Yaa gidince çok rahatlıcaksınnnayy ne güzel için rahatlamıştır canım benim de pazartesi kontrol fena stres bastı
Bence de küçük. Kilyam sordu diye dedim ama belki gören de vardır bilemem kiHareket için çok küçük değiller mı bilmiyorum kibanada doktorum aralarında birgün görünüyor ama belkide aynıdır duruş pozisyonundan kaynaklsnıyor olabilir dedi bir tanesi toparlanmıştı
Amaaan o laf kalıp gibi ya "stres yapma" ben bu lafa sinir oluyorum. Çok düz Bi laf. Hani öneride bulunmak başka üzülme bak böyle böyle yap şu şekilde davran. Ama böyle denilince ekstra sinir oluyorumCanım benimde birinin ses daha az idi. Şimdi nasıllar bilmiyorum inşallah iyidirlerAynen biri demişti sanırım bende ondan merak ettim sekizde ben de hareket filan görmedim dediğin gibi biri resmen çapraz yüzüstü yatıyordu doktor görüntülemekte zorluk bile çekmişti inşallah iyidir yavrum İnşallah kuzum ya aşırı merak içindeyim. Bana da dedi doktor kızdı bile hatta da işte nerdeee illa oluyor
Aynen çünkü seni kötü hissettirerek söyleniyor insan daha sinir oluyorAmaaan o laf kalıp gibi ya "stres yapma" ben bu lafa sinir oluyorum. Çok düz Bi laf. Hani öneride bulunmak başka üzülme bak böyle böyle yap şu şekilde davran. Ama böyle denilince ekstra sinir oluyorum
İnşallah sular gibi geçsin günler hemen gör sağlıkla sen de Bi ohh de canım benim
Canım benim hayırlı olsunDoktora göründük teyzeleri. Bebişimizin durumu gayet yerinde. Bu kez eşim de gördü. Cinsiyet tahmini yapamadı, hiçbir şey belli değil daha dedi. Taklalar atıyordu kereta. Şükürler olsun.
SAT'a göre 11+3 haftalıktı, doktor ölçüme göre 12+0 görünüyor, çok yakın değerler, sen bu değerlerde kabul et dedi. Yani 11+3 ile.
Tebrik ederim kuzum çok şükürEvet çok şükür hamileyim. Allah'ım iisteyen herkese nasip etsin biran önce insaallah. Bazen bir şeyleri çok zorlama ikinci denemede olmazsa gene derim deyip kafamı rahat tuttum ilk 3 gün önemliydi dikkat acısından geri kalan zamanımı normal hayatıma devam ederek çalışarak geçirdim. Ilkinde acemilikte vardı bilmiyordum nasıl bir yöntem sürekli aklımdaydı:) ilaçların prospektüslerini okuyarak zamanı doldurdum neredeyse ne ise yarar yararı var mı? Gibi :)) sakın ol ki tutunmada kaygısız olsun annesine bağlansın
Göbeğin çıktı mı canımDoktora göründük teyzeleri. Bebişimizin durumu gayet yerinde. Bu kez eşim de gördü. Cinsiyet tahmini yapamadı, hiçbir şey belli değil daha dedi. Taklalar atıyordu kereta. Şükürler olsun.
SAT'a göre 11+3 haftalıktı, doktor ölçüme göre 12+0 görünüyor, çok yakın değerler, sen bu değerlerde kabul et dedi. Yani 11+3 ile.
Ay çoktan çıktı ya. Yumurta toplama ayından kalan yağlanmalar duruyordu yine karın çevremde ama bu seferki göbeğimin tam ortasında plastik bir futbol topu büyüklüğünde oluştu. Hele bu hafta iyice belirginleşti. Ve gebeliğin başından beri hiç kilo artışı yok. Yani artık bebek şişkinliği olduğundan eminim. 4 aya kadar falan gizlerim diyordum da ne mümkün, gören anlıyor artık. Üstelik örtülüyüm ve her zamanki gibi bol giyiyorum ama o da fayda etmiyor artık.Göbeğin çıktı mı canım
Benimde çıktı da normal mi değil mi bilemedim ondan senin daha ileri hafta olarak ama yakın sorayım dedin ben de kilo artışı da varAy çoktan çıktı ya. Yumurta toplama ayından kalan yağlanmalar duruyordu yine karın çevremde ama bu seferki göbeğimin tam ortasında plastik bir futbol topu büyüklüğünde oluştu. Hele bu hafta iyice belirginleşti. Ve gebeliğin başından beri hiç kilo artışı yok. Yani artık bebek şişkinliği olduğundan eminim. 4 aya kadar falan gizlerim diyordum da ne mümkün, gören anlıyor artık. Üstelik örtülüyüm ve her zamanki gibi bol giyiyorum ama o da fayda etmiyor artık.
Benim annemin de karnı çok çıkardı, ona çektim sanırım.
Rabbim kolaylık versın ınsallahhh cok daha guzel sekılde karsına cıkarsın canımMerhaba,
Bende Nisan ayı transferimde 2. Tüp bebek denememde ikiz gebelik oluştu 10. Haftada kalpleri durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj ile alınan meteryaller genetik inceleme ve patolojiye gönderildi. Aranızda kürtajdan sonra alınan bebekler incelemeye gönderilen var mı? Gelen sonuç kalplerinin neden durduğunu gösterir mi? Şuan dondurulmuş embriyomuz yok kürtajdan sonra ne kadar sürede tekrar yumurta toplama işlemi yapılır? Daha doktora gitmeme var başına böyle bir durum gelmiş birisi var mı? Nasıl bir süreç beni bekliyor merak ediyorum.
Kuzum merhaba, beta 250 Progesteron 8 çıktı, bi hafta gecti adetim ama doktor Progesteron uz buldu. Sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi. Sizin durumunuz ne oldu?şimdi baktım progesteron düşüklüğü lekeye sebep olabilir yazıyor 3gün prolütexi 2kez yaptım fitile devam ettim kanı verdiğim 3.gün 9 çıktı sonucu attım endişelenme diyip duruyorlar sadece bu kadar takviyeye düşük olması da garip bende 12.haftaya kadar kullanıcakmışım prolüton depot neden ısrarla vermediler bana anlamadım senin kaç çıkmıştı progesteronun gebelikte ilk ölçüldü mü
Canım ilaçlarla çok zor oynuyor bu tedavide normalde benimde yüksektir progesteronum özellikle dondurulmuş transferler de bu değer geç artıyor benim kanaatim o yönde. Taze transferlerde yüksek oluyor vücut doğal olarak üretiyor. Normalde artması lazım gebelikle birlikte ama çok yavaş artıyor benimde öyle oldu artık ilaçtan midem bulanıyor. Her ilaç takviyesini tahlil yaparak yaptı doktorum. Vardır bir bildikleri. Proluton biraz zor bulunuyormuş etkili ama yan etkileri de daha fazla maalesef çok etkin olduğunu düşünmedikleri için önermek istememişlerdir belki. Bir de stres progesteronu kortizona çeviriyormuş . Çok stres olursan da artmaz değerin sakin kalmaya çalış. Benim de düşük çıkınca çok araştırmıştım.
Kuzum benimde beta 250 Progesteron 8 çıktı, sağlıksız gebelik gibi dedi doktor ama, sizin durumunuz ne olduCanım ilaçlarla çok zor oynuyor bu tedavide normalde benimde yüksektir progesteronum özellikle dondurulmuş transferler de bu değer geç artıyor benim kanaatim o yönde. Taze transferlerde yüksek oluyor vücut doğal olarak üretiyor. Normalde artması lazım gebelikle birlikte ama çok yavaş artıyor benimde öyle oldu artık ilaçtan midem bulanıyor. Her ilaç takviyesini tahlil yaparak yaptı doktorum. Vardır bir bildikleri. Proluton biraz zor bulunuyormuş etkili ama yan etkileri de daha fazla maalesef çok etkin olduğunu düşünmedikleri için önermek istememişlerdir belki. Bir de stres progesteronu kortizona çeviriyormuş . Çok stres olursan da artmaz değerin sakin kalmaya çalış. Benim de düşük çıkınca çok araştırmıştım.
Canım şu an için devam ediyor gebeliğim betan güzel zaten progesteron düşük ama bu değerde devam eden başka arkadaşlar var umarım sağlıkla devam eder senin içindeKuzum benimde beta 250 Progesteron 8 çıktı, sağlıksız gebelik gibi dedi doktor ama, sizin durumunuz ne oldu
Pazar yada pzt kanaman olabilir yoksa da yine kan ver dedi. Progesteron kac gunde kac artar bilinen bi deger var mi? Simdi pazar kan versem kac olmasi beklenir, valla aklim çok karıştı canim. Gerçekten böyle değerle gebeligi devam eden var miCanım şu an için devam ediyor gebeliğim betan güzel zaten progesteron düşük ama bu değerde devam eden başka arkadaşlar var umarım sağlıkla devam eder senin içinde
Canım benim ilk hamileliğimdi, 9.haftada kalp atışı durdu ve geçen hafta kürtaj oldum.Merhaba,
Bende Nisan ayı transferimde 2. Tüp bebek denememde ikiz gebelik oluştu 10. Haftada kalpleri durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj ile alınan meteryaller genetik inceleme ve patolojiye gönderildi. Aranızda kürtajdan sonra alınan bebekler incelemeye gönderilen var mı? Gelen sonuç kalplerinin neden durduğunu gösterir mi? Şuan dondurulmuş embriyomuz yok kürtajdan sonra ne kadar sürede tekrar yumurta toplama işlemi yapılır? Daha doktora gitmeme var başına böyle bir durum gelmiş birisi var mı? Nasıl bir süreç beni bekliyor merak ediyorum.
Var tabii ki canım.Pazar yada pzt kanaman olabilir yoksa da yine kan ver dedi. Progesteron kac gunde kac artar bilinen bi deger var mi? Simdi pazar kan versem kac olmasi beklenir, valla aklim çok karıştı canim. Gerçekten böyle değerle gebeligi devam eden var mi
Ben anlamadım canım yaa, progesteron zaten tüp bebekte dışarıdan veriliyor. O ki az çıktı, takviye edilemiyor mu?Pazar yada pzt kanaman olabilir yoksa da yine kan ver dedi. Progesteron kac gunde kac artar bilinen bi deger var mi? Simdi pazar kan versem kac olmasi beklenir, valla aklim çok karıştı canim. Gerçekten böyle değerle gebeligi devam eden var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?