Bende çorap ayakkabı girdiM sırf bu yüzden arkasına basarım çıkınca eşim halleder diye ne kadar su içtin birde cnm ban 1lt dediler 13.30 da içemeye başla
2-3 arası olacaksa çok erken başlama, 2’ye doğru içmeye başla canım. 1 lt yeterli.
Ben 1,5-2 saat önceden içmeye başladım, 1,5lt içtim. Girmeden 2 kere tuvalete girmek zorunda kaldım.

2-3 arası olacaksa çok erken başlama, 2’ye doğru içmeye başla canım. 1 lt yeterli.
Ben 1,5-2 saat önceden içmeye başladım, 1,5lt içtim. Girmeden 2 kere tuvalete girmek zorunda kaldım.
Hadi yaaa tmm cnm bende öyle yapayım muhtemelen 2 de olmaz içere alma hazırlanma falan geç olur doğru diyorsun

Aynenn benımkıde bu sekılde ılerledı benımkı dısarıda bıle giydirir sadece kendı aılesı olursa bıntık cekınır dısarıdakılerdem hıc cekınmez ama sıkıntılı hamılelık oldugu ııcn sımdı kımseyı takmaz herhalde

Teşekkürler lierac ı bi araştırayım

Çok enteresan nasıl yani sedyeyle gittin geldin çok şaşkınım ben öyle yapmadım transfer yapılan odanın yanında giyinme odaları var oraya girdik esimde yeşil önlük giydi bende giydim çatala oturdum esim yanimda elimi tutması lazım bebeklerle bağ kuruyoruz çünkü transfer oldu 3 4 dakika bekledim doktorum kaldırdı hadi gözün aydın dedi kalktım giyimdim çıktım yoluma devam ettim ne yatması 3 gün ağır kaldırma günlük hayatina devam...

Beni de sedyeyle götürdüler yataga kaydim kendim. ama farkli olarak eşimi yanima falan almadilar demekki heryerde farkli oluyor

Bende çorap ayakkabı girdiM sırf bu yüzden arkasına basarım çıkınca eşim halleder diye ne kadar su içtin birde cnm ban 1lt dediler 13.30 da içemeye başla
Canım evden çıkmadan önce 1-2 bardak içtim, oradada yarım litre içtim.. hemşire güzel sıkışmışsın demişti.. Çok sıkışmadığım için hemen tuvalete de gitmedim yarım saat yatabildim

Benı kaldırmadılar hıc sedyeden yataga kaydırdılar yatagın ayak ucunu kaldırdılar sıkısıncada sürgü verdıler

Ben çok çabuk sıkışıyorum su içince ama dayanabildiği kadar da dayanıyorum o konuda iyiyim

Embriyologla görüştüm şimdi 4 embriyomun 3ü iyi kalite 1 tanesi orta kaliteymiş.1 tane iyi kalite 1 tane orta kaliteLi olanları çözmüşler. Ve transfer edilecek olanın kaliteliliği devam ediyormuş yaşım gereği zaten 1 tane transfer edecekler.4aa kalitedeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…