Insallah canim.. evet hala modum düşük kanamam basladi benim sanirim devam etmicek yarin gidicem doktora canim...
Ya dur bakalım, hemen yakma gemileri.
Yarın güzel güzel git doktora, ne gerekiyorsa yapacaktır zaten.
Evde olunca insan düşünmekten daha da stres oluyo. Kafanı dağıtacak bir şeyler yap bugün. Açıp internetten durumunla ilgili yorumlar okuma. Daha da kafada kuruyordum ben öyle yapınca.
Dizi falan izle, böyle sürükleyici bi roman oku. Anca öyle kendime geliyordum ben.

Kuzularim iyi dikekleriniz icin cok tesekkur ederim ama insan hissediyor biseylerin yolunda gitmedigini. Ben baya dun regl oldum diyebilirim.. cok az bi durmustu kanama tekrar başladı. Inancim olsa bugundende giderdim zaten doktora ama hic yok.. hayirlisi sanirim Allah sabrini simdiden veriyor bana. Cok olumsuzluk yazmak istemiyirm bu forumda. Ama her koşulda burdayim yani dogurana kadar pes etmek yok

Canım ya ne tatlı kalbin var. Tamamen karamsarlığa çökmek üzereyken bile bizlerin de motivasyonunu düşürmemek için dinç davranıyorsun.

Ben de sana şunu söyleyeyim. Her ay adet olur gibi oluk oluk kanaması olup 9 ay sonra bebişini kucağına alan nice anneler tanıdım.

Benm o arkadasım ameliyattan sonraki ay hamile kaldı. 8 haftalık Düşük oldu. Sonraki ay tekrar hamile kaldı ve şuan doğuma gün sayıyor. Çok şükür. Doktor 3 ay içinde kalmazsan direk tüp demiş. Çok dua etti Rabbim yüzüne baktı şükür. Hayırlısıyla kucagına alır inşallah. Benmki de insallah çikolata değildir

Kuzum ama bastan umutsuz davraniyosn eminim ki cok zor biliyorm hepimiz yasadik yasiyoruz da ama olsun Allah tan umut kesilmez belkide hic bisey olmayacak o kadar coksa bence bugün git ek doz bi igne felan yapılır belki

Sana bunu hissettiren şey kanama. Cunku insan direk tmm herşey bitti diye düşünüyor ama asla öyle değil belki başka bir yerden gelen bir kanama ve bebekle alakası yok. O bebek olacaksa oluk oluk kan aksa da olur hiiç üzme kendni canım yarın güzel haberler vereceğine inancım tam

umudunu kaybetme canım benimde ilk regl kanaması gibi olmuştu inşallah seninledir bebeğin yarın inşallah güzel haber verirsin dualarım seninle

Anladım cnm.ikisini bir anda verince biraz tereddüt ettim neden diye ama gayet güzel bir açıklama yaptın saol

Cnm benim arkadaşım tüp bellek tedavisiyle hamile kaldı be 9 ay adet kanaması oldu.şuan da 6 yaşında oğlu maşallah olabiliyor böyle kanamalar.rabbim gönlüne rahatlık versin inşallah

Amin kuzum Allah razı olsun. İnşallah değildir

Kuzum benim güzel kalbinden öperim. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın inşallah yarın güzel haberler al Kanama olupta kendini iyi hisseden olmaz kuzum unutma. Sonuçta alışkın olunmayan bir durum kendini şu an karamsar ve kötü hissetmen çok normal. Ama Rabbiminde mucizeleri sınırsız. Her zaman olumlu bir ihtimal var ve inşallah yaşayacaksın

Vallahi aynı canımm.. bi de diyolardı ki kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalıyosun, bunu da duydum ya bekliyorum çok eminim bugün yarın olacak.. adetim bi olmadı, gittim doktora tarlusal verdi, dedi olur senede 1-2 önemsiz, herşeyin normal, çok iyi.. bikaç ay düzenli sonra hopp tekrar bi düzensiz, bi az böyle.. tekrar gittim dr’a. Olmaz bi problem, zannetmiyorum ama amh’da bakalım emin olalım dedi. Sonra patt, bi telefon, gelin konuşalım.. o dönem muayeneye eşleri almıyolardı, bana dedi eşinizde girsin.. bana da aynı olmaz demiyorum, yarın da olabilir ama amh düşük normale göre, beklememenizi tavsiye ederim en geç Nisan’a kadar bişey yaptırın dedi, aşılama vs neyle başlamak isterseniz.. bi tüp bebekçiye gittim, ama hala o kadar kabul etmiyorum ki, abartmış dr’unuz bi sene daha deneyin fln demelerini bekliyorum. O da yumurtalarınız 40 yaş kalitesinde, belki bunun için düşük yaptınız, kesin tüp bebek dedi. Ondan sonraki 3 dr’da kesin tüp dedi, sırf tüp bebek yaptırmam gerektiğine ikna olmak için kaç bin lira harcadım .. zaman içinde alıştım fikre bazen hala kendiliğinden olur muydu acaba diyorum ama bizim kısmetimizde de bu varmış.. ben de beklediğim, korunduğum zamana, içtiğim onca d.kontrol hapına yanıyorum.Ne kadar cahilmişim diyorum, hemen olur sanmıştım

Yaaa aynen öyle kuzum. Ben sadece amh testini yeniledim ayrı bir yerde benim senden daha da düşük sen kritik eşiktesin ben onu bile geçmişim ama o duygu oluyor acaba kendiliğinden olur muydu duygusu. Nasip cidden. Böyle yaşanacakmış diyorum. İnşallah rahmimizdekiler sağlıkla kucağımıza gelir

canım bende regl kanaması gibi yaşadım hala kanama alanı var 9 hafta olmasına rağmen bebek gayet iyi dedi doktor kese içinde kanama yok gerisini boşver dedi ama öyle olmuyor tabi insanın içi rahat etmiyor bende cumartesi perinatologdan randevu aldım senin de inşallah kese dışındadır hemen umudunu kesme

Ah kuzucum hiçbişi belli etmedin, söylemedin olur mu böylee.. biz burda beraber ne olumsuzluklar, korkular konuştuk.. tabii ki belki konuşup bunu gündemde tutmamak şuan için sana iyi gelen şeydir.. öyle ise dualarımızda olduğunu bil.. hayırlısı neyse onu diliyorum senin için ve biliyorum bu sefer olmazsa bile çok yakında çok daha güzel şekilde olacaktır.. Ama bu seferden de umutluyum ben

Kızlar 1 kutu oksaparı devlet karşıladı.devam edeceğim için eczaneye sordum devamında uygun almak için ne yapabilirim diye.10 günlük bir iğne bu dedi.11. Gün herhangi bir doktora yazdırırsanız devlet karşılar dedi.her 10 günde bir yazılabiliyor muyuz.rapor çıkartsam 10 Günde bir yazdırmaya gerek kalmaz mı ve baş hekim arkadaşım var o rapor çıkartabilir mi bana.bilginiz var mı.
Gebeliğin oluşması mı lazım rapor çıkartmak için birde.

Biz özelde kadın doğumcudan çıkarmıştık o raporla sanırım 3 ya da 4 kutu aldık.Ozele giderseniz raporu kolaylıkla çıkarıyorlar

Biz rapor cıkarttık 9 kutu yazmıs doktor sorunsuzca aldık

Kuzular benim de hemen hemen aynı sürecim sizin adınıza çok sevindim bebişlerinize kavuştunuz inşallah ben de kavuşurum hayırlıca sağlıklıca bendeki tek problem rezerv azlığı da değil üstelik bir de yarım rahim ... ve surekli stres icindeyim negatif denemeden sonra 40 gun oldu adet hala olmadim lucrin igne yapmisti onun etkisi olabilir diye umut ediyorum cunku yumurtam vardi bu ay kontrolde gorunuyordu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…