Çok teşekkürler canım benimYaaa masallah bekledigine değdi cok sükür gercekten cok sevindim insallah katlanarak artar Allah ın izniyle
Masaallah tebrikler benimde 8 gün kan testtim 75.8 çıkmıştıkızlar bu arada dün ben dayanamayıp kan verdim 2tane 5.gün embriyosu transfer olmuştu 9.gün kan değerim 86 çıktı
Cnmm nasıl sevindim anlatamam ohh masalallh kan degeride gördün mü tmm şükür Rabbimize sağlıkla artacak değerlerKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
5. Gün tek embriyo, bugün transferden sonraki 7. Gün. Bu ovulasyon testi. Kan testim normalde perşembe gününe, Salı günü verip perş. Tekrarlatırım. Allahım hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGözler dolu, kalpler pıt pıt
teşekkür ederimMasaallah tebrikler benimde 8 gün kan testtim 75.8 çıkmıştıkatlanacak değer ins
Cnmm nasıl sevindim anlatamam ohh masalallh kan degeride gördün mü tmm şükür Rabbimize sağlıkla artacak değerler
Kuzummm ayyy cok sevindim hadi hayirlisi ugurlu olsun insallahKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
5. Gün tek embriyo, bugün transferden sonraki 7. Gün. Bu ovulasyon testi. Kan testim normalde perşembe gününe, Salı günü verip perş. Tekrarlatırım. Allahım hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGözler dolu, kalpler pıt pıt
Benim de progesteron değerim 8 çıkmıştı. Doktor önemli değil demişti. Sen yine de içini rahat tut.Kuzum maşallah
Alttan muayene de kesenin olusacagi alani gosterdi, ödemi var suan haftaya görürüz dedi ama sonra kan sonucuna bakinca ve Progesteron u 8 gorunce sağlıksız gebelik dedi. Anlam veremedim ki, aglama kismindayim suan tamda.
Çok güzel maşallahKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
Çok teşekkür ederim canım, hemen aldım randevu.Biz Araştırma hastanesinden Tıbbi Genetik bölümüne randevu alip kromozom testi yani genetik test için kan vermistik cnm.
Biz İki tüp bebek denedik ilki kimyasal diğeri negatif olmuştu bu yüzden doktor yapalım demişti ve bizi dediğim yere yönlendirmişti. Bir de 3. Denemede şimdiki doktorumuz da denemeden önce istemisti genetik testi bizde 2 sene önce yapmıştık Allah'tan.Çok teşekkür ederim canım, hemen aldım randevu.
Peki doktora tüp bebekten bahsetmek gerekiyor mu?
Yoksa kürtaj sonrası olduğu için yapar mı acaba?
Teşekkür ederimMasaallah tebrikler benimde 8 gün kan testtim 75.8 çıkmıştıkatlanacak değer ins
Cnmm nasıl sevindim anlatamam ohh masalallh kan degeride gördün mü tmm şükür Rabbimize sağlıkla artacak değerler
Kuzucumm darısı sizlere olsun inşallah az kaldıKuzummm ayyy cok sevindim hadi hayirlisi ugurlu olsun insallah
Amin canım teşekkür ederimÇok güzel maşallahgözün aydın olsun Allahım saha da güzel haberler duymayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım.Biz İki tüp bebek denedik ilki kimyasal diğeri negatif olmuştu bu yüzden doktor yapalım demişti ve bizi dediğim yere yönlendirmişti. Bir de 3. Denemede şimdiki doktorumuz da denemeden önce istemisti genetik testi bizde 2 sene önce yapmıştık Allah'tan.
Zaten sadece kan alıyorlar yapar bence başka bişey yapmamışlardi. Eşinle beraber randevu alıp gidin.
Rica ederim canim. Çok tutmuş gerçekten. elinde olan kağıtla gidersen belki onları da yaparlar bizden sadece kromozom testi istemişti canım. Ama diğerleri için bişey diyemiyorumÇok teşekkür ederim canım.
İkimiz de aldık randevuyu.
Bugün özel hastanede karalı olmayan testleri sigortadan yaptılar.
Sadece onlar bile 2000’e yakın neredeyse kürtaj ücreti kadardı.
Devlet hastanesinde Tıbbi Genetik bölümü hangi testleri yapacak acaba?
Çok merak ediyorum.
Çünkü diğerleriyle birlikte toplam 14 bin tutuyordu tüm testler.
Aman gerilme canım sakın net birşey yok sonuçta haftaya pazartesi tekrar gidecem ben her hafta gidiyorum doktor her hafta görecem seni dediği için kilo problemi olduğu için temkinliyiz. Lütfen sen düşünme böyle şeyler ben senin etkileneceğini düşünmedim acikcasiÖyle bir şişlik değildi ama inşallah dediğin gibidir kuzum hani lavaboya filan da çıkmadım sabah kalktım inmişti resmen. Hayırlısı bakalım beklemekten başka çare yok on gün kaldı muayeneye şimdi pasagirl yazdıklarını okudum benim de on gün sonra o işlemlerim olacak eğer şu an sorun yoksa Rabbim nasip ederse okuyunca gerildim bir an her şeyin hayırlısı olsun
Canın istiyorsa yap ihtiyacın var demek ki 1 2 dilim yersin en azındanKızlar selam. Canım sağlıksız şeyler isteyip duruyor. Kalktım kek yapayım dedim şeker atmamak için keçiboynuzu tozu muz ve birkaç tane hurma attım yağı biraz az unu az koydum. Ama dayanamayıp kakao da koydum. Kakao daki kafein miktarı çikolata kola gibi şeylere göre az kahveye göre zaten az da siz tüketiyor musunuz? Keçiboynuzu tüketilir mi onu da bilmiyorum ama tüketilir heralde aksini duymadım
Yok kuzum onun için demedim ben zaten. Genel olan şeyler bunlar.Aman gerilme canım sakın net birşey yok sonuçta haftaya pazartesi tekrar gidecem ben her hafta gidiyorum doktor her hafta görecem seni dediği için kilo problemi olduğu için temkinliyiz. Lütfen sen düşünme böyle şeyler ben senin etkileneceğini düşünmedim acikcasi
Valla yaptım kuzumCanın istiyorsa yap ihtiyacın var demek ki 1 2 dilim yersin en azından
Ben bugun kocaman dilim bi tiramisu yedim. Dayanamadim artikKızlar selam. Canım sağlıksız şeyler isteyip duruyor. Kalktım kek yapayım dedim şeker atmamak için keçiboynuzu tozu muz ve birkaç tane hurma attım yağı biraz az unu az koydum. Ama dayanamayıp kakao da koydum. Kakao daki kafein miktarı çikolata kola gibi şeylere göre az kahveye göre zaten az da siz tüketiyor musunuz? Keçiboynuzu tüketilir mi onu da bilmiyorum ama tüketilir heralde aksini duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?