Kuzum benim iş ile ilgili durumlarım da vardı ertelemek durumunda kaldım ya da bahane olarak kullandım bilmiyorum. Sıfırdan başlamam gerekiyordu dondurulmuş vs yoktu. Doğal yoldan olur belki diye umut ettim bir süre de. Tedavi sonrası çok fazla kişi doğal yoldan gebe kalabiliyordu onu diledim bekledim ama zaman aleyhte işliyor en iyisi kısa süre içinde başlamakİşte bende sanki bir an önce başlamazsam hiç başlayamayacakmışım gibi geliyor. Sanki o gücü tekrar bulamayacakmışım gibi hissettiğimden bundan sonraki süreci öğrenerek kendime güç bulmaya çalışıyorum..
Siz hangi süreçtesiniz şuan peki.Kuzum benim iş ile ilgili durumlarım da vardı ertelemek durumunda kaldım ya da bahane olarak kullandım bilmiyorum. Sıfırdan başlamam gerekiyordu dondurulmuş vs yoktu. Doğal yoldan olur belki diye umut ettim bir süre de. Tedavi sonrası çok fazla kişi doğal yoldan gebe kalabiliyordu onu diledim bekledim ama zaman aleyhte işliyor en iyisi kısa süre içinde başlamak
Şimdi sonucum pozitif canım aynı şeyleri yaşamamak için dua ediyor bekliyorumSiz hangi süreçtesiniz şuan peki.
Yaaaa çok sevindiiimŞimdi sonucum pozitif canım aynı şeyleri yaşamamak için dua ediyor bekliyorum
Olsun, hiç fark etmez canım. Bi toparlan, kendine gel. İlk adetinden sonra görüş tüp bebek merkezinle. Ne zaman uygun görürlerse başlarsınız.Benim dondurulmuşumda yokKürtajdan sonra genetiğe yolladılar ya diyorum acaba bu sefer embriyolarIn da mı genetiğine Bakarlar acaba? Banada ara verirsem zor olacakmış gibi geliyor.. Allah emeklerimizin karşılığını versin.
Evet dondurulmuşa yapmıyorlar diye biliyorum bende. Hiç fiyatını araştırmadım ama doktorum öyle uygun görürse mecbur yaptırıcaz aynı acı zor.. Senin donmuşun varmış ne zaman yapacaklar acaba merak ettim. Hayırlısıyla en kısa sürede bizimde yüzümüz gülsünOlsun, hiç fark etmez canım. Bi toparlan, kendine gel. İlk adetinden sonra görüş tüp bebek merkezinle. Ne zaman uygun görürlerse başlarsınız.
Yani açıkçası biraz maliyetli embriyoya PGT yaptırmak ama ben sil baştan başlasam sanırım aynı hüsranı tekrar yaşamamak için yapılsın isterdim.
Dondurulmuş embriyoya PGT yapılmasını araştırdım da, çok uygun bulmuyorlar.
Tekrar tekrar dondurup çözme işlemi embriyoyu strese sokuyormuş çünkü.
İnşallah canım.Evet dondurulmuşa yapmıyorlar diye biliyorum bende. Hiç fiyatını araştırmadım ama doktorum öyle uygun görürse mecbur yaptırıcaz aynı acı zor.. Senin donmuşun varmış ne zaman yapacaklar acaba merak ettim. Hayırlısıyla en kısa sürede bizimde yüzümüz gülsün
Allah razı olsun kuzumYaaaa çok sevindiiimPozitif olup o günleri unutmayıp bize destek için cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederiim. Dualarım seninle sağlıkla kucağına al inşallah
benim gebelik devam ediyorKuzum merhaba, beta 250 Progesteron 8 çıktı, bi hafta gecti adetim ama doktor Progesteron uz buldu. Sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi. Sizin durumunuz ne oldu?
Ya sizin şişlik gecti mi göbek cıksa da hic fark edilmeyecek bendeGöbeğin çıktı mı canım
Genetik testlerinizi devlette de yaptırabilirsiniz ücretsiz olarak o kadar ödemeyinCanım benim ilk hamileliğimdi, 9.haftada kalp atışı durdu ve geçen hafta kürtaj oldum.
Biz sadece patolojiye gönderdik.
Genetik testi kendimize yaptırmak istiyoruz.
Bugün hastane tüm testler için 14 bin istedi.Özel sağlık sigortamız 10 tahlilin 5’ini karşılıyormuş. Yarın tekrar gidip hastaneyle görüşücez.
Bu konuda fikri olan paylaşırsa ben de çok sevinirim.
Normal kadın doğuma gidip genetik test yaptırmak istiyorum mu demem lazım?Ya sizin şişlik gecti mi göbek cıksa da hic fark edilmeyecek bende
Genetik testlerinizi devlette de yaptırabilirsiniz ücretsiz olarak o kadar ödemeyin
Progesteron ve beta artisiniz nasil oldu? 8 düşük bi rakam mi sizcebenim gebelik devam ediyor
sonrasında hiç bakılmadı ultrasonda bebeğe bakılıyor o iyiyse gerisine çokta bakmıyor benim doktorum ama sürekli lekelenmem ve kanama alanı olduğu için günde 3kez progestan fitil ve 1 kez prolütex iğne kullanıyorum zaten tüp bebek olduğu için baştan beri kullanıyorum şuanda da devam yani benim dr um 9.8 çıkınca çokta düşük değil demişti beta artışım düzenliydi 2kat olarak düzenli arttıProgesteron ve beta artisiniz nasil oldu? 8 düşük bi rakam mi sizce
Anladım canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimsonrasında hiç bakılmadı ultrasonda bebeğe bakılıyor o iyiyse gerisine çokta bakmıyor benim doktorum ama sürekli lekelenmem ve kanama alanı olduğu için günde 3kez progestan fitil ve 1 kez prolütex iğne kullanıyorum zaten tüp bebek olduğu için baştan beri kullanıyorum şuanda da devam yani benim dr um 9.8 çıkınca çokta düşük değil demişti beta artışım düzenliydi 2kat olarak düzenli arttı
inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımAnladım canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bende 1 düşükten sonra 4 sene bekledımBen iki sene bekledim canım. Yoksa üç ay kadar süre yeterli tekrar başlamak için ben kendim cesaret edemedim...
Sehir hastanesi ya da tam teskilatli bir egitim arastirma hastanesi olması lazim derdinizi anlatın genetik bölümüne yönlendirirlar biz esiminkini öyle yaptırmistik yardımcı olmuslardı o kadar ücret ödemeyin valla yazıktırNormal kadın doğuma gidip genetik test yaptırmak istiyorum mu demem lazım?
Yaparlar mı öyle her isteyene?
Yaaa kuzum bu sabah biraz korkuyorum göbeğim inmiş gibiYa sizin şişlik gecti mi göbek cıksa da hic fark edilmeyecek bende
Genetik testlerinizi devlette de yaptırabilirsiniz ücretsiz olarak o kadar ödemeyin
Aynen canım biraz ailenin baskısı oldu biraz işte bak pişman olursun sonra bir de benim zaten hiç beklemem gerekti çünkü rezervim azdı. Öyle bakalım inşallah Rabbim hayırlısı ile bu kez sağlıkla kavuşmayı nasip etsinBende 1 düşükten sonra 4 sene bekledım
Şimdide sıkıntı yasadıkca dıyroum bazen nasıl cesaret etmısım bıanda yaotırcam dedıgım an gıttım yoksa hep uzatmakara oynuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?