Benı kaldırmadılar hıc sedyeden yataga kaydırdılar yatagın ayak ucunu kaldırdılar sıkısıncada sürgü verdıler
Beni transfer kısmına tek başına aldılar, babaları hiç almıyoruz biz dediler hatta sordum. Çatala çıktım, transfer yapıldı. Çatalın ayaklarını düzleştirdiler. Orada 10 fk fln yattım, sonra kalkabilirsin dediler sıkıştıysan tuvalete gidebilirsin dediler, odaya gittim giyindim. İğne vuracaklardı başka odaya aldılar.. dedim doktorum yarım saat yatsın demiş eşime, biz bekletmiyoruz kimseyi bilimsel bi dayanağı yok ama iyi hissedeceksen yatabilirsin burada dediler, bi 15dk da orada yattım kalktım tuvalete gittim sonra.. merkezlerin uygulaması da farklı farklı demek ki

kızlar doktordan çıktım bugün 9+1di doktor ilk 8+3 ölçtü sonra 8+5 çıktı bebek çok oynadıgı için tam ölçüm çıkmıyor dedi biraz canım sıkıldı birde hala çok küçük kanama alanı var

Beni de sedyeyle götürdüler yataga kaydim kendim. ama farkli olarak eşimi yanima falan almadilar demekki heryerde farkli oluyor
Cidden öyle ya heryer farklı burda okudukça öğreniyorum transfer olsun kontroller olsun . sağlıklı gelsinler de Nasıl olduğu önemli değil diyorum

Niye canın sıkıldı canım, ne güzel sağlıklı hareket bile ediyor minnoş maşallah.. Kanama alanımda çok küçükmüş bak, o da kısa sürede kapanır inşallah sıkma canını

Tatlım 1 haftaya kadar dogru cıkamamsını dogal karsılıyorlar takma onu
Kanama alanında kucuk kalmıs oda gecer ınsallah az kalmıs

Kızlar selamm
Ben bugun dışarıdaydım bi tane hastahane gördm şeytan dürttü gir bi bak diye daha 1 hafta var muayeneye cnku meraktan çatlıcaktm girdim o kadar dandik bir doktordu ki kendi doktoruma tekrar şükrettim. Benim doktorum 10 haftalık bebeğimin burnunu bile gösteriyordu. Bu ultrasonda minicik 6 haftalık hali gibi görünüyodu ve hareketlerini göremedim. Ama kalp atışını duydum. Dr gayet iyi boyu da 53 mm gayet iyi bi sorun yok folikasiti bırak demir ve vitamin ilaçlarına başla 2 li testi yaptırabilirsn bugn dedi tam 12 haftalık görünüyor dedi. Aslnda bugun 11+5 ne bileyim anlamadm hareketlerni görememen normal mi onu taktm kafama şmdi orda soramadm da suratsız bir dr du. Bi sorun yok dedi. Kalbi atıyorsa iyidir dimi kızlar
İlaçlar vs için kendi dr umu dinlicem Tabiki bu dr un dediklerini yapmıcam da ben ultrason için girdm bi ense ölçmü bile yapmadı baktı kalbi dinledi boyunu ölçtü gayet iyi dedi kalktı. Benm dr um 15 dk oynatıyor tek tek anlatıyor canım hocam ya

sıkma canını inşallah diğer sefer güzel çıkar ölçümleri fln gönlünü ferah tut benimde 9+4 bugün leke ve ağrı devam ediyor eminim kanama alanıds duruyordur 3-4 gündür hiç yoktu tekrar başladı 2gündür oksapara başlamıştım ondan mı oldu diye düşünüyorum kontrolüme 1hafta var inşallah güzel olur herşey

kızlar bende sürekli tek taraflı bir ağrı oluyor rahimde orta sola yakın bir nokta sürekli ağrıyor ama dr hiç bişey söylemiyor olabilr diyor ama bana hiç normal gelmiyo böyle bişey yaşayan varmı o ağrı şiddetlenirse zaten arkasından leke başlıyor sanki bir noktadan rahim oyuluyor gibi hissediyorum yada kese bi yanından kazınıp düşecek gibi bi his korkuyorum ya

aynen benim de geçmişti dün yine başladı lekelenme sevinemedim bile daha inşallah atlatırız canım doktor korkutmadı ama ne biliyim insan tedirgin oluyor

aynen canım benim de iki gündür öyle ağrım vardı büyük ihtimal kanama alanından kaynaklı

Canım laboratuvar farklı katta alt katta ise hasta odaları var önlük bone terlik hepsi odana bırakılmış oluyor soyunuyorsun giyiyorsun embriyolog gelip bilgi veriyor tekerlekli sandalye ile üst kata götürüyorlar laboratuvar ortamı mini ameliyathane gibi aslında asla başkası alınmıyor. Sterilize bir ortam. Bir de ilk defa komple açıktı yani göbekten baktıkları için üste kadar açıldı eşim olsa çok utanırdım o şekilde orada istemezdim sanırım olmasını da. İşlemden iki üç dakika sonra bekliyorsun masada seni kaldırmadan sedyeyle alıyorlar sonra sedye ile odana indiriyorlar doktor geliyor bilgi veriyor dikkat edilmesi gerekenlere bir saat sonra çıkabilirsin dedi ama serum vardı iki saat yatmış oldum. Oda bildiğin hasta odası lavabolu banyolu. Ben evde duş alıp gitmiştim zaten dışarıdan gelenler duş filanda alabiliyor işlem öncesi. Neyse öyle çıkış yapıyorsun. Üç gün ayaklarını uzatarak yat otur dedi sonra hafif tempolu olmak şartıyla hayatına dönebilirsin dedi covid uzaktan çalışma derken hep evde yatarak geçti zaten

Canım benim insan elbette endişe ediyor çok haklısın da ama bunlar çok yaşanan durumlar okuduğum kadarıyla ve benim doktorum ultrason ölçümlerini hiç söylemez bile. Ben bilmiyorum belki benim de öyle. Söylememe sebebi olabilen bir şey bir dahaki gitmene toparlıyor filan boşuna ölçüm şu bu demiyor. Muayene olmadan embriyo transferine göre şu kadar günlük haftalık diyorlar sadece o. Bebeğin kalbi atıyor günden güne büyüyorsa o yani. Ölçümler çok değişebiliyor. Üzme kendini.

Benzer sanırım kuzum ama bizde her hastanın odası var ve sanırım insanlar çok endişe ettiği için ve şehir dışından gelenler olduğu için o odaları minimum bir saat sana ayırıyorlar. Yoğunluk yoksa istersen beş saat yat kimse bir şey demiyor. Eş vs. Alınmıyor ortam bildiğiniz ameliyathane ortamı belki ufak operasyonlarda orada yapıldığı içindir bilemiyorum görevli olmayan kimse giremiyor. Yurtdışında uygulamaları okumuştum bildiğin masadan hemen kaldırıp giydiriyorlarmış gerçekten bilimsel yanı yok ama insan iyi hissediyor sadece

Benim doktorumda çok hızlı bakar ama kuzum bebekler çok uyurmuş şansına ondan hareketini göremedin takma kafana kalbi atıyor büyüyorsa sorun yoktur çok şükür. Aslında çok az hareketli olduğu zaman oluyormuş. Uyuyarak geçiriyorlarmış genelde günlerini

Bende de sağ tarafta damar hattım boyunca ağrı çekilme oluyor canım sol tarafta bir şey hissetmiyorum mesela bence bebeklerin tutunma yeri ile ilgilidir

Canım bunları öğrenmem iyi oldu herkes farklı zaten beni niye yatırmadı diye laf edesim var ama neyse

tupaaaaa kuzum ne yaptın kaçırdım mı ? En son tek embriyo transfer edilecek yazmışsın. Yaşın kaç kuzum? Bir de onların bahsettikleri kalite pek önemli değil. Benim bunda kaliteden bahsedilmedi ama ilk tedavimde kalite kötü idi tek yumurta ikizi oldular devam etmedi ama tutundu yani. Bunda hiç sormadım bile

Canım bunları öğrenmem iyi oldu herkes farklı zaten beni niye yatırmadı diye laf edesim var ama neyse
Yok kuzum yatırmanın cidden bilimsel yanı yok. Sen sakinlemiş stresin azalmış oluyorsun dinlendiğinde. Evimde uzaktı iyi oldu o yönden tıbbi gereklilik değil ben rahat ettim biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…