canım benim bildiğim ense kalınlığı ve burun kemiği önemli bu noktada. Onun için bir şey demedi mi ? Bence çok erken konuşmuş doktorunuz. Ayrıca onlar bile teşhis için yeterli değil. Alma kararı ancak amniyosentez ile veriliyor. Hiç bir doktor ultrason ya da fetal DNA ya bakarak bu kararı veremez. Onlarda kesin diyip amniyosentezi iyi çıkan sağlıkla doğan bir sürü bebek var. Benim önerim çok iyi bir perinatolog bulup gitmen. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah sorunsuz bir şekilde kavuşacaksın inanıyorumGünaydın hanımlar
Dün kontrolüm vardı bebisleri gormeye gittik. Biri zamanında emin adımlarla ilerliyor :) yalnız diğeri 2 3 gün sonra gelişmeye başladığı için ilk başta kalp atışları arasında uçurum değer vardı ama yavrum 1 haftada diğerine yetişti kalp atışlarında şimdi 11. Haftadayız. Sonradan gelişen minigimde ense kalınlığı oluşmaya başladığını fetal dna testi yapacaz 12.hafta da dedi. Ve vücudunda gördüğü sıvı fazlası ya kalp hastası olarak yada down sendromlu doğabilme olasılığı erken ama bilelim bu belirtileri de görebiliriz. Hatta down sendromu varsa eşinizin onayıyla kürtaj yapabiliriz dedi. Ben o anda ne olursa olsun yavrumu bırakmıyorum ikiside benim canım 9 yıl bekledim Allah bana iyi yada kötü iki evlat nasip etti ikisinidende vazgeçemem tek duam Allah'ım bana evlatlarima bakacak kadar sağlıklı omur versin . Kimseye muhtaç etmesin. Şuanda ihtimal üzerindeyiz. Yaşadığımız sürece hepimizin sınavları dönem dönem ağır olsa da sabredip Allaha dua etmekten başka ne gelir elimizden. Önce evlatlarımız olmadı sabrettik isyan etmeden bekledik. Şimdide başka sınavın içindeyim. Rabbim sınavlarımızı kolaylıkla gecmeyi nasip etsin. Dualarınıza benide ekler misiniz insaniz bazen şaşıyoruz.(aman şaşırmayalım) Allah'ım güç kuvvet sabır versin hayırlısını istiyorum.
Öyle düsünme daha cok yeni ilk zamanlardayız hemen göbeginin olmasini bekleme biz opu zamaninin gobegini veremeden transfer hazirliklarina basladik orda da sistik benimde bazen inmis bazen daha sis oluyor hic takılma ona benceYaaa kuzum bu sabah biraz korkuyorum göbeğim inmiş gibiŞişkinlik göbeği değildi eminim günlerdir sert bir şekilde duruyordu inmesi içinde ne bileyim bir şey olmadı yani. Şimdi kalktım çok az çok korktum. Hayırlısı bakalım.
Öyle bir şişlik değildi ama inşallah dediğin gibidir kuzum hani lavaboya filan da çıkmadım sabah kalktım inmişti resmen. Hayırlısı bakalım beklemekten başka çare yok on gün kaldı muayeneye şimdi pasagirl yazdıklarını okudum benim de on gün sonra o işlemlerim olacak eğer şu an sorun yoksa Rabbim nasip ederse okuyunca gerildim bir an her şeyin hayırlısı olsunÖyle düsünme daha cok yeni ilk zamanlardayız hemen göbeginin olmasini bekleme biz opu zamaninin gobegini veremeden transfer hazirliklarina basladik orda da sistik benimde bazen inmis bazen daha sis oluyor hic takılma ona bence
Hic moral bozma biz dogru düzgün belirti bile yasamadikGünaydın kızlarr.. Bugün transferin 7. Günü, düne kadar göğüs hassasiyetim vardı birazcık, bugün artık hiç yok gibi, moralim bozuldu biraz. Bende normalde hiç olmaz göğüs hassasiyeti adet zamanı fln, iyiye yoruyordum.. böyle ilk günler ağrıyıp sonra kesilen oldu mu sizlerden? 5. Gün embriyosu, 7. Günde yapsam mı acaba diyorum, yarıns kadar bekle diyorum bi taraftanda.. gelgitliyim
Doğru diyorsun, ben de transfer zamanı bak belirti aramıcaksın kendinde, hiç olmayan da oluyor diyordum kendime.. hiç olmasa belki takmazdımda, olup sonra şimdi kaybolunca aklıma takılıyor elimde diilHic moral bozma biz dogru düzgün belirti bile yasamadikChocalete bilir kendi kendimizi yedik takılma onlara simdi bile günümüz günümüzü tutmuyor
canım benim bildiğim ense kalınlığı ve burun kemiği önemli bu noktada. Onun için bir şey demedi mi ? Bence çok erken konuşmuş doktorunuz. Ayrıca onlar bile teşhis için yeterli değil. Alma kararı ancak amniyosentez ile veriliyor. Hiç bir doktor ultrason ya da fetal DNA ya bakarak bu kararı veremez. Onlarda kesin diyip amniyosentezi iyi çıkan sağlıkla doğan bir sürü bebek var. Benim önerim çok iyi bir perinatolog bulup gitmen. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah sorunsuz bir şekilde kavuşacaksın inanıyorum
Günaydın kızlarr.. Bugün transferin 7. Günü, düne kadar göğüs hassasiyetim vardı birazcık, bugün artık hiç yok gibi, moralim bozuldu biraz. Bende normalde hiç olmaz göğüs hassasiyeti adet zamanı fln, iyiye yoruyordum.. böyle ilk günler ağrıyıp sonra kesilen oldu mu sizlerden? 5. Gün embriyosu, 7. Günde yapsam mı acaba diyorum, yarıns kadar bekle diyorum bi taraftanda.. gelgitliyim
Canım riskli gebelik uzmanı demek normal doktorların aman aşırı kötü dediği ultrason görüntülerine bile çok farklı yorumları oluyor. Sen muhakkak öyle bir doktor araştır ve muayene ol. Dediğin gibi çok erken dönemde böyle bir söylem doğru değil zatenBende eşime dedim neden erkenden böyle birsey söyledi zaten hassas dönemdeyiz. Biliyorsun doktorumuz her hafta ne oluyorsa söylüyor biz gönlümüzü ferah tutalım Rabbim bilir bize hayirli olanı sen üzülme diyor. Perinatalog nedir bilmiyorum araştırıcam canım Allah razı olsun güzel duan içininsaallah güzel ilerler gebeligimiz. Ama kafaya takmayacağım evlatlarım etkilenmesin. Allah'ımin emanetleri onlara iyi bakalım
Kuzum benim aynı buhranları yaşadık hiç birinin bir anlama gelmediğini gördük gönlünü ferah tut bak göreceksin güzel sonucu alacaksınGünaydın kızlarr.. Bugün transferin 7. Günü, düne kadar göğüs hassasiyetim vardı birazcık, bugün artık hiç yok gibi, moralim bozuldu biraz. Bende normalde hiç olmaz göğüs hassasiyeti adet zamanı fln, iyiye yoruyordum.. böyle ilk günler ağrıyıp sonra kesilen oldu mu sizlerden? 5. Gün embriyosu, 7. Günde yapsam mı acaba diyorum, yarıns kadar bekle diyorum bi taraftanda.. gelgitliyim
Cok sagol canım benimCanım riskli gebelik uzmanı demek normal doktorların aman aşırı kötü dediği ultrason görüntülerine bile çok farklı yorumları oluyor. Sen muhakkak öyle bir doktor araştır ve muayene ol. Dediğin gibi çok erken dönemde böyle bir söylem doğru değil zaten
Benim göğüs ağrılarım 10 günden sonra oldu öncesinde hiç ağrımadi bile ona takılma herkes te farklı yaşanıyor belirtiler ins bebeğin seninleGünaydın kızlarr.. Bugün transferin 7. Günü, düne kadar göğüs hassasiyetim vardı birazcık, bugün artık hiç yok gibi, moralim bozuldu biraz. Bende normalde hiç olmaz göğüs hassasiyeti adet zamanı fln, iyiye yoruyordum.. böyle ilk günler ağrıyıp sonra kesilen oldu mu sizlerden? 5. Gün embriyosu, 7. Günde yapsam mı acaba diyorum, yarıns kadar bekle diyorum bi taraftanda.. gelgitliyim
antalyada nerede tüp bebek yaptınız riskli gebelikler için tıp fakültesinde bir doktor var ismini öğrenip size yazıcam adını unuttum şuanCok sagol canım benimAntalya da araştırmaya başlayayım belki bilenler vardır.
Konyaaltinda Ayla üçkuyu diye doktor var ona gittim ivf ile anlaşması varmış işlemler orda yapıldı canım valla çok iyi olur benimde tanıdık doktor var ama cerrah kendisi ismini bilirsem rica ederim.antalyada nerede tüp bebek yaptınız riskli gebelikler için tıp fakültesinde bir doktor var ismini öğrenip size yazıcam adını unuttum şuan
bende ıvfde kemal hocayla yaptım doktor tıpın hocası ama özel muaynesi var orada bakıyor diye biliyorum ismi prof ibrahim inanç mendilcioğlu muayne ücreti 600 tl flan olması lazım ama aklında soru işareti kalmaz en azındanKonyaaltinda Ayla üçkuyu diye doktor var ona gittim ivf ile anlaşması varmış işlemler orda yapıldı canım valla çok iyi olur benimde tanıdık doktor var ama cerrah kendisi ismini bilirsem rica ederim.
birde mehmet şimşek var benim arkadaşım ibrahime gitmişti memnun kaldı sen yinede ikisinide araştırKonyaaltinda Ayla üçkuyu diye doktor var ona gittim ivf ile anlaşması varmış işlemler orda yapıldı canım valla çok iyi olur benimde tanıdık doktor var ama cerrah kendisi ismini bilirsem rica ederim.
Aaa cok guzel 48 saatte bır en az % 60 ve uzerı kaylanması lazım canım tekrarla ınslalah guzel ılerlersnkızlar bu arada dün ben dayanamayıp kan verdim 2tane 5.gün embriyosu transfer olmuştu 9.gün kan değerim 86 çıktı
inşallah sağol canım yarın tekrar lan vericemAaa cok guzel 48 saatte bır en az % 60 ve uzerı kaylanması lazım canım tekrarla ınslalah guzel ılerlersn
bende ıvfde kemal hocayla yaptım doktor tıpın hocası ama özel muaynesi var orada bakıyor diye biliyorum ismi prof ibrahim inanç mendilcioğlu muayne ücreti 600 tl flan olması lazım ama aklında soru işareti kalmaz en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?