Tamam canımcnm buradan satış yasak.ücretsiz yasak mı bilmiyorum.msj yazdım dönüş yaptıklarında bilgilendiririm.
Ayyy canım inşallah herşey çok yolunda ilerlesin bebişler sımsıkı tutunsun sana inşallahkızlar yarın transferim var.Şimdiye kadar hiç heyecan yoktu.akşama doğru heyecan sardı benidinmiyor heyecan.birde yarın müdüre sergiden dolayı ufak bir yalan söyleme durumum var ondan da stresim var
amin cnm inşallahhhh.müdür aile dostu olunca taktım birazYaaaaa, çok heyecanlıııııı.
Hatırladım da şimdi o günü.
Ay müdürü boşver canım, yarınki transferine odaklan.
Hayırlısıyla gidip alıp gelin yavrunuzu.
amin cnm inşallah yaa.en özel günün senin dedin ya bir durup düşündüm gerçekten öyle.stresim azaldı biraz sağol yaAyyy hadi al bebegini gel sende canim.... hiicccc stres yaapma diger konuyu. En ozel günün senin. Bol sans diliyorm dualar yarin icin senle canim.
inşallah cnm.yarın yeni bir başlangıç olacak benim için.benim beta değerleremi de kutlarız inşallahBol şans tatlım.. Güzel günlerin başlangıcı olacak yarın
amin cnm inşllah.cnm küçük bir ilçede yaşıyorum.herkes tanır beni işim gereği.sergide olmamam dikkat çeker.müdürüm aile dostumuz ona söylesem,sergiye katılmadığımı öğrenen hoca arkadaşlar soracaktır neden yokum diye arayacaklardırda beni.yakın çevremde sergiye gidecektir onlar da soracaktır nerede olduğumu.teyzemlerde istanbuldan geldiler buradalar onlarda bilmiyor neden anneme gelmediğimi soracaklardır o yüzden ayağımı incittim üstüne basamıyorum yatıyorum dicem.pozitif olana kadar ailem dışına kimseye söylemek istemiyoruz..İnşallah çok güzel geçer ve sana tutunup sağlıkla ilerlerbence böyle bir durumda ufakta olsa yalan söyleme kimseyle paylaşmayın diye ricada bulunsan sanki daha iyi olur gibi ama tabiki karar senin
yaaa inşallah ya.hep transfer aşamasını hayal ediyoum zaten.Canım benim inşallah su gibi aksın sana bebiş bıraksınsen şu an transferini düşün sadece
amin inşallah sımsıkı tutunur..ewt beta kese kalp derken hep bir heyecan olacakTransferin güzel geçsin ve bebişin sana sımsıkı tutunsun inşHeyecanlı bir bekleyiş sürecine gireceksin Hadi bakalım sonu güzel olsun inş
yaa evet orada beni bekliyor.rabbim ne güzellikler yaratıyor.dondurulmuş olarak beni bekliyor ve bir hayat yaratıyor rabbim.kucağıma almayıda nasip etsin inşallah.Canım Allah kolaylık versin. Bebişin de sana kavuşmayı bekliyor heyecanla
Müdürü takma kafana. Sen elinden geleni yap, anlarsa da anlasın, salla gitsin.
yaa evet hep kendimi rahatlatıyorum birşeylerle ilgileniyorum ama olmuyorrAyyy canım inşallah herşey çok yolunda ilerlesin bebişler sımsıkı tutunsun sana inşallahheyecan yapma diyemicem o İmkansız
Kuzummmm çok ama çooook sevindimm ayyy gözün aydınn maşallahhhhBen bugün kan verdim kızlar8. Gün 163 çıktııı Şükürler olsun. İnşallah güzelce katlanır Salı gününe
Canım hadi bismillah hastanedesin büyük ihtimal şimdi. Al Allahın mucizelerini de gel evine hayırlısıyla inşallahh. Herşey güzel olacakyaa evet orada beni bekliyor.rabbim ne güzellikler yaratıyor.dondurulmuş olarak beni bekliyor ve bir hayat yaratıyor rabbim.kucağıma almayıda nasip etsin inşallah.
Maşallah çok güzel hadi gözün aydın canım benim inşallah güzelce de katlanırBen bugün kan verdim kızlar8. Gün 163 çıktııı Şükürler olsun. İnşallah güzelce katlanır Salı gününe
TeşekkürlerMaşallah çok güzel hadi gözün aydın canım benim inşallah güzelce de katlanır
Hadiiii seni de bekliyoruz artık yarınKuzummmm çok ama çooook sevindimm ayyy gözün aydınn maşallahhhh
Boşver heyecanını yaşa canım sadece stres yapma birde transfer bitince insana bir rahatlama çöküyor bilmiyorum nedenyaa evet hep kendimi rahatlatıyorum birşeylerle ilgileniyorum ama olmuyorr
gözüm aramadı değil senitupaaaaa kuzummm anca girebildim yaaa geç yazıorum kusura bakmaa, yol arkadaşım Allahım güzel gönlüne göre versin yarın hayırlısıyla al gel bebişiniii inşallah sağlıkla kucağına alıcağın günü görürsünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?