Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Kaç yumurtan toplandı kaliteleri nasıldı
7 toplanmıştı canım, 5’i döllendi, 3’ü 5. Güne geldi, hepsi gene gitti 2’si sağlıklı geldi.. Kalitelerini hiç söylemedi doktorum, sona kalan 3’ünden 2’si çok iyi kalite diğeride fena diil dedi. Ama genden sağlam gelen 1’i çok iyi olanlardandı diğeri fena olmayandı.. belli olmuyor yani kaliteden de

Valla kuzum senin doktor iyi benim ki asla izin vermez havuz hiç deniz de önermem dedi zaten öyle iyi yüzebilen biri de değilim
Valla benim doktor çok iyiymiş canım hamileliğin boyunca maksimum 8 kilo alacan diyor dedim nasıl olacak diyet ve spor yapacaksın ya canım birşey isterse hurafe onlar diyor

Biz de düşünüyoruz canım genetiğe göndermeyi bakalım insallah saglikli gelir bakalim da Bu arada senin yumurta toplama surecinde ulstrasonda ilk kac gorunmustu sonradan sayı değişti mi bir de kaç doz ilaç kullandın hangi ilaçtı Çok soru sordum kuzum kusura bakma

Gecen ay ayrildim ben full evden calismak istedim ama kabul edilmedi. Hamileyken istisna bile uygulanmadi canim evdeyim ve artik bu sürecte çalışmayı düşünmüyorum.
Maalesef özellikle bu durumu yaşamayanlar çok anlayışsız olabiliyor kuzum

Rica ederim canım ne demek, keşke yazmak dışında da elimizden bişi gelebilse.. Opu öncesi görünenden pek farklı çıkmadı açıkcası, 8-10 civarı diyordu doktorum 7 çıktı..Merional 300 ve gonal-f 300 kullandım..11 gün kullandım, sonra opu oldu. Opu’dan sonraki ay histeroskopi yapıldı. Ondan sonraki ayda da rahim iyileşmiş mi diye film çekildi..bunlar sorunsuz olunca transfer yapıldı bir sonraki adetle

Kızlarım bende bu ara kendimi pek iyi hissetmiyorm.

Hamilelik ile ilgili depresifim fazlasiyla. Haftaya randevum var ve çok korkuyorm bi aksilik olacak diye..

Bu arada evimizi tasidik hayirlisi ile o bitti...
Yaa benımde gectıgımız 2. 3 hafta kadar oyleydı sanki bı olumsuzluk bekledım hep gıbı ama sımdı cok sukur o olumsuzluğum azaldı
Aglama krızıne arada gırsemde hergun bana bısey oluyor ne zaman normal gebelık donemıne gecıcem dıe ıdare edıyroum rabbım bu gunlerımızı aratmasın gececek ınsallah senınde

cnm benim kardeşim lierac kullandı.tabi kişiden kişiye değişebilir ama çok memnun kaldı hiç çatlama olmadı...

8 10 civari yumurta normal değil mi kuzum rezerv azlığı gibi değil pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…