Kızlarım bende bu ara kendimi pek iyi hissetmiyorm.

Hamilelik ile ilgili depresifim fazlasiyla. Haftaya randevum var ve çok korkuyorm bi aksilik olacak diye..

Bu arada evimizi tasidik hayirlisi ile o bitti...
merhaba cnm yeni evin umut ve güzellikler getirsin sana.güzel düşün güzel olsun

8 10 civari yumurta normal değil mi kuzum rezerv azlığı gibi değil pek
Canım 0’larda diildi Amh, 1,06 civarıydı..Geçen seneki düşükten sonra adetlerim tuhaflaşmıştı, normalde çok düzenlidir, sorunsuzdur. kadın doğum doktorum-ki rahattır biçok konuda- fazla beklemenizi tavsiye etmem, en geç Nisan’a kadar bir yerden başlamanızı öneririm dedi. Onun üstüne ben 3 doktorla daha görüştüm, kesin tüp bebek mi diye, hepsi tüp bebek dedi..kendi kendine hamile kalabilirsin ama ne zaman olur bilemeyiz,uzun sürebilir bu süreçte amh iyice düşebilir, olursa sağlıklı olur mu onu da bilemeyiz, bu değer yumurta kalitesi 40’lı yaşlara yakın kalite demek dedi biri(33 yaşındayım). Ben de böyle strese gireceğime tedavi olayım da nolcaksa olsun dedim. Sonuçta eşimin değerleri iyi olmasına rağmen 3 embriyo kaldı..

Anladım kuzum yine de iyi çıkmış değerin inşallah hiç düşmez ben 29 yaşındayım geçen yıl 0.71çıkmıştı stresim hiç geçmedi hep korkuyorum

Anladım kuzum yine de iyi çıkmış değerin inşallah hiç düşmez ben 29 yaşındayım geçen yıl 0.71çıkmıştı stresim hiç geçmedi hep korkuyorum
Amh düşüklüğü zor canım, ne zaman ne olacağı da belli olmuyor.. 3-4 ay içinde değeri düşen de vardı inşallah sen de çok beklemeden en hayırlı zamanda güzel haberi alırsın.. sayısını olmasa bile yumurta kalitesini arttırmak için takviyeler çok işe yarıyor

İnşallah kuzum dualarını eksik etme bizler için

kızlar yarın transferim var.Şimdiye kadar hiç heyecan yoktu.akşama doğru heyecan sardı beni dinmiyor heyecan.birde yarın müdüre sergiden dolayı ufak bir yalan söyleme durumum var ondan da stresim var
Yaaaaa, çok heyecanlıııııı.
Hatırladım da şimdi o günü.
Ay müdürü boşver canım, yarınki transferine odaklan.
Hayırlısıyla gidip alıp gelin yavrunuzu.

kızlar yarın transferim var.Şimdiye kadar hiç heyecan yoktu.akşama doğru heyecan sardı beni dinmiyor heyecan.birde yarın müdüre sergiden dolayı ufak bir yalan söyleme durumum var ondan da stresim var
Ayyy hadi al bebegini gel sende canim.... hiicccc stres yaapma diger konuyu. En ozel günün senin. Bol sans diliyorm dualar yarin icin senle canim.

İnşallah çok güzel geçer ve sana tutunup sağlıkla ilerler bence böyle bir durumda ufakta olsa yalan söyleme kimseyle paylaşmayın diye ricada bulunsan sanki daha iyi olur gibi ama tabiki karar senin

Canım benim inşallah su gibi aksın sana bebiş bıraksın sen şu an transferini düşün sadece

Transferin güzel geçsin ve bebişin sana sımsıkı tutunsun inşHeyecanlı bir bekleyiş sürecine gireceksin Hadi bakalım sonu güzel olsun inş

Benim 0.2 kuzum o da üç yıl önceki değeri yani. Şimdi baktırmadım daha fazla stres olmayayım diye ama regl im baya azaldı eskiye nazaran. Ben de son umutlarım diye çok korkuyorum... Rabbim kimseye göstermesin o çaresizlik hissi zor. Senin yine iyi kuzum 0.01 olana kadar umut var. Tez zamanda yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah

Son düzenleme:
Canım Allah kolaylık versin. Bebişin de sana kavuşmayı bekliyor heyecanla
Müdürü takma kafana. Sen elinden geleni yap, anlarsa da anlasın, salla gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…