Süper haberr harika aramızda 1 gün var benim de bugun 11+3 inşallah. 12+5 te çağırdı haftaya pazartesi cinsiyeti söylerim gösterirse dedi hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallaahhh

teşekkür ederim daha sonra kaç çıkmıştı sizin 2 embriyo konuldu bana ama sanırım tek olucak sağlıklı olsunda bir tane iki tane hiç farketmez
İlk 75.8
2 gün sonra 257
2 gün sonra 512
Darısı başına

yaaaa cnm çok ama çok sevindim.allahım devamınıda güzel getirsin inşallah

maşallah cnm ya taklada atarmışşş annesine el de sallarmış hep böyle güzel haberler verelim inşallah

Kızlar elimde 2 kutu Estorofem ilaç ve 2 kutu progestan 50 mg iğne kaldı ihtiyacı olan varsa kargo ile gönderim yapabilirim.
cnm şuan 25 mg kullanıyorum.pazartesi doktora sorarım eğer kullan derse isterim valla.buradan ilaç satışı yasak acaba ücretsiz yardımcı olmakta yasak mı onu da bir sorayım olur mu

Bende de 2 kutu progestan 50 mg iğne kaldı ben de gönderebilirim valla dolapta boş boş duracağına birimizin işine yarar
cnm şuan 25 mg kullanıyorum.pazartesi doktora sorarım eğer kullan derse isterim valla.buradan ilaç satışı yasak acaba ücretsiz yardımcı olmakta yasak mı onu da bir sorayım olur mu

maşallah cnm ya taklada atarmışşş annesine el de sallarmış hep böyle güzel haberler verelim inşallah
Sorma sorma kuzum
Tamam canım Bi sor o zaman ona göre hareket edelim yasaksa banlanırız
Merhaba ben eczanelerde bulamıyorum
Canım benim için sorun değil ben yollarım Bi soralım yasak mı değil mi ona göre hareket edelim

Ben yasak olduğunu bilmiyordum canım ihtiyacı olan faydalansın dolapta niye bekletelim ilaçları ama siz genede sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…