canım benim bildiğim ense kalınlığı ve burun kemiği önemli bu noktada. Onun için bir şey demedi mi ? Bence çok erken konuşmuş doktorunuz. Ayrıca onlar bile teşhis için yeterli değil. Alma kararı ancak amniyosentez ile veriliyor. Hiç bir doktor ultrason ya da fetal DNA ya bakarak bu kararı veremez. Onlarda kesin diyip amniyosentezi iyi çıkan sağlıkla doğan bir sürü bebek var. Benim önerim çok iyi bir perinatolog bulup gitmen. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah sorunsuz bir şekilde kavuşacaksın inanıyorum

Öyle düsünme daha cok yeni ilk zamanlardayız hemen göbeginin olmasini bekleme biz opu zamaninin gobegini veremeden transfer hazirliklarina basladik orda da sistik benimde bazen inmis bazen daha sis oluyor hic takılma ona bence

Öyle düsünme daha cok yeni ilk zamanlardayız hemen göbeginin olmasini bekleme biz opu zamaninin gobegini veremeden transfer hazirliklarina basladik orda da sistik benimde bazen inmis bazen daha sis oluyor hic takılma ona bence
Öyle bir şişlik değildi ama inşallah dediğin gibidir kuzum hani lavaboya filan da çıkmadım sabah kalktım inmişti resmen. Hayırlısı bakalım beklemekten başka çare yok on gün kaldı muayeneye şimdi pasagirl yazdıklarını okudum benim de on gün sonra o işlemlerim olacak eğer şu an sorun yoksa Rabbim nasip ederse okuyunca gerildim bir an her şeyin hayırlısı olsun

Günaydın kızlarr.. Bugün transferin 7. Günü, düne kadar göğüs hassasiyetim vardı birazcık, bugün artık hiç yok gibi, moralim bozuldu biraz. Bende normalde hiç olmaz göğüs hassasiyeti adet zamanı fln, iyiye yoruyordum.. böyle ilk günler ağrıyıp sonra kesilen oldu mu sizlerden? 5. Gün embriyosu, 7. Günde yapsam mı acaba diyorum, yarıns kadar bekle diyorum bi taraftanda.. gelgitliyim

Hic moral bozma biz dogru düzgün belirti bile yasamadik Chocalete bilir kendi kendimizi yedik takılma onlara simdi bile günümüz günümüzü tutmuyor

Hic moral bozma biz dogru düzgün belirti bile yasamadik Chocalete bilir kendi kendimizi yedik takılma onlara simdi bile günümüz günümüzü tutmuyor
Doğru diyorsun, ben de transfer zamanı bak belirti aramıcaksın kendinde, hiç olmayan da oluyor diyordum kendime.. hiç olmasa belki takmazdımda, olup sonra şimdi kaybolunca aklıma takılıyor elimde diil

Bende eşime dedim neden erkenden böyle birsey söyledi zaten hassas dönemdeyiz. Biliyorsun doktorumuz her hafta ne oluyorsa söylüyor biz gönlümüzü ferah tutalım Rabbim bilir bize hayirli olanı sen üzülme diyor. Perinatalog nedir bilmiyorum araştırıcam canım Allah razı olsun güzel duan için insaallah güzel ilerler gebeligimiz. Ama kafaya takmayacağım evlatlarım etkilenmesin. Allah'ımin emanetleri onlara iyi bakalım

Gönlünü ferah tut hormonlar arada şaşırıyor bende de sürekli regli olacakmış gibi kasik ağrıları göğüs hassasiyeti vardı. Hatta 8. Gün kanama oldu doktorum test yap dedi pozitif cıktı yerleşme kanaması lekelenmesi çok yaşandı 11. Haftadayım hala lekelenme oluyor.

Canım riskli gebelik uzmanı demek normal doktorların aman aşırı kötü dediği ultrason görüntülerine bile çok farklı yorumları oluyor. Sen muhakkak öyle bir doktor araştır ve muayene ol. Dediğin gibi çok erken dönemde böyle bir söylem doğru değil zaten

Kuzum benim aynı buhranları yaşadık hiç birinin bir anlama gelmediğini gördük gönlünü ferah tut bak göreceksin güzel sonucu alacaksın

Cok sagol canım benim Antalya da araştırmaya başlayayım belki bilenler vardır.

Benim göğüs ağrılarım 10 günden sonra oldu öncesinde hiç ağrımadi bile ona takılma herkes te farklı yaşanıyor belirtiler ins bebeğin seninle

antalyada nerede tüp bebek yaptınız riskli gebelikler için tıp fakültesinde bir doktor var ismini öğrenip size yazıcam adını unuttum şuan
Konyaaltinda Ayla üçkuyu diye doktor var ona gittim ivf ile anlaşması varmış işlemler orda yapıldı canım valla çok iyi olur benimde tanıdık doktor var ama cerrah kendisi ismini bilirsem rica ederim.

Konyaaltinda Ayla üçkuyu diye doktor var ona gittim ivf ile anlaşması varmış işlemler orda yapıldı canım valla çok iyi olur benimde tanıdık doktor var ama cerrah kendisi ismini bilirsem rica ederim.
bende ıvfde kemal hocayla yaptım doktor tıpın hocası ama özel muaynesi var orada bakıyor diye biliyorum ismi prof ibrahim inanç mendilcioğlu muayne ücreti 600 tl flan olması lazım ama aklında soru işareti kalmaz en azından

birde mehmet şimşek var benim arkadaşım ibrahime gitmişti memnun kaldı sen yinede ikisinide araştır

Inanç beyin ismini duydum komşumun klomenle ikizleri olmuş biri 40 gr eksik diye alalim demiş gelişimi duracak diye ama doktorun çok güzel muayenesi olduğunu da söyledi onu araştırıcam genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…