Çok geçmiş olsun kuzum. Bir tedavisi yok sanırım Sadece adetlerde mi yoksa diğer günlerde de ağrı yapar mı ? Bir tanıdığım sürekli karın ağrısı çekiyordu özellikle soğukla temasta neyse kadın doğuma yönlendirmişler çikolata kistine benzer bir şey olduğunu mr çektirmesini boyutuna göre karar vereceğini eğer kesin çikolata kisti ise boyutu belirli düzeyin üstünde ise ameliyat önerecekmiş. Gebelikte düşünüyordu. Sanırım doğal yoldan gebeliği de zorlaştırıyor...

evet canım gebeliğe engel oluyor çünkü akışkan birşey sürekli akarak biryerleri tıkıyor tüpleri yada bağırsaklara yapışabiliyor benim sürekli ağrım olmuyodu dediğim gibi ayaklarımı mesela kışın sürekli sıcak tutardım yoksa hemen ağrım olurdu dikkat ederdim ama kişiden kişiye değişebilir ameliyattan sonra yımurtalıklar çok zarar görüyo tavsiyem kisti basklıyan bir tedavi var lucrin diye bir iğneyle onu yaptırıp yumurtalarının toplanması şuan benim ameliyatlı taraftan hiç çıkmıyor kist varkende 3_4 tane gözüküyodu yumurta zarar veriyor her şeklide bir an önce tedavisine baksın canım ihmal edilecek bir şey değil

Canım haklısın ama bak bence senin değerin de daha yüksektir hatalı çıkarıyor genelde laboratuvar o regl azalması bende de var ama bizim durumumuzda stres ve ilaçlardan da kaynaklı olabiliyor

Anladım kuzum sağ ol. Kadın olmak ne zor. Bir sürü kadın hastalığı var. Rabbim şifa versin herkese...

Bende üşüyorum cogunlukla. Demir eksikligimi var acaba.

Canım bende de oluyordu ara ara gebelik başlarında geçici kansızlık oluyormuş önce de varsa daha çok hissedersin
Aynen bende demire bağlı kansızlık var ama tahlillerin temiz çıktı sorun yok dedi Dr ama galiba kilyanin dediği gibiyim ben şuan

beni yıllarca hep yanlış yönlendirdiler genç kızken vardı bende bu kimse düzgün bir tedavi söylemedi 3 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum tüp bebekten başka şansım yok diğer tüpümde ameliyatda alındı ve yumurta rezervi azalıyor hastalıktan

Canım haklısın ama bak bence senin değerin de daha yüksektir hatalı çıkarıyor genelde laboratuvar o regl azalması bende de var ama bizim durumumuzda stres ve ilaçlardan da kaynaklı olabiliyor
Kuzum üç farklı yerde yapıldı testim. İlki çıktı fsh da çok normal olunca regl sorunum da hiç olmamıştı dedim kesin hata var. Başka bir yere gidip verdim aynı çıktı. Kürtajdan sonra üniversite hastanesinde doktor istedi yine öyle çıktı anladım ki hata yoktu Benim kürtajdan sonra aşırı azaldı doktor önemli değil önemli olan düzenli olman dedi. Kürtajla ilgisi yok dedi zaten ilk tedavimde 8 yumurta varken şimdi üç tane oldu. Fsh da eskiye nazaran yüksek çıkıyor tabii. Neyse Rabbim sağlıkla evlatlarıma kavuşmayı nasip etsinde. Onu düşünmemeye çalışıyorum artık. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah sağlıklı yavrular nasip etsin

Aynen bende demire bağlı kansızlık var ama tahlillerin temiz çıktı sorun yok dedi Dr ama galiba kilyanin dediği gibiyim ben şuan
Eskiye nazaran kan pompalama değişince vücut adapte olana kadar geçici bir durummuş benim de demirim normal ama yaşadım kızlar ara ara hala yaşıyorum

Çok üzüldüm şu an bunu yaşayan arkadaşın maddi durumu da hiç iyi değil Rabbim bir kolaylık versin inşallah

Benim de fsh yüksekti canım 0.71 iken sonra hiç baktırmadım bence baktırdıpımda stresten daha yükseliyor

Amin kuzum bol da su iç en iyisi o Bende yarın alıp geliyorum Allahın izniyle sonra beraber beklemece
Saol cnm öyle yapıyorum. Bende arada kalkıyorum .bugün kahvaltımı hazırlayayım dedim ama annem aradı sakın kalkma ben geliyorum diye anneler çok pimpirikli oluyor
Cnmmm hayırlısıyla sende bugün bebişine kavuşacaksın.allahım yardım etsin sana hayırlısıyla al gel bebişini

Evet cnm yaa.şimdi sıra beklemede hadi bakalım inşallah artmıştır cnm değerin sende. Güzel haber verirsin bize bugün

Günaydın kızlar güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah. Benim bir sorum var çikolata kisti sorunu yaşayan var mı aranızda ? Sürekli ağrı yapan bir şey mi ?
Bende çikolata kisti değil de OPU zamanı polip oluşmuştu. 1 santimden küçük olduğu için risk görmedi doktor ama tekrar transfer olursa histeroskopi ile alırız demişti.
Kürtajda tamamen temizlendi zaten.

Benim de fsh yüksekti canım 0.71 iken sonra hiç baktırmadım bence baktırdıpımda stresten daha yükseliyor
Ben daha önce çok gittim doktora kimse amh istemedi. Muayenelerim temiz tahlillerim normal çıkınca hiç bir şey yok dediler eve yolladılar. Bir tanesi rezervinde iyi görünüyor endişe etme dedi bir yıl sonra tüp bebek doktoruma gittim tahlillere baktı muayene etti dedi ki evet anormal hiç bir şey yok eşimde ufak pürüzler vardı önce ondan dolayı olur ama geç olabilir dediler. Neyse tüp bebek doktorum bu değerlerle tüp bebek önermem dedi aşılama yapalım istersen ama amh beni biraz şüphelendirdi ona da bakalım ona göre karar verelim dedi. Şu hormonla şunu oranlarsak sanki erken bitecek rezervlerin dedi bak bütün doktorların baktığı aynı tahlil ben de iyi dedim tahlili bile unuttum çalışıyordum eşim almaya gitti. Doktor seninle konuşmak istiyor dedi yoldayım otobüste eve geçiyorum Allah Allah dedim. Verdi doktor dedi ki rezervin kötü. Senin yaşında biri için en az 2 olmalı ama senin 0.2 tüp bebek başlayalım acil dedi tamam dedim ama şoklardayım. Benim sürecimde öyle başlamış oldu... Bende çok sinsi idi rezerv azlığı hiç belli etmedi kendini

Bende çikolata kisti değil de OPU zamanı polip oluşmuştu. 1 santimden küçük olduğu için risk görmedi doktor ama tekrar transfer olursa histeroskopi ile alırız demişti.
Kürtajda tamamen temizlendi zaten.
Polipler sorun oluşturmuyor bildiğim kadarıyla kuzum zaten. Yeri önemli değilse özellikle hiç ellemiyorlar...

Günaydın kızlar güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah. Benim bir sorum var çikolata kisti sorunu yaşayan var mı aranızda ? Sürekli ağrı yapan bir şey mi ?
2010 yılından beri var canım inşallah doğumda temizlicekler hayatımı mahveden kist sürekli ağrı yapmadı bende her yere yapışıp büyüyünce her gece dayanılmaz ağrı olmuştu

Polipler sorun oluşturmuyor bildiğim kadarıyla kuzum zaten. Yeri önemli değilse özellikle hiç ellemiyorlar...
Bende daha önce hiç yoktu, OPU’da kullandığım ilaçlardan sonra oldu.
Ama yine de kürtaj olmasaydım alacaktı doktor.
Transfer öncesi bütün şartları olumlu hale getirmek istiyo benim doktorum, belki de onun için alalım dedi.

Doğrudur kuzum benim de bir kistim var ne olduğunu bilmiyorum bile Rahmin dışına doğru büyümüş olduğu için doktor hiç zararı yok kalsın dedi. Yıllardır duruyor ne olduğunu bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…