kızlar bu arada dün ben dayanamayıp kan verdim 2tane 5.gün embriyosu transfer olmuştu 9.gün kan değerim 86 çıktı
Masaallah tebrikler benimde 8 gün kan testtim 75.8 çıkmıştı katlanacak değer ins
Cnmm nasıl sevindim anlatamam ohh masalallh kan degeride gördün mü tmm şükür Rabbimize sağlıkla artacak değerler

Masaallah tebrikler benimde 8 gün kan testtim 75.8 çıkmıştı katlanacak değer ins

Cnmm nasıl sevindim anlatamam ohh masalallh kan degeride gördün mü tmm şükür Rabbimize sağlıkla artacak değerler
teşekkür ederim daha sonra kaç çıkmıştı sizin 2 embriyo konuldu bana ama sanırım tek olucak sağlıklı olsunda bir tane iki tane hiç farketmez

Kuzummm ayyy cok sevindim hadi hayirlisi ugurlu olsun insallah

Benim de progesteron değerim 8 çıkmıştı. Doktor önemli değil demişti. Sen yine de içini rahat tut.

Çok güzel maşallah gözün aydın olsun Allahım saha da güzel haberler duymayı nasip etsin

Biz Araştırma hastanesinden Tıbbi Genetik bölümüne randevu alip kromozom testi yani genetik test için kan vermistik cnm.
Çok teşekkür ederim canım, hemen aldım randevu.
Peki doktora tüp bebekten bahsetmek gerekiyor mu?
Yoksa kürtaj sonrası olduğu için yapar mı acaba?

Çok teşekkür ederim canım, hemen aldım randevu.
Peki doktora tüp bebekten bahsetmek gerekiyor mu?
Yoksa kürtaj sonrası olduğu için yapar mı acaba?
Biz İki tüp bebek denedik ilki kimyasal diğeri negatif olmuştu bu yüzden doktor yapalım demişti ve bizi dediğim yere yönlendirmişti. Bir de 3. Denemede şimdiki doktorumuz da denemeden önce istemisti genetik testi bizde 2 sene önce yapmıştık Allah'tan.
Zaten sadece kan alıyorlar yapar bence başka bişey yapmamışlardi. Eşinle beraber randevu alıp gidin.

Çok teşekkür ederim canım.
İkimiz de aldık randevuyu.
Bugün özel hastanede karalı olmayan testleri sigortadan yaptılar.
Sadece onlar bile 2000’e yakın neredeyse kürtaj ücreti kadardı.
Devlet hastanesinde Tıbbi Genetik bölümü hangi testleri yapacak acaba?
Çok merak ediyorum.
Çünkü diğerleriyle birlikte toplam 14 bin tutuyordu tüm testler.

Eklentiler

• 3F01C723-042A-4E21-9FE5-9FCF8FF20A9B.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 25
Rica ederim canim. Çok tutmuş gerçekten. elinde olan kağıtla gidersen belki onları da yaparlar bizden sadece kromozom testi istemişti canım. Ama diğerleri için bişey diyemiyorum

Kızlar selam. Canım sağlıksız şeyler isteyip duruyor. Kalktım kek yapayım dedim şeker atmamak için keçiboynuzu tozu muz ve birkaç tane hurma attım yağı biraz az unu az koydum. Ama dayanamayıp kakao da koydum. Kakao daki kafein miktarı çikolata kola gibi şeylere göre az kahveye göre zaten az da siz tüketiyor musunuz? Keçiboynuzu tüketilir mi onu da bilmiyorum ama tüketilir heralde aksini duymadım

Aman gerilme canım sakın net birşey yok sonuçta haftaya pazartesi tekrar gidecem ben her hafta gidiyorum doktor her hafta görecem seni dediği için kilo problemi olduğu için temkinliyiz. Lütfen sen düşünme böyle şeyler ben senin etkileneceğini düşünmedim acikcasi

Canın istiyorsa yap ihtiyacın var demek ki 1 2 dilim yersin en azından

Yok kuzum onun için demedim ben zaten. Genel olan şeyler bunlar.

Ben bugun kocaman dilim bi tiramisu yedim. Dayanamadim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…