gözüm aramadı değil seni aynen yol arkadaşı olduk birbirimize.amin cnmmm rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Ayy kıyamammm nasıl aklımdaydın bi bilsenn lütfen kusura bakma Allahımm güzel haberlerini almayı nasip etsin arkadaşımm tecrübelerini bekliyorum Mucizen seninle olsun

saol cnm benim daha evdeyim gitmedim 14.00 de hastanede olacağım..
Hmm epey geç saate vermişler seninkini. Genelde sabah erken çağrılmalara alıştım da ben. Öğlen bile yapılacaksa sabah 8de çağırıyorlardı çünkü

hadi ya şuan öyle heyecanlıyım ki nasıl geçecek böyle günler bilmiyorum.inşallah transferden sonra senin gibi rahatlarım
Kısa süreli rahatlayacaksın canım ohh bu aşamada geçti diye üç dört gün sonra da yeniden heyecanlar heyecanlar

Ayy kıyamammm nasıl aklımdaydın bi bilsenn lütfen kusura bakma Allahımm güzel haberlerini almayı nasip etsin arkadaşımm tecrübelerini bekliyorum Mucizen seninle olsun
yaa cnm yok ne kusuru aminnn cnm.yazarım tabi ...inşallah inşallah güzelce tutunur bana

Hmm epey geç saate vermişler seninkini. Genelde sabah erken çağrılmalara alıştım da ben. Öğlen bile yapılacaksa sabah 8de çağırıyorlardı çünkü
cnm kontrol randuvularını öğleden önce veriyorlar.transfer işlemleri de hep öğleden sonra oluyor.hastanenin işleyişi öyle iyi de oldu rahat rahat gideceğim son son işlerimi hallediyorum

Cnm bu da sorumu tabi ki ayakkabını beyaz atlı prensin giydirecekben demeden egildi giydirdi benimki
utancından yapamaz o yaa laboratuar bölümünü almıyorlar kapıdan giyip çıkıyorsun kapıda direk koridorda bir sürü insanın bekledği yer oluyo neyse rahat bir ayakabı giyeceğim şansımıda deneyeceğim

Kuzum bizi odaya alıyorlar bizim merkezde işler öyle kendi odan oluyor eşin orada bekliyor oda laboratuvar arası terlik ve galoş giydiriyorlar her ikisi de önce galoş sonra terlik giydim. Odaya sedye ile getirdiler hiç kalkmadan yatağa kayıverdim. Yatıp dinlenip giydim ayakkabımı da eşim giydirdi zaten kimse yoktu dediğim gibi olsa da giydirirdi heralde bilemiyorum şimdi

Aynen birebir anlattigin gibi oldu benimki de

kızlarrr birşey soracağım transferden sonra ayakkabıyı nasıl eğilip giyeceğim diye düşünüyorum çok mu abartıyorum bu işi
Yasamademek123 gibi terlik mi giyip gitsem
Valla aynı şeyi ben trasnferden sonra yaşadım.. kimse de yoktu yanımda.. çorabı eğilip aldım mecbur ama ayakkabının arkasına basıp çıktım düşünüyor insan düşünmez mi.. birisi de çıksın desin hadi bakayım abartıyosunuz diye, sopayla kovalarım onu

Opuda bizi laboratuvar içinde bir odaya alıyorlar Oraya da kimseyi sokmuyorlar aynen sedyeden yatağa geçiriyorlar.bu da öyle olur neyse yapacak yapacak Birşey yok .bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz

Bende çorap ayakkabı girdiM sırf bu yüzden arkasına basarım çıkınca eşim halleder diye ne kadar su içtin birde cnm ban 1lt dediler 13.30 da içemeye başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…