Kuzum benim iş ile ilgili durumlarım da vardı ertelemek durumunda kaldım ya da bahane olarak kullandım bilmiyorum. Sıfırdan başlamam gerekiyordu dondurulmuş vs yoktu. Doğal yoldan olur belki diye umut ettim bir süre de. Tedavi sonrası çok fazla kişi doğal yoldan gebe kalabiliyordu onu diledim bekledim ama zaman aleyhte işliyor en iyisi kısa süre içinde başlamak

Siz hangi süreçtesiniz şuan peki.

Olsun, hiç fark etmez canım. Bi toparlan, kendine gel. İlk adetinden sonra görüş tüp bebek merkezinle. Ne zaman uygun görürlerse başlarsınız.
Yani açıkçası biraz maliyetli embriyoya PGT yaptırmak ama ben sil baştan başlasam sanırım aynı hüsranı tekrar yaşamamak için yapılsın isterdim.
Dondurulmuş embriyoya PGT yapılmasını araştırdım da, çok uygun bulmuyorlar.
Tekrar tekrar dondurup çözme işlemi embriyoyu strese sokuyormuş çünkü.

Evet dondurulmuşa yapmıyorlar diye biliyorum bende. Hiç fiyatını araştırmadım ama doktorum öyle uygun görürse mecbur yaptırıcaz aynı acı zor.. Senin donmuşun varmış ne zaman yapacaklar acaba merak ettim. Hayırlısıyla en kısa sürede bizimde yüzümüz gülsün

İnşallah canım.
Hiç bilmiyorum, bi adet olayım öyle görüşeyim tüp bebek merkeziyle diye düşündüm.
Kürtajdan 35-40 gün sonra adet olursun demişti doktorum.
Şimdiden sormak istemiyorum, en azından 40 gün daha yaklaşmış olur aradığımda.

Yaaaa çok sevindiiim Pozitif olup o günleri unutmayıp bize destek için cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederiim. Dualarım seninle sağlıkla kucağına al inşallah
Allah razı olsun kuzum inşallah Rabbim en sağlıklı şekilde bütün bekleyenlere ve sana yeniden hamile kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hamile kalmayı nasip eden Rabbim sağlıkla kavuşmayı da nasip edecektir inşallah

Göbeğin çıktı mı canım
Ya sizin şişlik gecti mi göbek cıksa da hic fark edilmeyecek bende Genetik testlerinizi devlette de yaptırabilirsiniz ücretsiz olarak o kadar ödemeyin

Ya sizin şişlik gecti mi göbek cıksa da hic fark edilmeyecek bende
Genetik testlerinizi devlette de yaptırabilirsiniz ücretsiz olarak o kadar ödemeyin
Normal kadın doğuma gidip genetik test yaptırmak istiyorum mu demem lazım?
Yaparlar mı öyle her isteyene?

Progesteron ve beta artisiniz nasil oldu? 8 düşük bi rakam mi sizce
sonrasında hiç bakılmadı ultrasonda bebeğe bakılıyor o iyiyse gerisine çokta bakmıyor benim doktorum ama sürekli lekelenmem ve kanama alanı olduğu için günde 3kez progestan fitil ve 1 kez prolütex iğne kullanıyorum zaten tüp bebek olduğu için baştan beri kullanıyorum şuanda da devam yani benim dr um 9.8 çıkınca çokta düşük değil demişti beta artışım düzenliydi 2kat olarak düzenli arttı

Anladım canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Ben iki sene bekledim canım. Yoksa üç ay kadar süre yeterli tekrar başlamak için ben kendim cesaret edemedim...
Bende 1 düşükten sonra 4 sene bekledım
Şimdide sıkıntı yasadıkca dıyroum bazen nasıl cesaret etmısım bıanda yaotırcam dedıgım an gıttım yoksa hep uzatmakara oynuyordum

Normal kadın doğuma gidip genetik test yaptırmak istiyorum mu demem lazım?
Yaparlar mı öyle her isteyene?
Sehir hastanesi ya da tam teskilatli bir egitim arastirma hastanesi olması lazim derdinizi anlatın genetik bölümüne yönlendirirlar biz esiminkini öyle yaptırmistik yardımcı olmuslardı o kadar ücret ödemeyin valla yazıktır

Günaydın hanımlar
Dün kontrolüm vardı bebisleri gormeye gittik. Biri zamanında emin adımlarla ilerliyor :) yalnız diğeri 2 3 gün sonra gelişmeye başladığı için ilk başta kalp atışları arasında uçurum değer vardı ama yavrum 1 haftada diğerine yetişti kalp atışlarında şimdi 11. Haftadayız. Sonradan gelişen minigimde ense kalınlığı oluşmaya başladığını fetal dna testi yapacaz 12.hafta da dedi. Ve vücudunda gördüğü sıvı fazlası ya kalp hastası olarak yada down sendromlu doğabilme olasılığı erken ama bilelim bu belirtileri de görebiliriz. Hatta down sendromu varsa eşinizin onayıyla kürtaj yapabiliriz dedi. Ben o anda ne olursa olsun yavrumu bırakmıyorum ikiside benim canım 9 yıl bekledim Allah bana iyi yada kötü iki evlat nasip etti ikisinidende vazgeçemem tek duam Allah'ım bana evlatlarima bakacak kadar sağlıklı omur versin . Kimseye muhtaç etmesin. Şuanda ihtimal üzerindeyiz. Yaşadığımız sürece hepimizin sınavları dönem dönem ağır olsa da sabredip Allaha dua etmekten başka ne gelir elimizden. Önce evlatlarımız olmadı sabrettik isyan etmeden bekledik. Şimdide başka sınavın içindeyim. Rabbim sınavlarımızı kolaylıkla gecmeyi nasip etsin. Dualarınıza benide ekler misiniz insaniz bazen şaşıyoruz.(aman şaşırmayalım) Allah'ım güç kuvvet sabır versin hayırlısını istiyorum.

Ya sizin şişlik gecti mi göbek cıksa da hic fark edilmeyecek bende
Genetik testlerinizi devlette de yaptırabilirsiniz ücretsiz olarak o kadar ödemeyin
Yaaa kuzum bu sabah biraz korkuyorum göbeğim inmiş gibi Şişkinlik göbeği değildi eminim günlerdir sert bir şekilde duruyordu inmesi içinde ne bileyim bir şey olmadı yani. Şimdi kalktım çok az çok korktum. Hayırlısı bakalım.

Bende 1 düşükten sonra 4 sene bekledım
Şimdide sıkıntı yasadıkca dıyroum bazen nasıl cesaret etmısım bıanda yaotırcam dedıgım an gıttım yoksa hep uzatmakara oynuyordum
Aynen canım biraz ailenin baskısı oldu biraz işte bak pişman olursun sonra bir de benim zaten hiç beklemem gerekti çünkü rezervim azdı. Öyle bakalım inşallah Rabbim hayırlısı ile bu kez sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…