sağol canım amin benim için tek çift farketmez yeter ki sağlıkla kucagıma almak nasip oldun

Ikili test için kan veriliyormuş, ultrasonla da sanırım ense boyun kalınlığı ölçülüyor.
Aynen canım doktor da kan verme kısmına değil ölçüm konusuna vurgu yaptı yani aslında biraz daha detaylı ultrason. Bende bilmiyordum ikili filan ne demek buralarda okuduğum kadarıyla

kızlar 5 gün 2 adet embriyo transfer edildi 9.gün 86
bugün 11. 388 çıktı normalmi size 2 den fazla katlamış böyle olan varmı
Benim bu şekildeydi ve 1’i tutmuştu canım.

2 adet 5.gün blaktosist transferi
9.gün 40,61
11.gün 152,91
13.gün 450,5
15.gün 1068
17.gün 2374
19.gün 3960

Evet canım o test bizde burada sorduk 3000 tldi bakalım haftaya konuşuruz dedi tam bilmiyorum adını falan hadi ya tekrar yaptırmayı düşünüyor musun peki

Sağdaki değer neyi ifade ediyor? Bacak boyu ilave halini mi?
Canım o sütunun başında sanki +/- 2 SD yazıyor.
Ne demek olduğunu araştırdım ama bulamadım.
Sanırım alt ve üst değer hesaplamada kullanılıyor.
Mesela 6+2’de ortalama 7.0mm demiş, 3.3 fazlası veya azı da olabilir diye anladım ben.

tupaaaaa soracaktı sanki bu ilaç verme işi sorun yaratıyor mu forumda diye.. yaratmıyorsa çok makbule geçer canım valla oksapar hergün hergün su gibi gidiyor. Bitti bile ilk kutusu..
Gönderirim canım yasak değilse eğer bende kullanıyordum rapor çıkarmıştı doktorum 1 aylık almıştık o zaman kanamam olunca bıraktırdı 3 kutu kaldı elimde gidince merkeze vereyim dedim gidemiyorum da kanamadan birinin işini görsün en azından dolap bekliceğine

Ben bu ara cinsiyet tahmini yaparak kendime küçük heyecanlar yaratıyorum kesenin şekline bakıp tahminde bulunanlar var, kesenin içinde bebeğin duruşuna göre tahmin edenler var, bi de nub teorisi diye biraz geliştikten sonra şekline bakıp tahmin edenler var. Bunların yanında tabi yediğin içtiğin, karnının şekline göre tahminde bulunan yakın çevre de mevcut.
Ben bu ara aşırı şekilde ekşi ve tuzluya düştüm. Sürekli turşu yiyesim var bunun için de tahminleri olanları var sağlıkla gelsinler de başımızın üstünde yeri var

Kızlar vücudumda henüz bi çatlak oluşmadı , sizlerde durum nasıl ? Krem ya da bitkisel yağlara kaçıncı ayda başlamak gerekiyo acaba ?Bilgisi olan var mi? Siz neler kullanmayı düşünüyorsunuz?

Kızlar kızlarr biz istanbuldayız çok şükür artık bugün hava güzel Hamiş arkadaşlarım tatil planı yapıyomusunuz ? İlk üç ay dikkat etmek gerekiyo diyolar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…