Z Zeynepkur cnm senin bugün doktor randevun vardı sanırım.ne dedi doktor kanaman durmuş mu,kalınlaşma var mı
Canım evet bugün kontrole gittim.Lekelenmem devam ediyor.Rahimde kalınlaşma olmamış ilaçların dozunu arttırmamıza rağmen.Rahim ince sanki yeni adet görmüşsün gibi dedi.Solda bir kist görmüstü gecen gittigimde , cyclo kullandigimiz halde o büyümüş ona sasirdi ama önemsiz birsey dedi.iki adet donemi bekleyelim sonrasinda sen ne zaman istersen tekrar baslariz dedi.İçim hiç dahat degildi nisandaki olumsuz sonuctan sonra belki hemen tekrar bir transfer stres yaptim galibaeylule kadar ara vermeyi düşünüyorum.Geç olsun güç olmasınKalbim sizlerle inş sizin güzel haberlerinizi aldikca bana da umut oluyor

Aynen öyle canım, geç olsun güç olmasın.
Beraber başlarız belki de.
Hadi bakalım, şimdiden hayırlı olsun.

Aynen öyle canım, geç olsun güç olmasın.
Beraber başlarız belki de.
Hadi bakalım, şimdiden hayırlı olsun.
Cok sagol cnmİnş biz de hayirli haberlerimizi burda paylasirizBiraz tatil yapip kafamizi dagitalim,psikolojik olarak rahatlayalim bir de saglikli beslenmeye dikkat edicem

Cok tesekkur ederim canım cok korktum hafta boyu ama cok şükür rabbıme
Valla cınsıyet ıcın tahmını bısey ıstedım ama dr um cok erken dedı bende bılıyorum bende ama merak ettım dedım bana kız gıbı gelıyor dedım oda baktı erkek cıkıntısı goremedım ama cok erken dedı hayırlısı ınsallah rabbım bekleyenlere daha guzel bır sekılde nasip etsin

Canimmm her şer de bir hayir vardir acelen yok kuzum hayırlısı buymul demek ki Allahım daha güzelini vericek inşallah sana dualarını eksik etme bizden inşallah eylülde alırız güzel haberiniii

Kuzum benim o kistler tedaviden dolayı oluşuyor kendiliğinden zaman içinde geçer inşallah. Dediğin gibi geç olsun güç olmasın rahmin iyice dinlensin hazır olsun önemli olan pozitife ulaşıp sağlıkla kavuşmak

Kızlar napıyosunuz nasılsınız iyi haberlerinizi aldıkça bebişleriniz iyi diye seviniyorum ben biraz keyifsizdim dün eşimle atıştık çok ağladım ağladıkça kızdım kendime olmicak çocuk benim yüzümden diye. Bugün şimdi daha iyiyim ama sanırım dışımdan belli etmesemde içimden olmicak korkusu beni yiyor Hiç olmicak derken şimdi transfer düşünüyorum Allahımın da gücüne gitmesin diye hep şükürdeyim Hayırlısıyla inşallah güzel haber alırız hepimiz bol bol dua bekliyorum kızlar ben de sizlere ediyorum bu dünya dua üzerine kurulu Hayırlı geceler....

Olur öyle arada canım, evliliğin tuzu biberi diyelim.
Ne güzel yeniden transfer düşünmeye başlamışsın işte.
Rabbim hayırlısıyla bizim de kucaklarımızı doldursun.

Olur öyle arada canım, evliliğin tuzu biberi diyelim.
Ne güzel yeniden transfer düşünmeye başlamışsın işte.
Rabbim hayırlısıyla bizim de kucaklarımızı doldursun.
Amin kuzum ilk denemem olcak hayırlısıyla ama negatif te alsam asla pes etmem hem yaşım sağlığım hem maddi imkanım yettikçe denemek isterim. Güzel günler görücez inşallah

Canimmm her şer de bir hayir vardir acelen yok kuzum hayırlısı buymul demek ki Allahım daha güzelini vericek inşallah sana dualarını eksik etme bizden inşallah eylülde alırız güzel haberiniii
Allah geciktiriyorsa ,güzelleştiriyordur.Çektiğin zahmet ,gün olur Rahmete dönüşür.Şimdilik Sabret. Ne güzel söz

Doktor kisti önemsemedi ama benim kafama takildi.Kendi kadin doğum dokturuma önümüzdeki ay kontrole giderim içim rahat etsin diye.Aynen önemli olan pozitif sonuç almakson kalan iki embriyom için en doğru zamanı Rabbim nasip edecektirDestekleriniz için çok sağolun kızlarDualarım sizlerleRabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.Cennet kokulu yavrularınıza sağlıkla kavuşursunuz inş

Ben de dün ve bu sabah çok umutsuz,mutsuzdum.. Ama bir kısmetlik işi var hiç merak etme Ünlü düşünür Demet Akalın ne demiş; kadere inanırım olacak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…