- 27 Aralık 2018
- 380
- 452
- 53
- 33
Biz Araştırma hastanesinden Tıbbi Genetik bölümüne randevu alip kromozom testi yani genetik test için kan vermistik cnm.Normal kadın doğuma gidip genetik test yaptırmak istiyorum mu demem lazım?
Yaparlar mı öyle her isteyene?
Hic moral bozma biz dogru düzgün belirti bile yasamadikChocalete bilir kendi kendimizi yedik takılma onlara simdi bile günümüz günümüzü tutmuyor
Gönlünü ferah tut hormonlar arada şaşırıyor bende de sürekli regli olacakmış gibi kasik ağrıları göğüs hassasiyeti vardı. Hatta 8. Gün kanama oldu doktorum test yap dedi pozitif cıktı yerleşme kanaması lekelenmesi çok yaşandı 11. Haftadayım hala lekelenme oluyor.
Kuzum benim aynı buhranları yaşadık hiç birinin bir anlama gelmediğini gördük gönlünü ferah tut bak göreceksin güzel sonucu alacaksın
Kızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptımBenim göğüs ağrılarım 10 günden sonra oldu öncesinde hiç ağrımadi bile ona takılma herkes te farklı yaşanıyor belirtiler ins bebeğin seninle
Süper benimde 7. Gün böyle çıkmıştı ama iki embriyoydu. masallahhKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
5. Gün tek embriyo, bugün transferden sonraki 7. Gün. Bu ovulasyon testi. Kan testim normalde perşembe gününe, Salı günü verip perş. Tekrarlatırım. Allahım hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGözler dolu, kalpler pıt pıt
Canım benimKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
5. Gün tek embriyo, bugün transferden sonraki 7. Gün. Bu ovulasyon testi. Kan testim normalde perşembe gününe, Salı günü verip perş. Tekrarlatırım. Allahım hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGözler dolu, kalpler pıt pıt
hayırlısı olsun canım bende dün dayanamayıp kan verdim 86 çıktıKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
Cok cok sevindim askimmmmmmmmm ayyy vallahi biliyordum biliyordumKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
canım çok sevindim hayırlı olsun grupta çoğalarak gidiyoruz inşallahKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
kızlar bu arada dün ben dayanamayıp kan verdim 2tane 5.gün embriyosu transfer olmuştu 9.gün kan değerim 86 çıktı
HCG düzeyi | İkiye katlanma süresi |
< 1200 | 48-72 saat |
1200 -6000 arası | 72-96 saat |
> 6000 | >96 saat |
sağol canım inşallah sağlıkla devam eder şimdide 2 ye katlıycakmı heyecanı başlafı
HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi < 1200 48-72 saat 1200 -6000 arası 72-96 saat > 6000 >96 saat
Beta hcg ölçümü icin degerler böyle kizlar ben cok moral bozmustum. Denk gelirse sizler bozmayin diye paylasiyorm...
Ayy ne güzel inşallah katlanaraj artarhayırlısı olsun canım bende dün dayanamayıp kan verdim 86 çıktı
Grubun uğuruna çok inanıyorumcanım çok sevindim hayırlı olsun grupta çoğalarak gidiyoruz inşallah
amin canım inşallah herşey güzel olsunAyy ne güzel inşallah katlanaraj artarinşallah kalp atışlarını duyarız, sağlıkla kucağımıza alırız Dünden beri çok huzursuzdum, iyi ki beklemeyip bugün yapmışım ben de
Ahh kuzucummm, bu gruba ilk mesaj yazdığum günü hatırlıyorum.. Çok şükür bugünümüzeCok cok sevindim askimmmmmmmmm ayyy vallahi biliyordum biliyordumsaglikla gelsin insallah kuzum
Çok teşekkürler canım. İnşaşlah hepimiz sağlıkla kavuşuruzSüper benimde 7. Gün böyle çıkmıştı ama iki embriyoydu. masallahhhayırlısıyla kucağına alırsın insallh
Canım canımmCanım benimay hadi yüksek yüksek kat kat katlansın
Hayırlı sonuclsr canım
Yaaa masallah bekledigine değdi cok sükür gercekten cok sevindim insallah katlanarak artar Allah ın izniyleKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?