yok cnm daha gitmedim.14.00 hastanede olacağım.o saatlerde içeriye alacaklar yazacağım gruptan dua isteyeceğim sizdenCanım hadi bismillah hastanedesin büyük ihtimal şimdi. Al Allahın mucizelerini de gel evine hayırlısıyla inşallahh. Herşey güzel olacak
Ayy kıyamammm nasıl aklımdaydın bi bilsenn lütfen kusura bakmagözüm aramadı değil seniaynen yol arkadaşı olduk birbirimize.amin cnmmm rabbim herkesin gönlüne göre versin...
hadi ya şuan öyle heyecanlıyım ki nasıl geçecek böyle günler bilmiyorum.Boşver heyecanını yaşa canım sadece stres yapma birde transfer bitince insana bir rahatlama çöküyor bilmiyorum neden
cnm bende bugün hiç uyuyamadım 6.30 dan sonra döndüm durdum stres ve heyecandanZart diye uyanmak, saat 05:30 da.... bunun bi anlami olmalı
Hmm epey geç saate vermişler seninkini. Genelde sabah erken çağrılmalara alıştım da ben. Öğlen bile yapılacaksa sabah 8de çağırıyorlardı çünküsaol cnm benim daha evdeyim gitmedim 14.00 de hastanede olacağım..
Kısa süreli rahatlayacaksın canım ohh bu aşamada geçti diye üç dört gün sonra da yeniden heyecanlar heyecanlarhadi ya şuan öyle heyecanlıyım ki nasıl geçecek böyle günler bilmiyorum.inşallah transferden sonra senin gibi rahatlarım
yaa cnm yok ne kusuruAyy kıyamammm nasıl aklımdaydın bi bilsenn lütfen kusura bakmaAllahımm güzel haberlerini almayı nasip etsin arkadaşımm tecrübelerini bekliyorum Mucizen seninle olsun
cnm kontrol randuvularını öğleden önce veriyorlar.transfer işlemleri de hep öğleden sonra oluyor.hastanenin işleyişi öyle iyi de oldu rahat rahat gideceğim son son işlerimi hallediyorumHmm epey geç saate vermişler seninkini. Genelde sabah erken çağrılmalara alıştım da ben. Öğlen bile yapılacaksa sabah 8de çağırıyorlardı çünkü
Yaa kızımm tabıkı sıcak hava miss gıbı gıy cıkkızlarrr birşey soracağım transferden sonra ayakkabıyı nasıl eğilip giyeceğim diye düşünüyorum çok mu abartıyorum bu işi
Yasamademek123 gibi terlik mi giyip gitsem
Cnm bu da sorumu tabi ki ayakkabını beyaz atlı prensin giydirecekkızlarrr birşey soracağım transferden sonra ayakkabıyı nasıl eğilip giyeceğim diye düşünüyorum çok mu abartıyorum bu işi
utancından yapamaz o yaaCnm bu da sorumu tabi ki ayakkabını beyaz atlı prensin giydirecekben demeden egildi giydirdi benimki
Kuzum bizi odaya alıyorlar bizim merkezde işler öyle kendi odan oluyor eşin orada bekliyor oda laboratuvar arası terlik ve galoş giydiriyorlar her ikisi de önce galoş sonra terlik giydim. Odaya sedye ile getirdiler hiç kalkmadan yatağa kayıverdim. Yatıp dinlenip giydim ayakkabımı da eşim giydirdi zaten kimse yoktu dediğim gibi olsa da giydirirdi heralde bilemiyorum şimdiutancından yapamaz o yaalaboratuar bölümünü almıyorlar kapıdan giyip çıkıyorsun kapıda direk koridorda bir sürü insanın bekledği yer oluyo neyse rahat bir ayakabı giyeceğim şansımıda deneyeceğim
Ayy inşallah canım benimhadi ya şuan öyle heyecanlıyım ki nasıl geçecek böyle günler bilmiyorum.inşallah transferden sonra senin gibi rahatlarım
Aynen birebir anlattigin gibi oldu benimki deKuzum bizi odaya alıyorlar bizim merkezde işler öyle kendi odan oluyor eşin orada bekliyor oda laboratuvar arası terlik ve galoş giydiriyorlar her ikisi de önce galoş sonra terlik giydim. Odaya sedye ile getirdiler hiç kalkmadan yatağa kayıverdim. Yatıp dinlenip giydim ayakkabımı da eşim giydirdi zaten kimse yoktu dediğim gibi olsa da giydirirdi heralde bilemiyorum şimdi
Valla aynı şeyi ben trasnferden sonra yaşadım.. kimse de yoktu yanımda.. çorabı eğilip aldım mecbur ama ayakkabının arkasına basıp çıktımkızlarrr birşey soracağım transferden sonra ayakkabıyı nasıl eğilip giyeceğim diye düşünüyorum çok mu abartıyorum bu işi
Yaa beni sabahın köründe almışlardı ondan öyle dedimyok cnm daha gitmedim.14.00 hastanede olacağım.o saatlerde içeriye alacaklar yazacağım gruptan dua isteyeceğim sizden
Opuda bizi laboratuvar içinde bir odaya alıyorlar Oraya da kimseyi sokmuyorlar aynen sedyeden yatağa geçiriyorlar.bu da öyle olur neyse yapacak yapacak Birşey yok .bütün sıkıntıyı biz çekiyoruzKuzum bizi odaya alıyorlar bizim merkezde işler öyle kendi odan oluyor eşin orada bekliyor oda laboratuvar arası terlik ve galoş giydiriyorlar her ikisi de önce galoş sonra terlik giydim. Odaya sedye ile getirdiler hiç kalkmadan yatağa kayıverdim. Yatıp dinlenip giydim ayakkabımı da eşim giydirdi zaten kimse yoktu dediğim gibi olsa da giydirirdi heralde bilemiyorum şimdi
Bende çorap ayakkabı girdiM sırf bu yüzden arkasına basarım çıkınca eşim halleder diyeValla aynı şeyi ben trasnferden sonra yaşadım.. kimse de yoktu yanımda.. çorabı eğilip aldım mecbur ama ayakkabının arkasına basıp çıktımdüşünüyor insan düşünmez mi.. birisi de çıksın desin hadi bakayım abartıyosunuz diye, sopayla kovalarım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?