- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
Ya dur bakalım, hemen yakma gemileri.Insallah canim.. evet hala modum düşük kanamam basladi benim sanirim devam etmicek yarin gidicem doktora canim...
Canım ya ne tatlı kalbin var. Tamamen karamsarlığa çökmek üzereyken bile bizlerin de motivasyonunu düşürmemek için dinç davranıyorsun.Kuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok
Benm o arkadasım ameliyattan sonraki ay hamile kaldı. 8 haftalık Düşük oldu. Sonraki ay tekrar hamile kaldı ve şuan doğuma gün sayıyor. Çok şükür. Doktor 3 ay içinde kalmazsan direk tüp demiş. Çok dua etti Rabbim yüzüne baktı şükür. Hayırlısıyla kucagına alır inşallah. Benmki de insallah çikolata değildirİnşallah kuzum inşallah anladığım kadarıyla baya illet bir durum. Pek tedavisi yok. Rabbim kimseye göstermesin. Gerçekten çok üzüldüm tüp bebek yapacak imkanları da yok. Ah ah Rabbim herkesin yardımcısı olsunBenim çikolata kisti değil rahimde ilk doktor muayenemden beri var öyle duruyor ve her doktorda çok önemsiz olduğunu yerinin gebelikle hiç bir bağlantısının olmadığını söyledi çok şükür. Bu doktorum hiç varlığından bile bahsetmedi ben sordum rahimle ya da tüplerle filan bağlantısı yokmuş çok şükür. Sana da ağrı anlamında pek etkisi olmaz dedi. Tedavi ile olmuştu onlar geçici oluyormuş kendi kendine kayboluyormuş ilk tedavimden sonra vardı ama çok olağan bir şey kaybolur dedi kaybolmuştuta. Belki kaybolmuştur kuzum çikolata kisti değildir.
Kuzum ama bastan umutsuz davraniyosn eminim ki cok zor biliyorm hepimiz yasadik yasiyoruz da ama olsun Allah tan umut kesilmez belkide hic bisey olmayacak o kadar coksa bence bugün git ek doz bi igne felan yapılır belkiKuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok
Sana bunu hissettiren şey kanama. Cunku insan direk tmm herşey bitti diye düşünüyor ama asla öyle değil belki başka bir yerden gelen bir kanama ve bebekle alakası yok. O bebek olacaksa oluk oluk kan aksa da olur hiiç üzme kendni canım yarın güzel haberler vereceğine inancım tamKuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok
umudunu kaybetme canım benimde ilk regl kanaması gibi olmuştu inşallah seninledir bebeğinKuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok
Anladım cnm.ikisini bir anda verince biraz tereddüt ettim neden diye ama gayet güzel bir açıklama yaptın saolBende ilk haftalar ikisini kullandım. Lekelenme olunca doktor aspirin bırak Oksapara devam onu hiç bırakma dedi. Bende bir gende pıhtılaşma taşıyıcılığı var. Bir de bütün tüp bebek ilaçları pıhtılaşma yapıyor ekstra. Önemli yani. Kardiyolog bile sağlıklı bir gebelik için kan sulandırıcı çok önemli tansiyon yapar mı diye sormuştum da. Hayır yapmaz muhakkak kullan bebek kan ile beslenir en ufak kılcal damardaki sorun bile olumsuz etkiler dedi. Kaldı ki tedavi aşaması ilaçlarının hepsi en başta progesteron pıhtı yapar. Üzerinde uyarıdır pıhtılaşma sorunu olanlar kullanmasın diye.
Cnm benim arkadaşım tüp bellek tedavisiyle hamile kaldı be 9 ay adet kanaması oldu.şuan da 6 yaşında oğlu maşallah olabiliyor böyle kanamalar.rabbim gönlüne rahatlık versin inşallahKuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok
Amin kuzum Allah razı olsun. İnşallah değildirBenm o arkadasım ameliyattan sonraki ay hamile kaldı. 8 haftalık Düşük oldu. Sonraki ay tekrar hamile kaldı ve şuan doğuma gün sayıyor. Çok şükür. Doktor 3 ay içinde kalmazsan direk tüp demiş. Çok dua etti Rabbim yüzüne baktı şükür. Hayırlısıyla kucagına alır inşallah. Benmki de insallah çikolata değildir
Kuzum benim güzel kalbinden öperim. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın inşallah yarın güzel haberler alKuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok
Vallahi aynı canımm.. bi de diyolardı ki kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalıyosun, bunu da duydum ya bekliyorum çok eminim bugün yarın olacak.. adetim bi olmadı, gittim doktora tarlusal verdi, dedi olur senede 1-2 önemsiz, herşeyin normal, çok iyi.. bikaç ay düzenli sonra hopp tekrar bi düzensiz, bi az böyle.. tekrar gittim dr’a. Olmaz bi problem, zannetmiyorum ama amh’da bakalım emin olalım dedi. Sonra patt, bi telefon, gelin konuşalım.. o dönem muayeneye eşleri almıyolardı, bana dedi eşinizde girsin.. bana da aynı olmaz demiyorum, yarın da olabilir ama amh düşük normale göre, beklememenizi tavsiye ederim en geç Nisan’a kadar bişey yaptırın dedi, aşılama vs neyle başlamak isterseniz.. bi tüp bebekçiye gittim, ama hala o kadar kabul etmiyorum ki, abartmış dr’unuz bi sene daha deneyin fln demelerini bekliyorum. O da yumurtalarınız 40 yaş kalitesinde, belki bunun için düşük yaptınız, kesin tüp bebek dedi. Ondan sonraki 3 dr’da kesin tüp dedi, sırf tüp bebek yaptırmam gerektiğine ikna olmak için kaç bin lira harcadımBen hele beynimden vuruldum eşim kıyamam üzülüyordu benden dolayı olmuyor diye ki ona da normal gebe kalmasında engel olmaz bu kadarcık sorun demesine rağmen üzülüyordu bende üzülme en kötü tüp bebeğe gideriz boşver diyordumcahillik sanki çok kolay hop diye oluyor tüp bebekle. Kendimden de çok eminim sorun olmadığına aşırı iknayım. Kaç doktor gezmişim. Bunu duydum ya otobüste başımdan kaynar sular döküldü. Rahat rahat soramıyorum da. Hemen menopoza girecekmişim gibi geldi. Erken menopoz da kemik erimesinden tut bir çok sorunu da getiriyor. Doktor normal gebe kalamazsın demiyorum ama iki taraflı pürüz olunca çok zaman alabilir ve belki de olmaz dedi. Ben eve gel ağla ağla ağla. Bir de kaç yıl doğum kontrol hapı kullandım ya salak gibi hissettim kendimi. Benim hiç ertelememem gereken bir konu imiş meğer ki ben yıllarca çocukta istemedim hazır hissetmedim. Şimdi herkese hem erken evliliği hemde erken çocuk sahibi olmayı öneriyorum
Yaaa aynen öyle kuzum. Ben sadece amh testini yeniledim ayrı bir yerde benim senden daha da düşük sen kritik eşiktesin ben onu bile geçmişim ama o duygu oluyor acaba kendiliğinden olur muydu duygusu. Nasip cidden. Böyle yaşanacakmış diyorum. İnşallah rahmimizdekiler sağlıkla kucağımıza gelirVallahi aynı canımm.. bi de diyolardı ki kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalıyosun, bunu da duydum ya bekliyorum çok eminim bugün yarın olacak.. adetim bi olmadı, gittim doktora tarlusal verdi, dedi olur senede 1-2 önemsiz, herşeyin normal, çok iyi.. bikaç ay düzenli sonra hopp tekrar bi düzensiz, bi az böyle.. tekrar gittim dr’a. Olmaz bi problem, zannetmiyorum ama amh’da bakalım emin olalım dedi. Sonra patt, bi telefon, gelin konuşalım.. o dönem muayeneye eşleri almıyolardı, bana dedi eşinizde girsin.. bana da aynı olmaz demiyorum, yarın da olabilir ama amh düşük normale göre, beklememenizi tavsiye ederim en geç Nisan’a kadar bişey yaptırın dedi, aşılama vs neyle başlamak isterseniz.. bi tüp bebekçiye gittim, ama hala o kadar kabul etmiyorum ki, abartmış dr’unuz bi sene daha deneyin fln demelerini bekliyorum. O da yumurtalarınız 40 yaş kalitesinde, belki bunun için düşük yaptınız, kesin tüp bebek dedi. Ondan sonraki 3 dr’da kesin tüp dedi, sırf tüp bebek yaptırmam gerektiğine ikna olmak için kaç bin lira harcadım.. zaman içinde alıştım fikre bazen hala kendiliğinden olur muydu acaba diyorum ama bizim kısmetimizde de bu varmış.. ben de beklediğim, korunduğum zamana, içtiğim onca d.kontrol hapına yanıyorum.Ne kadar cahilmişim diyorum, hemen olur sanmıştım
canım bende regl kanaması gibi yaşadım hala kanama alanı var 9 hafta olmasına rağmen bebek gayet iyi dedi doktor kese içinde kanama yok gerisini boşver dedi ama öyle olmuyor tabi insanın içi rahat etmiyor bende cumartesi perinatologdan randevu aldım senin de inşallah kese dışındadır hemen umudunu kesmeKuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok
Ah kuzucum hiçbişi belli etmedin, söylemedin olur mu böylee.. biz burda beraber ne olumsuzluklar, korkular konuştuk.. tabii ki belki konuşup bunu gündemde tutmamak şuan için sana iyi gelen şeydir.. öyle ise dualarımızda olduğunu bil.. hayırlısı neyse onu diliyorum senin için ve biliyorum bu sefer olmazsa bile çok yakında çok daha güzel şekilde olacaktır.. Ama bu seferden de umutluyum benKuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok
Biz özelde kadın doğumcudan çıkarmıştık o raporla sanırım 3 ya da 4 kutu aldık.Ozele giderseniz raporu kolaylıkla çıkarıyorlarKızlar 1 kutu oksaparı devlet karşıladı.devam edeceğim için eczaneye sordum devamında uygun almak için ne yapabilirim diye.10 günlük bir iğne bu dedi.11. Gün herhangi bir doktora yazdırırsanız devlet karşılar dedi.her 10 günde bir yazılabiliyor muyuz.rapor çıkartsam 10 Günde bir yazdırmaya gerek kalmaz mı ve baş hekim arkadaşım var o rapor çıkartabilir mi bana.bilginiz var mı.
Biz rapor cıkarttık 9 kutu yazmıs doktor sorunsuzca aldıkKızlar 1 kutu oksaparı devlet karşıladı.devam edeceğim için eczaneye sordum devamında uygun almak için ne yapabilirim diye.10 günlük bir iğne bu dedi.11. Gün herhangi bir doktora yazdırırsanız devlet karşılar dedi.her 10 günde bir yazılabiliyor muyuz.rapor çıkartsam 10 Günde bir yazdırmaya gerek kalmaz mı ve baş hekim arkadaşım var o rapor çıkartabilir mi bana.bilginiz var mı.
Gebeliğin oluşması mı lazım rapor çıkartmak için birde.
Kuzular benim de hemen hemen aynı sürecim sizin adınıza çok sevindim bebişlerinize kavuştunuz inşallah ben de kavuşurum hayırlıca sağlıklıcaAhh var ya aynıı hikayemiz aynıı..bak okurken bile tüylerim diken diken oldu, hala unutmam o test çıkınca doktorumun başka bi lab’da daha yaptır sonra gel opsiyonlarını konuşalım diyişini.. İlk tüp bebek muayenesinden çıkınca o kadar ağlamıştım kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?