Biraz gaz sancısı oldu gibi ama çok sürmedi.kontrollerden sonra da olurdu bende.Biliyorum cnm kabak çekirdeğim vardı onu yedim biraz oda iyi geliyormuş yarın ananas avokado aldıracağım eşime onlarıda yemeye başlayacağım.hastanede protein ağırlıklı beslenin dedi ona da dikkat edeceğim.Rabbim uğraşlarımızı hayırlara çıkartsın inşallah
Günaydın peşpeşe bekliyoruz haberleriniziAmin kuzum bol da su iç en iyisi oBende yarın alıp geliyorum Allahın izniyle sonra beraber beklemece
Artmistir annesi ins seni sevindirecek bugün bebeginCanımm canımm, ne zaman gidiyosun?? Bugün büyük gün, hayırlı güzel sonuçlar alacağım miss gibi bir transfer olsun. @tupaaaaa canım sana da tekrar hayırlı olsun, artık bundan sonra ikiniz için bekleyeceğiz heycanlaben de bugün 2. Testi vericem artışa bakmak için, sonra doktoruma haber vericem.. Güzel bi gün olsun
Canım inşallah herşey çok güzel geçerAmin kuzum bol da su iç en iyisi oBende yarın alıp geliyorum Allahın izniyle sonra beraber beklemece
Bende üşüyorum cogunlukla. Demir eksikligimi var acaba.Günaydın kızlar size sorum olacak akşamları neden üşüyorum ben benim gibi olan var mı
Canimmm nefis bir artıs gelecek. Tutuncak o bebek misler gibi annesine....Canımm canımm, ne zaman gidiyosun?? Bugün büyük gün, hayırlı güzel sonuçlar alacağım miss gibi bir transfer olsun. @tupaaaaa canım sana da tekrar hayırlı olsun, artık bundan sonra ikiniz için bekleyeceğiz heycanlaben de bugün 2. Testi vericem artışa bakmak için, sonra doktoruma haber vericem.. Güzel bi gün olsun
Çok haklısın gerçekten iyi geliyor ben kendim çevremde şu an verebileceğim kimse yok ailemden rica ediyorum gerçekten rahatlatıyor... senden bir hafta önce gideceğim benim de aslında tam 22 sinde idi arayıp erkene aldım 22 si 5 hafta oluyordu ama kuzumSadaka ayır . Rabbime tevekkül et. Ben öyle yapınca biraz rahatlıyorumbenim daha ayın 22sinde randevum
Sadece akşamları diil gün boyu inanılmaz üşüyorum. Çorapla uyuyorum- kışın bile yapmam..annem sen üşüyorum diyince ben anlamıştım diyo ama bebekten mi yoksa bu aralar hava ekstra mı soğuk bilemiyorum.. demir değerim de iyiydi en son tahlildeGünaydın kızlar size sorum olacak akşamları neden üşüyorum ben benim gibi olan var mı
Canım bende de oluyordu ara ara gebelik başlarında geçici kansızlık oluyormuş önce de varsa daha çok hissedersinGünaydın kızlar size sorum olacak akşamları neden üşüyorum ben benim gibi olan var mı
Gebelik başında geçici kansızlık oluyormuş canımSadece akşamları diil gün boyu inanılmaz üşüyorum. Çorapla uyuyorum- kışın bile yapmam..annem sen üşüyorum diyince ben anlamıştım diyo ama bebekten mi yoksa bu aralar hava ekstra mı soğuk bilemiyorum.. demir değerim de iyiydi en son tahlilde
Amin inşallah canımm..İyi düşünüyoruz iyi oluyorCanimmm nefis bir artıs gelecek. Tutuncak o bebek misler gibi annesine....
Aa öyle mii..mantıklı o zaman.. bak bu eskiler blşiyi hep bilip de söylüyolar aslında demek kiş, sebebini tıbbi olarak bilmeseler bile bir mantığı varGebelik başında geçici kansızlık oluyormuş canım
Aynen kuzumAa öyle mii..mantıklı o zaman.. bak bu eskiler blşiyi hep bilip de söylüyolar aslında demek kiş, sebebini tıbbi olarak bilmeseler bile bir mantığı var
Canımm kuzumm çook teşekkür ederim 12buçukta aksilik olmazsa ,Allahım hepimize en güzel günleri nasip etsin bebeğin seninle İnşallahh senden de iyi haberi almayı bekliyoruzCanımm canımm, ne zaman gidiyosun?? Bugün büyük gün, hayırlı güzel sonuçlar alacağım miss gibi bir transfer olsun. @tupaaaaa canım sana da tekrar hayırlı olsun, artık bundan sonra ikiniz için bekleyeceğiz heycanlaben de bugün 2. Testi vericem artışa bakmak için, sonra doktoruma haber vericem.. Güzel bi gün olsun
Hadi inşallah sımsıkı tutunsun kuzum dualarımız seninleCanımm kuzumm çook teşekkür ederim 12buçukta aksilik olmazsa ,Allahım hepimize en güzel günleri nasip etsin bebeğin seninle İnşallahh senden de iyi haberi almayı bekliyoruz
Daha önceki tedavilerine ve rutin adet düzenine göre ihtiyacın olup olmadığına karar vermiş olabilir. Benimki de ona bağlı olarak kan sulandırıcıyı günde 1 hap olarak verdi ve 5. haftada olan ilk kanama alanından sonra komple bıraktırdı. Sonrasında da hiç kanamam olmadı zaten.öyle yapıyorum cnm saatte 1 kalkıp yürüyorum evin içinde.3-4 gün sonra annemin evi yakın 15 dk yürüme mesafesinde yürüyerek ona gideceğim.bu oskoparı neye bakıp karar veriyor herhangi bir tahlil yapmadı bana.aspirinede devam ettiriyor ikisini bir arada kullanıyorum.
yıllarca ne çektim onun yüzünden adetimin ilk günleri acilde iğne vurdurmadan duramazdım çok kötü birşey ve tabiki onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı bir kere doğal yolla dış gebelik geçirdim tüpümü kaybettim tüpleri tıkamış sol tarafımdan şuan yumurta cıkmıyo mesela kist yüzünden ameilyat olmak zorunda kaldım küçük bir kavun kadardı malesef çok dikkat etmek lazım çok illet bişey ve sürekli yeniliyorGünaydın kızlar güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah. Benim bir sorum var çikolata kisti sorunu yaşayan var mı aranızda ? Sürekli ağrı yapan bir şey mi ?
ağrı olarak adet günlerinde olurdu benim agrım yada mesela ayaklarımı üşüttüğümde flanGünaydın kızlar güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah. Benim bir sorum var çikolata kisti sorunu yaşayan var mı aranızda ? Sürekli ağrı yapan bir şey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?