hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah

öyle yapıyorum cnm saatte 1 kalkıp yürüyorum evin içinde.3-4 gün sonra annemin evi yakın 15 dk yürüme mesafesinde yürüyerek ona gideceğim.bu oskoparı neye bakıp karar veriyor herhangi bir tahlil yapmadı bana.aspirinede devam ettiriyor ikisini bir arada kullanıyorum.

saol cnm inşallah tutunur.fotoğrafını verdiler sürekli ona bakıp karnıma tutuyorum orada diyedüz yatıyorum cnm arada sağa sola dönüyorum.

aminnnn cnm inşallah.ayyy evet babalar gününe denk geliyor.öylede niyet etmiştin ne güzel denk gelmiş

saol cnm inşallah tutunur.fotoğrafını verdiler sürekli ona bakıp karnıma tutuyorum orada diyedüz yatıyorum cnm arada sağa sola dönüyorum.
Ay süper yaa, ben transferde ekrana bile bakamamıştım ağlamaktan.
2.transferimde bakıcam inşallah.
Bu senin ilk transferindi değil mi canım?
Nisan’da ilacı yanlış kullanmıştın da mayıs adetini mi beklemiştin sanki?
Öyle bir şey hatırlıyorum.

kızlar 9-10 haftada halen alttan mı muayne ediyor doktorlarınız acile sırf bu yüzden gitmek istemiyorum ya
Benim 6+5 alttan baktı 8+5 de karından dınra dediki iki hafta sonra geldiğinde alttan bakacam ikiz gebelik olduğu için riskli dedi eğer açıklık varsa bir iki dikiş atabiliriz alttaki bebek için sıkıntı yaratabilir dedi

transferde de baktım.pür dikkat gözüm ultrasondaydıburadan okumuştum kabarcıkları görmeyi bekledim.kabarcıkları gördükten sonra doktor geçmiş olsun dedi işlem bitti doktor spekulumu çekti.Ultrasonu tutan hemşire Embriyoyu gösterdi.bak şu küçük beyaz noktacık Dedi o kadar net görünüyordu ki.

Evet cnm ilk transferim. Aynen aynen cnm o benim

Aa kabarcık mı bak şimdi öğrendim yarın bakıyım bende iyisin dimi ağrın sızın yok kuzum ananas ye herkes onu söylüyodu biliyosundur

Aa kabarcık mı bak şimdi öğrendim yarın bakıyım bende iyisin dimi ağrın sızın yok kuzum ananas ye herkes onu söylüyodu biliyosundur
Biraz gaz sancısı oldu gibi ama çok sürmedi.kontrollerden sonra da olurdu bende.Biliyorum cnm kabak çekirdeğim vardı onu yedim biraz oda iyi geliyormuş yarın ananas avokado aldıracağım eşime onlarıda yemeye başlayacağım.hastanede protein ağırlıklı beslenin dedi ona da dikkat edeceğim.Rabbim uğraşlarımızı hayırlara çıkartsın inşallah

Amin kuzum bol da su iç en iyisi o Bende yarın alıp geliyorum Allahın izniyle sonra beraber beklemece

Canımcım günaydın çoook teşekkür ederim Amin inşallah hepimiz için güzel sağlıklı bir gün olsun
Canımm canımm, ne zaman gidiyosun?? Bugün büyük gün, hayırlı güzel sonuçlar alacağım miss gibi bir transfer olsun. tupaaaaa canım sana da tekrar hayırlı olsun, artık bundan sonra ikiniz için bekleyeceğiz heycanla ben de bugün 2. Testi vericem artışa bakmak için, sonra doktoruma haber vericem.. Güzel bi gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…