Ay içim rahatladı illa takacak birşey çıkıyor Allahım Yarabbim teşekkür ederim kzum senin iyi gelecek mesajını bekliyordm zaten

Ay içim rahatladı illa takacak birşey çıkıyor Allahım Yarabbim teşekkür ederim kzum senin iyi gelecek mesajını bekliyordm zaten
Yerin seni Kız bir doktorun video izledim doktor ultrason ile bakarken bir anda bebek hareketsiz kalıyor. Panik oldu baba ve anneanne ne oldu diye baba soruyor doktora. Doktor güldü uyudu dedi Sürekli hareket etmiyor çok sık uykuya dalıyorlar bebekler dedi kısa süreli baktıysa da uyku anına denk gelmiştir yavru uyuyup büyüyecek annesi. Boşuna değil o ninniler. Haftaya benim de muayenem var aşırı heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır

Ay ben de mi gidip bi baktırsam bebişe ya. Göğüs ağrılarım falan kalmadı bende hiç. 2 hafta oldu kontrol olalı. Daha da 2 hafta var.

Aynen öyle canım, yatırmadılar demesinler diye yatırıyorlar.. ben de doktor yarım saat demiş diye içime kurt düşmesin diye ekstra bi 15 dk daha yatttım yoksa kalkıp üstümü vs giydim 10. Dakikada.. sonra gittim 2 kat merdiven çıktım.. Şükür pozitif de insanın aklında şüphe kalmıyor.. olmayınca bir sebep arıyorsun elinde diil

Ah canım ya sende kaç haftadır bir tadını çıkaramadın.. biran önce biter inşallah bu lekelenme belası da için rahatlar artık.. Şükür bebeğin iyi ama annesi, lekelenme önemli diil diyorlar ama biliyorum içi rahat etmiyor insanın.. Güzel günler yakın inşallah

yok canım kullanmıyorum ona rağmen geçmedi kanama alanı farklı bir doktordan randevu alnayı düşünüyorum riskli gebrlik doktoru
benim 4gündür olmuyodu bugün tekrar başladı yaşadğım şehirde perinatolog yok malesef olsa bende giderdim ağrımın şiddeti giderek artıyor belki acile giderim bende

inşallah canım teşekkür ederim gerçektende 6.haftadan beri bu şekilde devam ediyor sürekli korku ve psikolojim bozuluyor artık evin içinde yürümeye korkar oldum

Yok kuzum yatırmanın cidden bilimsel yanı yok. Sen sakinlemiş stresin azalmış oluyorsun dinlendiğinde. Evimde uzaktı iyi oldu o yönden tıbbi gereklilik değil ben rahat ettim biraz daha
O zaman senin için iyi olmuş canım kaygılarından uzanmazmışsın

kızlar 9-10 haftada halen alttan mı muayne ediyor doktorlarınız acile sırf bu yüzden gitmek istemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…