Kızlar benim göğüs ağrım kayboldu sizde durum ne ?
benim devam ediyor canım ama bana hiç bi anlam ifade etmiyor sürekli leke ve sancım olduğu için ama belirtiler vücut alıştıkça kaybolabilirmiş kötü şeyler düşünme için rahat edecekse bi kontrole git derim benim dr um 12.haftaya kadar hep iki haftada bir çağırıyor 1 ay biraz fazla uzun sanki bizim gibi riskli gebeliklerde yani ben daha önce düşüğüm olduğu için ve kanama alanı vs olduğu için 2haftada 1 gidiyorum o bile uzun geliyor

Benim doktorum çok net bu konuda 1 Ay olmadan kontrol yok diyor

Kızlar ben elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum yaaa acaba ters bir hareket yapar mıyım diye.ilk gün nelere dikkat edeyim
Kız ben diyordum ki dikkat içinde kırılacak eşya var yazacağım öyle tedirgin oluyordum. Arkadaşım bilinçaltı annelik içgüdüsü öyle yüksek ki emin ol zarar verecek bir şey yapmazsın rahatla diyordu. Endişe etme kuzum zaten ne gerekiyorsa doktorun söylemiştir bol bol uzan keyfine bak tv dizi film kitap canın ne istiyorsa

Yavrum senin yarın mıydı hadi hayırlısı olsun inşallah

Aynen yaa.hastanede sedye ye yatağa falan geçerken kafanı kaldırma dikkat et dediler.halen dikkat ediyorum

Benim haftaya bir ayım doluyor diye şu aralar daha iyiyim bu kez de kötü bir şey duyarım diye korkuyorum gitmek istemiyorum Rabbim korusun inşallah
Sadaka ayır . Rabbime tevekkül et. Ben öyle yapınca biraz rahatlıyorum benim daha ayın 22sinde randevum

Kızlar ben elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum yaaa acaba ters bir hareket yapar mıyım diye.ilk gün nelere dikkat edeyim
Canım ben ilk gün bile namazımı her zamanki gibi eğilip kalkarak kıldım. Sadece ağır ağır kıldım. Onun dışında evde yürüdüm. Çoğunlukla dinlendim ama sürekli de yatmadım. Kan dolaşımı çok önemli çünkü. Hele ki kan sulandırıcının iğnesini vermiş sana doktor. Demek ki kanın çok da duru ve akışkan değil. Bu demek oluyor ki senin hareketli olman daha önemli. Karnını kasmadığın sürece evin içinde gezin. 3 gün sonra da dışarıya çık hafif yürüyüşler yap. Ben öyle yaptım. 5 gün sonra da zaten işe başladım.

Kuzum hadi gozumuz aydin aldin bebegini sende ilk gun sadece wc icin kalkmistim ben. Saga sola yatislari eşit yaptım düz yattim çoğunlukla yine. Keyifli vakit gecir hep pozitif ol kabul et ruhen bebegini... ben hep kotu dusunmustum simdi cok pismanim. Simdide önümdeki haftalar için tedirginim ins yine mutlu son olur da ben pisman olurum diyorum

saol cnmmm.yattım dinleniyorum cnm.aynen belirti aramak yokkkkk. 19 haziran benim test günüm o güne kadar bekleyeceğim.oksapar kan sulandırıcı iğne başladık bugün tek o eklndi diğerleri devam
O zaman herhalde benimde 20 si olur çok heyecanlıı ya tam babalar gününe denk geliyo resmen hayalimi gerçekleştirmek için Allahım fırsat verdi inşallah üzülmeyiz kuzum Bol bol dua edelim inşallah bebişlerimiz bizimle olur

Kuzum yarin icinde dualarimiz seninle insallah. Sende bebegini alip evine doneceksin Allahin izniyle.

Kuzum yarin icinde dualarimiz seninle insallah. Sende bebegini alip evine doneceksin Allahin izniyle.
Ayyy canımcım yaa senin grubunun uğuruna o kadar inanıyorum kii Allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah tamamına erdirsin sonuçlarımızı

Ondan mı hareketsiz kaldı diye düşündm yani. Ama değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…