sağol canım amin benim için tek çift farketmez yeter ki sağlıkla kucagıma almak nasip oldunBaşlarda çok fazla katlanabiliyor canım.
Benim de öyleydi, çift transfer olduğu için ikiz sanıyordum hep ama sonradan katlanma azaldı.
Hayal kırıklığı yaşama sonra, teki de tutmuş olabilir diye söylüyorum.
Maşallah, ne güzel, en az biri tutmuş çok şükür.
Katlanarak artsın inşallah.
Aynen canım doktor da kan verme kısmına değil ölçüm konusuna vurgu yaptı yani aslında biraz daha detaylı ultrason. Bende bilmiyordum ikili filan ne demek buralarda okuduğum kadarıylaIkili test için kan veriliyormuş, ultrasonla da sanırım ense boyun kalınlığı ölçülüyor.
Benim bu şekildeydi ve 1’i tutmuştu canım.kızlar 5 gün 2 adet embriyo transfer edildi 9.gün 86
bugün 11. 388 çıktı normalmi size 2 den fazla katlamış böyle olan varmı
Bende de 3 kutu oksapar var isteyen ihtiyacı olan varsa bende gönderirim ücretsiz
Canım benim tebrik ederim sağlıkla ilerlesinkızlar 5 gün 2 adet embriyo transfer edildi 9.gün 86
teşekkür ederim canım isteyen herkese sağlıklı evlat nasip olsunCanım benim tebrik ederim sağlıkla ilerlesin
Sağdaki değer neyi ifade ediyor? Bacak boyu ilave halini mi?Ben de CRL için şöyle bişiy bulmuştum, buradan takip ediyordum.Eki Görüntüle 2865171
Ohhh rahatladım ya ahahahahahahaEvet evet baş popo 5 cm ayaklara 9 dedi yavrum
inşallah darısı senin başınaÇok güzel katlanmış canım gözün aydın. Oluyor öyle katlanmalar, 2 katı meselesine çok takılmamak lazım
kızlar 5 gün 2 adet embriyo transfer edildi 9.gün 86
İnşallahhh canım benimİnşallah sağlıkla o günleri görüp mutlulukla ayrılalım muayenelerden
Evet canım o test bizde burada sorduk 3000 tldi bakalım haftaya konuşuruz dedi tam bilmiyorum adını falan hadi ya tekrar yaptırmayı düşünüyor musun pekiDna testi dediğin tüp bebekte de embriyolara yapılan gen testi canım. 2’li-4’lü testler yerine imkan varsa direk onu yaptırmayı öneriyor benim takip ettiğim çoğu doktor. 11-12. Haftalarda bebeğin dna’sı annenin kanına geçince anneden kan alınıp dna ayrıştırılıp belli yaygın hastalıklara bakılıyor. Benim arkadaşlarım 2.000-2.500 tl civarına yaptırdılar. Biz embriyoları gen’e göndermemize rağmen doktorumuz sonrası için de tavsiye etti, gen’i temiz embriyo koyduk ama rahimde büyürken başkalaşıyor, garantisi yok dedi..
Canım o sütunun başında sanki +/- 2 SD yazıyor.Sağdaki değer neyi ifade ediyor? Bacak boyu ilave halini mi?
Gönderirim canım yasak değilse eğer bende kullanıyordum rapor çıkarmıştı doktorum 1 aylık almıştık o zaman kanamam olunca bıraktırdı 3 kutu kaldı elimde gidince merkeze vereyim dedim gidemiyorum da kanamadan birinin işini görsün en azından dolap bekliceğinetupaaaaa soracaktı sanki bu ilaç verme işi sorun yaratıyor mu forumda diye.. yaratmıyorsa çok makbule geçer canım valla oksapar hergün hergün su gibi gidiyor. Bitti bile ilk kutusu..
Canım tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallahkızlar 5 gün 2 adet embriyo transfer edildi 9.gün 86
amin çok sağol canımCanım tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah
Ben bu ara cinsiyet tahmini yaparak kendime küçük heyecanlar yaratıyorumAy hareketli olunca da erkek mi diyorlar? Ben baştan beri her türlü cinsiyet tahmini hurafelerine baktım, hep erkek çıktı. Bu da erkek diyor. Benimki de giderken tatlı bir şey yemediğim halde ultrasonda acayip hareketli çıkıyor çünkü. Ay bir belli olsa, bakalım ya bütün hurafeleri çürüteceğiz ya da hakikaten oğlan olacak
Kısmet olursa evet yaptıracağım canım.. 2’li 4’lü testleri sırf sigortaya dahil diye yaptırırımEvet canım o test bizde burada sorduk 3000 tldi bakalım haftaya konuşuruz dedi tam bilmiyorum adını falan hadi ya tekrar yaptırmayı düşünüyor musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?