Bende son ilaçları zar zor bulmuştum doktor bırakalım gerek kalmadı dedi 2 kutu elimde kaldı iade de etmek istemiyorum burdaki arkadaşlarımıza göndermek istedim insaallah yasak değildir ticaret değil amacimMerhaba ben eczanelerde bulamıyorum
amin inşallah
Valla ben ücretli veya ücretsiz talibim, son 3 adet kaldı elimdeBende son ilaçları zar zor bulmuştum doktor bırakalım gerek kalmadı dedi 2 kutu elimde kaldı iade de etmek istemiyorum burdaki arkadaşlarımıza göndermek istedim insaallah yasak değildir ticaret değil amacim
Canım evet bugün kontrole gittim.Lekelenmem devam ediyor.Rahimde kalınlaşma olmamış ilaçların dozunu arttırmamıza rağmen.Rahim ince sanki yeni adet görmüşsün gibi dedi.Solda bir kist görmüstü gecen gittigimde , cyclo kullandigimiz halde o büyümüş ona sasirdi ama önemsiz birsey dedi.iki adet donemi bekleyelim sonrasinda sen ne zaman istersen tekrar baslariz dedi.İçim hiç dahat degildi nisandaki olumsuz sonuctan sonra belki hemen tekrar bir transfer stres yaptim galiba
Aynen öyle canım, geç olsun güç olmasın.Canım evet bugün kontrole gittim.Lekelenmem devam ediyor.Rahimde kalınlaşma olmamış ilaçların dozunu arttırmamıza rağmen.Rahim ince sanki yeni adet görmüşsün gibi dedi.Solda bir kist görmüstü gecen gittigimde , cyclo kullandigimiz halde o büyümüş ona sasirdi ama önemsiz birsey dedi.iki adet donemi bekleyelim sonrasinda sen ne zaman istersen tekrar baslariz dedi.İçim hiç dahat degildi nisandaki olumsuz sonuctan sonra belki hemen tekrar bir transfer stres yaptim galibaeylule kadar ara vermeyi düşünüyorum.Geç olsun güç olmasın Kalbim sizlerle inş sizin güzel haberlerinizi aldikca bana da umut oluyor
Cok sagol cnmAynen öyle canım, geç olsun güç olmasın.
Beraber başlarız belki de.
Hadi bakalım, şimdiden hayırlı olsun.
Cok şükür canım rabbım herkese nasıp etsınYaaa maşallah kuzuyahayırlı olsun canım için biraz daha rahat etmiştir
Cok tesekkur ederim canımBirumuttuyasataninsani Yasamademek123 hayırlı olsun kızlar, gözünüzaydın.
bu arada çok hareketli bebekler için erkek olur diye bi inanış varTabi bilimsel bi gerçekliğe dayanıyo mu bilmiyorum ama öyle söylüyolar
Allah herkesin gönlüne göre versin
Canimmm her şer de bir hayir vardir acelen yok kuzum hayırlısı buymul demek ki Allahım daha güzelini vericek inşallah sanaCanım evet bugün kontrole gittim.Lekelenmem devam ediyor.Rahimde kalınlaşma olmamış ilaçların dozunu arttırmamıza rağmen.Rahim ince sanki yeni adet görmüşsün gibi dedi.Solda bir kist görmüstü gecen gittigimde , cyclo kullandigimiz halde o büyümüş ona sasirdi ama önemsiz birsey dedi.iki adet donemi bekleyelim sonrasinda sen ne zaman istersen tekrar baslariz dedi.İçim hiç dahat degildi nisandaki olumsuz sonuctan sonra belki hemen tekrar bir transfer stres yaptim galibaeylule kadar ara vermeyi düşünüyorum.Geç olsun güç olmasın Kalbim sizlerle inş sizin güzel haberlerinizi aldikca bana da umut oluyor
Kuzum benim o kistler tedaviden dolayı oluşuyor kendiliğinden zaman içinde geçer inşallah. Dediğin gibi geç olsun güç olmasın rahmin iyice dinlensin hazır olsun önemli olan pozitife ulaşıp sağlıkla kavuşmakCanım evet bugün kontrole gittim.Lekelenmem devam ediyor.Rahimde kalınlaşma olmamış ilaçların dozunu arttırmamıza rağmen.Rahim ince sanki yeni adet görmüşsün gibi dedi.Solda bir kist görmüstü gecen gittigimde , cyclo kullandigimiz halde o büyümüş ona sasirdi ama önemsiz birsey dedi.iki adet donemi bekleyelim sonrasinda sen ne zaman istersen tekrar baslariz dedi.İçim hiç dahat degildi nisandaki olumsuz sonuctan sonra belki hemen tekrar bir transfer stres yaptim galibaeylule kadar ara vermeyi düşünüyorum.Geç olsun güç olmasın Kalbim sizlerle inş sizin güzel haberlerinizi aldikca bana da umut oluyor
Olur öyle arada canım, evliliğin tuzu biberi diyelim.Kızlar napıyosunuz nasılsınız iyi haberlerinizi aldıkça bebişleriniz iyi diye seviniyorumben biraz keyifsizdim dün eşimle atıştık çok ağladım ağladıkça kızdım kendime olmicak çocuk benim yüzümden diye. Bugün şimdi daha iyiyim ama sanırım dışımdan belli etmesemde içimden olmicak korkusu beni yiyor Hiç olmicak derken şimdi transfer düşünüyorum Allahımın da gücüne gitmesin diye hep şükürdeyim Hayırlısıyla inşallah güzel haber alırız hepimiz bol bol dua bekliyorum kızlar ben de sizlere ediyorum bu dünya dua üzerine kurulu Hayırlı geceler....
Amin kuzumOlur öyle arada canım, evliliğin tuzu biberi diyelim.
Ne güzel yeniden transfer düşünmeye başlamışsın işte.
Rabbim hayırlısıyla bizim de kucaklarımızı doldursun.
Allah geciktiriyorsa ,güzelleştiriyordur.Çektiğin zahmet ,gün olur Rahmete dönüşür.Şimdilik Sabret. Ne güzel sözCanimmm her şer de bir hayir vardir acelen yok kuzum hayırlısı buymul demek ki Allahım daha güzelini vericek inşallah sanadualarını eksik etme bizden inşallah eylülde alırız güzel haberiniii
Doktor kisti önemsemedi ama benim kafama takildi.Kendi kadin doğum dokturuma önümüzdeki ay kontrole giderim içim rahat etsin diye.Aynen önemli olan pozitif sonuç almakKuzum benim o kistler tedaviden dolayı oluşuyor kendiliğinden zaman içinde geçer inşallah. Dediğin gibi geç olsun güç olmasın rahmin iyice dinlensin hazır olsun önemli olan pozitife ulaşıp sağlıkla kavuşmak
Ben de dün ve bu sabah çok umutsuz,mutsuzdum.. Ama bir kısmetlik işi var hiç merak etmeKızlar napıyosunuz nasılsınız iyi haberlerinizi aldıkça bebişleriniz iyi diye seviniyorumben biraz keyifsizdim dün eşimle atıştık çok ağladım ağladıkça kızdım kendime olmicak çocuk benim yüzümden diye. Bugün şimdi daha iyiyim ama sanırım dışımdan belli etmesemde içimden olmicak korkusu beni yiyor Hiç olmicak derken şimdi transfer düşünüyorum Allahımın da gücüne gitmesin diye hep şükürdeyim Hayırlısıyla inşallah güzel haber alırız hepimiz bol bol dua bekliyorum kızlar ben de sizlere ediyorum bu dünya dua üzerine kurulu Hayırlı geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?