışveriş sitelerine bakmak kendimi
iyi hissettiriyo bu arada dün sabah hafif bi kahvaltıdan sonra turşu kavanozunu alıp baya yemişim. Bu da iyi geldi, hiç bi şey yiyemeyip turşuya abanmak
Sizde durumlar nasıl?

Canım şu an için devam ediyor gebeliğim betan güzel zaten progesteron düşük ama bu değerde devam eden başka arkadaşlar var umarım sağlıkla devam eder senin içinde
Pazar yada pzt kanaman olabilir yoksa da yine kan ver dedi. Progesteron kac gunde kac artar bilinen bi deger var mi? Simdi pazar kan versem kac olmasi beklenir, valla aklim çok karıştı canim. Gerçekten böyle değerle gebeligi devam eden var mi

Canım benim ilk hamileliğimdi, 9.haftada kalp atışı durdu ve geçen hafta kürtaj oldum.
Biz sadece patolojiye gönderdik.
Genetik testi kendimize yaptırmak istiyoruz.
Bugün hastane tüm testler için 14 bin istedi. Özel sağlık sigortamız 10 tahlilin 5’ini karşılıyormuş. Yarın tekrar gidip hastaneyle görüşücez.
Bu konuda fikri olan paylaşırsa ben de çok sevinirim.

Var tabii ki canım. RAAT vardı sanırım. Ayrıca betan katlanıyorsa progesterona bakarak kanaman olur filan demek yanlış ayrıca ilaçları var vermedi mi doktor anlamadım sen beta bir kere mi verdi bir gün arayla verdiğinde iki katına kadar artış varsa sorun olmaz Allah ın izni ile anlamadım ben neden öyle denildiğini

Ben anlamadım canım yaa, progesteron zaten tüp bebekte dışarıdan veriliyor. O ki az çıktı, takviye edilemiyor mu?
Farklı bir iğne eklemek veya doz arttırılması gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…