burda acilde alltan muayene etmişlerdi gittiğimde o yüzden gitmek istemiyorum gerçi o zaman daha 6.haftaydı

Yolundadır kuzumm inşallah şu 12. Hafta stresim vardı benim çok şükür 2 cm büyüdüğünü de gördüm artık inşallaahh her muayenemizden mutlu mutlu çıkmak nasip olsunn inşallah
Benim bugun istfira dolu bir gündü midem flan kasıldı baya dedim etkilendi mi acaba çocuk

burda acilde alltan muayene etmişlerdi gittiğimde o yüzden gitmek istemiyorum gerçi o zaman daha 6.haftaydı
6. Haftada dr karından bakmıstı bana canm ama dediki ben kalp atışını tam duyamadam alttan bakmam lazm alttan bakıp öyle net duymuştu. Sonra bir daha hep idrara sıkışık gel dedi hep karından baktı.

31 yaşındayım cnm..bende çok öğrenmek istemiyordum hatta embriyoloğa söyleyecektim bilgi vermeyin diye stres olmayayım.nasılsınız diye sordu bende çok heyecanlı ve stresliyim dedim.o zaman stresinizi alalım dedi kaliteli embriyonuz var deyince devam etti

tupaaaaa kuzumm duamı da ettim sen den ses bekliyoruz Allahım inşallah sağlıkla tutunsun bebişin sana
saol cnm şimdi geldim eve yattım.herşey çok güzel geçtirahim içi çok temiz dedi doktor.transfer edilirken ultrasonda gösterdi doktor minik bir beyaz noktagörünce ağlamaya başladım çok farklı bir duyguymuş rabbim isteyen herkese versin.sende yarın gideceksin çok güzel bir duygu allahım sana da yardımcı olsun.

İnşallah kuzum inşallah sağlıklı mutlu keyifli günlerimiz doktor ziyaretlerimiz olsun. Ya hayır ondan değildir hani bazen artıyor filan benim bile bulantım yokken bazen olmadık kokuya karşı duyarlı oluyorum. Geçen yumuşatıcı dün kolonya kötü yaptı mesela. Bence ara ara olan bir şey zaten senin normalde kötü idi bununla ilgisi yoktur kuzum.

Neyse olsun güzel bir şey demiş sonuçta ayy hadi gün sayalım inşallah güzel sonuçlar gelsin

Ayyy hadi hoş geldin kuzumm Maşallahh tüylerim diken diken oldu yarın darısı başıma inşallah Güzelce dinlen hiç olumsuz bir şey düşünmek yok belirti bile aramıcaz tamam mı erken de yapmayalım test günü ne zaman şimdi bir de ekstra ilaç falan verdimiii

saol cnmmm.yattım dinleniyorum cnm.aynen belirti aramak yokkkkk. 19 haziran benim test günüm o güne kadar bekleyeceğim.oksapar kan sulandırıcı iğne başladık bugün tek o eklndi diğerleri devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…