cnm geç olsun da güç olmasın.allah hayırlı zamanda verecektir güzelliğiniCanım evet bugün kontrole gittim.Lekelenmem devam ediyor.Rahimde kalınlaşma olmamış ilaçların dozunu arttırmamıza rağmen.Rahim ince sanki yeni adet görmüşsün gibi dedi.Solda bir kist görmüstü gecen gittigimde , cyclo kullandigimiz halde o büyümüş ona sasirdi ama önemsiz birsey dedi.iki adet donemi bekleyelim sonrasinda sen ne zaman istersen tekrar baslariz dedi.İçim hiç dahat degildi nisandaki olumsuz sonuctan sonra belki hemen tekrar bir transfer stres yaptim galibaeylule kadar ara vermeyi düşünüyorum.Geç olsun güç olmasın Kalbim sizlerle inş sizin güzel haberlerinizi aldikca bana da umut oluyor
cnm ben bugün evle ilgilendim çok yoruldum.yarın bitireceğim inşallah..Kızlar napıyosunuz nasılsınız iyi haberlerinizi aldıkça bebişleriniz iyi diye seviniyorumben biraz keyifsizdim dün eşimle atıştık çok ağladım ağladıkça kızdım kendime olmicak çocuk benim yüzümden diye. Bugün şimdi daha iyiyim ama sanırım dışımdan belli etmesemde içimden olmicak korkusu beni yiyor Hiç olmicak derken şimdi transfer düşünüyorum Allahımın da gücüne gitmesin diye hep şükürdeyim Hayırlısıyla inşallah güzel haber alırız hepimiz bol bol dua bekliyorum kızlar ben de sizlere ediyorum bu dünya dua üzerine kurulu Hayırlı geceler....
Merhaba canım tedavinin stresiyle bizde öyleydik hatta transfer günü tartıştık dedim tutmayacak ama çok şükür tuttuKızlar napıyosunuz nasılsınız iyi haberlerinizi aldıkça bebişleriniz iyi diye seviniyorumben biraz keyifsizdim dün eşimle atıştık çok ağladım ağladıkça kızdım kendime olmicak çocuk benim yüzümden diye. Bugün şimdi daha iyiyim ama sanırım dışımdan belli etmesemde içimden olmicak korkusu beni yiyor Hiç olmicak derken şimdi transfer düşünüyorum Allahımın da gücüne gitmesin diye hep şükürdeyim Hayırlısıyla inşallah güzel haber alırız hepimiz bol bol dua bekliyorum kızlar ben de sizlere ediyorum bu dünya dua üzerine kurulu Hayırlı geceler....
Aminnn canım inşallahYasamademek123 Birumuttuyasataninsani gözünüz aydın kızlar. Sonraki süreçlerin güzel geçtiğini duydukça mutlu oluyorum. Maşallah Darısı yakında kontrolü olan arkadaşlara inşallah
Ayy canım çok sevindim inşallah darısı bana bu kanama alanından 3.ye hastaneye yatıyorum kaybolamadı hep bi korku endişe çok sevindim senin atlatmanaTeyzelerıiii cok şükür biz bugun dr umuza muayene olduk sımdı cıktık hastaneden kanama alanı yok artıkbebegım de cok iyi masallah balık gibi hopluyordu
Bende de 3 kutu oksapar var isteyen ihtiyacı olan varsa bende gönderirim ücretsizcnm şuan 25 mg kullanıyorum.pazartesi doktora sorarım eğer kullan derse isterim valla.buradan ilaç satışı yasak acaba ücretsiz yardımcı olmakta yasak mı onu da bir sorayım olur mu
Canım sen hiç konuştun mu ikili testi ben sordum da bana 2li test ikizlerde çok güvenilir değil dedi doktorYaaa yerim onuaman keyfi yerinde olsun da bebişlerin endişelerde gelip geçiyor. İnşallah kuzum inşallah sağlıkla ilerler herkesin süreci. Sen daha önce deneyimleyeceksin ikili testi bize de anlatırsın
Canım çok dertlenmişsin ya bu kadarına hiç gerek yok. Ben haftada bir bazen iki tatlı da yiyorum, kakao da. Canın çekiyorsa arada ye tabii canım ne olacak. Yerken yaptığın stres daha zararlı. Yediğin her şey için bebişlerime şifadır diye düşün ve yut. Gerisini boş ver.Kızlar selam. Canım sağlıksız şeyler isteyip duruyor. Kalktım kek yapayım dedim şeker atmamak için keçiboynuzu tozu muz ve birkaç tane hurma attım yağı biraz az unu az koydum. Ama dayanamayıp kakao da koydum. Kakao daki kafein miktarı çikolata kola gibi şeylere göre az kahveye göre zaten az da siz tüketiyor musunuz? Keçiboynuzu tüketilir mi onu da bilmiyorum ama tüketilir heralde aksini duymadım
Çok geçmiş olsun canım. Baş ağrısı tansiyondan olabilir ama gözündeki iltihabın onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum.Kızlarrm jkac gundur tansıyonum cıkıyordu bu sabahta sol gozume ıltıhap akmıs zor actım basımda cok agrıyor tansıyon gozume boyle vurur mu
Sende önemseme çünkü bende de olmuştu kendi kendine geçti tedavi sonrası oluyormuş yaygın bir şekilde ilaçlardan dolayı. Amiiiin kuzucum Allah razı olsunDoktor kisti önemsemedi ama benim kafama takildi.Kendi kadin doğum dokturuma önümüzdeki ay kontrole giderim içim rahat etsin diye.Aynen önemli olan pozitif sonuç almakson kalan iki embriyom için en doğru zamanı Rabbim nasip edecektir Destekleriniz için çok sağolun kızlar Dualarım sizlerle Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.Cennet kokulu yavrularınıza sağlıkla kavuşursunuz inş
11+4 ve 9 cm emin misin şaşırdım. Ben cuma günü gittiğimde 11+3'tü ve baş popo mesafesi 5.43 cm yani yaklaşık 5 buçuk cm. Acaba senin doktorun bacak boyunu falan da mı kattı ölçüye? Kafamda deli sorularEveett geldim
1 aydır görmediğim için bu hafta inşallah yaşıyordur anksiyetesi yaşadım süreklio yüzden bugün ilk kez ağladım her şeyin yolunda olduğunu görünce
Günü sat a uygun, boyu 9 cm olmuş
Bayağı takla falan atıyor el sallıyor11+4 tü 1 hafta sonra 2li test için tekrar gidicem büyük ihtimalle cinsiyeti de söyleriz dedi bakalım
Hep güzel haberler alırız inşallah
11+4 ve 9 cm emin misin şaşırdım. Ben cuma günü gittiğimde 11+3'tü ve baş popo mesafesi 5.43 cm yani yaklaşık 5 buçuk cm. Acaba senin doktorun bacak boyunu falan da mı kattı ölçüye? Kafamda deli sorular
Aynen kuzum olmadığını söyledi ama yine de ense ve burun ölçümüne bakmalıyız o yüzden yapalım dedi gittiğimde netleşir ne düzeyde yapılacağı. Normalde bile doktorlar çok güvenilir bulmuyor zaten. Bazıları da o yüzden uğrayıp stres olmaya değer bulmuyorlar. Sadece işte çok aşikar bir sorun varsa belki o zaman amniyosentez için filan gerekçe olarak görüyorlar. Ben de bilmiyorum sadece ultrason ölçümü mü olacak yoksa kan vs de alınacak mı gidince göreceğim. Rabbim beden ruh sağlığı yerinde sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeCanım sen hiç konuştun mu ikili testi ben sordum da bana 2li test ikizlerde çok güvenilir değil dedi doktor
Ay hareketli olunca da erkek mi diyorlar? Ben baştan beri her türlü cinsiyet tahmini hurafelerine baktım, hep erkek çıktı. Bu da erkek diyor. Benimki de giderken tatlı bir şey yemediğim halde ultrasonda acayip hareketli çıkıyor çünkü. Ay bir belli olsa, bakalım ya bütün hurafeleri çürüteceğiz ya da hakikaten oğlan olacakBirumuttuyasataninsani Yasamademek123 hayırlı olsun kızlar, gözünüzaydın.
bu arada çok hareketli bebekler için erkek olur diye bi inanış varTabi bilimsel bi gerçekliğe dayanıyo mu bilmiyorum ama öyle söylüyolar
Allah herkesin gönlüne göre versin
Sağ ol kuzum haklısın ben ipin ucunu kaçırıyorum bir taviz verdim mi devamı çorap söküğü gibi geliyorCanım çok dertlenmişsin ya bu kadarına hiç gerek yok. Ben haftada bir bazen iki tatlı da yiyorum, kakao da. Canın çekiyorsa arada ye tabii canım ne olacak. Yerken yaptığın stres daha zararlı. Yediğin her şey için bebişlerime şifadır diye düşün ve yut. Gerisini boş ver.
Bende de öyle fazla ilaçlar kaldı. Kardeşim eczacı, ona gönderirim muhtemelen. Raporu olmayan birine ücretsiz versin.Bende son ilaçları zar zor bulmuştum doktor bırakalım gerek kalmadı dedi 2 kutu elimde kaldı iade de etmek istemiyorum burdaki arkadaşlarımıza göndermek istedim insaallah yasak değildir ticaret değil amacim
Bende 10+6 ydı cuma günü 4.71 cm çıktı bilemedim ki acaba anne baba boy faktörü mü dedim bende11+4 ve 9 cm emin misin şaşırdım. Ben cuma günü gittiğimde 11+3'tü ve baş popo mesafesi 5.43 cm yani yaklaşık 5 buçuk cm. Acaba senin doktorun bacak boyunu falan da mı kattı ölçüye? Kafamda deli sorular
Eşim de ben de uzun boylu insanlarız o yüzden çocuğumuzun en azından ortalamanın üzerinde olmasını bekliyoruz. O yüzden ben de çok şaşırdım.Bende şok oldum benim niye küçük cıktı diye sorun bende mi diye düşünmedim değil
Kuzum geçmiş olsun ya tansiyon önemli önlem almak gerekiyor doktorunla konuştun mu bilmiyorum tansiyon göze vurur ama görmede bulanıklık kılcal damarlarda kanama filan yapar. İltihap farklı bir konu. O baş ağrısı tansiyon düşmeden geçmez bak muhakkak git ilacını kullanKızlarrm jkac gundur tansıyonum cıkıyordu bu sabahta sol gozume ıltıhap akmıs zor actım basımda cok agrıyor tansıyon gozume boyle vurur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?