2 de hastanede olacağım 2 3 arası olur sanırımAyy inşallah canım benimbüyük buluşma saat kaçta Allah nasip ederse
Olmaz mı yaaaa allahım bebeğimi almaya gidiyorumYaa beni sabahın köründe almışlardı ondan öyle dedimHadi bakalım çok heyecanlısındır
Bende şuan sıkışığım yaaa hep heyecandanBen hiç şu içmedim ama hayvandan sıkıştım gidene kadar
2-3 arası olacaksa çok erken başlama, 2’ye doğru içmeye başla canım. 1 lt yeterli.Bende çorap ayakkabı girdiM sırf bu yüzden arkasına basarım çıkınca eşim halleder diyene kadar su içtin birde cnm ban 1lt dediler 13.30 da içemeye başla
Saol cnm benim inşallah hayırlısıyla alıp geleceğim bebişimitupaaaaa canım hayırlısıyla Allah gönlünüze göre versin Umarım her şey yolunda gider. Bol bol dua et, olumlu şeyler düşün. Dualarımız sizinle
Hadi yaaa tmm cnm bende öyle yapayım muhtemelen 2 de olmaz içere alma hazırlanma falan geç olur doğru diyorsun2-3 arası olacaksa çok erken başlama, 2’ye doğru içmeye başla canım. 1 lt yeterli.
Ben 1,5-2 saat önceden içmeye başladım, 1,5lt içtim. Girmeden 2 kere tuvalete girmek zorunda kaldım.
Aynenn benımkıde bu sekılde ılerledı benımkı dısarıda bıle giydirir sadece kendı aılesı olursa bıntık cekınır dısarıdakılerdem hıc cekınmez ama sıkıntılı hamılelık oldugu ııcn sımdı kımseyı takmaz herhaldeKuzum bizi odaya alıyorlar bizim merkezde işler öyle kendi odan oluyor eşin orada bekliyor oda laboratuvar arası terlik ve galoş giydiriyorlar her ikisi de önce galoş sonra terlik giydim. Odaya sedye ile getirdiler hiç kalkmadan yatağa kayıverdim. Yatıp dinlenip giydim ayakkabımı da eşim giydirdi zaten kimse yoktu dediğim gibi olsa da giydirirdi heralde bilemiyorum şimdi
Okudum canımmKızlar benim için bugün transferi olanlar için hayırlı haberler bekleyenler için okuyabilir misinizRabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
Teşekkürler lierac ı bi araştırayımBen bir yerde 10. haftada başlanır yazısını okumuştum, 11. haftada başladım. Birkaç yerden lierac tavsiyesi almıştım, onu aldım. Her gün karnıma iyice sürüyorum. Kullanımı çok kolay. Krem gibi, karnına iyice yediriyorsun sonra zaten iyice emilip kendiliğinden kuruyor. Hiç kıyafetin falan batmıyor. Ben çok memnunum. Aslında bacakta selülit yerlerine de sürülebiliyor ama ben şimdilik üşeniyorum oralara. Belki zamanla kilo alımı ve şişkinliğe bağlı olarak rahatsızlık verirse oralara da sürerim.
Kuzum bizi odaya alıyorlar bizim merkezde işler öyle kendi odan oluyor eşin orada bekliyor oda laboratuvar arası terlik ve galoş giydiriyorlar her ikisi de önce galoş sonra terlik giydim. Odaya sedye ile getirdiler hiç kalkmadan yatağa kayıverdim. Yatıp dinlenip giydim ayakkabımı da eşim giydirdi zaten kimse yoktu dediğim gibi olsa da giydirirdi heralde bilemiyorum şimdi
Ben yanimda terlik götürdum canim bence abartmıyorsunkızlarrr birşey soracağım transferden sonra ayakkabıyı nasıl eğilip giyeceğim diye düşünüyorum çok mu abartıyorum bu işi
Yasamademek123 gibi terlik mi giyip gitsem
Beni de sedyeyle götürdüler yataga kaydim kendim. ama farkli olarak eşimi yanima falan almadilar demekki heryerde farkli oluyorÇok enteresan nasıl yani sedyeyle gittin geldin çok şaşkınım ben öyle yapmadım transfer yapılan odanın yanında giyinme odaları var oraya girdik esimde yeşil önlük giydi bende giydim çatala oturdum esim yanimda elimi tutması lazım bebeklerle bağ kuruyoruz çünkütransfer oldu 3 4 dakika bekledim doktorum kaldırdı hadi gözün aydın dedi kalktım giyimdim çıktım yoluma devam ettim ne yatması 3 gün ağır kaldırma günlük hayatina devam...
Canım evden çıkmadan önce 1-2 bardak içtim, oradada yarım litre içtim.. hemşire güzel sıkışmışsın demişti.. Çok sıkışmadığım için hemen tuvalete de gitmedim yarım saat yatabildimBende çorap ayakkabı girdiM sırf bu yüzden arkasına basarım çıkınca eşim halleder diyene kadar su içtin birde cnm ban 1lt dediler 13.30 da içemeye başla
Benı kaldırmadılar hıc sedyeden yataga kaydırdılar yatagın ayak ucunu kaldırdılar sıkısıncada sürgü verdılerCanım evden çıkmadan önce 1-2 bardak içtim, oradada yarım litre içtim.. hemşire güzel sıkışmışsın demişti.. Çok sıkışmadığım için hemen tuvalete de gitmedim yarım saat yatabildim
Ahahah bak Buda güzel fikirmişBen yanimda terlik götürdum canim bence abartmıyorsun
Ben çok çabuk sıkışıyorum su içince ama dayanabildiği kadar da dayanıyorum o konuda iyiyimCanım evden çıkmadan önce 1-2 bardak içtim, oradada yarım litre içtim.. hemşire güzel sıkışmışsın demişti.. Çok sıkışmadığım için hemen tuvalete de gitmedim yarım saat yatabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?