hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallahsaol cnm şimdi geldim eve yattım.herşey çok güzel geçtirahim içi çok temiz dedi doktor.transfer edilirken ultrasonda gösterdi doktor minik bir beyaz noktagörünce ağlamaya başladım çok farklı bir duyguymuş rabbim isteyen herkese versin.sende yarın gideceksin çok güzel bir duygu allahım sana da yardımcı olsun.
öyle yapıyorum cnm saatte 1 kalkıp yürüyorum evin içinde.3-4 gün sonra annemin evi yakın 15 dk yürüme mesafesinde yürüyerek ona gideceğim.bu oskoparı neye bakıp karar veriyor herhangi bir tahlil yapmadı bana.aspirinede devam ettiriyor ikisini bir arada kullanıyorum.Canım ben ilk gün bile namazımı her zamanki gibi eğilip kalkarak kıldım. Sadece ağır ağır kıldım. Onun dışında evde yürüdüm. Çoğunlukla dinlendim ama sürekli de yatmadım. Kan dolaşımı çok önemli çünkü. Hele ki kan sulandırıcının iğnesini vermiş sana doktor. Demek ki kanın çok da duru ve akışkan değil. Bu demek oluyor ki senin hareketli olman daha önemli. Karnını kasmadığın sürece evin içinde gezin. 3 gün sonra da dışarıya çık hafif yürüyüşler yap. Ben öyle yaptım. 5 gün sonra da zaten işe başladım.
saol cnm inşallah tutunur.fotoğrafını verdiler sürekli ona bakıp karnıma tutuyorum orada diyeKuzum hadi gozumuz aydin aldin bebegini sendeilk gun sadece wc icin kalkmistim ben. Saga sola yatislari eşit yaptım düz yattim çoğunlukla yine. Keyifli vakit gecir hep pozitif ol kabul et ruhen bebegini... ben hep kotu dusunmustum simdi cok pismanim. Simdide önümdeki haftalar için tedirginim ins yine mutlu son olur da ben pisman olurum diyorum
aminnnn cnm inşallah.ayyy evet babalar gününe denk geliyor.öylede niyet etmiştin ne güzel denk gelmişO zaman herhalde benimde 20 si olur çok heyecanlıı ya tam babalar gününe denk geliyo resmen hayalimi gerçekleştirmek için Allahım fırsat verdi inşallah üzülmeyiz kuzumBol bol dua edelim inşallah bebişlerimiz bizimle olur
saol cnm benimhayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah
Ay süper yaa, ben transferde ekrana bile bakamamıştım ağlamaktan.saol cnm inşallah tutunur.fotoğrafını verdiler sürekli ona bakıp karnıma tutuyorum orada diyedüz yatıyorum cnm arada sağa sola dönüyorum.
Benim 6+5 alttan baktı 8+5 de karından dınra dediki iki hafta sonra geldiğinde alttan bakacam ikiz gebelik olduğu için riskli dedi eğer açıklık varsa bir iki dikiş atabiliriz alttaki bebek için sıkıntı yaratabilir dedikızlar 9-10 haftada halen alttan mı muayne ediyor doktorlarınız acile sırf bu yüzden gitmek istemiyorum ya
transferde de baktım.pür dikkat gözüm ultrasondaydıAy süper yaa, ben transferde ekrana bile bakamamıştım ağlamaktan.
2.transferimde bakıcam inşallah.
Bu senin ilk transferindi değil mi canım?
Nisan’da ilacı yanlış kullanmıştın da mayıs adetini mi beklemiştin sanki?
Öyle bir şey hatırlıyorum.
Evet cnm ilk transferim. Aynen aynen cnm o benimAy süper yaa, ben transferde ekrana bile bakamamıştım ağlamaktan.
2.transferimde bakıcam inşallah.
Bu senin ilk transferindi değil mi canım?
Nisan’da ilacı yanlış kullanmıştın da mayıs adetini mi beklemiştin sanki?
Öyle bir şey hatırlıyorum.
Hadi bakalım, sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah sana.Evet cnm ilk transferim. Aynen aynen cnm o benim
Aa kabarcık mı bak şimdi öğrendim yarın bakıyım bendetransferde de baktım.pür dikkat gözüm ultrasondaydıburadan okumuştum kabarcıkları görmeyi bekledim.kabarcıkları gördükten sonra doktor geçmiş olsun dedi işlem bitti doktor spekulumu çekti.Ultrasonu tutan hemşire Embriyoyu gösterdi.bak şu küçük beyaz noktacık Dedi o kadar net görünüyordu ki.
Rabbımm hayırlı eylesın canımm sımdı beklemek sıradaEvet cnm ilk transferim. Aynen aynen cnm o benim
Amin cnm inşallah.Hadi bakalım, sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah sana.
Heyecanla bekliyoruz haberlerinizi.
Biraz gaz sancısı oldu gibi ama çok sürmedi.kontrollerden sonra da olurdu bende.Biliyorum cnm kabak çekirdeğim vardı onu yedim biraz oda iyi geliyormuş yarın ananas avokado aldıracağım eşime onlarıda yemeye başlayacağım.hastanede protein ağırlıklı beslenin dedi ona da dikkat edeceğim.Rabbim uğraşlarımızı hayırlara çıkartsın inşallahAa kabarcık mı bak şimdi öğrendim yarın bakıyım bendeiyisin dimi ağrın sızın yok kuzum ananas ye herkes onu söylüyodu biliyosundur
Aahh evet cnm beklemek beklemek sonu güzel olsun daRabbımm hayırlı eylesın canımm sımdı beklemek sırada
Aminnn inaallah canımmAahh evet cnm beklemek beklemek sonu güzel olsun da
Amin kuzum bol da su iç en iyisi oBiraz gaz sancısı oldu gibi ama çok sürmedi.kontrollerden sonra da olurdu bende.Biliyorum cnm kabak çekirdeğim vardı onu yedim biraz oda iyi geliyormuş yarın ananas avokado aldıracağım eşime onlarıda yemeye başlayacağım.hastanede protein ağırlıklı beslenin dedi ona da dikkat edeceğim.Rabbim uğraşlarımızı hayırlara çıkartsın inşallah
Günaydın canımAmin kuzum bol da su iç en iyisi oBende yarın alıp geliyorum Allahın izniyle sonra beraber beklemece
Canımcım günaydın çoook teşekkür ederimGünaydın canımHadi çok güzel bir gün olmasını diliyorum senin için de bugün. İnşallahh herşey yolunda gidecek. Sevgiyle kucaklayıp gel yavrularını
Canımm canımm, ne zaman gidiyosun?? Bugün büyük gün, hayırlı güzel sonuçlar alacağım miss gibi bir transfer olsun.Canımcım günaydın çoook teşekkür ederimAmin inşallah hepimiz için güzel sağlıklı bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?