Çok geçmiş olsun kuzum. Bir tedavisi yok sanırımyıllarca ne çektim onun yüzünden adetimin ilk günleri acilde iğne vurdurmadan duramazdım çok kötü birşey ve tabiki onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı bir kere doğal yolla dış gebelik geçirdim tüpümü kaybettim tüpleri tıkamış sol tarafımdan şuan yumurta cıkmıyo mesela kist yüzünden ameilyat olmak zorunda kaldım küçük bir kavun kadardı malesef çok dikkat etmek lazım çok illet bişey ve sürekli yeniliyor
evet canım gebeliğe engel oluyor çünkü akışkan birşey sürekli akarak biryerleri tıkıyor tüpleri yada bağırsaklara yapışabiliyor benim sürekli ağrım olmuyodu dediğim gibi ayaklarımı mesela kışın sürekli sıcak tutardım yoksa hemen ağrım olurdu dikkat ederdim ama kişiden kişiye değişebilir ameliyattan sonra yımurtalıklar çok zarar görüyo tavsiyem kisti basklıyan bir tedavi var lucrin diye bir iğneyle onu yaptırıp yumurtalarının toplanması şuan benim ameliyatlı taraftan hiç çıkmıyor kist varkende 3_4 tane gözüküyodu yumurta zarar veriyor her şeklide bir an önce tedavisine baksın canım ihmal edilecek bir şey değilÇok geçmiş olsun kuzum. Bir tedavisi yok sanırımSadece adetlerde mi yoksa diğer günlerde de ağrı yapar mı ? Bir tanıdığım sürekli karın ağrısı çekiyordu özellikle soğukla temasta neyse kadın doğuma yönlendirmişler çikolata kistine benzer bir şey olduğunu mr çektirmesini boyutuna göre karar vereceğini eğer kesin çikolata kisti ise boyutu belirli düzeyin üstünde ise ameliyat önerecekmiş. Gebelikte düşünüyordu. Sanırım doğal yoldan gebeliği de zorlaştırıyor...
Canım haklısın ama bak bence senin değerin de daha yüksektir hatalı çıkarıyor genelde laboratuvar o regl azalması bende de var ama bizim durumumuzda stres ve ilaçlardan da kaynaklı olabiliyorBenim 0.2 kuzum o da üç yıl önceki değeri yani. Şimdi baktırmadım daha fazla stres olmayayım diye ama regl im baya azaldı eskiye nazaran. Ben de son umutlarım diye çok korkuyorum... Rabbim kimseye göstermesin o çaresizlik hissi zor. Senin yine iyi kuzum 0.01 olana kadar umut var. Tez zamanda yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Anladım kuzum sağ ol. Kadın olmak ne zor. Bir sürü kadın hastalığı var. Rabbim şifa versin herkese...evet canım gebeliğe engel oluyor çünkü akışkan birşey sürekli akarak biryerleri tıkıyor tüpleri yada bağırsaklara yapışabiliyor benim sürekli ağrım olmuyodu dediğim gibi ayaklarımı mesela kışın sürekli sıcak tutardım yoksa hemen ağrım olurdu dikkat ederdim ama kişiden kişiye değişebilir ameliyattan sonra yımurtalıklar çok zarar görüyo tavsiyem kisti basklıyan bir tedavi var lucrin diye bir iğneyle onu yaptırıp yumurtalarının toplanması şuan benim ameliyatlı taraftan hiç çıkmıyor kist varkende 3_4 tane gözüküyodu yumurta zarar veriyor her şeklide bir an önce tedavisine baksın canım ihmal edilecek bir şey değil
Bende üşüyorum cogunlukla. Demir eksikligimi var acaba.
Sadece akşamları diil gün boyu inanılmaz üşüyorum. Çorapla uyuyorum- kışın bile yapmam..annem sen üşüyorum diyince ben anlamıştım diyo ama bebekten mi yoksa bu aralar hava ekstra mı soğuk bilemiyorum.. demir değerim de iyiydi en son tahlilde
Aynen bende demire bağlı kansızlık var ama tahlillerin temiz çıktı sorun yok dedi Dr ama galiba kilyanin dediği gibiyim ben şuanCanım bende de oluyordu ara ara gebelik başlarında geçici kansızlık oluyormuş önce de varsa daha çok hissedersin
beni yıllarca hep yanlış yönlendirdiler genç kızken vardı bende bu kimse düzgün bir tedavi söylemedi 3 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum tüp bebekten başka şansım yok diğer tüpümde ameliyatda alındıevet canım gebeliğe engel oluyor çünkü akışkan birşey sürekli akarak biryerleri tıkıyor tüpleri yada bağırsaklara yapışabiliyor benim sürekli ağrım olmuyodu dediğim gibi ayaklarımı mesela kışın sürekli sıcak tutardım yoksa hemen ağrım olurdu dikkat ederdim ama kişiden kişiye değişebilir ameliyattan sonra yımurtalıklar çok zarar görüyo tavsiyem kisti basklıyan bir tedavi var lucrin diye bir iğneyle onu yaptırıp yumurtalarının toplanması şuan benim ameliyatlı taraftan hiç çıkmıyor kist varkende 3_4 tane gözüküyodu yumurta zarar veriyor her şeklide bir an önce tedavisine baksın canım ihmal edilecek bir şey değil
amin canımAnladım kuzum sağ ol. Kadın olmak ne zor. Bir sürü kadın hastalığı var. Rabbim şifa versin herkese...
Kuzum üç farklı yerde yapıldı testim. İlki çıktı fsh da çok normal olunca regl sorunum da hiç olmamıştı dedim kesin hata var. Başka bir yere gidip verdim aynı çıktı. Kürtajdan sonra üniversite hastanesinde doktor istedi yine öyle çıktı anladım ki hata yoktuCanım haklısın ama bak bence senin değerin de daha yüksektir hatalı çıkarıyor genelde laboratuvar o regl azalması bende de var ama bizim durumumuzda stres ve ilaçlardan da kaynaklı olabiliyor
Eskiye nazaran kan pompalama değişince vücut adapte olana kadar geçici bir durummuş benim de demirim normal ama yaşadım kızlar ara ara hala yaşıyorumAynen bende demire bağlı kansızlık var ama tahlillerin temiz çıktı sorun yok dedi Dr ama galiba kilyanin dediği gibiyim ben şuan
Çok üzüldüm şu an bunu yaşayan arkadaşın maddi durumu da hiç iyi değilbeni yıllarca hep yanlış yönlendirdiler genç kızken vardı bende bu kimse düzgün bir tedavi söylemedi 3 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum tüp bebekten başka şansım yok diğer tüpümde ameliyatda alındıve yumurta rezervi azalıyor hastalıktan
Benim de fsh yüksekti canım 0.71 iken sonra hiç baktırmadım bence baktırdıpımda stresten daha yükseliyorKuzum üç farklı yerde yapıldı testim. İlki çıktı fsh da çok normal olunca regl sorunum da hiç olmamıştı dedim kesin hata var. Başka bir yere gidip verdim aynı çıktı. Kürtajdan sonra üniversite hastanesinde doktor istedi yine öyle çıktı anladım ki hata yoktuBenim kürtajdan sonra aşırı azaldı doktor önemli değil önemli olan düzenli olman dedi. Kürtajla ilgisi yok dedi zaten ilk tedavimde 8 yumurta varken şimdi üç tane oldu. Fsh da eskiye nazaran yüksek çıkıyor tabii. Neyse Rabbim sağlıkla evlatlarıma kavuşmayı nasip etsinde. Onu düşünmemeye çalışıyorum artık. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah sağlıklı yavrular nasip etsin
Saol cnm öyle yapıyorum. Bende arada kalkıyorum .bugün kahvaltımı hazırlayayım dedim ama annem aradı sakın kalkma ben geliyorum diyeAmin kuzum bol da su iç en iyisi oBende yarın alıp geliyorum Allahın izniyle sonra beraber beklemece
Evet cnm yaa.şimdi sıra beklemedeCanımm canımm, ne zaman gidiyosun?? Bugün büyük gün, hayırlı güzel sonuçlar alacağım miss gibi bir transfer olsun.tupaaaaa canım sana da tekrar hayırlı olsun, artık bundan sonra ikiniz için bekleyeceğiz heycanla ben de bugün 2. Testi vericem artışa bakmak için, sonra doktoruma haber vericem.. Güzel bi gün olsun
Bende çikolata kisti değil de OPU zamanı polip oluşmuştu. 1 santimden küçük olduğu için risk görmedi doktor ama tekrar transfer olursa histeroskopi ile alırız demişti.Günaydın kızlar güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah. Benim bir sorum var çikolata kisti sorunu yaşayan var mı aranızda ? Sürekli ağrı yapan bir şey mi ?
Ben daha önce çok gittim doktora kimse amh istemedi. Muayenelerim temiz tahlillerim normal çıkınca hiç bir şey yok dediler eve yolladılar. Bir tanesi rezervinde iyi görünüyor endişe etme dediBenim de fsh yüksekti canım 0.71 iken sonra hiç baktırmadım bence baktırdıpımda stresten daha yükseliyor
Polipler sorun oluşturmuyor bildiğim kadarıyla kuzum zaten. Yeri önemli değilse özellikle hiç ellemiyorlar...Bende çikolata kisti değil de OPU zamanı polip oluşmuştu. 1 santimden küçük olduğu için risk görmedi doktor ama tekrar transfer olursa histeroskopi ile alırız demişti.
Kürtajda tamamen temizlendi zaten.
2010 yılından beri var canım inşallah doğumda temizlicekler hayatımı mahveden kist sürekli ağrı yapmadı bende her yere yapışıp büyüyünce her gece dayanılmaz ağrı olmuştuGünaydın kızlar güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah. Benim bir sorum var çikolata kisti sorunu yaşayan var mı aranızda ? Sürekli ağrı yapan bir şey mi ?
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah Rabbim kurtulmayı nasip etsin2010 yılından beri var canım inşallah doğumda temizlicekler hayatımı mahveden kist sürekli ağrı yapmadı bende her yere yapışıp büyüyünce her gece dayanılmaz ağrı olmuştu
Bende daha önce hiç yoktu, OPU’da kullandığım ilaçlardan sonra oldu.Polipler sorun oluşturmuyor bildiğim kadarıyla kuzum zaten. Yeri önemli değilse özellikle hiç ellemiyorlar...
Doğrudur kuzum benim de bir kistim var ne olduğunu bilmiyorum bile Rahmin dışına doğru büyümüş olduğu için doktor hiç zararı yok kalsın dedi. Yıllardır duruyor ne olduğunu bile bilmiyorumBende daha önce hiç yoktu, OPU’da kullandığım ilaçlardan sonra oldu.
Ama yine de kürtaj olmasaydım alacaktı doktor.
Transfer öncesi bütün şartları olumlu hale getirmek istiyo benim doktorum, belki de onun için alalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?