Ben herşeyden tiksindiğim için yiyebildiğim zararrlı şeyleri yiyorum malesefKızlar selam. Canım sağlıksız şeyler isteyip duruyor. Kalktım kek yapayım dedim şeker atmamak için keçiboynuzu tozu muz ve birkaç tane hurma attım yağı biraz az unu az koydum. Ama dayanamayıp kakao da koydum. Kakao daki kafein miktarı çikolata kola gibi şeylere göre az kahveye göre zaten az da siz tüketiyor musunuz? Keçiboynuzu tüketilir mi onu da bilmiyorum ama tüketilir heralde aksini duymadım
canım sağlıksız şeyler benim de öyle hamur işi istiyor canım sürekli kahve ben haftada iki kere içiyorum o kadar kakodan çok olmaz ama hurma tüketimine dikkat et yeni doğum yapan kuzenim uyardı benimde canım tatlı istediğinde bir tane yiyordum rahim kaslarını uyarıcı etkisi oluyormuşKızlar selam. Canım sağlıksız şeyler isteyip duruyor. Kalktım kek yapayım dedim şeker atmamak için keçiboynuzu tozu muz ve birkaç tane hurma attım yağı biraz az unu az koydum. Ama dayanamayıp kakao da koydum. Kakao daki kafein miktarı çikolata kola gibi şeylere göre az kahveye göre zaten az da siz tüketiyor musunuz? Keçiboynuzu tüketilir mi onu da bilmiyorum ama tüketilir heralde aksini duymadım
Afiyet olsun kuzum. Ay hassas noktam tiramisuBen bugun kocaman dilim bi tiramisu yedim. Dayanamadim artik
Aynen kuzum duydum ben Ramazan da transfer sonrası da bir iki tane yiyordum özellikle taze hurma yapıyormuş onu ve azıcık tüketince sorun olmaz diye düşündüm yani o zaman da yedim şimdi uzun süreden sonra ilk defa kattım bir şeyin içine inşallah olmaz. Valla açıkçası alıştık kek tadı olmayınca severek yiyemedim tatmin etmedi hiçcanım sağlıksız şeyler benim de öyle hamur işi istiyor canım sürekli kahve ben haftada iki kere içiyorum o kadar kakodan çok olmaz ama hurma tüketimine dikkat et yeni doğum yapan kuzenim uyardı benimde canım tatlı istediğinde bir tane yiyordum rahim kaslarını uyarıcı etkisi oluyormuş
Bende hamburger yedim hemde baya kızartması sosu ile normalde bile yemezdimBen herşeyden tiksindiğim için yiyebildiğim zararrlı şeyleri yiyorum malesefhiçte vicdan yapmıyorum cnku hiç yememek daha kötü oluyor. Hazır puding hazır meyveli yoğurt sütlü bebe bisküvisi geçen gün çıtır tavuk sipariş verdim aylar sonra ilk yediğim yemekti çokta güzel yedim
Aynen ya öyle dondurma yediğim için de pişman oluyorum zaten ama ferahlatıyor vazgeçemiyorumKilya cığım, zaten esnetiyorsun arada.
Bence normal şekerle unla yapılmış 1 dilim kekten de bişi olmaz yaa.
Önemli olan çok abartmamak.
Yoksa dondurmada da rafine şeker var yani.
Çok canın çektiyse yap bi tane daha ve afiyetle ye.
Bişey olmaz Allahın izniyle kuzum. Dr bana dediki senin depondan alıyor bebek zaten senin depon sağlam olmazsa hamile kalamamış olurdun. Su bile içemesen o bulur bi yerlerden dedi. Ve ben 1 lt zor bitiriyorum 1 aydır amniyo sıvısı çok iyi dedi. Yani bebek kendini koruyor bence ya da ben öyle inandım mecburenBende hamburger yedim hemde baya kızartması sosu ile normalde bile yemezdimO arada oluyorda. Abur cubur sayılan dondurma çok yiyorum mesela. Sen başka şey yemediğin için benim ki tamamen nefisten hayırlısı bakalım ya zaman ne gösterecek
Ve ben bi kendime geleyim var yaa of not aldım telefona yiyeceğim tüm fastfoodlarıAynen ya öyle dondurma yediğim için de pişman oluyorum zaten ama ferahlatıyor vazgeçemiyorumbir daha yapmam bu şekilde zaten iki tane yiyeceğime bir tane yerim zevkle yerim insanın yiyesi gelmiyor böyle
Kuzum aynen bebek ile ilgili besin almasından yana ilk üç ay özellikle hiç anne beslememese bile sorun olmazmış ve amniyonu sen su içmesende senin vücudundan çekiyormuşBişey olmaz Allahın izniyle kuzum. Dr bana dediki senin depondan alıyor bebek zaten senin depon sağlam olmazsa hamile kalamamış olurdun. Su bile içemesen o bulur bi yerlerden dedi. Ve ben 1 lt zor bitiriyorum 1 aydır amniyo sıvısı çok iyi dedi. Yani bebek kendini koruyor bence ya da ben öyle inandım mecburen
Üç ay dolsun inşallah kuzum o zaman acısını çıkarırsın ama midem küçüldüğü için zaten az az yersin hiç sorun olmazVe ben bi kendime geleyim var yaa of not aldım telefona yiyeceğim tüm fastfoodlarıcanım şiddetle çekiyor ama yiyemiyorum tiksintiden çok tuhaf
Yaaa yerim onuEveett geldim
1 aydır görmediğim için bu hafta inşallah yaşıyordur anksiyetesi yaşadım süreklio yüzden bugün ilk kez ağladım her şeyin yolunda olduğunu görünce
Günü sat a uygun, boyu 9 cm olmuş
Bayağı takla falan atıyor el sallıyor11+4 tü 1 hafta sonra 2li test için tekrar gidicem büyük ihtimalle cinsiyeti de söyleriz dedi bakalım
Hep güzel haberler alırız inşallah
Merhaba kuzum bir kerelik olunca olumsuz bir etkisi olmaz genelde bir kerelik durumlar tedaviyi etkilemez diyor doktorlarMerhaba kizlar bişey sorucam günde iki kez prolutex vuruluyorum dün gece vuramadim boyle bir durum yaşayan oldu mu?
Yaaaa, maşallah ne güzel.Eveett geldim
1 aydır görmediğim için bu hafta inşallah yaşıyordur anksiyetesi yaşadım süreklio yüzden bugün ilk kez ağladım her şeyin yolunda olduğunu görünce
Bayağı takla falan atıyor el sallıyor11+4 tü 1 hafta sonra 2li test için tekrar gidicem büyük ihtimalle cinsiyeti de söyleriz dedi bakalım
K Kelebegim2512 ben de böyle biliyorum canım ama yine de doktoruna bilgi vermende fayda var.Merhaba kuzum bir kerelik olunca olumsuz bir etkisi olmaz genelde bir kerelik durumlar tedaviyi etkilemez diyor doktorlar
sağlıkla ilerlesin inşallahEveett geldim
Valla canın cekiyorsa ye arkadasm bende yaptim bugun mozaik bir dilim yedim sonra kapi caldi bi actim arkadaslarm elinde pastayla gelmis bide oturdum ondan yedimKızlar selam. Canım sağlıksız şeyler isteyip duruyor. Kalktım kek yapayım dedim şeker atmamak için keçiboynuzu tozu muz ve birkaç tane hurma attım yağı biraz az unu az koydum. Ama dayanamayıp kakao da koydum. Kakao daki kafein miktarı çikolata kola gibi şeylere göre az kahveye göre zaten az da siz tüketiyor musunuz? Keçiboynuzu tüketilir mi onu da bilmiyorum ama tüketilir heralde aksini duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?