Ben herşeyden tiksindiğim için yiyebildiğim zararrlı şeyleri yiyorum malesef hiçte vicdan yapmıyorum cnku hiç yememek daha kötü oluyor. Hazır puding hazır meyveli yoğurt sütlü bebe bisküvisi geçen gün çıtır tavuk sipariş verdim aylar sonra ilk yediğim yemekti çokta güzel yedim

canım sağlıksız şeyler benim de öyle hamur işi istiyor canım sürekli kahve ben haftada iki kere içiyorum o kadar kakodan çok olmaz ama hurma tüketimine dikkat et yeni doğum yapan kuzenim uyardı benimde canım tatlı istediğinde bir tane yiyordum rahim kaslarını uyarıcı etkisi oluyormuş

Ben bugun kocaman dilim bi tiramisu yedim. Dayanamadim artik
Afiyet olsun kuzum. Ay hassas noktam tiramisu uzun sürendir sürekli taviz veriyorum canım dondurma yiyorum her gün nerdeyse. Tuzlu yemeye başladım filan çok sıkınca patlıyor

Son düzenleme:
Aynen kuzum duydum ben Ramazan da transfer sonrası da bir iki tane yiyordum özellikle taze hurma yapıyormuş onu ve azıcık tüketince sorun olmaz diye düşündüm yani o zaman da yedim şimdi uzun süreden sonra ilk defa kattım bir şeyin içine inşallah olmaz. Valla açıkçası alıştık kek tadı olmayınca severek yiyemedim tatmin etmedi hiç

Bende hamburger yedim hemde baya kızartması sosu ile normalde bile yemezdim O arada oluyorda. Abur cubur sayılan dondurma çok yiyorum mesela. Sen başka şey yemediğin için benim ki tamamen nefisten hayırlısı bakalım ya zaman ne gösterecek

Kilya cığım, zaten esnetiyorsun arada.
Bence normal şekerle unla yapılmış 1 dilim kekten de bişi olmaz yaa.
Önemli olan çok abartmamak.
Yoksa dondurmada da rafine şeker var yani.
Çok canın çektiyse yap bi tane daha ve afiyetle ye.

Aynen ya öyle dondurma yediğim için de pişman oluyorum zaten ama ferahlatıyor vazgeçemiyorum bir daha yapmam bu şekilde zaten iki tane yiyeceğime bir tane yerim zevkle yerim insanın yiyesi gelmiyor böyle

Bişey olmaz Allahın izniyle kuzum. Dr bana dediki senin depondan alıyor bebek zaten senin depon sağlam olmazsa hamile kalamamış olurdun. Su bile içemesen o bulur bi yerlerden dedi. Ve ben 1 lt zor bitiriyorum 1 aydır amniyo sıvısı çok iyi dedi. Yani bebek kendini koruyor bence ya da ben öyle inandım mecburen

Aynen ya öyle dondurma yediğim için de pişman oluyorum zaten ama ferahlatıyor vazgeçemiyorum bir daha yapmam bu şekilde zaten iki tane yiyeceğime bir tane yerim zevkle yerim insanın yiyesi gelmiyor böyle
Ve ben bi kendime geleyim var yaa of not aldım telefona yiyeceğim tüm fastfoodları canım şiddetle çekiyor ama yiyemiyorum tiksintiden çok tuhaf

Eveett geldim

1 aydır görmediğim için bu hafta inşallah yaşıyordur anksiyetesi yaşadım sürekli o yüzden bugün ilk kez ağladım her şeyin yolunda olduğunu görünce

Günü sat a uygun, boyu 9 cm olmuş
Bayağı takla falan atıyor el sallıyor 11+4 tü 1 hafta sonra 2li test için tekrar gidicem büyük ihtimalle cinsiyeti de söyleriz dedi bakalım

Hep güzel haberler alırız inşallah

Kuzum aynen bebek ile ilgili besin almasından yana ilk üç ay özellikle hiç anne beslememese bile sorun olmazmış ve amniyonu sen su içmesende senin vücudundan çekiyormuş yani ben ihtiyacımı görürüm sen kendine bak diyorlarmış Ben kilo alıyorum ondan tedirgin oluyorum ama yine de yememe çok engel olmuyor

Ve ben bi kendime geleyim var yaa of not aldım telefona yiyeceğim tüm fastfoodları canım şiddetle çekiyor ama yiyemiyorum tiksintiden çok tuhaf
Üç ay dolsun inşallah kuzum o zaman acısını çıkarırsın ama midem küçüldüğü için zaten az az yersin hiç sorun olmaz

Yaaa yerim onu aman keyfi yerinde olsun da bebişlerin endişelerde gelip geçiyor. İnşallah kuzum inşallah sağlıkla ilerler herkesin süreci. Sen daha önce deneyimleyeceksin ikili testi bize de anlatırsın

Yaaaa, maşallah ne güzel.
Video kaydı alsaydınız, izler izler dururdun 1 hafta boyunca.
Hadi bakalım, haftaya da böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

sağlıkla ilerlesin inşallah

Valla canın cekiyorsa ye arkadasm bende yaptim bugun mozaik bir dilim yedim sonra kapi caldi bi actim arkadaslarm elinde pastayla gelmis bide oturdum ondan yedim Allah ın izniyle bisey olmaz insallah yarina dengelerim diye dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…