Hic moral bozma biz dogru düzgün belirti bile yasamadik Chocalete bilir kendi kendimizi yedik takılma onlara simdi bile günümüz günümüzü tutmuyor

Kuzum benim aynı buhranları yaşadık hiç birinin bir anlama gelmediğini gördük gönlünü ferah tut bak göreceksin güzel sonucu alacaksın

Benim göğüs ağrılarım 10 günden sonra oldu öncesinde hiç ağrımadi bile ona takılma herkes te farklı yaşanıyor belirtiler ins bebeğin seninle
Kızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
5. Gün tek embriyo, bugün transferden sonraki 7. Gün. Bu ovulasyon testi. Kan testim normalde perşembe gününe, Salı günü verip perş. Tekrarlatırım. Allahım hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Gözler dolu, kalpler pıt pıt

Eklentiler

• 919DC716-766F-4C7C-AC88-8B0457A93508.webp
    6 KB · Görüntüleme: 43
Süper benimde 7. Gün böyle çıkmıştı ama iki embriyoydu. masallahh hayırlısıyla kucağına alırsın insallh

Canım benim ay hadi yüksek yüksek kat kat katlansın

hayırlısı olsun canım bende dün dayanamayıp kan verdim 86 çıktı

Cok cok sevindim askimmmmmmmmm ayyy vallahi biliyordum biliyordum saglikla gelsin insallah kuzum

canım çok sevindim hayırlı olsun grupta çoğalarak gidiyoruz inşallah

kızlar bu arada dün ben dayanamayıp kan verdim 2tane 5.gün embriyosu transfer olmuştu 9.gün kan değerim 86 çıktı
HCG düzeyi
İkiye katlanma
süresi
< 1200
48-72 saat​
1200 -6000 arası
72-96 saat​
> 6000
>96 saat​

Beta hcg ölçümü icin degerler böyle kizlar ben cok moral bozmustum. Denk gelirse sizler bozmayin diye paylasiyorm...

sağol canım inşallah sağlıkla devam eder şimdide 2 ye katlıycakmı heyecanı başlafı

Hayırlı sonuclsr canım
Bende aksam gıdıcem dr uma kontrole insallahh guzel haberler le gelırız

Yaaa masallah bekledigine değdi cok sükür gercekten cok sevindim insallah katlanarak artar Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…