Kızlar kızlarr biz istanbuldayız çok şükür artık bugün hava güzel Hamiş arkadaşlarım tatil planı yapıyomusunuz ? İlk üç ay dikkat etmek gerekiyo diyolar da
Kuzucum bulunduğum yer tatil bölgelerine yakın ve doktor uzun yolculuk gerektirmemesine rağmen özellikle her defasında uyarıyor aman gitme çıkma diye. Sıcağı hiç önermiyor. Bende seyahat izni verirse ailemin yanına gitmek istiyorum. Mesafe baya var uçakla gideceğim ama o da inerken kalkarken çok sarsıyor ve korkutuyor bazen ama bakalım gitmemde biraz ihtiyaç gibi

Kızlar vücudumda henüz bi çatlak oluşmadı , sizlerde durum nasıl ? Krem ya da bitkisel yağlara kaçıncı ayda başlamak gerekiyo acaba ?Bilgisi olan var mi? Siz neler kullanmayı düşünüyorsunuz?
Kuzum benim cildim pul pul şu an çatlak yok ama aşırı kuru çatlağa da çok müsait. İlk üç ay bir şey kullanmak istemedim doktorun biri ilaçlarda büyük oranda bitkisel unutmayın demiş. Yani o doğal bu bitkisel diye her şeyi sürüp içip yemeyin demiş. Doktor muayenesinde soracağım. Homemade aromaterapi nin bir karışım yağı var onu almayı düşünüyorum ben.

Canim yaa benimde baya kuru cildim
Yağlarda tüylenme yapar mi acaba

11+3 te de 5.9 yazmış o kafamı karıştırdı. Neyse çok önemli değil ya bazen çok bilmek daha kötü

Senin ikiz şimdi daha hassas durum tabi kii Yine de dikkat et aslında uçak için ne biliim bizim arkadaş anlattım ya amerika ya gitti her yerleri de gezdii çokta sakınmak iyi değil herhalde ne biliiim

Ben normalde de ekşi hiç sevmezdim, yiyemezdim. Şimdi de yiyemiyorum. Turşuda salatada ekşilik severdim o ayrı da ekşi meyveler hiç yiyemezdim, hâlâ yiyemiyorum. Erik gibi falan. Tuzlu hep severdim hâlâ tuzlu yiyecekleri yerim. Ama tatlıda değişiklik oldu. Daha çok severdiö, şimdi iki çatala doyuyorum. Bilmem ki alakası var mı

Kızlar vücudumda henüz bi çatlak oluşmadı , sizlerde durum nasıl ? Krem ya da bitkisel yağlara kaçıncı ayda başlamak gerekiyo acaba ?Bilgisi olan var mi? Siz neler kullanmayı düşünüyorsunuz?
Ben bir yerde 10. haftada başlanır yazısını okumuştum, 11. haftada başladım. Birkaç yerden lierac tavsiyesi almıştım, onu aldım. Her gün karnıma iyice sürüyorum. Kullanımı çok kolay. Krem gibi, karnına iyice yediriyorsun sonra zaten iyice emilip kendiliğinden kuruyor. Hiç kıyafetin falan batmıyor. Ben çok memnunum. Aslında bacakta selülit yerlerine de sürülebiliyor ama ben şimdilik üşeniyorum oralara. Belki zamanla kilo alımı ve şişkinliğe bağlı olarak rahatsızlık verirse oralara da sürerim.

Senin ikiz şimdi daha hassas durum tabi kii Yine de dikkat et aslında uçak için ne biliim bizim arkadaş anlattım ya amerika ya gitti her yerleri de gezdii çokta sakınmak iyi değil herhalde ne biliiim
Aynen kuzum biraz da kendisi riskli gebelik kategorisinde olduğu için doktor izin vermiyor. Yaa öyle bizim tanıdıklar uzak doğuya gittiler ama kanaması olmuşta sorun oluşturmamış yine de tabii doğal gebelikti tedavi gebelikte insanlar biraz daha korkuyor. Ben covid den yana da sakınıyorum açıkçası bir yerlere girmek konusunda. Hayırlısı bakalım soracağım doktora nasipse buraya da yazarım

Sor bakalım kuzu ben de hamile kalırsam ilk sorum bu olcak herhalde ama yine de ağustos eylül ü bulur bizimde gitmemiz çeşme yi çok seviyoruz her sene gideriz de işte bakalım, zaten negatif olursa hiç durmayız diye düşünüyorum Sen izmirdeydin dimi ? Biz gidemezsek sen bizim yerimize git yakın mesafe iki fotoğraf atarsın buraya

Aynen kuzum ben de ilkbahar ve sonbahar da seviyorum. Kalabalık sevmiyorum o yüzden yazın ortalarında gitmeyiz pek. İnşallah sizlerde pozitif olarak gelirsiniz bebeklerinizle belki karşılaşırız

Transferden önce benim doktorum, denize fln giremezsin tatil işini unut bir süre demişti Mikrop kapsamından da imtina ediyorlar. Ama tabi ne kadar daha bilmiyorum, kontrole gidince bir sorayım ben de. Havuz değil de belki deniz problem olmaz, bayramda gideyim istiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…