- 27 Aralık 2018
- 380
- 452
- 53
- 33
Çok teşekkür ederim. doğal olarak biraz korktumMerhaba kuzum bir kerelik olunca olumsuz bir etkisi olmaz genelde bir kerelik durumlar tedaviyi etkilemez diyor doktorlar
Evet sorayim cnm
İnşallah kuzummm git gide azalıyor umutluyum bulantının geçeceğinden inşallaahhhÜç ay dolsun inşallah kuzum o zaman acısını çıkarırsın ama midem küçüldüğü için zaten az az yersin hiç sorun olmaz
Süper haberr harikaEveett geldim
1 aydır görmediğim için bu hafta inşallah yaşıyordur anksiyetesi yaşadım süreklio yüzden bugün ilk kez ağladım her şeyin yolunda olduğunu görünce
Günü sat a uygun, boyu 9 cm olmuş
Bayağı takla falan atıyor el sallıyor11+4 tü 1 hafta sonra 2li test için tekrar gidicem büyük ihtimalle cinsiyeti de söyleriz dedi bakalım
Hep güzel haberler alırız inşallah
Bende hep öyle diyorum yarın daha sade beslenirimValla canın cekiyorsa ye arkadasm bende yaptim bugun mozaik bir dilim yedim sonra kapi caldi bi actim arkadaslarm elinde pastayla gelmis bide oturdum ondan yedimAllah ın izniyle bisey olmaz insallah yarina dengelerim diye dusunuyorm
Aldım kuzum almam mıYaaaa, maşallah ne güzel.
Video kaydı alsaydınız, izler izler dururdun 1 hafta boyunca.
Hadi bakalım, haftaya da böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
maşallah cnmm kat kat artar inşallahkızlar bu arada dün ben dayanamayıp kan verdim 2tane 5.gün embriyosu transfer olmuştu 9.gün kan değerim 86 çıktı
İlk 75.8teşekkür ederimdaha sonra kaç çıkmıştı sizin 2 embriyo konuldu bana ama sanırım tek olucak sağlıklı olsunda bir tane iki tane hiç farketmez
yaaaa cnm çok ama çok sevindim.allahım devamınıda güzel getirsin inşallahKızlarcım, hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır burada kafamdaki sorulara cevap, korkularıma sakinlik buldum mesajlarınızla. En yakınlarım dediklerimle paylaşmadıklarımı burada sizinle paylaştım. Yine ilk sizle paylaşıyorum, ben dayanamayıp test yaptım
5. Gün tek embriyo, bugün transferden sonraki 7. Gün. Bu ovulasyon testi. Kan testim normalde perşembe gününe, Salı günü verip perş. Tekrarlatırım. Allahım hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGözler dolu, kalpler pıt pıt
inşallah canımİlk 75.8
2 gün sonra 257
2 gün sonra 512
Darısı başına
maşallah cnm ya taklada atarmışşş annesine el de sallarmışEveett geldim
1 aydır görmediğim için bu hafta inşallah yaşıyordur anksiyetesi yaşadım süreklio yüzden bugün ilk kez ağladım her şeyin yolunda olduğunu görünce
Günü sat a uygun, boyu 9 cm olmuş
Bayağı takla falan atıyor el sallıyor11+4 tü 1 hafta sonra 2li test için tekrar gidicem büyük ihtimalle cinsiyeti de söyleriz dedi bakalım
Hep güzel haberler alırız inşallah
cnm şuan 25 mg kullanıyorum.pazartesi doktora sorarım eğer kullan derse isterim valla.buradan ilaç satışı yasak acaba ücretsiz yardımcı olmakta yasak mı onu da bir sorayım olur muKızlar elimde 2 kutu Estorofem ilaç ve 2 kutu progestan 50 mg iğne kaldı ihtiyacı olan varsa kargo ile gönderim yapabilirim.
cnm şuan 25 mg kullanıyorum.pazartesi doktora sorarım eğer kullan derse isterim valla.buradan ilaç satışı yasak acaba ücretsiz yardımcı olmakta yasak mı onu da bir sorayım olur muBende de 2 kutu progestan 50 mg iğne kaldı ben de gönderebilirim valla dolapta boş boş duracağına birimizin işine yarar
Merhaba ben eczanelerde bulamıyorumBende de 2 kutu progestan 50 mg iğne kaldı ben de gönderebilirim valla dolapta boş boş duracağına birimizin işine yarar
Sorma sorma kuzummaşallah cnm ya taklada atarmışşş annesine el de sallarmışhep böyle güzel haberler verelim inşallah
Tamam canım Bi sor o zaman ona göre hareket edelim yasaksa banlanırızcnm şuan 25 mg kullanıyorum.pazartesi doktora sorarım eğer kullan derse isterim valla.buradan ilaç satışı yasak acaba ücretsiz yardımcı olmakta yasak mı onu da bir sorayım olur mu
Canım benim için sorun değil ben yollarım Bi soralım yasak mı değil mi ona göre hareket edelimMerhaba ben eczanelerde bulamıyorum
cnm şuan 25 mg kullanıyorum.pazartesi doktora sorarım eğer kullan derse isterim valla.buradan ilaç satışı yasak acaba ücretsiz yardımcı olmakta yasak mı onu da bir sorayım olur mu
Yaaa maşallah kuzuyaTeyzelerıiii cok şükür biz bugun dr umuza muayene olduk sımdı cıktık hastaneden kanama alanı yok artıkbebegım de cok iyi masallah balık gibi hopluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?