7 toplanmıştı canım, 5’i döllendi, 3’ü 5. Güne geldi, hepsi gene gitti 2’si sağlıklı geldi.. Kalitelerini hiç söylemedi doktorum, sona kalan 3’ünden 2’si çok iyi kalite diğeride fena diil dedi. Ama genden sağlam gelen 1’i çok iyi olanlardandı diğeri fena olmayandı.. belli olmuyor yani kaliteden deÇok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Kaç yumurtan toplandı kaliteleri nasıldı
Bir bakayım kuzum ona da arı sütüne de bakacağımBende tesadüfen denk geldim canım ama hamilelikte tüketilir mi emin olmadım öyle duruyor kuruyemişçiden aldım aşırı besleyici imiş. Erkeklere çok öneriyorlar bebek konusunda
Valla benim doktor çok iyiymiş canımValla kuzum senin doktor iyibenim ki asla izin vermez havuz hiç deniz de önermem dedi zaten öyle iyi yüzebilen biri de değilim
Amin canım inşallah. Teşekkür ederimgözün aydın canımsağlıkla ilerlesin
Biz de düşünüyoruz canım genetiğe göndermeyi bakalım insallah saglikli gelir bakalim daEvet canım, 5. Güne kalan bütün embriyoları gen’e gönderdik. Zaten 3 tanecik kalmıştı2 sağlam geldi, 1’i transfer edildi. Amh düşüklüğünde, yumurtalar normalden kalitesiz olduğu için, bir de benim doğal hamileliğimde düşük olduğu için gen’i istedi doktor. Çok teşekkür ederim, duamdasınız hepiniz İmkanınız varsa gen’e göndermenizi öneririm ben de, bir olasılığı elemiş oluyorsunuz hiçbişi olmazsa..
Maalesef özellikle bu durumu yaşamayanlar çok anlayışsız olabiliyor kuzumGecen ay ayrildim ben full evden calismak istedim ama kabul edilmedi. Hamileyken istisna bile uygulanmadi canim evdeyim ve artik bu sürecte çalışmayı düşünmüyorum.
Orasını sevmedimValla benim doktor çok iyiymiş canımhamileliğin boyunca maksimum 8 kilo alacan diyor dedim nasıl olacak diyet ve spor yapacaksın ya canım birşey isterse hurafe onlar diyor
Kanama durumun nasıl? Geçmiştir inşallah tamamenGecen ay ayrildim ben full evden calismak istedim ama kabul edilmedi. Hamileyken istisna bile uygulanmadi canim evdeyim ve artik bu sürecte çalışmayı düşünmüyorum.
Rica ederim canım ne demek, keşke yazmak dışında da elimizden bişi gelebilse.. Opu öncesi görünenden pek farklı çıkmadı açıkcası, 8-10 civarı diyordu doktorum 7 çıktı..Merional 300 ve gonal-f 300 kullandım..11 gün kullandım, sonra opu oldu. Opu’dan sonraki ay histeroskopi yapıldı. Ondan sonraki ayda da rahim iyileşmiş mi diye film çekildi..bunlar sorunsuz olunca transfer yapıldı bir sonraki adetleBiz de düşünüyoruz canım genetiğe göndermeyi bakalım insallah saglikli gelir bakalim daBu arada senin yumurta toplama surecinde ulstrasonda ilk kac gorunmustu sonradan sayı değişti mi bir de kaç doz ilaç kullandın hangi ilaçtı Çok soru sordum kuzum kusura bakma
Kanama geçti lekelenme gibi oldu biraz. O da bitti akintiya döndü. Suan sadece akinti icinde hafif geliyor. O da sanirim normal herhaldeKanama durumun nasıl? Geçmiştir inşallah tamamen
Bide beni düşün liste var diyet listesi her hafta kontrol ediyor niye sen bir günde 2 dilim ekmek yedin diye fırça yiyorum yaşam koçu oldu kadın banaOrasını sevmedim
Yaa benımde gectıgımız 2. 3 hafta kadar oyleydı sanki bı olumsuzluk bekledım hep gıbı ama sımdı cok sukur o olumsuzluğum azaldıKızlarım bende bu ara kendimi pek iyi hissetmiyorm.
Hamilelik ile ilgili depresifim fazlasiyla. Haftaya randevum var ve çok korkuyorm bi aksilik olacak diye..
Bu arada evimizi tasidik hayirlisi ile o bitti...
çok çok geçmiş olsun cnm.tansiyon göze vurur ama iltahapın tansiyonla alakalı olduğunu düşünümüyorum.Kızlarrm jkac gundur tansıyonum cıkıyordu bu sabahta sol gozume ıltıhap akmıs zor actım basımda cok agrıyor tansıyon gozume boyle vurur mu
cnm geçmiş olsun inşallah kaybolur biran önce kanama..Ayy canım çok sevindim inşallah darısı bana bu kanama alanından 3.ye hastaneye yatıyorum kaybolamadı hep bi korku endişe çok sevindim senin atlatmana
cnm buradan satış yasak.ücretsiz yasak mı bilmiyorum.msj yazdım dönüş yaptıklarında bilgilendiririm.Bende de 3 kutu oksapar var isteyen ihtiyacı olan varsa bende gönderirim ücretsiz
cnm sordum dönüş yapmadılar halen.yapınca yazarım gruba..tupaaaaa soracaktı sanki bu ilaç verme işi sorun yaratıyor mu forumda diye.. yaratmıyorsa çok makbule geçer canım valla oksapar hergün hergün su gibi gidiyor. Bitti bile ilk kutusu..
cnm benim kardeşim lierac kullandı.tabi kişiden kişiye değişebilir ama çok memnun kaldı hiç çatlama olmadı...Ben bir yerde 10. haftada başlanır yazısını okumuştum, 11. haftada başladım. Birkaç yerden lierac tavsiyesi almıştım, onu aldım. Her gün karnıma iyice sürüyorum. Kullanımı çok kolay. Krem gibi, karnına iyice yediriyorsun sonra zaten iyice emilip kendiliğinden kuruyor. Hiç kıyafetin falan batmıyor. Ben çok memnunum. Aslında bacakta selülit yerlerine de sürülebiliyor ama ben şimdilik üşeniyorum oralara. Belki zamanla kilo alımı ve şişkinliğe bağlı olarak rahatsızlık verirse oralara da sürerim.
cnm maşallah.kat kat artsın inşallah..Ben bugün kan verdim kızlar8. Gün 163 çıktııı Şükürler olsun. İnşallah güzelce katlanır Salı gününe
bende rizede yaşıyorum.yazın hemen hemen hergün denizdeyiz.inşallah doktor güneş ve denizi yasaklamazBen Antalyadayım doktor bana spor yap ama yüzersen daha etkili olur dedi bende fırsatı kaçırmıyorum
8 10 civari yumurta normal değil mi kuzum rezerv azlığı gibi değil pekRica ederim canım ne demek, keşke yazmak dışında da elimizden bişi gelebilse.. Opu öncesi görünenden pek farklı çıkmadı açıkcası, 8-10 civarı diyordu doktorum 7 çıktı..Merional 300 ve gonal-f 300 kullandım..11 gün kullandım, sonra opu oldu. Opu’dan sonraki ay histeroskopi yapıldı. Ondan sonraki ayda da rahim iyileşmiş mi diye film çekildi..bunlar sorunsuz olunca transfer yapıldı bir sonraki adetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?