Günüm günüme, anım anıma uymuyo. Ben de ekşi şeyler çok yemezdim, şimdi sabah gözümü açıp turşu kavanozunu alıyorum. Beyaz peynire çok düştüm, midemi bastırıyo, iyi geliyo. bu ara cinsiyet tahminine çok sardım, YouTube‘Dan bile videolar izliyorum küçük heyecanlar

Kızlarım bende bu ara kendimi pek iyi hissetmiyorm.

Hamilelik ile ilgili depresifim fazlasiyla. Haftaya randevum var ve çok korkuyorm bi aksilik olacak diye..

Bu arada evimizi tasidik hayirlisi ile o bitti...
Bu ara kendini şımart kuzum, canın ne istiyosa, seni ne mutlu ediyorsa onları yap. Çünkü hak ediyoruz

Ağ canım uzun süredir hiç bakmıyordum uzaklaşmak istedim Ama hatırlanmak güzel çok teşekkür ederim ben de 3.kez tedaviye başlayacağım tatile gidip geldikten sonra ayın 26sında tatile çıkıyorum bakalım ondan sonra yumurta toplanacak öyle işte umarım hepiniz iyisinizdir bebişler de iyidir Yumurta kalitesi için vitamin kullanıyorum pharma supralife woman diye bir vitamin verdi kullanan var mı aramızda

Hamilelik ile ilgili depresifim fazlasiyla. Haftaya randevum var ve çok korkuyorm bi aksilik olacak diye..

Kuzum benim hormonlardan da olabilir birde yeterince yorulduk hepimiz bu süreçlerde. Böyle acısı çıkıyor maalesef. Benzer şekilde muayeneye gitmek çok istiyorum aynı şekilde korkuyorum da. Rabbim feraha erdirsin. Ev düzenini oturtmuş olmana sevindim. İş konusunu ne yaptın çalışıyordun sen de sanki

İyi yapıyorsun kuzum ohhh bol bol enerji topla kafanı dağıt ye iç. Çok güzel bir şekilde başlasın tedavin o ilaçları kullanmadım kuzum bir araştırsan sana ve eşine Brezilya cevizi öneririm çok değil ama fazlası zararlı imiş. Sen yine bakarsın Benim rezervim az biesteron dhea vermişti takviye sanki biraz faydasını gördüm kalite noktasında. Ama rezerv sorunun yoksa biraz ağır bir ilaç önermem tabii. Şükür stresli korkuluda olsa devam ediyor süreç

Keşke yanımıza bu süreçte yatılı bi doktor verseler bize.. Endişelendikçe muayene eder, böylelikle biz de tavsşye ettikleri gibi strese girmeden geçiririz günleri Bize zulüm bu beklemek.. taşınma işini sorunsuz çıkarmışsın aradan iyi olmuş canım, biz de kısmetse 3. Ayın sonuna doğru taşınacağız ama tadilat işi de olacak arada bakalım nasıl olacak

Canım bana da büyüme hormonu başlıcam dedi o mu acaba benim de rezerv az kuzum ilk seferde de 2tane 5bc blastım oldu kalite düşük tabi onun için bir de genetiğe gönderelim bu kez dedi ama bakalım İyi olmana çok sevindim güzel stresler bunlar bebişler iyi olsun da

Bemim de amh’ım düşük canım, görüştüğüm bir doktor biestron vermişti ama onu en az 2 ay kullanmak gerekiyormuş.. Gerçi bütün vitaminleri yumurta toplamadan 2 ay öncesinde başlamayı öneriyorlar.. Ben promotil women kullanmıştım 2 aya yakın, senin kullandığınla aynı mantıktır muhtemelen, bir de doktorum arı sütü önermişti- saf güvenilir bir yerden almanı tavsiye ederim, arı sütünü çok öneren var. İnşallah bu denemende güzel haberler alırız senden de

Birezilya cevizi nedir kuzum ilk kez duydum

Anım sen genetiğe mi gönderdin hayırlı olsun çok sevindim haberini duyunca Bana da doktorum genetik önerdi

Bilmiyorum ki hiç büyüme hormonu diye mi geçiyor. Benim de öyle oluyor yumurtalarım kuzum bir iki tane çıkıyor. Amiin aynen inşallah sağlıkla ilerlesinde bu zamanlarda geçer Allah’ın izni ile

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Kaç yumurtan toplandı kaliteleri nasıldı

Gecen ay ayrildim ben full evden calismak istedim ama kabul edilmedi. Hamileyken istisna bile uygulanmadi canim evdeyim ve artik bu sürecte çalışmayı düşünmüyorum.

Anım sen genetiğe mi gönderdin hayırlı olsun çok sevindim haberini duyunca Bana da doktorum genetik önerdi
Evet canım, 5. Güne kalan bütün embriyoları gen’e gönderdik. Zaten 3 tanecik kalmıştı 2 sağlam geldi, 1’i transfer edildi. Amh düşüklüğünde, yumurtalar normalden kalitesiz olduğu için, bir de benim doğal hamileliğimde düşük olduğu için gen’i istedi doktor. Çok teşekkür ederim, duamdasınız hepiniz İmkanınız varsa gen’e göndermenizi öneririm ben de, bir olasılığı elemiş oluyorsunuz hiçbişi olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…