Ay içim rahatladı illa takacak birşey çıkıyor Allahım YarabbimBenim doktorumda çok hızlı bakarama kuzum bebekler çok uyurmuş şansına ondan hareketini göremedin takma kafana kalbi atıyor büyüyorsa sorun yoktur çok şükür. Aslında çok az hareketli olduğu zaman oluyormuş. Uyuyarak geçiriyorlarmış genelde günlerini
Yerin seniAy içim rahatladı illa takacak birşey çıkıyor Allahım Yarabbimteşekkür ederim kzum senin iyi gelecek mesajını bekliyordm zaten
bi geçmedi şu kanama alanı inşallah ilerde bi sıkıntı yaratmaz aynen bende daha hiç sevinemedim sürekli tedirginimaynen canım benim de iki gündür öyle ağrım vardı büyük ihtimal kanama alanından
Ayyy hayırlısıyla sımsıkı tutunsun canım bebişlerin2 de hastanede olacağım 2 3 arası olur sanırım
Ben bayağı eğildim kendim giydim. Kız o kadar kasmakızlarrr birşey soracağım transferden sonra ayakkabıyı nasıl eğilip giyeceğim diye düşünüyorum çok mu abartıyorum bu işi
@Drystc86 gibi terlik mi giyip gitsem
sen oksaparı yapıyomusun canımaynen canım benim de iki gündür öyle ağrım vardı büyük ihtimal kanama alanından kaynaklı
yok canım kullanmıyorum ona rağmen geçmedi kanama alanı farklı bir doktordan randevu alnayı düşünüyorum riskli gebrlik doktorusen oksaparı yapıyomusun canım
Aynen öyle canım, yatırmadılar demesinler diye yatırıyorlar.. ben de doktor yarım saat demiş diye içime kurt düşmesin diye ekstra bi 15 dk daha yatttım yoksa kalkıp üstümü vs giydim 10. Dakikada.. sonra gittim 2 kat merdiven çıktım.. Şükür pozitif de insanın aklında şüphe kalmıyor.. olmayınca bir sebep arıyorsun elinde diilBenzer sanırım kuzum ama bizde her hastanın odası var ve sanırım insanlar çok endişe ettiği için ve şehir dışından gelenler olduğu için o odaları minimum bir saat sana ayırıyorlar. Yoğunluk yoksa istersen beş saat yat kimse bir şey demiyor. Eş vs. Alınmıyor ortam bildiğiniz ameliyathane ortamı belki ufak operasyonlarda orada yapıldığı içindir bilemiyorum görevli olmayan kimse giremiyor. Yurtdışında uygulamaları okumuştum bildiğin masadan hemen kaldırıp giydiriyorlarmış gerçekten bilimsel yanı yok ama insan iyi hissediyor sadece
Ah canım ya sende kaç haftadır bir tadını çıkaramadın.. biran önce biter inşallah bu lekelenme belası da için rahatlar artık.. Şükür bebeğin iyi ama annesi, lekelenme önemli diil diyorlar ama biliyorum içi rahat etmiyor insanın.. Güzel günler yakın inşallahsıkma canını inşallah diğer sefer güzel çıkar ölçümleri fln gönlünü ferah tut benimde 9+4 bugün leke ve ağrı devam ediyor eminim kanama alanıds duruyordur 3-4 gündür hiç yoktu tekrar başladı 2gündür oksapara başlamıştım ondan mı oldu diye düşünüyorum kontrolüme 1hafta var inşallah güzel olur herşey
benim 4gündür olmuyodu bugün tekrar başladı yaşadğım şehirde perinatolog yok malesef olsa bende giderdim ağrımın şiddeti giderek artıyor belki acile giderim bendeyok canım kullanmıyorum ona rağmen geçmedi kanama alanı farklı bir doktordan randevu alnayı düşünüyorum riskli gebrlik doktoru
Ayakkabiyla girdim terlikle çıktım hemşireler diyor ki bu terlikler bizim mi?Ahahah bak Buda güzel fikirmiş
bencede git baktır canım için rahat etsin stres daha kötü yapıyorbenim 4gündür olmuyodu bugün tekrar başladı yaşadğım şehirde perinatolog yok malesef olsa bende giderdim ağrımın şiddeti giderek artıyor belki acile giderim bende
inşallah canım teşekkür ederim gerçektende 6.haftadan beri bu şekilde devam ediyor sürekli korku ve psikolojim bozuluyor artık evin içinde yürümeye korkar oldumAh canım ya sende kaç haftadır bir tadını çıkaramadın.. biran önce biter inşallah bu lekelenme belası da için rahatlar artık.. Şükür bebeğin iyi ama annesi, lekelenme önemli diil diyorlar ama biliyorum içi rahat etmiyor insanın.. Güzel günler yakın inşallah
O zaman senin için iyi olmuş canım kaygılarından uzanmazmışsınYok kuzum yatırmanın cidden bilimsel yanı yok. Sen sakinlemiş stresin azalmış oluyorsun dinlendiğinde. Evimde uzaktı iyi oldu o yönden tıbbi gereklilik değil ben rahat ettim biraz daha
yok canım karından bakıyorlar merak etmekızlar 9-10 haftada halen alttan mı muayne ediyor doktorlarınız acile sırf bu yüzden gitmek istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?