cnm geç olsun da güç olmasın.allah hayırlı zamanda verecektir güzelliğini

cnm ben bugün evle ilgilendim çok yoruldum.yarın bitireceğim inşallah..
arada olur öyle şeyler biz de eşimizle çok zıt karakteriz arada tartışmadan yapamıyoruz bu ara alttan alıyor.stres çok büyük etken,benim stresli olmamam gerekiyor dedim ona

Merhaba canım tedavinin stresiyle bizde öyleydik hatta transfer günü tartıştık dedim tutmayacak ama çok şükür tuttu merak etme Allah büyüktür

Teyzelerıiii cok şükür biz bugun dr umuza muayene olduk sımdı cıktık hastaneden kanama alanı yok artık bebegım de cok iyi masallah balık gibi hopluyordu
Ayy canım çok sevindim inşallah darısı bana bu kanama alanından 3.ye hastaneye yatıyorum kaybolamadı hep bi korku endişe çok sevindim senin atlatmana

Yaaa yerim onu aman keyfi yerinde olsun da bebişlerin endişelerde gelip geçiyor. İnşallah kuzum inşallah sağlıkla ilerler herkesin süreci. Sen daha önce deneyimleyeceksin ikili testi bize de anlatırsın
Canım sen hiç konuştun mu ikili testi ben sordum da bana 2li test ikizlerde çok güvenilir değil dedi doktor

Canım çok dertlenmişsin ya bu kadarına hiç gerek yok. Ben haftada bir bazen iki tatlı da yiyorum, kakao da. Canın çekiyorsa arada ye tabii canım ne olacak. Yerken yaptığın stres daha zararlı. Yediğin her şey için bebişlerime şifadır diye düşün ve yut. Gerisini boş ver.

Kızlarrm jkac gundur tansıyonum cıkıyordu bu sabahta sol gozume ıltıhap akmıs zor actım basımda cok agrıyor tansıyon gozume boyle vurur mu
Çok geçmiş olsun canım. Baş ağrısı tansiyondan olabilir ama gözündeki iltihabın onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Polenler çok, dün doktora giderken belki fark etmeden gözüne geldi kaşıdın falan...

Sende önemseme çünkü bende de olmuştu kendi kendine geçti tedavi sonrası oluyormuş yaygın bir şekilde ilaçlardan dolayı. Amiiiin kuzucum Allah razı olsun İnşallah Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

11+4 ve 9 cm emin misin şaşırdım. Ben cuma günü gittiğimde 11+3'tü ve baş popo mesafesi 5.43 cm yani yaklaşık 5 buçuk cm. Acaba senin doktorun bacak boyunu falan da mı kattı ölçüye? Kafamda deli sorular

Bende şok oldum benim niye küçük cıktı diye sorun bende mi diye düşünmedim değil

Canım sen hiç konuştun mu ikili testi ben sordum da bana 2li test ikizlerde çok güvenilir değil dedi doktor
Aynen kuzum olmadığını söyledi ama yine de ense ve burun ölçümüne bakmalıyız o yüzden yapalım dedi gittiğimde netleşir ne düzeyde yapılacağı. Normalde bile doktorlar çok güvenilir bulmuyor zaten. Bazıları da o yüzden uğrayıp stres olmaya değer bulmuyorlar. Sadece işte çok aşikar bir sorun varsa belki o zaman amniyosentez için filan gerekçe olarak görüyorlar. Ben de bilmiyorum sadece ultrason ölçümü mü olacak yoksa kan vs de alınacak mı gidince göreceğim. Rabbim beden ruh sağlığı yerinde sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Ay hareketli olunca da erkek mi diyorlar? Ben baştan beri her türlü cinsiyet tahmini hurafelerine baktım, hep erkek çıktı. Bu da erkek diyor. Benimki de giderken tatlı bir şey yemediğim halde ultrasonda acayip hareketli çıkıyor çünkü. Ay bir belli olsa, bakalım ya bütün hurafeleri çürüteceğiz ya da hakikaten oğlan olacak

Sağ ol kuzum haklısın ben ipin ucunu kaçırıyorum bir taviz verdim mi devamı çorap söküğü gibi geliyor yine de stres olmayayım dediğin gibi. Kaçtığı yerde doktor azarı ile toparlarız artık

Bende son ilaçları zar zor bulmuştum doktor bırakalım gerek kalmadı dedi 2 kutu elimde kaldı iade de etmek istemiyorum burdaki arkadaşlarımıza göndermek istedim insaallah yasak değildir ticaret değil amacim
Bende de öyle fazla ilaçlar kaldı. Kardeşim eczacı, ona gönderirim muhtemelen. Raporu olmayan birine ücretsiz versin.

Bende 10+6 ydı cuma günü 4.71 cm çıktı bilemedim ki acaba anne baba boy faktörü mü dedim bende

Bende şok oldum benim niye küçük cıktı diye sorun bende mi diye düşünmedim değil
Eşim de ben de uzun boylu insanlarız o yüzden çocuğumuzun en azından ortalamanın üzerinde olmasını bekliyoruz. O yüzden ben de çok şaşırdım. Birumuttuyasataninsani 'dan cevap bekliyorum. Şu 9 cm' e bacak boyu da dahil edilmiş mi diye

Kızlarrm jkac gundur tansıyonum cıkıyordu bu sabahta sol gozume ıltıhap akmıs zor actım basımda cok agrıyor tansıyon gozume boyle vurur mu
Kuzum geçmiş olsun ya tansiyon önemli önlem almak gerekiyor doktorunla konuştun mu bilmiyorum tansiyon göze vurur ama görmede bulanıklık kılcal damarlarda kanama filan yapar. İltihap farklı bir konu. O baş ağrısı tansiyon düşmeden geçmez bak muhakkak git ilacını kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…