Amin canım benim senin kaç oldu şimdi? Ben cuma yine hastanede kaldım kanamadan haftaya cuma kontrole çağırdı o zaman konuşalım dedi bir tane dna testi varmış yurtdışında yapılıyormuş ama çok pahalıymış 3000 falan araştırdığım kadarıyla ikizlerde genelde ultrason ve detaylı ultrason birde nichy diye bi test yaptırmışlar bakalım haberleşelim duruma göre sen benden önce yaptırırsın büyük ihtimalle

Ayy canım çok sevindim inşallah darısı bana bu kanama alanından 3.ye hastaneye yatıyorum kaybolamadı hep bi korku endişe çok sevindim senin atlatmana
Insallahh canım yaa beklemek cok sıkıcı evet cok şükür atlattım sanırım ınsalllalh bı daha olmaz
Rabbbımbtez zaman da aana da bebbegıne de sıfa versın
Canım benım bı artkadasım var hoca bısey tavsıye ettı ben 4.5 gunn yaptım ıatersen sende yap veya yapmak isteyenlerde yapabılır
Sag işaret parmagını gobek delıgıne koyup 41 fatıha oku dedı
Cok sukur rabbık verdı sıfasını

Ya aynen 9cm bana da büyük geldi doktor muayenem olmadı ama uygulamalarda yazdığı kadarıyla dedim heralde uygulamalar yanlış, bence bacak boyu ile birlikte filan söylemiştir normalde baş popo ölçülüyor ya genel olarak bebeğin boyudur sanırım.

Geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın bir an önce dokuz gün sonra muayenem var kuzum haber veririm inşallah senin bu cuma ise sen erken gitmiş oluyorsun benim bir sonraki salı günü. Bana da o DNA testini söyledi ama onunda ikizlerde başarısı sıkıntılı biraz daha dedi. Çünkü Allah göstermesin sorun çıkarsa ikisinde mi tekinde mi var belli olmuyormuş. Yani Rabbim esirgesin inşallah hepsini. En doğrusu detaylı usg sanırım ama onu da ciddi anlamda profesyonelleşmiş biri yapmalı perinatalog varsa özellikle. Ben Rabbim nasip ederse o günleri bir perinatalog a gitmeyi düşünüyorum.

Ben de CRL için şöyle bişiy bulmuştum, buradan takip ediyordum.

Dahiliye dr um vermıstı zaten ılac almaya basladım dun kendı dr uma da gosterdım ama benım tansıyonum hep düşük 8.5 veya 9.6 bana ıyı gelen ablamda bemım kızımda oyle bunların ustu fazla gelıyor
11.7 veya 12.8 olunca bana gelıyor lar

Araba ıle gıttım ama a ne bıleyım kaptım demekkı bı uerden

Benımde dün ultrasonda 10+4 ama regl tarıhıne gore 10+6 olan bebbegımın bas popo mesafesi 3.73 gelısımı ıyı ama 1 hafta once 2.79 du herhalde normaldır

Bizde öyle canım ben 1.69 eşim 1.87 ben kendimce teori üretmeye çalıştım kötü düşünmemek için

Aa yapayım canım bende hergün meryem suresi ayete kürsi okuyorum

Bende detaylıyı düşünüyorum canım Allah nasip ederse o günleri çünkü daha net sonuç oluyor sanırım

Açıkçası benim de hep düşüktü tansiyonum ama zamanla yaş ilerledikçe öyle kalmıyor git gide yükseliyor o eşik ben de biraz erken başladı. Her zaman 8 9 gibi diye hep öyle devam etmiyor vücut bir süre sonra yeni düzeye adapte oluyor önemli olan 13 9 sınırını geçmemek. Zamanla alışır o zaman vücudun kuzum

Ikili test için kan veriliyormuş, ultrasonla da sanırım ense boyun kalınlığı ölçülüyor.

Bakayım ınsallahh

kızlar 5 gün 2 adet embriyo transfer edildi 9.gün 86
bugün 11. 388 çıktı normalmi size 2 den fazla katlamış böyle olan varmı
Başlarda çok fazla katlanabiliyor canım.
Benim de öyleydi, çift transfer olduğu için ikiz sanıyordum hep ama sonradan katlanma azaldı.
Hayal kırıklığı yaşama sonra, teki de tutmuş olabilir diye söylüyorum.
Maşallah, ne güzel, en az biri tutmuş çok şükür.
Katlanarak artsın inşallah.

Dna testi dediğin tüp bebekte de embriyolara yapılan gen testi canım. 2’li-4’lü testler yerine imkan varsa direk onu yaptırmayı öneriyor benim takip ettiğim çoğu doktor. 11-12. Haftalarda bebeğin dna’sı annenin kanına geçince anneden kan alınıp dna ayrıştırılıp belli yaygın hastalıklara bakılıyor. Benim arkadaşlarım 2.000-2.500 tl civarına yaptırdılar. Biz embriyoları gen’e göndermemize rağmen doktorumuz sonrası için de tavsiye etti, gen’i temiz embriyo koyduk ama rahimde büyürken başkalaşıyor, garantisi yok dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…