Günüm günüme, anım anıma uymuyo. Ben de ekşi şeyler çok yemezdim, şimdi sabah gözümü açıp turşu kavanozunu alıyorum. Beyaz peynire çok düştüm, midemi bastırıyo, iyi geliyo. bu ara cinsiyet tahminine çok sardım, YouTube‘Dan bile videolar izliyorumBen normalde de ekşi hiç sevmezdim, yiyemezdim. Şimdi de yiyemiyorum. Turşuda salatada ekşilik severdim o ayrı da ekşi meyveler hiç yiyemezdim, hâlâ yiyemiyorum. Erik gibi falan. Tuzlu hep severdim hâlâ tuzlu yiyecekleri yerim. Ama tatlıda değişiklik oldu. Daha çok severdiö, şimdi iki çatala doyuyorum. Bilmem ki alakası var mı
Bu ara kendini şımart kuzum, canın ne istiyosa, seni ne mutlu ediyorsa onları yap. Çünkü hak ediyoruzKızlarım bende bu ara kendimi pek iyi hissetmiyorm.
Hamilelik ile ilgili depresifim fazlasiyla. Haftaya randevum var ve çok korkuyorm bi aksilik olacak diye..
Bu arada evimizi tasidik hayirlisi ile o bitti...
Valla kuzum senin doktor iyiBen Antalyadayım doktor bana spor yap ama yüzersen daha etkili olur dedi bende fırsatı kaçırmıyorum
Ağ canım uzun süredir hiç bakmıyordum uzaklaşmak istedim@Monaezop @Brccck G gofretlisut @vicril17 kızlar neler yapıyorsunuz tekrar başlayacaktınız. Nasıl gidiyor süreçleriniz. Bakın burada tazecik transfer haberleri tedavi süreçleri olan arkadaşlar var. Sizlerden de güzel haberler bekliyoruz her daim. İşiniz rast gitsin kızlarÖzlendiniz
Kuzum benim hormonlardan da olabilir birde yeterince yorulduk hepimiz bu süreçlerde. Böyle acısı çıkıyor maalesef. Benzer şekilde muayeneye gitmek çok istiyorum aynı şekilde korkuyorum da. Rabbim feraha erdirsin. Ev düzenini oturtmuş olmana sevindim. İş konusunu ne yaptın çalışıyordun sen de sankiKızlarım bende bu ara kendimi pek iyi hissetmiyorm.
Hamilelik ile ilgili depresifim fazlasiyla. Haftaya randevum var ve çok korkuyorm bi aksilik olacak diye..
İyi yapıyorsun kuzum ohhh bol bol enerji topla kafanı dağıt ye iç. Çok güzel bir şekilde başlasın tedavinAğ canım uzun süredir hiç bakmıyordum uzaklaşmak istedimAma hatırlanmak güzel çok teşekkür ederim ben de 3.kez tedaviye başlayacağım tatile gidip geldikten sonra ayın 26sında tatile çıkıyorum bakalım ondan sonra yumurta toplanacak öyle işte umarım hepiniz iyisinizdir bebişler de iyidir Yumurta kalitesi için vitamin kullanıyorum pharma supralife woman diye bir vitamin verdi kullanan var mı aramızda
Ay az önce okudumKızlar bi magazin haberi veriyim, keyfimiz yerine gelsin birazduymuşsunuzdur belki Özge Özpirinççi de 13 haftalık hamileymiş, bize çok yakın. Artık haftaları beraber sayarız
Keşke yanımıza bu süreçte yatılı bi doktor verseler bize.. Endişelendikçe muayene eder, böylelikle biz de tavsşye ettikleri gibi strese girmeden geçiririz günleriKızlarım bende bu ara kendimi pek iyi hissetmiyorm.
Amin canım inşallah, herkese nasip olsun
Canım bana da büyüme hormonu başlıcam dedi o mu acabaİyi yapıyorsun kuzum ohhh bol bol enerji topla kafanı dağıt ye iç. Çok güzel bir şekilde başlasın tedavino ilaçları kullanmadım kuzum bir araştırsan sana ve eşine Brezilya cevizi öneririm çok değil ama fazlası zararlı imiş. Sen yine bakarsın Benim rezervim az biesteron dhea vermişti takviye sanki biraz faydasını gördüm kalite noktasında. Ama rezerv sorunun yoksa biraz ağır bir ilaç önermem tabii. Şükür stresli korkuluda olsa devam ediyor süreç
Bemim de amh’ım düşük canım, görüştüğüm bir doktor biestron vermişti ama onu en az 2 ay kullanmak gerekiyormuş.. Gerçi bütün vitaminleri yumurta toplamadan 2 ay öncesinde başlamayı öneriyorlar.. Ben promotil women kullanmıştım 2 aya yakın, senin kullandığınla aynı mantıktır muhtemelen, bir de doktorum arı sütü önermişti- saf güvenilir bir yerden almanı tavsiye ederim, arı sütünü çok öneren var. İnşallah bu denemende güzel haberler alırız senden deAğ canım uzun süredir hiç bakmıyordum uzaklaşmak istedimAma hatırlanmak güzel çok teşekkür ederim ben de 3.kez tedaviye başlayacağım tatile gidip geldikten sonra ayın 26sında tatile çıkıyorum bakalım ondan sonra yumurta toplanacak öyle işte umarım hepiniz iyisinizdir bebişler de iyidir Yumurta kalitesi için vitamin kullanıyorum pharma supralife woman diye bir vitamin verdi kullanan var mı aramızda
Birezilya cevizi nedir kuzum ilk kez duydumİyi yapıyorsun kuzum ohhh bol bol enerji topla kafanı dağıt ye iç. Çok güzel bir şekilde başlasın tedavino ilaçları kullanmadım kuzum bir araştırsan sana ve eşine Brezilya cevizi öneririm çok değil ama fazlası zararlı imiş. Sen yine bakarsın Benim rezervim az biesteron dhea vermişti takviye sanki biraz faydasını gördüm kalite noktasında. Ama rezerv sorunun yoksa biraz ağır bir ilaç önermem tabii. Şükür stresli korkuluda olsa devam ediyor süreç
gözün aydın canımBen bugün kan verdim kızlar8. Gün 163 çıktııı Şükürler olsun. İnşallah güzelce katlanır Salı gününe
Anım sen genetiğe mi gönderdin hayırlı olsun çok sevindim haberini duyuncaDna testi dediğin tüp bebekte de embriyolara yapılan gen testi canım. 2’li-4’lü testler yerine imkan varsa direk onu yaptırmayı öneriyor benim takip ettiğim çoğu doktor. 11-12. Haftalarda bebeğin dna’sı annenin kanına geçince anneden kan alınıp dna ayrıştırılıp belli yaygın hastalıklara bakılıyor. Benim arkadaşlarım 2.000-2.500 tl civarına yaptırdılar. Biz embriyoları gen’e göndermemize rağmen doktorumuz sonrası için de tavsiye etti, gen’i temiz embriyo koyduk ama rahimde büyürken başkalaşıyor, garantisi yok dedi..
Bilmiyorum ki hiç büyüme hormonu diye mi geçiyor. Benim de öyle oluyor yumurtalarım kuzum bir iki tane çıkıyor. Amiin aynen inşallah sağlıkla ilerlesindeCanım bana da büyüme hormonu başlıcam dedi o mu acababenim de rezerv az kuzum ilk seferde de 2tane 5bc blastım oldu kalite düşük tabi onun için bir de genetiğe gönderelim bu kez dedi ama bakalım İyi olmana çok sevindim güzel stresler bunlar bebişler iyi olsun da
Bende tesadüfen denk geldim canım ama hamilelikte tüketilir mi emin olmadım öyle duruyor kuruyemişçiden aldım aşırı besleyici imiş. Erkeklere çok öneriyorlar bebek konusundaBirezilya cevizi nedir kuzum ilk kez duydum
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Kaç yumurtan toplandı kaliteleri nasıldıBemim de amh’ım düşük canım, görüştüğüm bir doktor biestron vermişti ama onu en az 2 ay kullanmak gerekiyormuş.. Gerçi bütün vitaminleri yumurta toplamadan 2 ay öncesinde başlamayı öneriyorlar.. Ben promotil women kullanmıştım 2 aya yakın, senin kullandığınla aynı mantıktır muhtemelen, bir de doktorum arı sütü önermişti- saf güvenilir bir yerden almanı tavsiye ederim, arı sütünü çok öneren var. İnşallah bu denemende güzel haberler alırız senden de
Gecen ay ayrildim ben full evden calismak istedim ama kabul edilmedi. Hamileyken istisna bile uygulanmadi canim evdeyim ve artik bu sürecte çalışmayı düşünmüyorum.Kuzum benim hormonlardan da olabilir birde yeterince yorulduk hepimiz bu süreçlerde. Böyle acısı çıkıyor maalesef. Benzer şekilde muayeneye gitmek çok istiyorum aynı şekilde korkuyorum da. Rabbim feraha erdirsin. Ev düzenini oturtmuş olmana sevindim. İş konusunu ne yaptın çalışıyordun sen de sanki
Evet canım, 5. Güne kalan bütün embriyoları gen’e gönderdik. Zaten 3 tanecik kalmıştıAnım sen genetiğe mi gönderdin hayırlı olsun çok sevindim haberini duyuncaBana da doktorum genetik önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?