Amin kuzum bol da su iç en iyisi o Bende yarın alıp geliyorum Allahın izniyle sonra beraber beklemece
Günaydın peşpeşe bekliyoruz haberlerinizi vol su için bol dua edin hep iyi düşünün olumsuzluk gelsede aklınıza ( ki hepp aklımızda zaten)hemen dua edin geçecek ins

Artmistir annesi ins seni sevindirecek bugün bebegin

Canimmm nefis bir artıs gelecek. Tutuncak o bebek misler gibi annesine....

Sadaka ayır . Rabbime tevekkül et. Ben öyle yapınca biraz rahatlıyorum benim daha ayın 22sinde randevum
Çok haklısın gerçekten iyi geliyor ben kendim çevremde şu an verebileceğim kimse yok ailemden rica ediyorum gerçekten rahatlatıyor... senden bir hafta önce gideceğim benim de aslında tam 22 sinde idi arayıp erkene aldım 22 si 5 hafta oluyordu ama kuzum

Günaydın kızlar size sorum olacak akşamları neden üşüyorum ben benim gibi olan var mı
Sadece akşamları diil gün boyu inanılmaz üşüyorum. Çorapla uyuyorum- kışın bile yapmam..annem sen üşüyorum diyince ben anlamıştım diyo ama bebekten mi yoksa bu aralar hava ekstra mı soğuk bilemiyorum.. demir değerim de iyiydi en son tahlilde

Gebelik başında geçici kansızlık oluyormuş canım

Canımm kuzumm çook teşekkür ederim 12buçukta aksilik olmazsa ,Allahım hepimize en güzel günleri nasip etsin bebeğin seninle İnşallahh senden de iyi haberi almayı bekliyoruz

Canımm kuzumm çook teşekkür ederim 12buçukta aksilik olmazsa ,Allahım hepimize en güzel günleri nasip etsin bebeğin seninle İnşallahh senden de iyi haberi almayı bekliyoruz
Hadi inşallah sımsıkı tutunsun kuzum dualarımız seninle

Günaydın kızlar güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah. Benim bir sorum var çikolata kisti sorunu yaşayan var mı aranızda ? Sürekli ağrı yapan bir şey mi ?

Daha önceki tedavilerine ve rutin adet düzenine göre ihtiyacın olup olmadığına karar vermiş olabilir. Benimki de ona bağlı olarak kan sulandırıcıyı günde 1 hap olarak verdi ve 5. haftada olan ilk kanama alanından sonra komple bıraktırdı. Sonrasında da hiç kanamam olmadı zaten.

Yani seni de takip eder, kanaman falan olursa azalttırır ama hiç olmazsa ve gebelik güzel devam ederse onu epeyce kullandırtır. Öyle düşün.

Günaydın kızlar güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah. Benim bir sorum var çikolata kisti sorunu yaşayan var mı aranızda ? Sürekli ağrı yapan bir şey mi ?
yıllarca ne çektim onun yüzünden adetimin ilk günleri acilde iğne vurdurmadan duramazdım çok kötü birşey ve tabiki onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı bir kere doğal yolla dış gebelik geçirdim tüpümü kaybettim tüpleri tıkamış sol tarafımdan şuan yumurta cıkmıyo mesela kist yüzünden ameilyat olmak zorunda kaldım küçük bir kavun kadardı malesef çok dikkat etmek lazım çok illet bişey ve sürekli yeniliyor

ağrı olarak adet günlerinde olurdu benim agrım yada mesela ayaklarımı üşüttüğümde flan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…